·הודעה ראשונה בפורום וזה הכי טוב שהיה לך לכתוב?פידרס כתב:הקביעה שלו נכונה. קבל לינק:
https://www.ebay.co.uk/itm/Thorens-TD-1 ... Swke9aBy3a
1600 שקל עד הבית, טורנס מדונדש עם הקאפות השחורות על הברגים, מכסה, ואפילו המדיד המקורי של טורנס. חפש אתה באיביי כמה עולה דבר כזה. בדוק גם כמה עולות קאפות שחורות לברגים - אלה שחסרות לך. וזה גם בא עם ראש קלסי אמיתי M-75 של שור.
קרוב למחיר המבוקש, כבר משיגים באיביי אנגליה TD-160 עם SME 3009 סימן 3 ושולחים עד הבית. 2600 ש"ח - קבל:
https://www.ebay.co.uk/itm/Thorens-TD-1 ... Sw1QpaCJwh
סנסוי High Gain? באמת? זה עובד על מישהו חוץ מפורום 'ילדות רוצות פטפון' בפייס? זה ראש MM מהדגמים הנמוכים ביותר וכבר היה עדיף לך למצוא באיביי אודיו טכניקה סיני ב-$12 ולכתוב 'ראש חדש'.
בסיס עץ אצל נגר יעלה כ-300 ש"ח וטיפול במכלול עשו כאן אנשים לבד בהצלחה כבר הרבה פעמים. צריך לזה מפתח שוודי או בוקסה 8 ומזלף שמן קטן.
מה משופר בפטפון הזה? יש ווסת מתח משופר על המנוע? יש לוח אספקת כוח חדש? חרטת שרוולים לציר? הזמנת רצועה חדשה מוויליאם טאקר גרמניה? למה בכלל החליפו את החיווט המעולה המקורי. מה שמו במקומו? מי? הדבר היחיד שמשופר כאן, כך נראה, זה המחיר....
אתה סתם טרול משועמם מבחינתי,
עוד פחדן שפותח כמה יוזרים כדי להשמיץ מכירות של אחרים ואולי לקדם את של עצמו.
כתבת סילופי דברים מתוך כוונה ברורה לפגוע במכירה שלי.
והכי גרוע מטעה אנשים בפורום!
(אני גם אוכיח למה בהמשך הפוסט הזה)
אגב אני מבין שפידרס זה מרוסית נכון ? (כמו סנג'ר/מזרן של מישהו בכלא)
אחלה בחירה, יפה לך!
כמובן שזה יהיה בסיס לפנייה להנהלה שיחסמו אנשים כמוך.
בזה סיימתי את הפנייה אליך,
אני אתחיל מזה - שאני האחרון שאנסה למכור במכירה "שחיטה" ,
יש לי את הטורנס הזה לא מעט שנים והיו לי ויש לי עוד פטיפונים שה ARMBASE שלהם עולה כמו כל הטורנס הזה.
טורנס לא מעניין אותי נקודה ולא עשיתי סקר שוק מקיף ממש כי עדיין מדובר בכסף קטן יחסית,
כך שהתמחור שלו נעשה בהסתמך על מודעות שאחרים פירסמו (גם בפייס).
האנלוגיה של הטרול שבחר להשמיץ לא נכונה משתי סיבות:
1.הוא לקח פטיפון פטיפון בגירסה המקורית שלו או לפחות נראה ככה ולכן מחיר המשלוח יחסית זול שזה בערך 250 שקלים.
הפטיפון שלי כבד משמעותית היות ובנוי עם בוצ'ר מייפל עבה.
מניסיון - הטורנס נשמע הרבה יותר טוב עם פלינט כבד .
2.הטרול שכח לציין יש מיסים על המשלוח ,אם אתה קונים מ EBAY... יהיו מיסים ועוד איך יהיו...
ראו תמונה מצורפת - תשובה של המוכר מהלינק של הטרול הראשון לגבי עלות המשלוח.
הטרול כתב "1600 שקל עד הבית" ...
בואו נראה:
395 עלות הפטיפון +51 משלוח + מיסים 177 = 623 פאונד
שאלו 2900 שקלים !
שוב...
פלינט בגירסא המקורית !
לגבי הפטיפון שהשני שהטרול הציע - תבדקו שוב ,
לא "2600 שקל עד הבית " אלא יותר בכיוון של 3710 ש"ח ואולי יותר!
קחו בחשבון שיש סיכוי שהמיסים גם יהיו גבוהים מכך בצירוף כל מיני תוספות של חברות המשלוח בארץ.
3. הראש של סנסוי הוא ראש בסיסי(300 שקלים) - נכון .
וכדי לתת לטרול לאכול את עצמו יותר - אני לא מתרגש מהמכירה הזו ,באמת שממני והלאה ההתמחרויות האלה ועוד בסכומים כאלה,
המכירה שלו נועדה לפנות לי מקום בבויידם וכדי לחסוך התעסקויות וחפירות,
אעדכן את המחיר ל 2000 שקלים....
למה ..כי קטן עליי!
הכי מסוכן בטרולים שהוא גם מרושע וגם חכם,
למזלנו קיבלנו טרול..
סתם טרול,טיפש.