שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מישהו עם סמסונג יודע איך אפשר להסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש?
זו אפליקציה של המזרח התיכון ולא אירופה. זו הפרדה מעצבנת שיש בדיסני ולא בנטפליקס.12/07/2022 20:57rbh3 כתב: אני כרגע בלונדון, לא ניתן לגשת לאפליקציה, לא ניתן לגשת להורדות שלי ולראות פרקים שהורדתי מהארץ.
רשום שמשהו השתבש, גם באייפון וגם באייפד.
אגב כל ההורדות של הפרקים שלי ירדו בלי כתוביות כלל למרות שבחרתי עברית...
יתכן שהסיבה שבהורדות אין כתוביות זה גם בגלל האיזור שבו אתה נמצא. בקיצור תחזור לארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה בתפריט העליון. אין 4k ברשימות- זה האופציה ״אוטומטי״ וכמובן בתנאי שהוא רואה שיש לך מספיק רוחב פס לסחוב 4k
vop כתב:
וסתם למידע, אצלי באפליקציה של LG עדיין מנגן שמע ב Stereo (לא 5.1) ועדיין נתקע מידי פעם עם גלגל כחלחל מסתובב.
לא יודע איך חשבת על זה, אבל כנראה שכדי שלא ירגישו למי זה בדיוק מכוון הוא דאג להפיץ את אותה גרסה גם לאחרים...עברתי ליד קניון איילון ליד פרסום של דיסני פלוס ונזכרתי במייסד החברה וולט דיסני המנוח שנאמר עליו לא פעם שהיה אנטישמי מי יודע אולי הכל מכוון...
וסתם למידע, אצלי באפליקציה של LG עדיין מנגן שמע ב Stereo (לא 5.1) ועדיין נתקע מידי פעם עם גלגל כחלחל מסתובב.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
עדכון משימוש בשילד - נראה שבעיות היציבות / קריסה נפתרו.
מה שנשאר בעייתי ומבחינתי הכי מעצבן - אין אפשרות להחליף פרופילים או לצאת בצורה מסודרת מהאפליקציה בלי לעשות לה force close בהגדרות של אנדרואיד TV
מה שנשאר בעייתי ומבחינתי הכי מעצבן - אין אפשרות להחליף פרופילים או לצאת בצורה מסודרת מהאפליקציה בלי לעשות לה force close בהגדרות של אנדרואיד TV
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
ב-wobos יש יציבות ואין תקיעות. הממשק ממש ממש איטי וחסר. למשל אין אופציה להתחיל פרק מהתחלה. צריך להריץ אחורה
איכות התמונה טובה (לא מצויינת). יש hdr אבל חסר dv. מה שהורג אותי שביום הראשון להשקה היה dv והאיכות היתה טובה בהרבה.
איכות התמונה טובה (לא מצויינת). יש hdr אבל חסר dv. מה שהורג אותי שביום הראשון להשקה היה dv והאיכות היתה טובה בהרבה.
יש iMax 4K DA ?17/07/2022 13:19oris74 כתב: עדכון משימוש בשילד - נראה שבעיות היציבות / קריסה נפתרו.
מה שנשאר בעייתי ומבחינתי הכי מעצבן - אין אפשרות להחליף פרופילים או לצאת בצורה מסודרת מהאפליקציה בלי לעשות לה force close בהגדרות של אנדרואיד TV...
אני פחות בעניין של "פיצ'רי קצה כמו HDR וIMAX. מבחינתי כשעלה השרות הוא היה שבור. האפליקציה לא עבדה וגם כשעבדה חווית המשתמש הייתה נוראית.
בימים האחרונים שיחקתי איתה, באנדרואיד טי וי וגם בסמסונג, הבעיות נעלמה. היא לא נתקעת יותר וחווית המשתמש לטעמי תוקנה. אתה עוצר את הסרט, הוא עוצר, אתה לוחץ שוב, הוא ממשיך - מה שבעליל לא עבד ככה בהתחלה.
להערכתי אין שום סיכוי שדיסני לא הכירו את הבעיות בזמן השיחרור. אנשי בדיקות להערכתי דיווחו עליהן בודאות, כי מדובר על בעיות בסיסיות וקלות למציאה. מישהו קיבל החלטה עסקית לשחרר עם התקלות, תוך הבטחה לתיקון מהיר, מה שדי קרה. הבעיה שזה (שוב, לדעתי) גרם נזק תדמיתי עצום לדיסני בישראל, ולא בטוח שהוא הפיך. אני בטוח שיש אנשים שהתייאשו מהשרות ולא יחזרו אליו.
בימים האחרונים שיחקתי איתה, באנדרואיד טי וי וגם בסמסונג, הבעיות נעלמה. היא לא נתקעת יותר וחווית המשתמש לטעמי תוקנה. אתה עוצר את הסרט, הוא עוצר, אתה לוחץ שוב, הוא ממשיך - מה שבעליל לא עבד ככה בהתחלה.
להערכתי אין שום סיכוי שדיסני לא הכירו את הבעיות בזמן השיחרור. אנשי בדיקות להערכתי דיווחו עליהן בודאות, כי מדובר על בעיות בסיסיות וקלות למציאה. מישהו קיבל החלטה עסקית לשחרר עם התקלות, תוך הבטחה לתיקון מהיר, מה שדי קרה. הבעיה שזה (שוב, לדעתי) גרם נזק תדמיתי עצום לדיסני בישראל, ולא בטוח שהוא הפיך. אני בטוח שיש אנשים שהתייאשו מהשרות ולא יחזרו אליו.