חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2855
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שרשור שלא נקרא #376 

פידרס כתב:הקביעה שלו נכונה. קבל לינק:

https://www.ebay.co.uk/itm/Thorens-TD-1 ... Swke9aBy3a

1600 שקל עד הבית, טורנס מדונדש עם הקאפות השחורות על הברגים, מכסה, ואפילו המדיד המקורי של טורנס. חפש אתה באיביי כמה עולה דבר כזה. בדוק גם כמה עולות קאפות שחורות לברגים - אלה שחסרות לך. וזה גם בא עם ראש קלסי אמיתי M-75 של שור.

קרוב למחיר המבוקש, כבר משיגים באיביי אנגליה TD-160 עם SME 3009 סימן 3 ושולחים עד הבית. 2600 ש"ח - קבל:

https://www.ebay.co.uk/itm/Thorens-TD-1 ... Sw1QpaCJwh

סנסוי High Gain? באמת? זה עובד על מישהו חוץ מפורום 'ילדות רוצות פטפון' בפייס? זה ראש MM מהדגמים הנמוכים ביותר וכבר היה עדיף לך למצוא באיביי אודיו טכניקה סיני ב-$12 ולכתוב 'ראש חדש'.

בסיס עץ אצל נגר יעלה כ-300 ש"ח וטיפול במכלול עשו כאן אנשים לבד בהצלחה כבר הרבה פעמים. צריך לזה מפתח שוודי או בוקסה 8 ומזלף שמן קטן.

מה משופר בפטפון הזה? יש ווסת מתח משופר על המנוע? יש לוח אספקת כוח חדש? חרטת שרוולים לציר? הזמנת רצועה חדשה מוויליאם טאקר גרמניה? למה בכלל החליפו את החיווט המעולה המקורי. מה שמו במקומו? מי? הדבר היחיד שמשופר כאן, כך נראה, זה המחיר.
...
·הודעה ראשונה בפורום וזה הכי טוב שהיה לך לכתוב?
אתה סתם טרול משועמם מבחינתי,
עוד פחדן שפותח כמה יוזרים כדי להשמיץ מכירות של אחרים ואולי לקדם את של עצמו.
כתבת סילופי דברים מתוך כוונה ברורה לפגוע במכירה שלי.
והכי גרוע מטעה אנשים בפורום!
(אני גם אוכיח למה בהמשך הפוסט הזה)
אגב אני מבין שפידרס זה מרוסית נכון ? (כמו סנג'ר/מזרן של מישהו בכלא)
אחלה בחירה, יפה לך!
כמובן שזה יהיה בסיס לפנייה להנהלה שיחסמו אנשים כמוך.
בזה סיימתי את הפנייה אליך,

אני אתחיל מזה - שאני האחרון שאנסה למכור במכירה "שחיטה" ,
יש לי את הטורנס הזה לא מעט שנים והיו לי ויש לי עוד פטיפונים שה ARMBASE שלהם עולה כמו כל הטורנס הזה.

טורנס לא מעניין אותי נקודה ולא עשיתי סקר שוק מקיף ממש כי עדיין מדובר בכסף קטן יחסית,
כך שהתמחור שלו נעשה בהסתמך על מודעות שאחרים פירסמו (גם בפייס).

האנלוגיה של הטרול שבחר להשמיץ לא נכונה משתי סיבות:

1.הוא לקח פטיפון פטיפון בגירסה המקורית שלו או לפחות נראה ככה ולכן מחיר המשלוח יחסית זול שזה בערך 250 שקלים.
הפטיפון שלי כבד משמעותית היות ובנוי עם בוצ'ר מייפל עבה.
מניסיון - הטורנס נשמע הרבה יותר טוב עם פלינט כבד .
2.הטרול שכח לציין יש מיסים על המשלוח ,אם אתה קונים מ EBAY... יהיו מיסים ועוד איך יהיו...
ראו תמונה מצורפת - תשובה של המוכר מהלינק של הטרול הראשון לגבי עלות המשלוח.
הטרול כתב "1600 שקל עד הבית" ...
בואו נראה:
395 עלות הפטיפון +51 משלוח + מיסים 177 = 623 פאונד
שאלו 2900 שקלים !
שוב...
פלינט בגירסא המקורית !
לגבי הפטיפון שהשני שהטרול הציע - תבדקו שוב ,
לא "2600 שקל עד הבית " אלא יותר בכיוון של 3710 ש"ח ואולי יותר!

