ספקיות אינטרנט בארץ מתערבות בשיתוף קבצים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3778
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

לאט לאט היוזרים הפרטיים שמשלמים על IP עיסקי נותרים לבד במערכה
חסר להם לאבד לקוח שמחזיק 80 כתובות בגלל משהו שעולה להם גרושים.
...
צודק (Y)
ללחוץ על הכפתור של הLIMIT ולבטל את הV מהCHECKBOX .
...
אתה חושב שזה כ"כ פשוט?
מעניין לראות איך נראה הפנל הזה והאפשרויות שלו...
And the meek shall inherit the earth
...

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2248
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

אני כבר לא יודע מה לעשות,

מוריד מ-NEWZ על 50 !!!
שלא לדבר על לראות סרטון מסכן ביוטיוב/כתבת וידאו ב YNET

נטויזן מאשים את הכבלים והכבלים את נטויזן :evil:

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

FIRE_WIRE כתב:
אתה חושב שזה כ"כ פשוט?
מעניין לראות איך נראה הפנל הזה והאפשרויות שלו...
...
ראית את הציוד שJPOST הראה? זה כמו ראוטרים עם חומרה אדירה שיודעת לנתב ולהצפין פרוטוקולים.
ברגע שNETENFORCER מזהה תעבורה של P2P על POOL מסויים של כתובות, הוא מגביל אותם למהירות שהגדירו בממשק על הNETENFORCER. בדומה לחלוקה שנתב עושה בין רשת של מחשבים, רק ששם אני מניח שיש ממשק משתמש עם אופציות לתיעדוף מהירויות מדוייק להפליא.
סתם לדוגמא בUTORRENT זה לא משנה אם תבחר בהצפנת נתונים או לא, התוכנה של הספק מזהה את הP2P.
אני מפעיל טורנט שאמור לטוס על מהירות של 10MBPS (מניסיון בדיקת מהירות עם שרת בVPS ), הוא עולה לי עד 120KBPS ואז צונח ל40KB . אם זה לא הגבלת מהירות אז מה כן.
ולא נראה שצריך להיות מדען רשתות בשביל לתפעל הגבלה מהסוג הזה. עובדה שאתמול בשיחה של 10 דקות שיחררו לכולם את החסימה.
...

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #49 

ביינתים חזר לעבוד 100% מהירות, עד הודעה חדשה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

sheva23 כתב:ביינתים חזר לעבוד 100% מהירות, עד הודעה חדשה.
...
כן הכל חזר לעבוד כמו שצריך (Y)
נקווה שישאר כך

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #51 

באמת שבמצב של היום מאוד מאוד מסוכן להתחייב על מסלול במיוחד אם הוא יקר.
מי שבאמת באמת רוצה יוכל להתנתק, אבל זה יעלה לו בלא מעט עצבים וטלפונים.
עד שלא מתחילים לאיים בניתוק, ימשיכו לערבב את הלקוח בטלפון מנציג לנציג. זה שירות זה?

הנה דיאלוג שלי היום עם תומך עיסקי, כבר שכחתי איזה מספר הוא ברשימה.

התומך: שלום אבי , אתה יכול לתאר לי שוב את הבעיה. (זה אחרי ששבוע ימים אני מתאר אותה וזה מתועד להם בדוחות, ואחד התומכים אפילו הודה בפני שהם מודעים לבעיה הזאת אבל לא ממש יודעים איך לטפל בה...זה אחרי שנציג מקשרי לקוחות כבר הלך לדרגים הבכירים והצליח לשחרר את המהירות מול העיינים שלי, וכמה שעות אחרי ההגבלה שוב חזרה. כנראה ראו שיותר מדי רוחב פס העיסקיים צורכים וצריך לחשוב על שיטה חדשה איך לחסוך בעלויות ולמזער נזקים).

אני עונה: אין מה לתאר את הבעיה, הנציג מקשרי לקוחות כבר הסביר לך מה הוא עשה שם בחדרי חדרים שכביכול סידר אותה, אבל אז שוב זה חזר.

