טוב, זה מביך - Lexicon ארזו מחדש את ה OPPO בתוספת מחיר של $3000

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 958 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

Croc כתב::lol: :lol: :lol:

הרגת אותי מצחוק.

אבל זה נכון.

אפשר לבדוק את זווית שכלב משתין ותדר חיתוך ליילות של החתול.
...
אל תשכח לוודא שהפרווה שלהם מכסה את טווח הצבעים בתקן ה REC-709 :wink:

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

את מי זה מביך?

שרשור שלא נקרא #47 

ziv_r כתב:לפני זמן מה, שמעתי שמועה כי נגן Blu-ray של חברת Lexicon, הינו בעצם ה BDP-83, נגן Blu-ray מבית Oppo אשר עולה רק $500 לעומת ה $3500 בו מתומחר הנגן של Lexicon.

מסתבר כי Audioholics לקחו את ה Lexicon לבחינה מדוקדקת וגילו כי יש אמת בדבר. חברת Lexicon לקחה את ה BDP-83, הורידה את המארז (אך השאירה את תחתית המארז) והכניסה אותו במלואו למארז משלה. החברה החליפה את אחורי ה VFD לכהים יותר ומארז מפואר יותר. 2 תוספות אלו העלו את מחיר הנגן ב $3000.

לכתבה המלאה:
http://www.audioholics.com/reviews/tran ... -outside-1
...
אם מסתכלים בתמונות של אתר "audioholics" אז נראה שהכונן שם הוא כונן מחשב PC מצוי (עד כמה שכונן בלו ריי כבר מצוי)
ניתן לראות יפה את כבל התקשורת הטורית הכתום - SATA

עד כדי כך לקסיקון לקחו את המוצר של אופו על קרבו ועל כרעיו גך שאם תבדקו תמונות של הנגן, הם החליפו את המכסים הפשוטים יחסית והשחורים (עופר דוקא ציין מאוד לטובה את הבניה של ה- 83) של אופו במכסים בהירים יותר עבים, אבל הם נאלצו לכרסם מגרעת בפנל הקדמי בגלל שימוש בדלת השחורה המקורית של כונן האופו, כנראה כונן מחשב.

שים לב להבדלים באתר שלנו, בין הביקורות של עופר, כמעט לכל הביקורות האחרות.

עופר בודק, מנסה , וה"פשע" הכי גדול שלו - אם ניתן, הוא מודד
ה"פשע" השני שלו שהוא מציין את הסובייקטיביות שלו ומנסה להתייחס באופן אובייקטיבי כך שהקורא יוכל לקבל מידע של ממש.

תראה את הביקורת האחרונה על רמקולים - אין בה שום תועלת, הכל נקרא כמו סיפור פנטזיה. לשמחתי אני לא היחידי שחשב כך, וסטריאו מן התבטא על כך קצר ולעניין. אני לא ידעתי כמעט כלום על הרמקולים הללו ואיני יודע כלום לאחר הכתבה, פרט לכך שמדי פעם שמעתי עליהם תשבחות.

אני מצפה מאתר רציני שיתיחס לבדיקות שהוא מבצע כמו עופר, או כמו אודיוהוליק. לבחינה של רמקולים הייתי מצפה לצד שימוש בציוד אקזוטי, שימוש ברסיבר טוב ונגן DVD/בלו ריי כמקור, ולההשוות אותם לרפרנס. המועדון יכול להגדיר מערכת רפרנס, של מקור הגברה ורמקולים וחווט, ובכל כתבה ומבחן לנסות להשוות בין המוצר הנבדק למערכת הרפרנס, אזי תהיה אולי איזו משמעות גם לציונים.

איך בכלל יכול היה מי שכתב, ליחס את התובנות שלו לרמקולים ולא לשאר הציוד? לפי הגישה המקובלת כל אחד מהחלקים הוא פריט שמשפיע (זה שטויות לדעתי אבל כך זה לשיטה המקובלת)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

michael123 כתב:
oferlaor כתב:9000es,

מבחינת פיצ'רים, ה-OPPO מתחרה ראוי לשני אלה...

לאודיופילים הוא יהיה להיט בגלל התמיכה הגורפת שלו בפורמטים.
...
לא לשכוח שיש להם דגם חדש של נגן SE, קצת יותר יקר עם אותו ESS SABRE32 צ'יפ שנמצא ב-SIMAUDIO שעולה 12,000$ (זה לא אומר שהם נשמעים אותו דבר, אבל התחלה טובה :) )
...
איזה מהם משתמש בציפ הזה ? אופו או סוני ?

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

OPPO דגם SE

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

מעניין אם זה יעשה BOOST למכירות של

שרשור שלא נקרא #50 

האופו SE. זה מחדד את העובדה שהאופו הוא פשוט מציאה שגם חובבי היי אנד יכולים לאמץ לחיקם.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”