קחו בחשבון שיש סיכוי שהמיסים גם יהיו גבוהים מכך בצירוף כל מיני תוספות של חברות המשלוח בארץ.

3. הראש של סנסוי הוא ראש בסיסי(300 שקלים) - נכון .

וכדי לתת לטרול לאכול את עצמו יותר - אני לא מתרגש מהמכירה הזו ,באמת שממני והלאה ההתמחרויות האלה ועוד בסכומים כאלה,
המכירה שלו נועדה לפנות לי מקום בבויידם וכדי לחסוך התעסקויות וחפירות,
אעדכן את המחיר ל 2000 שקלים....
למה ..כי קטן עליי!

הכי מסוכן בטרולים שהוא גם מרושע וגם חכם,
למזלנו קיבלנו טרול..
סתם טרול,טיפש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #377 

raniburg כתב:פידרס
שכחת להתייחס לרגליות
לא מתאים לך לפספס פרט שכזה
...
·עוד ליצן...
אתה מצטרף לארסיות של הטרול?
רק תסביר לי...
איך ביקשת על טורנס 145 מאפן 1600 שקלים?
https://www.hometheater.co.il/vp2394215.html

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 515 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שרשור שלא נקרא #378 

א) זה לא השרשור ל"דיון התרבותי" הזה
ב) על מה בדיוק הויכוח? - אני, אישית, לא משוכנע אם המחיר נכון או גבוה, או נמוך. מה שבטוח הוא שאם המחיר הגיוני - הפטיפון ימכר בתוך ימים. אם לא, כנראה כדאי לחשוב על הוזלה (f)
ג) יש לי הרגשה שמישהו שהועף כבר בשני כינויים, מחפש שיעיפו אותו בשלישי...

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 761 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שרשור שלא נקרא #379 

צפיד כתב:
...
...
·עוד ליצן...
אתה מצטרף לארסיות של הטרול?
רק תסביר לי...
איך ביקשת על טורנס 145 מאפן 1600 שקלים?
https://www.hometheater.co.il/vp2394215.html
...
·

להזכירך שמו של השרשור '' חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2 ''
הוא נועד לחוות דעה על פטפונים העומדים למכירה וגם על המחירים שלהם
ולראייה אכן זה עובד - הורדת מחיר מ2500 ל2000 יפה מאוד
אמנם לטענתך הסיבות להורדה הן אחרות ונובעות מחוסר החשיבות שיש לטורנסים וכסף בחייך
למרות שכילית רבות מזמנך לענות לכולם פה ולחשב על הסנט משלוחים לארץ ... מוזר
מה שעוד לא הבנתי זה - אם אני עוד ליצן, מי הם הליצנים הנוספים?
אני מעדיף להיות ליצן בזכות עצמי ולא בהשוואה לאחרים

זה לא שמישהו נכנס למודעת המכירה שלך והשמיץ את הפטפון שאתה מנסה למכור
דרך אגב ה145 הוא בול כמו ה160 אז לקרוא לו מאפן זה קצת פוגע במכירה שלך
גם אני קצת נפגעתי האמת... חיטטת ומצאת מודעת מכירה שלי מלפני כמעט שנתיים
רק בשביל '' להכניס לי'' ?! אני מניח שחיפשת מודעה אקטואלית שתוכל לפגוע במכירה שלי
דרך אגב כשהורדתי מחיר ל1500 הוא נמכר תוך כמה שעות, כך שאתה בדרך הנכונה

אני עדיין חושב שהרגליות פוגמות במראה של כלל המכשיר
שזה כמו להגיד ''לדעתי הרגליות מכוערות ''

