הלו הלו אל תזלזל בהחלפת הרקעים והתיקיות שלנו...זה לקח כמה שנים טובות לפתחosherov כתב:Shayosef,
לא יודע איזה SCROLING פגשת באנדרואיד, על איזה מכשירים, עם איזה גירסה ולמה השוות את זה, אבל "מפתיע" שאני (וכנראה רובנו) לא מקבל איזה choppy-יות בשימוש הדפדפן (יש מספיק קטעי וידאו ב youtube שמשווים ביצועי דפדפן בין גריסת פרויו ל iOS, ככה שהדעות הסוביקטיביות שלנו לא רלוונטיות לעניין). אהבתי את זה שאין לך צורך בפלאש.........מעניין אם ב 2020 כאשר הפלאש (גירסה 22) תגיע לאייפון ואתה תחזיק ב iPhone 18 תחשוב אחרתאני שם לב שתמיד מה שאין למכשיר האייפון זה משהו שאין בו צורך אבל כל מה שכן יש למכשיר הזה ואין לאחרים אז זה must.....אה...תתחדשו על היכולת החדשה והמדהימה שקיבלתם במכשיר בנוגע להחלפת הרקעים...כל הכבוד
(גם שמעתי שיש לכם יכולת לייצר תיקיות אבל אני לא מאמין שזה כל כך מהר הצליח להגיע אליכם)
בקשר לגלקסי טאב אז די הגיוני שזה קשור לפלאש בדף בו המכשיר מנסה לגלוש. רוב האנשים לא מאפשרים את הפלאש בגילשה רגילה ואז בכל מקום, בדף עצמו בו יש רכיב פלאש, יהיה סימן מיוחד שבמידה ובוחרים בו אז אוטו' הפלאש בחלון ירד ויוצג...
אני אוהב איך פונה "אלינו" כמו אל איזה כת.. אתה יכול לשמור את הפלאש, באמת, זה לא מה שיעביר אותי "צד" ובינתיים iOS מתאימה לי/לנו..יותר.
עדיין, ה DESIRE HD נמצא ברדאר שלי בתור אופציה, אתה רואה, אני לא פנאט