התומך: הבנתי שאתה מקבל 10% מהרוחב פס . בוא תנסה להגיד לי עם איזה תוכנות אתה עובד כדי שננסה לעזור.

אני: מה זה משנה עם איזה תוכנות אני עובד UTORRENT,AZEURUS,TRANSMISSION,KTORRENT.
באתר LEGALTORRENTS.COM יש טורנטים חוקיים. באתרים פרטיים שאני מחובר אליהם יש טורנטים חוקיים כמו טריילרים ודמויים של סרטים.
פרוטוקול P2P אצלי מוגבל. ועם יוזר ב018 הוא אינו מוגבל. עד עכשיו 3 חודשים עבד מצויין עם FIXIP , ופתאום בימים האחרונים יש בעיה. איך זה?
אני כרגע בעבודה, צופה על המחשב שלי בבית בREMOTE ורואה 40KBPS מהירות DOWNLOAD

יש לך GOOGLE בעבודה?

התומך[/ כן בטחb]:

אני: אז תקיש בחיפוש AC-10000 NETENFORCER
זה ציוד נחמד שיודע להצפין פרוטוקולים של P2P ואי אילו ספקיות משתמשות בו כדי לחלק רוחב פס בין לקוחות. ככה רק לצורך ידע כללי, אולי תגלה משהו חדש שלא מספרים לך, הדרגים הגבוהים ממחלקות ההנדסה שלכם.

התומך: אתה יודע שUPLOAD זה רק 10% מהרוחב פס ואולי בגלל שאתה צופה בREMOTE אתה לא מקבל מהירות אמיתית במחשב.

אני: לפני שאתה יורה לי משפט כזה, אני מציע לך לקרוא בGOOGLE קצת מה המשמעות של REMOTE. אם נראה לך שאתה מדבר עם לקוח שאפשר לערבב אותו , אז זה לא המקרה.
לצורך העניין, בוא נישכח שהזכרתי את המונח REMOTE , תדמיין מצב שאני כרגע בבית יושב מול המחשב, ורואה שהמהירות DOWNLOAD היא 40 מתוך 300 ק.

התומך: הבנתי. שניה אני הולך לבדוק את הנושא עם האחמש. חוזר אחרי 2 דקות , אבי בדקתי את הבעיה. מצטערים אבל אנחנו לא תומכים בתוכנות ביטורנט.

אני: לא ביקשתי תמיכה בתוכנות. ביקשתי לבדוק האטה בפרוטוקול, בפעם ה10. אין לכם דרך לבדוק את זה ? אחלה. אז אני לא מעוניין לשלם על מנוי עיסקי שאמור לקבל תיעדוף , ובסוף לקבל תשובות של חובבנים. זה כמו שתהיה האטה בFTP , ותגידו לי שאתם לא תומכים בתוכנות של FTP. למרות שעשיתי בדיקה ב10 תוכנות

בחוזה לא מופיע סעיף שמדבר על האטות בפרוטוקול מסויים , תעביר אותי לקשרי לקוחות ובוא ננתק את המנוי.

התומך: בסדר גמור, יום טוב שיהיה.
העביר אותי חזרה למחלקה.

תיארתי לבחור מקשרי לקוחות את מה שהיה. וביקשתי לנתק את המנוי במידה ולא יימצא לזה פתרון. הוא אמר שיעביר את הפניה שוב לדרג הבחיר שאמור לחזור אלי עם פתרון בהקדם.
בשעות הערב המהירות חזרה להיות 100% (לביינתים לפחות)

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3778
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #52 

אכן סיפור דומה גם בנטויזון לא רק אצלך
זהה לשלי (ואני בטוח שעוד כמה חברים כאן)
האטימות , חוסר ידע ,שקר במצח נחושה ואי סדר במעקב ורישום תלונות מצד ק.לקוחות\התומכים.
מקווה לסוף טוב של הסיפור...
And the meek shall inherit the earth
...

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

היה שקט עם הנושא הזה עד לפני שבוע,
מה קרה שפתאום זה צץ?

