על הקשר בין מכונות קפה ומכוניות [פוצל]
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הרכב שהכי נהניתי לנסוע עליו, כולל חווית הנהיגה עצמה, הוא אודי TT, בשנת 2001 בגרמניה.
ה-TT היתה חדשה מאוד אז, ובקושי ראו כאלה בארץ. נסעתי עם בנדוד שלי לתערוכת הרכב של פרנקפורט, ואחריה שכרנו TT ל-4 ימים.
כל מה שעשינו בארבעת הימים האלו היה לנהוג ב-TT על האוטובאן הגרמני. זה היה מעין משולש של פרנקפורט-ברלין-מינכן, כמעט בלי עצירות בדרך. אני נוהג, והוא עם סטופר, מחכה שתעבורנה בדיוק שעתיים כדי שיגיע תורו. האוטובאן הזה מדהים. יש שלטים של 90 קמ"ש, 120 קמ"ש, 150 קמ"ש, 180 קמ"ש ואז שלט שעליו כתוב 180 עם איקס גדול על ה-180. יענו - סע חביבי, תרביץ!
אני זוכר אותנו הולכים לישון גמורים, בלילה, ואותי אומר לבנדוד שלי: "מה זה צריך להיות, תגיד לי? איזו חוצפה יש לנו? יש לנו כאן TT מתחת לבית ואנחנו הולכים לישון??"
יש לי סרט וידאו שערכתי מהביקור הזה, קראתי לו Enjoy the TT (אתם יכולים לנחש איזה שיר רץ שם ברקע).
מבחינתי זה כמו לקבל GS3 עם מלקוניג K30 הביתה, לסופ"ש.
מעניין שמלקוניג, כמו אודי, מיוצר בארץ היקים.
ה-TT היתה חדשה מאוד אז, ובקושי ראו כאלה בארץ. נסעתי עם בנדוד שלי לתערוכת הרכב של פרנקפורט, ואחריה שכרנו TT ל-4 ימים.
כל מה שעשינו בארבעת הימים האלו היה לנהוג ב-TT על האוטובאן הגרמני. זה היה מעין משולש של פרנקפורט-ברלין-מינכן, כמעט בלי עצירות בדרך. אני נוהג, והוא עם סטופר, מחכה שתעבורנה בדיוק שעתיים כדי שיגיע תורו. האוטובאן הזה מדהים. יש שלטים של 90 קמ"ש, 120 קמ"ש, 150 קמ"ש, 180 קמ"ש ואז שלט שעליו כתוב 180 עם איקס גדול על ה-180. יענו - סע חביבי, תרביץ!
אני זוכר אותנו הולכים לישון גמורים, בלילה, ואותי אומר לבנדוד שלי: "מה זה צריך להיות, תגיד לי? איזו חוצפה יש לנו? יש לנו כאן TT מתחת לבית ואנחנו הולכים לישון??"
יש לי סרט וידאו שערכתי מהביקור הזה, קראתי לו Enjoy the TT (אתם יכולים לנחש איזה שיר רץ שם ברקע).
מבחינתי זה כמו לקבל GS3 עם מלקוניג K30 הביתה, לסופ"ש.
מעניין שמלקוניג, כמו אודי, מיוצר בארץ היקים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא חושב שאי פעם יצא לי לסוע על רכב טוב באמת.
הייתי באחלה כבישים - בעיקר באוסטריה.
לעומת זאת היה לי ZZR600 ורכבתי קצת על הארלי בקליפורניה (הגשמתי חלום ילדות: הארלי על הגולדן גייט ועל HW1 - אבל בחלום לא היה לי כזה קר)
הייתי באחלה כבישים - בעיקר באוסטריה.
לעומת זאת היה לי ZZR600 ורכבתי קצת על הארלי בקליפורניה (הגשמתי חלום ילדות: הארלי על הגולדן גייט ועל HW1 - אבל בחלום לא היה לי כזה קר)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אכן גינס!
בזמן האחרון התחלתי לשתות יותר גינס, במיוחד כי גיליתי שהיא הבירה המכילה את כמות הקלוריות הכי נמוכה ל-100 מ"ל.
סתם להשוואה - גינס מכילה כ-40 קלוריות, לף בראון מכילה מעל 60!
(אני? כוסית??
)
בזמן האחרון התחלתי לשתות יותר גינס, במיוחד כי גיליתי שהיא הבירה המכילה את כמות הקלוריות הכי נמוכה ל-100 מ"ל.
(אני? כוסית??
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2810
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן.moti_r כתב:אכן גינס!
(אני? כוסית??)
...
מזעזע. חילול הקודש.
על הקשר בין מכונות קפה ומכוניות [פוצל]
עם השיקול הוא קלוריות ,אתה בדרך לזירו (קולה)
במסווה של בקבוק בירה שחורה
במסווה של בקבוק בירה שחורה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

תדע לך שחשבתי על זה, אבל לא בגלל הקלוריות אלא בגלל האלכוהול.
חשבתי לעצמי שצריך לדאוג שבפאבים יהיה אפשר לקבל דיאט קולה בכוסות של גינס, וככה להרבה חבר'ה (במיוחד אלה שנוהגים ולא רוצים להשתכר) יהיה הרבה יותר נעים להחזיק ביד כוס בירה, למרות שהם שותים למעשה קולה.
נראה לי שזה רעיון נחמד.
חשבתי לעצמי שצריך לדאוג שבפאבים יהיה אפשר לקבל דיאט קולה בכוסות של גינס, וככה להרבה חבר'ה (במיוחד אלה שנוהגים ולא רוצים להשתכר) יהיה הרבה יותר נעים להחזיק ביד כוס בירה, למרות שהם שותים למעשה קולה.
נראה לי שזה רעיון נחמד.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
איו כמו פיינט גינס בפאבים שקרובים למפעל, לפחות זה מה שהאירים מספרים ליmoti_r כתב:אכן גינס!
(אני? כוסית??)
...