צ'מע,זה מדהים.
תלבושת אחידה
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מצטרף למברכים - זה אכן מדהים ואני כבר מחכה לראות תמונות של הסט מורכב על המכונה והמטחנה.
עכשיו קח את זה צעד קדימה ותרביץ paint job עם להבות על הדפנות של המכונה.
עם ה"הגה מעץ" והלהבות תוכל לקרוא למכונה "Izzo Corvette".

http://images16.fotki.com/v277/photos/7 ... 1140656152
עכשיו קח את זה צעד קדימה ותרביץ paint job עם להבות על הדפנות של המכונה.
עם ה"הגה מעץ" והלהבות תוכל לקרוא למכונה "Izzo Corvette".
http://images16.fotki.com/v277/photos/7 ... 1140656152
נערך לאחרונה על ידי joncafe ב 28/02/2010 19:55, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
כן, כולי נרגש לקבל את הסט ולהרכיב אותו. לא נראה לי שיש עוד דרכים לשדרג את המכונה והמטחנה הזו (הציורים זה אובר קיל...). למטחנה הורדתי את המזלג שמחזיק את הפורטפילטר בגלל שהמטחנה נוטה לזרוק את הקפה שמאלה והמזלג לא נותן לידית לזוז. לכן העפתי את המזלג ואת הפורטפילטר אני שם מעט בצד שמאל, כך אני יכל לכוון את הנפילה של הקפה יש לאמצע הסלסלה. זה מן שדרוג שהוא "שנמוך" כי הורדתי חלקים ולא הוספתי...
הדרך היחידה לשדרג עוד את המכונה היא לקנות את הלה מרזוקו... טוב, אולי בעוד כמה שנים, המכונה הקודמת החזיקה 6 וחצי שנים בלי בעיה, לא מצידי ולא מצידה.
הדרך היחידה לשדרג עוד את המכונה היא לקנות את הלה מרזוקו... טוב, אולי בעוד כמה שנים, המכונה הקודמת החזיקה 6 וחצי שנים בלי בעיה, לא מצידי ולא מצידה.
בהתרגשות גדולה פתחתי את החבילה שקיבלתי אתמול
הופתעתי מהמשקל הכבד של החלקים למטחנה. חלקי הפלסטיק המקוריים שוקלים 150 גרם, אלה שקיבלתי מהעץ שוקלים ביחד 960 גרם (שני מכסים , מגש תחתון וידית פצפונת לכיוון טחינה).
את ידית הכיוון הברגתי במקום אחד הברגים שהחזיקו את טמפר הפלטסיק שהיה מחובר למטחנה ולא מצאתי בו שימוש. הידית משמשת כעת לאחיזה בזמן שאני מזיז את ידית הדוזר.
הצבע של העץ יכהה במשך הזמן ויראה יותר אחיד. יסתדר יותר טוב במראה של הבסיס של הטמפר.
כעת החגיגה מושלמת.
הופתעתי מהמשקל הכבד של החלקים למטחנה. חלקי הפלסטיק המקוריים שוקלים 150 גרם, אלה שקיבלתי מהעץ שוקלים ביחד 960 גרם (שני מכסים , מגש תחתון וידית פצפונת לכיוון טחינה).
את ידית הכיוון הברגתי במקום אחד הברגים שהחזיקו את טמפר הפלטסיק שהיה מחובר למטחנה ולא מצאתי בו שימוש. הידית משמשת כעת לאחיזה בזמן שאני מזיז את ידית הדוזר.
הצבע של העץ יכהה במשך הזמן ויראה יותר אחיד. יסתדר יותר טוב במראה של הבסיס של הטמפר.
כעת החגיגה מושלמת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
תודהקרמריקה כתב:מדהים! תתחדש......
עכשיו נשאר עוד דבר אחד לעשות. למכור את הפאסקוויני.
חשבתי על ebay, אבל נראה לי שאמכור בקופיגיק, יש שם יותר חשיפה.
מכונה בת 6 וחצי שנים, ממוצע של שתי כוסות ביום. מחיר חדשה 1700דולר. $600 נראה סביר?
אני אבדוק מה מקובל בקופיגיק.
באי ביי אין לי היסטוריה מכובדת (אולי 20 עסקאות קטנות) וזה יכל להקשות עלי למצא רוכשים פוטנציאלים. לעומת זאת בקופיגיק יש לי הסטוריה מאחר ונרשמתי שם לפני חמש שנים והמכונה מצויינת בהודעות שכתבתי וזה נראה יותר אמין במכירה.
באי ביי אין לי היסטוריה מכובדת (אולי 20 עסקאות קטנות) וזה יכל להקשות עלי למצא רוכשים פוטנציאלים. לעומת זאת בקופיגיק יש לי הסטוריה מאחר ונרשמתי שם לפני חמש שנים והמכונה מצויינת בהודעות שכתבתי וזה נראה יותר אמין במכירה.