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #54 

כנראה שמספר הלקוחות עלה, וכך גם הדרישה לרוחב פס.P2P לוקח כ50% מרוחב הפס של הספקיות, נראה שמנסים לעשות קיצורי דרכים, ולחסוך על גב הלקוחות.
הבטן הרכה של הלקוחות זה P2P , כי להוכיח ולבדוק כזה דבר קצת בעייתי. אפשרי אבל כשהצד השני משקר במצח נחושה, הרבה יותר קשה.
מזל שיש את 018 שהם היחידם אולי שעדיין לא חוסמים. אחרת כל חברה שנעבור אליה, בהתחלה יבטיחו שהכל יפה, אבל אחרי ההתחייבות אפשר לחגוג ולשחק אותה מפגר, להתעלל בלקוחות בטלפון , ומה לא. ומי שלקוח פרטי רגיל, סתם בשביל הכיף מתייבש 20 דקות בהמתנה לנציגת שירות לקוחות שבקושי יודעת איך נכנסים ל YNET ויש לה הרשאות של מזכירה פלוגתית.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #55 

sheva23 כתב:באמת שבמצב של היום מאוד מאוד מסוכן להתחייב על מסלול במיוחד אם הוא יקר.
מי שבאמת באמת רוצה יוכל להתנתק, אבל זה יעלה לו בלא מעט עצבים וטלפונים.
עד שלא מתחילים לאיים בניתוק, ימשיכו לערבב את הלקוח בטלפון מנציג לנציג. זה שירות זה?

הנה דיאלוג שלי היום עם תומך עיסקי, כבר שכחתי איזה מספר הוא ברשימה.

התומך: שלום אבי , אתה יכול לתאר לי שוב את הבעיה. (זה אחרי ששבוע ימים אני מתאר אותה וזה מתועד להם בדוחות, ואחד התומכים אפילו הודה בפני שהם מודעים לבעיה הזאת אבל לא ממש יודעים איך לטפל בה...זה אחרי שנציג מקשרי לקוחות כבר הלך לדרגים הבכירים והצליח לשחרר את המהירות מול העיינים שלי, וכמה שעות אחרי ההגבלה שוב חזרה. כנראה ראו שיותר מדי רוחב פס העיסקיים צורכים וצריך לחשוב על שיטה חדשה איך לחסוך בעלויות ולמזער נזקים).

אני עונה: אין מה לתאר את הבעיה, הנציג מקשרי לקוחות כבר הסביר לך מה הוא עשה שם בחדרי חדרים שכביכול סידר אותה, אבל אז שוב זה חזר.

התומך: הבנתי שאתה מקבל 10% מהרוחב פס . בוא תנסה להגיד לי עם איזה תוכנות אתה עובד כדי שננסה לעזור.

אני: מה זה משנה עם איזה תוכנות אני עובד UTORRENT,AZEURUS,TRANSMISSION,KTORRENT.
באתר LEGALTORRENTS.COM יש טורנטים חוקיים. באתרים פרטיים שאני מחובר אליהם יש טורנטים חוקיים כמו טריילרים ודמויים של סרטים.
פרוטוקול P2P אצלי מוגבל. ועם יוזר ב018 הוא אינו מוגבל. עד עכשיו 3 חודשים עבד מצויין עם FIXIP , ופתאום בימים האחרונים יש בעיה. איך זה?
אני כרגע בעבודה, צופה על המחשב שלי בבית בREMOTE ורואה 40KBPS מהירות DOWNLOAD

יש לך GOOGLE בעבודה?

התומך[/ כן בטחb]:

אני: אז תקיש בחיפוש AC-10000 NETENFORCER
זה ציוד נחמד שיודע להצפין פרוטוקולים של P2P ואי אילו ספקיות משתמשות בו כדי לחלק רוחב פס בין לקוחות. ככה רק לצורך ידע כללי, אולי תגלה משהו חדש שלא מספרים לך, הדרגים הגבוהים ממחלקות ההנדסה שלכם.