בהצלחה במכירה
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #380 

raniburg כתב:
...
...
·

להזכירך שמו של השרשור '' חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2 ''
הוא נועד לחוות דעה על פטפונים העומדים למכירה וגם על המחירים שלהם
ולראייה אכן זה עובד - הורדת מחיר מ2500 ל2000 יפה מאוד
אמנם לטענתך הסיבות להורדה הן אחרות ונובעות מחוסר החשיבות שיש לטורנסים וכסף בחייך
למרות שכילית רבות מזמנך לענות לכולם פה ולחשב על הסנט משלוחים לארץ ... מוזר
מה שעוד לא הבנתי זה - אם אני עוד ליצן, מי הם הליצנים הנוספים?
אני מעדיף להיות ליצן בזכות עצמי ולא בהשוואה לאחרים

זה לא שמישהו נכנס למודעת המכירה שלך והשמיץ את הפטפון שאתה מנסה למכור
דרך אגב ה145 הוא בול כמו ה160 אז לקרוא לו מאפן זה קצת פוגע במכירה שלך
גם אני קצת נפגעתי האמת... חיטטת ומצאת מודעת מכירה שלי מלפני כמעט שנתיים
רק בשביל '' להכניס לי'' ?! אני מניח שחיפשת מודעה אקטואלית שתוכל לפגוע במכירה שלי
דרך אגב כשהורדתי מחיר ל1500 הוא נמכר תוך כמה שעות, כך שאתה בדרך הנכונה

אני עדיין חושב שהרגליות פוגמות במראה של כלל המכשיר
שזה כמו להגיד ''לדעתי הרגליות מכוערות ''

בהצלחה במכירה
...
יש צורה להביע את דיעה ,
הטרול לא הביע דיעה הוא סילף מחירים שהביא מאי ביי כדי להצדיק את ההכפשה של המכירה שלי,
לבחור לא לכלול את המיסים ולהציג מצג שווא כאילו ב2500 שקלים מקבלים משהו הרבה יותר זה שקר גס.

ובהמשך אתה מגיב בליגלוג על הרגליות+ ומודה לו על הפוסט -

זה שאתה חושב שבזכות הטרול או חלילה מדיון איתך הורדתי את המחיר אתה טועה,
פנו אליי אנשים וביקשו הנחה וסרבתי כי ראיתי בכמה אנשים פרסמו טורנסים דומים .
ובעקבות כיעור המכירה כאן ,לחסוך זמן ומאמץ מול אנשים... שיהיה לבריאות פחות 500 שקלים .

הסיבה שעניתי - אני חבר הרבה זמן בפורום כאן,יש לי מעגל לא קטן של חברים שהכרתי ,
מעולם לא פגעתי באדם או גזלתי במכירה וגם לא אעשה זאת,

מה שכן ,אנשים כמו הטרול או כמוך יזכו בזמן הנכון ובמקום הנכון לקבל יחס דומה - סתם שתדע...
KARMA IS A BITCH .

עכשיו בוא נדבר הגיון ,
ו "להזכירך שמו של השרשור ''חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2 '',

תסביר לי בבקשה:

למה הצעת טורנס 145 במצב קוסמטי בינוני עם פלינט מקורי ומכסה שבור ב1600 שקלים וזה בסדר מבחינתך?
בוא נעשה חישוב:
טורנס 145 נמכר באיזור ה20-30 אחוזים פחות מה160(בשל מנגנון האוטמטי שבו).
החלפת מכסה פרספקט - 300-400 שקלים
החלפת פלינט - 700 שקלים בקלות
לכמה הגענו?

*******************************************************************************************************
**** אני מקווה שהקונה שלך קורא את השרשור-אני בטוח שעכשיו הוא מרגיש נוח יותר עם הקניה הזו ***
*******************************************************************************************************

תגיד לי למה לכער את המכירה שלי בכך שדרשתי (מחיר התחלתי ) 2500 שקלים עבור 160 שהוא בכמה מונים
נראה טוב יותר מ145 שאתה הצעת ואני בטוח שנשמע יותר טוב גרם לשכמותך להגיב בצורה הזו?

לפרגן למי שמשמיץ ללא בסיס מכירה של מישהו כשאתה בעצמך מכרת מוצר פחות טוב במחיר גבוה יותר יחסית זו גישה מכוערת.
גדולתו של אדם היא לעמוד על טעויותיו ,מקווה שהצלחתי להעביר את המסר.

