איזו כנות? בטח שהיה לך מושג. אפשר להיזכר ביחד, הכל מתועד כאן . בבקשה:צפיד כתב:שאלתי בכנות לגבי גובה המחיר כי חוץ מלראות מודעות מכירה אחרות לא היה מושג להעריך את שווי הטורנס·...
מממ... עלות העבודה של אותו הנגר שבחר "בוק 25 מ"מ גם מסיבי וגם יפה ונוח לעיבוד" ושמפרסם עכשיו את הקרשים והשאריות האלה כבוצ'ר בלוק מייפל... כך נראה ה"בוצ'ר" הזה כבר אז:צפיד כתב:העלות של מכסה הפרספקט וכל מה שקשור למכסה מסתכם ב 200 ש"ח.
כל הפרוייקט עצמו.... מממ.... 350 ש"ח בערך- כמובן שזה לא כולל עלות עבודה......

אז זה היה:
ועכשיו:צפיד כתב:בחרתי בעץ מסיבי (בוק 25 מ"מ) כך שהרעיון של בסיס חזק ויציב מובטח...
ברור שזה קרש, זה בא במידות של קרש, וגם רואים שזה זול ובא מורכב מלמינציה של שאריות. בוצ'ר בלוק מייפל מקציעים מגוש אחד. זו המשמעות של 'בלוק', וזה יקר במונים. אבל הכי שקוף - זה לא מייפל! מעניין אם הנגר המוכשר שבעבור עבודתו נגבה כאן סכום כה מכובד, מודע לסתירה הפעוטה הזו. לגבי ה'דביל' נשאיר את זה פתוח כרגע אבל נגיד שהם אף פעם לא טועים לרעתם האנשים האלה. אף פעם לא קורה שיש להם פלינת' אלון והם מפרסמים בטעות 'אורן'.צפיד כתב:לגבי הפלינט-מדובר בבוצ'ר מייפל, מי שחושב שזה שאריות... דביל....
גם מקור הרגליות החינניות נגלה סוף סוף.
מפרוייקט DIY חובבני בעלות של 350 ש"ח צמח לנו פתאום TD-160 'משופר' ב-2,500 ש"ח? מה זה אם לא שחיטה? עוקץ! זה מה שהוא עושה כאן שנים. מטריד את הפורומים בשאלות גוגל רדודות, מוצץ תשובות ומזמבר את אותם האנשים בלוחות. ההתנהלות הזו עושה לי חשק להתקלח. לא הייתי מתקרב למכירה כזו, אבל בתור קונה פוטנציאלי לא הייתי מתייחס ברצינות למילה שיוצאת לו מהפה ולא הייתי משאיר אצלו אגורה מעבר ל-1600 ש"ח. הייתי מוודא היטב שפעולת המנוע שקטה, שהמהירויות מתחלפות תקין, שהשיכוך מתנדנד כמה שניות ובעיקר שהפולי לא עקום. הכל עקום כאן בסיפור הזה, ויש לו עוד אחד בלוחות שמעורב בו לנקו מגורזן בלי זרוע, עם בור שחפר בבון עם כפית בפלינת' וכל הטוב הזה 'רק' ב-3000 שקל. וזה, עוד מעז ומכנה 'ליצן קטן' אדם ש'חטא' בכך שתמחר מוצר זהה במחיר הולם ואף התפשר כדי להשלים עסקה נוחה ומוצלחת לשני הצדדים - לפני שנתיים! מילא... אבל מי שנתפס כך בקלקלתו עם המכנסיים למטה, לדעתי, לא יכול להפנות את התואר 'טיפש' כלפי מישהו אחר. רק דעתי.צפיד כתב:רגליות: נלקחו מCD ישן ותקול (תודה דדי !)...
Yup, Karma is a bitch
פידרס