. שקודם כל ישלימו את הסדרות שחסר כתוביות יש מלא כאלה שחלק מהעונות מתורגמות וחלק לא למשל חסרי בושה עונה 1+2+3 לא מתורגמותvivi כתב:דרושים: מתרגמי כתוביות לעברית עבור Netflix
כתבה יפה שמחזקת כמה נטפליקס יצירתית ותמיד חושבת כמה צעדים קדימה על המתחרים שלה.
ברגע שמתרגמי הרשת המובילים והטובים יתקבלו לעבוד בנטפליקס מהבית ויבינו שאפשר לעשות אחלה כסף מהתחביב שלהם, נטפליקס תעשה צעד נוסף בדרך שלה לכבוש ולהתבסס בכל בית אב בארץ ובעולם....
שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·ReL_1 כתב:חג שמח לכולם,
שאלה שגרתית![]()
כיום אני מחובר לאינטרנט 40 מגה וגולש בפועל סביב ה20-30
האם זה מספיק לשידור FULLHD נקי וחלק?
תודה...
בהחלט כן. גם עבור 4K זה גבולי אבל תקין..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
כן, אפשרי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1351
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בחול המועד הייתי בפראג (מומלצת מאד למי שלא ביקר, עיר יפיפה), אבל לא זה הנושא.
העניין הוא, כשהייתי שם, שמתי לב שדרך חשבון הנטפליקס שלי ניתן לצפות שם במספר תכנים שלא היו זמינים בישראל. עד כאן, אין הפתעות. ההפתעה היתה כשהתברר לי שהתכנים הללו היו עם תרגום בעברית.
לדוגמא, שני סרטים שיכולתי לצפות בהם עם תרגום בעברית (כולל צפיה במטוס, במצב offline, אחרי הורדה) היו Chappie ו-Star Wars: The Force Awakens.
כשחזרתי לישראל, האפליקציה בטלפון דיווחה לי על Chappie, אותו הורדתי ובו צפיתי במטוס, כלא ניתן לצפיה בארץ הקודש, למרות שהוא היה רשום באזור ההורדות.
העניין הוא, כשהייתי שם, שמתי לב שדרך חשבון הנטפליקס שלי ניתן לצפות שם במספר תכנים שלא היו זמינים בישראל. עד כאן, אין הפתעות. ההפתעה היתה כשהתברר לי שהתכנים הללו היו עם תרגום בעברית.
לדוגמא, שני סרטים שיכולתי לצפות בהם עם תרגום בעברית (כולל צפיה במטוס, במצב offline, אחרי הורדה) היו Chappie ו-Star Wars: The Force Awakens.
כשחזרתי לישראל, האפליקציה בטלפון דיווחה לי על Chappie, אותו הורדתי ובו צפיתי במטוס, כלא ניתן לצפיה בארץ הקודש, למרות שהוא היה רשום באזור ההורדות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מעניין. אולי שווה לשלוח לנטפליקס שאלה על זה (באנגלית כמובן).
נדמה לי שציינתי את זה מתישהו בפורום, אבל באוסטריה הייתה לי התופעה הבאה: תכנים שהופיעו בישראל עם תרגום בעברית (ועוד כמה שפות מזרח אירופאיות כמו רומנית, פולנית וכו), שם הם הופיעו עם תרגום זמין בגרמנית ואנגלית בלבד.
נדמה לי שציינתי את זה מתישהו בפורום, אבל באוסטריה הייתה לי התופעה הבאה: תכנים שהופיעו בישראל עם תרגום בעברית (ועוד כמה שפות מזרח אירופאיות כמו רומנית, פולנית וכו), שם הם הופיעו עם תרגום זמין בגרמנית ואנגלית בלבד.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
לי זה נשמע כמו תקלה, יש הגיון כלשהו בלתרגם תכנים לעברית ולא לפתוח אותם לישראל?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אני צופה כרגע ב Brooklyn 99 ויש רק 2 עונות מתוך 4...
נטפליקס קנו את הזכויות לשדר בארצות אחרות.. למה בארץ לא?
האם זה מתוכנן לעתיד?
ממש מבאס...
גם Better Call Saul עונה 3 ללא תרגום...
האם קיים תמיכה של נטפליקס / אתר שאומר מה הסדרות / סרטים שעתיד להגיע לנטפליקס ישראל / להיות מתורגמות?
נטפליקס קנו את הזכויות לשדר בארצות אחרות.. למה בארץ לא?
האם זה מתוכנן לעתיד?
ממש מבאס...
גם Better Call Saul עונה 3 ללא תרגום...
האם קיים תמיכה של נטפליקס / אתר שאומר מה הסדרות / סרטים שעתיד להגיע לנטפליקס ישראל / להיות מתורגמות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ובנוסף ל-Better Call Saul שלא מתורגם:
פארגו - אין עונה 2 ועונה 3 בכלל (החלה לפני כשבוע), למרות שזו כרגע סדרה של נטפליקס (יש לוגו שלהם בתחילת פרק 1 של עונה 3).
דוקטור הו - עונה 10 החלה שבוע שעבר, אין עדיין בנטפליקס (יש עונות 5-9).
Hinterland (סדרה בלשית בריטית/וולשית מעולה!) - יש רק עונה אחת בנטפליקס, בפועל יש כבר 3 עונות (השלישית הסתיימה ב-2016).