פידרס
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #381 

תגיד לי למה לכער את המכירה שלי
...
מי שבטפשות רבה פתח את הדלת להתייחסות פומבית למכירה פרטית הוא אתה. מי שמגיב לגופו של אדם על טענות ענייניות הוא אתה ומי שמשקר ומסלף, גם מתוך תאוות בצע וגם מתוך בורות הוא שוב, אתה. די ברור שישבת וחישבת על האגורה כמה אפשר למצוץ מהטורנס הזה ועדיין לצאת זול מאיביי ב-20 שקל. הלגיטימציה שלך היא שני הזויים אחרים מיד 2 עם מחירים מלהלה-לנד, כשאחד מהם במיקום שיותר זול להגיע לחופשה באתונה מאשר אליו. אתה יכול להמשיך לירות לכל הכיוונים, לקלל ולהכפיש ולספר סיפורים כמה שאתה רוצה. העובדה נשארת אותה עובדה - הפטפון שלך לא כולל שום שיפור, אתה גוזמאי, שרלטן והמודעה שלך שיקרית. SNAD בעגה של איביי. עילה לביטול העסקה והחזרת הכסף לרוכש. באיביי לא סובלים שקרנים. הנה כמה עובדות נוספות, רק כדי לסגור את החור בהשכלה שלך - זה נקרא armboard ולא armbase. סנסוי לא ייצרו ראשים לפטפונים מעולם אלא השתמשו בראשים גנריים של AT ואחרים כמו מרבית היצרנים היפנים. צריך להיות דביל אמיתי או פראייר ירוק או שניהם ביחד כדי לרכוש ראש MM של סנסוי ב-300 ש"ח. מי שמספר כאן שראש MM זול וגנרי של סנסוי מאפשר לשמוע סאונד שנובע מבסיס עץ שיושב על רגליות שפורקו מ-TEAC או AKAI בשלושים שקל הוא בעצמו טרול אבל כבר אמרתי שאתה שרלטן. TD-145 זהה מכנית ל-TD-160. כשהמכלולים האלקט' שלו תקינים ומתפקדים, הוא העדיף מבין השניים. ניתן לבטל את המכלולים ולקבל TD-160 רגיל. המחירים עבורו לאו דווקא יותר זולים אלא משתנים בהתאם למצב המכלולים. 1600 שקל ל-TD-145 תקין שנמצא במרכז תל-אביב ולא דורש 300 שקל נוספים בנסיעות לגבולות המרוחקים של המדינה, רמת הגולן הסורית או חצי האי סיני, הוא מחיר סביר והוגן. 2500 שקל ל-TD-160 שחסרים בו חלקים מקוריים, אין בו שום שיפור, מגיע עם ראש נחות על בסיס עץ ב-300 שקל עם רגליות מכוערות מעליבאבא, תקוע בקריות, ועוד שייך לחוצפן שמגדף ובועט כל הזמן - לא סביר. גם 2000 עדיין גבוה מידי - אבל הכיוון נכון. ד"א במקומך הייתי שומר את החוויות האישיות מהכלא הרוסי לעצמי. טרול מי שעשה אותך. שמענו עליך. אין לך כאן שום חבר. בהצלחה - פידרס (f)

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #382 

פידרס כתב:(f)
...
מה ההבדל ביני לבינך ?
אני לא מסתתר מאחורי יוזר חדש כל פעם שאני רוצה להשמיץ מישהו או משהו.
בשביל אישיות קטנה כשלך זהו ליטוף לאגו שמישהו בכלל מתייחס לשטויות שאתה כותב,
אני משער שאתה והליצן חברים או אפילו אותו אדם - אין פלא שאתה פוסח מלהשמיץ אותו ,
ברור לכולם שאם 1600 ש"ח זה מחיר הגיוני עבור ה145 הרעוע שלו בטח ש2500 זה מחיר ראוי ל160 שלי.
בקיצור..טרול...
חפש ,רות סוף

[img2=629x300]https://media.licdn.com/mpr/mpr/p/2/005 ... c36c7f.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי צפיד ב 21/11/2017 1:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

