מפת בתי-הקפה של HTCafe
רח הברזל?
הבריסטה נראה מיומן מאוד אבל ההגשה הייתה אפס קצת איטית. מרוב חוסר שביעות רצון היה לנו מספיק זמן לבחון פרמטרים אחרים כמו ניקיון בפינות, שרותים, מנורות וכד. המצב שם לא מזהיר וחבל.
קניתי שם גם פולים - מעולים. גם הכריכים היו מצויינים אבל למרות המחירים הדומים, משום מה אחד הגיע כפול בגודל מרעהו.
אולי ציפיתי ליותר מידי ?
אורי
הבריסטה נראה מיומן מאוד אבל ההגשה הייתה אפס קצת איטית. מרוב חוסר שביעות רצון היה לנו מספיק זמן לבחון פרמטרים אחרים כמו ניקיון בפינות, שרותים, מנורות וכד. המצב שם לא מזהיר וחבל.
קניתי שם גם פולים - מעולים. גם הכריכים היו מצויינים אבל למרות המחירים הדומים, משום מה אחד הגיע כפול בגודל מרעהו.
אולי ציפיתי ליותר מידי ?
אורי
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
השבוע שתיתי ב-"ארקפה" במרכז שוסטר, רמת-אביב ג' בת"א.
זו לא הפעם הראשונה שאני שותה שם, בעבר זה היה אחד מבתי-הקפה שהייתי מבלה בהם הכי הרבה (היינו קוראים למרכז שוסטר "המשרד" לפני שהיה לנו משרד אמיתי) ביחד עם קפה הלל שבמצד השני של שוסטר.
הקפה של ארקפה בסניף הזה הוא תמיד טוב. מעולם לא היה רע, אך מעולם גם לא היה מצוין. פשוט טעים ונחמד מאוד.
השבוע שתיתי את האספרסו על הבר, ודיברתי עם הבריסטה קצת על הקפה. הראיתי לו שהקפה זורם לאט מדי ויש טבעת שרופה בתוך הספל. הוא גיחך וטען שאני לא מבין כלום והטבעת היא בגלל שהאספרסו עומד בתוך הכוס לפני ההגשה.
האמת שהיחס הזה עשה לי חשק לבדוק אם יש קפה יותר טוב בשוסטר. יש שם בית-קפה אחד או שניים שלא שייכים לרשת. אבדוק אותם בהזדמנות ראשונה.
זו לא הפעם הראשונה שאני שותה שם, בעבר זה היה אחד מבתי-הקפה שהייתי מבלה בהם הכי הרבה (היינו קוראים למרכז שוסטר "המשרד" לפני שהיה לנו משרד אמיתי) ביחד עם קפה הלל שבמצד השני של שוסטר.
הקפה של ארקפה בסניף הזה הוא תמיד טוב. מעולם לא היה רע, אך מעולם גם לא היה מצוין. פשוט טעים ונחמד מאוד.
השבוע שתיתי את האספרסו על הבר, ודיברתי עם הבריסטה קצת על הקפה. הראיתי לו שהקפה זורם לאט מדי ויש טבעת שרופה בתוך הספל. הוא גיחך וטען שאני לא מבין כלום והטבעת היא בגלל שהאספרסו עומד בתוך הכוס לפני ההגשה.
האמת שהיחס הזה עשה לי חשק לבדוק אם יש קפה יותר טוב בשוסטר. יש שם בית-קפה אחד או שניים שלא שייכים לרשת. אבדוק אותם בהזדמנות ראשונה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תחזור ל G כפר סבא... יש שם בריסטה טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
נקלעתי במקרה לאזור רמת חן ברמת גן ונכנסתי לבית קפה "שקד" ברחוב האלוף דוד.
בית קפה קטן, שכונתי, בסגנון איטלקי. מדליק לאללה.
האספרסו ששתיתי והקפוצ'ינו של אשתי היה טעים מאוד. עוד במקום תפריט מכובד (חלבי) וגם גלידות בייצור עצמי שלהם.