מה נסגר איתם?
פארגו - אין עונה 2 ועונה 3 בכלל (החלה לפני כשבוע), למרות שזו כרגע סדרה של נטפליקס (יש לוגו שלהם בתחילת פרק 1 של עונה 3).
דוקטור הו - עונה 10 החלה שבוע שעבר, אין עדיין בנטפליקס (יש עונות 5-9).
Hinterland (סדרה בלשית בריטית/וולשית מעולה!) - יש רק עונה אחת בנטפליקס, בפועל יש כבר 3 עונות (השלישית הסתיימה ב-2016).
מה נסגר איתם?
הם לא יצאו בהכרזה שהם לא מוכרים יותר סדרות חדשות ליס והוט?ורק מה שכבר הם רכשו ,ימשיכו לספק להם עונות חדשות?
חיפשתי את "מדיצ'י" (סדרה חדשה ומעולה של נטפליקס )ואין בנטפליקס ישראל בגלל שמכרו זכויות ליס משום מה.
נראה לי מוזר שאני צריך להוריד סדרה בהפקה שלהם בטורנט בזמן שאני מנוי שלהם...
לפחות יצא פה המלצה לאחלה סדרה בסגנון הבורג'ס למי שאוהב.
חיפשתי את "מדיצ'י" (סדרה חדשה ומעולה של נטפליקס )ואין בנטפליקס ישראל בגלל שמכרו זכויות ליס משום מה.
נראה לי מוזר שאני צריך להוריד סדרה בהפקה שלהם בטורנט בזמן שאני מנוי שלהם...
לפחות יצא פה המלצה לאחלה סדרה בסגנון הבורג'ס למי שאוהב.
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4725
- נתן תודות: 870 פעמים
- קיבל תודות: 544 פעמים
חברים שבת שלום לכולם...
עשיתי אתמול מנוי ל נטפליקס,
קשה לי להגיד "אני מרוצה" ו "הנטפליקס הזה עושה עבודה נהדרת!"
יש לי בעיות עם מלא תכנים.. מדובר ב סרטים סדרות ערוצי ילדים
( כנראה בכל התוכן ולא רק בחלק ממנו כמו שהספקתי להבין)
הבעיות שאני חווה לפי בדיקות שלי עד עכשיו הן כאשר אני מוגדר בנטפליקס על איכות וודיאו גבוהה, ולוחץ על מסך מלא כאשר אני צופה בתוכן, לאחר דקה או שתיים גג התמונה מתחילה להיתקע להתבלגן ופתאום מפסיק השידור, יש הודעה מסויימת שקיימת תקלה בשידור בתוכן הזה ושכדאי לנסות לצפות בו מאוחר יותר (משהו דומה), או שפשוט זה יוצא למסך ההתחלה לדף הסרט ואז אני יכול לבחור להתחיל שוב את הסרט או לבחור אחר...
אבל כאשר אני מוגדר בנטפליקס על "איכות וודיאו סטנדרטית"
אז השידור הרבה יותר טוב מבחינת תקיעות רצדודים ושלל בעיות שקיימות בדרך כלל, אבל למה אני צריך להגדיר איכות סטנדרטית בשביל שזה יעבוד טוב? בכול אופן אני צופה דרך האפליקצייה של microsoft
מישהו פה יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר?
אני מחובר דרך מחשב נייח htpc משם לרסיבר ומהרסיבר למסך הטלויזיה
שמשמש גם כ מסך המחשב הראשי
כרטיס המסך שלי הוא nvidia gtx 1060
תודה לעונים...
עשיתי אתמול מנוי ל נטפליקס,
קשה לי להגיד "אני מרוצה" ו "הנטפליקס הזה עושה עבודה נהדרת!"
יש לי בעיות עם מלא תכנים.. מדובר ב סרטים סדרות ערוצי ילדים
( כנראה בכל התוכן ולא רק בחלק ממנו כמו שהספקתי להבין)
הבעיות שאני חווה לפי בדיקות שלי עד עכשיו הן כאשר אני מוגדר בנטפליקס על איכות וודיאו גבוהה, ולוחץ על מסך מלא כאשר אני צופה בתוכן, לאחר דקה או שתיים גג התמונה מתחילה להיתקע להתבלגן ופתאום מפסיק השידור, יש הודעה מסויימת שקיימת תקלה בשידור בתוכן הזה ושכדאי לנסות לצפות בו מאוחר יותר (משהו דומה), או שפשוט זה יוצא למסך ההתחלה לדף הסרט ואז אני יכול לבחור להתחיל שוב את הסרט או לבחור אחר...
אבל כאשר אני מוגדר בנטפליקס על "איכות וודיאו סטנדרטית"
אז השידור הרבה יותר טוב מבחינת תקיעות רצדודים ושלל בעיות שקיימות בדרך כלל, אבל למה אני צריך להגדיר איכות סטנדרטית בשביל שזה יעבוד טוב? בכול אופן אני צופה דרך האפליקצייה של microsoft
מישהו פה יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר?
אני מחובר דרך מחשב נייח htpc משם לרסיבר ומהרסיבר למסך הטלויזיה
שמשמש גם כ מסך המחשב הראשי
כרטיס המסך שלי הוא nvidia gtx 1060
תודה לעונים...
Klipsch kl 650
Psa EV1812ipal
Lg C1 83
Psa EV1812ipal
Lg C1 83