שרשור תגובות: תחרות נושאת פרסים בחסות SanDisk לחברי האתר!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שרשור שלא נקרא #436 

נו שוין אולי פעם הבאה :(
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

שרשור שלא נקרא #437 

oris74 כתב:זיו,

כמו רבים מחברי הפורום אני מוקיר ומעריך את תרומתך ותרומתכם לאתר הנהדר הזה אבל התחרות הזו השאירה אותי עם טעם חמוץ...

עם כל הכבוד לזוכים ואין לי שום דבר אישי נגדם ואני מברך אותם על הזכייה - זה פשוט לא הוגן שחברים שבכלל לא פעילים בפורום ויש להם במצטבר 60 הודעות ביחד (על פני מספר שנים) מקבלים את אותו המשקל כמו חברים ותיקים שתורמים שעות מזמנם כל שבוע בעזרה לאנשים - ואני ממש לא מדבר על עצמי, אני בעיקר נעזר ופחות עוזר.

הכל חוקי וזכותכם לעשות כרצונכם באתר שלכם - פשוט אותי זה קצת איכזב.

ושוב ברכות חמות לזוכים - זה ממש לא משהו נגדכם!!
...
·

כמו כל התחרויות באתר, למרות שהפעם זכו משתמשים רשומים משנים קודמות ולא כאלו שנרשמו לצורך התחרות.... גם באייפון 6 זכה משתמש שנרשם לצורך התחרות, גם בנוט 4 זכה מישהו בגלל הצבעות של משתמשים חדשים (חברי פייסבוק ? ) ואני מניח שככה יהיה גם בתחרויות הבאות. האינטרנס של האתר הוא להגדיל את הטראפיק ואת מאגר המשתמשים

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #438 

לגיטימי לחלוטין

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שרשור שלא נקרא #439 

כמו רבים מחברי הפורום אני מוקיר ומעריך את תרומתך ותרומתכם לאתר הנהדר הזה אבל התחרות הזו השאירה אותי עם טעם חמוץ...

עם כל הכבוד לזוכים ואין לי שום דבר אישי נגדם ואני מברך אותם על הזכייה - זה פשוט לא הוגן שחברים שבכלל לא פעילים בפורום ויש להם במצטבר 60 הודעות ביחד (על פני מספר שנים) מקבלים את אותו המשקל כמו חברים ותיקים שתורמים שעות מזמנם כל שבוע בעזרה לאנשים - ואני ממש לא מדבר על עצמי, אני בעיקר נעזר ופחות עוזר.

...
(Y)
·

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #440 

...
·

מסכים לגמרי.
וכמו שנאמר, לא נראה שזה מעניין מישהו. המטרה של התחרויות האלה היא שונה לגמרי, כפי שרשמו, ולא כדי לצ'אפר את חברי הקהילה שתורמים.
וברכות לזוכים, ממש לא משהו נגדכם, או בכלל נגד משהו. פשוט ביקורת בונה שלדעתי צריכה להיאמר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20653
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 1005 פעמים

שרשור שלא נקרא #441 

...
בדיוק נכנסתי לראות מה קורה עם זה...
מאכז בעיקר שאין תגובה של עופר /. זיו / מרטין.

למרות שידעתי שזה מה שיהיה כפי שכתבתי בחתימה שלי, מבעס.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”