פידרס
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #383 

ZABAL כתב:זה פטיפון שהיית ממליץ לי לקנות בתור פטיפון ראשון ?
...
לא. זו אינה המלצה אלא אלטרנטיבה. עכשיו, לאחר שבוודאי שמת לב לטיעונים שכנגד ולסגנונו הייחודי של המוכר, אתה מבין מדוע נחוצה אלטרנטיבה. תכל'ס אני חושב שפטפון ראשון צריך להיות הדבר הראשון שנשמע סביר ונכנס בתקציב. אי אפשר ללמוד את הדברים האלה בהתכתבות. אתה חייב ללמוד לתקל בעיות כמו 'ערוץ ימין חלש משמאל', 'אין באסים', 'אני שומע רעשים בתחילת התקליט', 'הזרוע קופצת לאחר כמה שניות' וכדומה. זה תמיד קורה בהתחלה ולמרות שאפשר להתייעץ בפורומים, קשה להנות מפטפון כאשר צריך לרוץ לחפש בגוגל במקום לדעת מייד שצריך להוריד קצת משקל מהמחט או לתת נגיעונת קטנה בכבל מאחור. אין סיבה לשלם סכומים גבוהים לפני שהתנסת בעצמך, הבנת מהי המשמעות של ראש איכותי, ניקוי מחט ותקליט כהלכתו, הרגשת בארנק כמה עולה לשדרג כל פריט ופריט ומצאת לך ספקים אמינים לחלקי החילוף שאתה זקוק להם. גם אין שום סיבה להשקיע לפני שיש לך כמה תקליטים להנות מהם. כמו שהבנתי גם אין לך הגברה מתאימה עדיין, כך שיש לך צרות אחרות כרגע. לך על צנוע. במשומשים חפש משהו כמו דואלים פשוטים, טכניקסים שאינם SL1200 בלי יותר מידי מנורות וצלצולים, סוני פשוטים עם הנעה ישירה, כאלה - עד 1000 ש"ח. אל תקנה אם לא שמעת לפחות צד אחד עד הסוף וראית שהכל עובד ולא משנה מה המוכר מספר. בכל מקרה המשך להתייעץ כאן לפני כל רכישה - זה יציל אותך. מלא חארות בשוק הזה.

·

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שרשור שלא נקרא #384 

איזה פוסטים נחמדים :)
סוף סוף קצת עניין בפורום הזה... פוסטים כאלו מצילים אותו מהזמנה של פיליפינית כדי להוציא אותו לטיול של בוקר
קצת אמוציות מראות לנו שמיהו או משהו חי כאן, וזו תמצית האינטרנט והפורומים שבו.
אם הכל היה הולך כמו סרגל - כבר היה עדיף לקנות במשביר לצרכן :)
תמשיכו, תחבטו, תאתגרו ותלמדו (כך כולם יוצאים נשכרים)
מי בחיוך, מי בידע
מקווה שההנהלה לא תחשוב שהפוסטים כאן פרועים יותר מדי ותגביל את חופש הביטוי
פידרס - נעים להכיר :) אהבתי את הלשון המושחזת שלך...

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #385 

מה זה שם למינציה?
פלינט בנוי משאריות מייפל?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #386 

איפה הימים שחברי הפורום היו משרדגים פלינט טורנס ועושים אותו ממקשה אחת עם רוטור...
בלי קשר, גם אם זה "חלקי לוחות" מודבקים (הנפוצים בנגריות) מסופקני אם זה יכול לבוא לידי ביטוי בצורה של רזוננס.
לא הייתי מודאג מכך.
בהתייחס למכירה הספציפית הזו, אם ננתק לרגע אמוציות, במדדי ההלימות המחיר המקורי אכן היה קצת יקר ביחס לטורנס "סטוק" , אולם יש כאן אלמנטים של עבודה אישית שבוצעו ע"י המוכר, ובראייתו ראויים להערכה כספית.
אומנם, מצידי הייתי אומר שיש כאן מקום לדיון האם בכלל היה כדאי "לשפץ" עם רכיבים כמו הרגליות פלסטיק הללו (שלא תורמות לאודיופיליה אלא רק לנראות מסויימת) אך בגדול לא מדובר על עסקה לא כדאית במחיר החדש.
סופרלטיב אחד או שניים פחות היו מכניסים את המחיר למקום רגוע יותר מבחינת התגובות, אולם כפי שאמרתי, מדובר על עסקה חיובית בסה"כ, בואו לא נשכח, בסופו של יום מדובר על טורנס קלאסי 160 MK I במצב כמעט מקורי