זו לא פרסומת, אלו רק רשמים אישיים...
דני
בית קפה קטן, שכונתי, בסגנון איטלקי. מדליק לאללה.
האספרסו ששתיתי והקפוצ'ינו של אשתי היה טעים מאוד. עוד במקום תפריט מכובד (חלבי) וגם גלידות בייצור עצמי שלהם.
זו לא פרסומת, אלו רק רשמים אישיים...
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לאחרונה יצא לי לאכול כמה פעמים ארוחת בוקר בקפה גרג (שנקרא גם: "קפה גרג מאוד") במתחם G החדש בראשון לציון.
פרט לארוחת הבוקר הטעימה והמאוד מומלצת, שתיתי פעם אחת הפוך ובפעמים אחרות שתיתי אספרסו כפול, בכל המקרים הקפה היה טעים מאוד.
יש קצת בעיתיות בעניין הזה של חוות דעת על בתי קפה, כי כל מי שכאן בפורום בד"כ שותה אספרסו (או קפוצ'ינו) איכותי וטעים מאוד בבית ואז נקודת ההתייחסות היא כמעט תמיד למה שאנחנו רגילים בבית, וזה כמובן בעייתי וקצת קשה למצוא מקום שיהיה לטעמך כמו שאתה רגיל בבית.
אגב, לי יש רק מקום אחד לבינתיים שהיה טעים כמו בבית והוא הסניף של קפה ג'ו בבית בנין פלאפון (גבעתיים), גם האספרסו וגם הקפוצ'ינו.
גם קפה גרג, אגב, לעומת הבית היה פחות טעים, אבל לעומת שאר המקומות ששתיתי (פרט לקפה ג'ו) הוא היה טעים וטוב יותר.
פרט לארוחת הבוקר הטעימה והמאוד מומלצת, שתיתי פעם אחת הפוך ובפעמים אחרות שתיתי אספרסו כפול, בכל המקרים הקפה היה טעים מאוד.
יש קצת בעיתיות בעניין הזה של חוות דעת על בתי קפה, כי כל מי שכאן בפורום בד"כ שותה אספרסו (או קפוצ'ינו) איכותי וטעים מאוד בבית ואז נקודת ההתייחסות היא כמעט תמיד למה שאנחנו רגילים בבית, וזה כמובן בעייתי וקצת קשה למצוא מקום שיהיה לטעמך כמו שאתה רגיל בבית.
אגב, לי יש רק מקום אחד לבינתיים שהיה טעים כמו בבית והוא הסניף של קפה ג'ו בבית בנין פלאפון (גבעתיים), גם האספרסו וגם הקפוצ'ינו.
גם קפה גרג, אגב, לעומת הבית היה פחות טעים, אבל לעומת שאר המקומות ששתיתי (פרט לקפה ג'ו) הוא היה טעים וטוב יותר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ניסית את הקפה שלהם בבית? לא הלך לי טעים עם חלב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
האמת שישבתי בגרג בטבעון בשבוע שעבר, האוכל היה סבבה אבל הקפה היה יקר מאוד וגרוע מאוד. הזמנתי סתם הפוך קטן, היה לו טעם תפל עד שרוף. לא יודע אם הבעיה בתערובת, ובטוח שמי שהכין לא ידע מה הוא עושה - חבל מאוד.
what's next?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
שתיתי הרגע אספרסו בקפה לנדוור ברוטשילד.
ללא ספק, רמה גבוהה מאוד מאוד! לדעתי מקום שני אחרי סיקפה ברמת החייל.
מאוד נהניתי. מלא טעמים, אגוזים, שוקולד, הפלצנות רצינית מאוד
אפילו הסודה טעימה לי כאן...
(הנה כפיר!!)
ללא ספק, רמה גבוהה מאוד מאוד! לדעתי מקום שני אחרי סיקפה ברמת החייל.
מאוד נהניתי. מלא טעמים, אגוזים, שוקולד, הפלצנות רצינית מאוד
אפילו הסודה טעימה לי כאן...
(הנה כפיר!!)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -