תודה
תגובות למאמר: איך להכין ביקורת מסכים ב-79 צעדים פשוטים...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- kuku1000
- חבר במועדון HT

- תגובות: 751
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא הבנתי, אתה בודק גם לאתרים ו/או מקומות אחרים חוץ מאיתנו?
מה , יבואנים שואלים אותך אם המוצר טוב ואז מתקדמים בפירסומות או ביבוא?
את הביקורות שלך מתרגמים למאמרים בחו"ל או שאתה מדווח גם באנגלית?
מה , יבואנים שואלים אותך אם המוצר טוב ואז מתקדמים בפירסומות או ביבוא?
את הביקורות שלך מתרגמים למאמרים בחו"ל או שאתה מדווח גם באנגלית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
kuku1000,
לעיתים כן. אני לפעמים כותב באתרים בחו"ל, ומדי פעם מציעים לפרסם את המאמרים שלנו גם בעיתונים כאן בארץ. מן הסתם אני לא "עובד" באתרים אחרים.
לגבי היבואנים ששואלים. יש כאלה שמתנים את זה שהם יתנו את המוצר בכך שהם יראו ויעירו על המאמר לפני קבלתו. במקרים כאלה, פשוט לא תראו את המוצרים האלה אצלנו בבדיקה כי זה לחלוטין לא מקובל עלינו. יש כאלה שמבקשים זאת אחרי שכבר נתנו את המוצר לבדיקה ולהם אני עונה בנימוס שהם יראו את המאמר יחד עם כל קוראי האתר בדיוק באותו זמן
אני לא מתרגם את המאמרים לאנגלית אלא כותב אותם מחדש באנגלית (אני כותב באנגלית ברמת שפת אם, שכן גדלתי בארה"ב).
לעיתים כן. אני לפעמים כותב באתרים בחו"ל, ומדי פעם מציעים לפרסם את המאמרים שלנו גם בעיתונים כאן בארץ. מן הסתם אני לא "עובד" באתרים אחרים.
לגבי היבואנים ששואלים. יש כאלה שמתנים את זה שהם יתנו את המוצר בכך שהם יראו ויעירו על המאמר לפני קבלתו. במקרים כאלה, פשוט לא תראו את המוצרים האלה אצלנו בבדיקה כי זה לחלוטין לא מקובל עלינו. יש כאלה שמבקשים זאת אחרי שכבר נתנו את המוצר לבדיקה ולהם אני עונה בנימוס שהם יראו את המאמר יחד עם כל קוראי האתר בדיוק באותו זמן
אני לא מתרגם את המאמרים לאנגלית אלא כותב אותם מחדש באנגלית (אני כותב באנגלית ברמת שפת אם, שכן גדלתי בארה"ב).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
mosheg,
1. התברכתי ביכולת להיות ממוקד מטרה
2. אני לא זקוק להמון שעות שינה
3. אני עובד מהבית וכך מרוויח גם את שעות הנהיגה (תחשוב שיש לי שעתיים יותר ממרבית האנשים ביממה...)
1. התברכתי ביכולת להיות ממוקד מטרה
2. אני לא זקוק להמון שעות שינה
3. אני עובד מהבית וכך מרוויח גם את שעות הנהיגה (תחשוב שיש לי שעתיים יותר ממרבית האנשים ביממה...)
כל הכבוד ! גם אם היו נותנים לי עוד שעתיים ביממה , לא חושב שהייתי יכול לעמוד בעומס הזה של הבדיקות.
אני מודה לך בשמי על הביקורות המקצועיות וחסרות הפשרה, זו דווקא תכונה שאני כן יכול להבין ומעריך מאוד.
שוב תודה.
אני מודה לך בשמי על הביקורות המקצועיות וחסרות הפשרה, זו דווקא תכונה שאני כן יכול להבין ומעריך מאוד.
שוב תודה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
כל הכבוד על ההשקה. הקריאה באתר היא פשוט תענוג. אבל נשארתי עם תהיה קטנה:
אתה עושה גם פנלים?
אתה עושה גם פנלים?