למי שקונה, שים לב שאין הרבה מבחר של קלסיקות באוויר החופשי, קח גם את זה בחשבון..
נערך לאחרונה על ידי yosiaz ב 17/11/2017 15:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #387 

yosiaz כתב:איפה הימים שחברי הפורום היו משרדגים פלינט טורנס ועושים אותו ממקשה אחת עם רוטור...
בלי קשר, גם אם זה "חלקי לוחות" מודבקים (הנפוצים בנגריות) מסופקני אם זה יכול לבוא לידי ביטוי בצורה של רזוננס.
לא הייתי מודאג מכך.
בהתייחס למכירה הספציפית הזו, אם ננתק לרגע אמוציות, במדדי ההלימות המחיר המקורי אכן היה קצת יקר ביחס לטורנס "סטוק" , אולם יש כאן אלמנטים של עבודה אישית שבוצעו ע"י המוכר, ובראייתו ראויים להערכה כספית.
אומנם, מצידי הייתי אומר שיש כאן מקום לדיון האם בכלל היה כדאי "לשפץ" עם רכיבים כמו הרגליות פלסטיק הללו (שלא תורמות לאודיופיליה אלא רק לנראות מסויימת) אך בגדול לא מדובר על עסקה לא כדאית במחיר החדש.
סופרלטיב אחד או שניים פחות היו מכניסים את המכיר למקום רגוע יותר מבחינת התגובות, אולם כפי שאמרתי, מדובר על עסקה חיובית בסה"כ, בואו לא נשכח, בסופו של יום מדובר על טורנס קלאסי 160 MK I במצב כמעט מקורי

למי שקונה, שים לב שאין הרבה מבחר של קלסיקות באוויר החופשי, קח גם את זה בחשבון..
...

תודה על תגובתך,מקבל את הביקורת הורדתי את המחיר ל2000 ש"ח מה דעתך ?
לגבי הפלינט-מדובר בבוצ'ר מייפל, מי שחושב שזה שאריות... דביל.
לגבי הרגליות - יש מעליהן גומיות בצורת כוס הפוכה שהן כן תורמת לבידוד, הרגליות עצמן זה עניין של טעם ומצידי שהקונה ישים לו רגליות משיש.
כפי ששמת לב יש כאן קליקה או כפילות יוזרים/לוזרים שמנסה להרוס, הכי מצחיק שליצן קטן ולא נחמד (דגש על קטן) ביקש 1600 ש"ח על טורנס 145 במצב בינוני מינוס ויש לו עוד ביקורת על המכירה שלי.

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #388 

לגבי המחיר החדש - נראה יותר סביר וכפי שציינתי משקף יחס השקעה/נדירות נכון לנקודת הזמן.
כבר למדתי שכוחות השוק יודעים לבד איך להתנהג, ובשורה תחתונה אתה לא צריך שכולם יחשבו שהמחיר אטרקטיבי אלא רק קונה אחד שישלים את התהליך..
אם אתה עומד מאחורי המחיר, תמשיך איתו עד שיגיע הקונה.
זה שקונה מגיע / לא מגיע לא מעיד על איכות המוצר אלא על מרכיבים רבים שמתשכללים לתוך המשוואה הזו של "טורנס 160 ב 2000 ש"ח"

לגבי ה"שאריות" - נהוג, שוב, לא מדע אלא "אחוות משפצים" להשתמש ביחידות שלמות של עץ / לוחות ולא ב"בוצ'ר נגרים שנראה כאילו פלטה אחת" שהוא למעשה חלקים מודבקים.
השפעה על הצליל לא בטוח אם תהיה (לא ניסיתי) אך יש השפעה על המראה ו"הסיפור". לשם ההשוואה, אני ביצעתי פלינט מיחידת עץ טיק אחת שכורסמה, שוב, מופרעות של משפצים..