התומך: אתה יודע שUPLOAD זה רק 10% מהרוחב פס ואולי בגלל שאתה צופה בREMOTE אתה לא מקבל מהירות אמיתית במחשב.

אני: לפני שאתה יורה לי משפט כזה, אני מציע לך לקרוא בGOOGLE קצת מה המשמעות של REMOTE. אם נראה לך שאתה מדבר עם לקוח שאפשר לערבב אותו , אז זה לא המקרה.
לצורך העניין, בוא נישכח שהזכרתי את המונח REMOTE , תדמיין מצב שאני כרגע בבית יושב מול המחשב, ורואה שהמהירות DOWNLOAD היא 40 מתוך 300 ק.

התומך: הבנתי. שניה אני הולך לבדוק את הנושא עם האחמש. חוזר אחרי 2 דקות , אבי בדקתי את הבעיה. מצטערים אבל אנחנו לא תומכים בתוכנות ביטורנט.

אני: לא ביקשתי תמיכה בתוכנות. ביקשתי לבדוק האטה בפרוטוקול, בפעם ה10. אין לכם דרך לבדוק את זה ? אחלה. אז אני לא מעוניין לשלם על מנוי עיסקי שאמור לקבל תיעדוף , ובסוף לקבל תשובות של חובבנים. זה כמו שתהיה האטה בFTP , ותגידו לי שאתם לא תומכים בתוכנות של FTP. למרות שעשיתי בדיקה ב10 תוכנות

בחוזה לא מופיע סעיף שמדבר על האטות בפרוטוקול מסויים , תעביר אותי לקשרי לקוחות ובוא ננתק את המנוי.

התומך: בסדר גמור, יום טוב שיהיה.
העביר אותי חזרה למחלקה.

תיארתי לבחור מקשרי לקוחות את מה שהיה. וביקשתי לנתק את המנוי במידה ולא יימצא לזה פתרון. הוא אמר שיעביר את הפניה שוב לדרג הבחיר שאמור לחזור אלי עם פתרון בהקדם.
בשעות הערב המהירות חזרה להיות 100% (לביינתים לפחות)
...

כל הכבוד אבי!
תוכל לעשות שירות גם בשבילי? אף אחד לא יכול לעמוד בכזאת אסרטיביות שם במוקדי השירות :D

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #56 

אני עובד במשרד ממשלתי בבדיקות תוכנה דרך קבלן, אז יש לי זמן לזה וגם הטלפון על חשבון העבודה :) אבל זה עולה לי בעצבים.
פעם הבאה שינסו לעלות לי תומך טכני, אני לא אדבר איתו אפילו לשניה. יש מבקש לנתק את המנוי ללא קנס יציאה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #57 

מישהו יכול לנסות לעזור לי לצאת מהמנוי הארור עם 012 ? לא ממש אכפת לי אפילו לשלם לעו"ד שישלח מכתב אליהם אם זה יעזור , פשוט נמאס לי להיות פראייר שלהם לעוד יותר משנה . בגלל שבזמנו הם אמרו שהם נותנים מתנה ועכשיו הם טוענים שהסכמתי למסלול של 18 חודש (מה שבחיים שלי לא הייתי עושה , אבל לך תוכיח )

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #58 

פרסום נוסף על הכתבה של YNET בניו יורק טיימס
http://www.nytimes.com/external/readwri ... 95228.html

והנה עוד אתרים ידועים ביניהם TOMS HARDWARE שהתייחס לנושא החמור.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820419,00.html

לדעתי אנחנו לא רחוקים מתביעה ייצוגית.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #59 

אם תהיה תביעה ייצוגית , זה אומר שהם יחזירו כסף לאלו שנפגעו מזה ?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

אני מאוד אוהב את ההתפתחויות כאן וכולי תקווה שלפחות מISP אחד ייפגע רצינית מכל הפרשיה הזאת כדי שהאחרים יראו ויראו לעתיד.
ואולי באמת נקבל רשת UFI\NGN טובה ומודרנית הפעם.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”