לגבי הרגליות, דווקא הטורנס, בגלל השיכוך שלו, "יעדיף" רגליים קשיחות, והמהדרין ישתמשו בכאלו הניתנות ל"פילוס"

לגבי הקליקת יוזרים - כן יש לנו כאן בפורום חברויות, אנחנו אוהבים במיוחד את אלו החכמים עם הלשון המושחזת, לפעמים יורדים אחד על השני, קח זאת ברוח טובה.

והמלצה אישית - לא להיכנס ראש בראש אלא להשתדל ללמוד מכולם, גם בין השורות, תמיד מתחדש משהו, אם יש מישהו שאומר שטויות ומתעקש על כך, חברי הפורום כבר ייכנסו בו בעצמם, אל חשש, העיקר לא להתעקש במקום שלא באמת עקרוני ונכון...
נערך לאחרונה על ידי yosiaz ב 17/11/2017 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #389 

הליצן ביקש 1600 וקיבל 1500 בלשון עבר... לפני כמעט שנתיים
בוצ'ר זה כשהחתיכות פונות עם הסיבים אלייך, כדי שהסכין של הבוצ'ר תכנס בין הסיבים מבלי לקצוץ אותם
מה שאני רואה זה למינציה כמו בשולחנות סיניים זולים שחוסכים בעלויות של העץ

אני לא משתמש ביוזרים אחרים
הוותיקים פה כבר יודעים מי מפעיל את הפידרס... וזה לא אני

אהה והרגליות מכוערות לטעמי

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #390 

yosiaz כתב:לגבי המחיר החדש - נראה יותר סביר וכפי שציינתי משקף יחס השקעה/נדירות נכון לנקודת הזמן.
כבר למדתי שכוחות השוק יודעים לבד איך להתנהג, ובשורה תחתונה אתה לא צריך שכולם יחשבו שהמחיר אטרקטיבי אלא רק קונה אחד שישלים את התהליך..
אם אתה עומד מאחורי המחיר, תמשיך איתו עד שיגיע הקונה.
זה שקונה מגיע / לא מגיע לא מעיד על איכות המוצר אלא על מרכיבים רבים שמתשכללים לתוך המשוואה הזו של "טורנס 160 ב 2000 ש"ח"

לגבי ה"שאריות" - נהוג, שוב, לא מדע אלא "אחוות משפצים" להשתמש ביחידות שלמות של עץ / לוחות ולא ב"בוצ'ר נגרים שנראה כאילו פלטה אחת" שהוא למעשה חלקים מודבקים.
השפעה על הצליל לא בטוח אם תהיה (לא ניסיתי) אך יש השפעה על המראה ו"הסיפור". לשם ההשוואה, אני ביצעתי פלינט מיחידת עץ טיק אחת שכורסמה, שוב, מופרעות של משפצים..

לגבי הרגליות, דווקא הטורנס, בגלל השיכוך שלו, "יעדיף" רגליים קשיחות, והמהדרין ישתמשו בכאלו הניתנות ל"פילוס"

לגבי הקליקת יוזרים - כן יש לנו כאן בפורום חברויות, אנחנו אוהבים במיוחד את אלו החכמים עם הלשון המושחזת, לפעמים יורדים אחד על השני, קח זאת ברוח טובה.

והמלצה אישית - לא להיכנס ראש בראש אלא להשתדל ללמוד מכולם, גם בין השורות, תמיד מתחדש משהו, אם יש מישהו שאומר שטויות ומתעקש על כך, חברי הפורום כבר ייכנסו בו בעצמם, אל חשש, העיקר לא להתעקש במקום שלא באמת עקרוני ונכון...
...
מספיק שנים בפורום הזה,
תמיד יש את אותם ליצניםש באים והולכים, לפעמים שוב באים עם ניק אחר ושוב יוצרים אנטגוניזם סביבם עד שהם מתייאשים ומחפשים מקור אחר לתשומת לב,
שאלתי בכנות לגבי גובה המחיר כי חוץ מלראות מודעות מכירה אחרות לא היה מושג להעריך את שווי הטורנס,
לעומת הלנקו שגם פרסמתי - את השווי שלו יותר קל להעריך.
·

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”