סלקום מפתיעה - משיקה את הסמסונג טאב

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5888
נתן תודות: 447 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

osherov כתב:Shayosef,
לא יודע איזה SCROLING פגשת באנדרואיד, על איזה מכשירים, עם איזה גירסה ולמה השוות את זה, אבל "מפתיע" שאני (וכנראה רובנו) לא מקבל איזה choppy-יות בשימוש הדפדפן (יש מספיק קטעי וידאו ב youtube שמשווים ביצועי דפדפן בין גריסת פרויו ל iOS, ככה שהדעות הסוביקטיביות שלנו לא רלוונטיות לעניין). אהבתי את זה שאין לך צורך בפלאש.........מעניין אם ב 2020 כאשר הפלאש (גירסה 22) תגיע לאייפון ואתה תחזיק ב iPhone 18 תחשוב אחרת :wink: אני שם לב שתמיד מה שאין למכשיר האייפון זה משהו שאין בו צורך אבל כל מה שכן יש למכשיר הזה ואין לאחרים אז זה must.....אה...תתחדשו על היכולת החדשה והמדהימה שקיבלתם במכשיר בנוגע להחלפת הרקעים...כל הכבוד :wink: (גם שמעתי שיש לכם יכולת לייצר תיקיות אבל אני לא מאמין שזה כל כך מהר הצליח להגיע אליכם)

בקשר לגלקסי טאב אז די הגיוני שזה קשור לפלאש בדף בו המכשיר מנסה לגלוש. רוב האנשים לא מאפשרים את הפלאש בגילשה רגילה ואז בכל מקום, בדף עצמו בו יש רכיב פלאש, יהיה סימן מיוחד שבמידה ובוחרים בו אז אוטו' הפלאש בחלון ירד ויוצג
...
הלו הלו אל תזלזל בהחלפת הרקעים והתיקיות שלנו...זה לקח כמה שנים טובות לפתח :D

אני אוהב איך פונה "אלינו" כמו אל איזה כת.. אתה יכול לשמור את הפלאש, באמת, זה לא מה שיעביר אותי "צד" ובינתיים iOS מתאימה לי/לנו..יותר.

עדיין, ה DESIRE HD נמצא ברדאר שלי בתור אופציה, אתה רואה, אני לא פנאט :wink:
שי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

Shayosef,
כשאתה תעבור ל Desire HD אני אעבור לאייפון 4 :ממש לא:
(אגב אלינו "ממש לא מזמן" הגיע גם משהו שנקרא live wallpaper אבל מכיוון שזה כרגע רק בגדר חלום אצלכם אז כנראה שזה באמת לא משהו נחוץ (בטח ג'ובס יספר שהתכונה הזאת צורכת יותר מידי זמן סוללה ולכן הוא עושה לכם טובה שהוא לא מאפשר את זה ב iOS) :wink: )

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5888
נתן תודות: 447 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

osherov כתב:Shayosef,
כשאתה תעבור ל Desire HD אני אעבור לאייפון 4 :ממש לא:
(אגב אלינו "ממש לא מזמן" הגיע גם משהו שנקרא live wallpaper אבל מכיוון שזה כרגע רק בגדר חלום אצלכם אז כנראה שזה באמת לא משהו נחוץ (בטח ג'ובס יספר שהתכונה הזאת צורכת יותר מידי זמן סוללה ולכן הוא עושה לכם טובה שהוא לא מאפשר את זה ב iOS) :wink: )
...
רגע רגע והרקע המתחלף הזה חוץ מלעצבן (היה לי כזה בנקסוס..) עושה משהו חיוני ? :)

אם יש משהו שחסר לי אלו הוויג'טים שזה פשוט שערוריה שאין באייפונים !

"אצלנו" לא צריך פאנסי שמנסי וכל מיני גימיקים, "אצלנו" SIMPLE IS GOOD...

:wink:
שי

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 517 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

נכון ,יש דברים שחסרים בIOS וזה מעצבן ,אבל הממשק מדהים ,המערכת מקבלת אופטימזציה למכשיר שלא כמו באנדרואיד אין פה בעיות של יציבות ותיאמות למערכת (GPS בSGS ,כול הכבוד סמסונג )
מה שכן יש עובד בצורה הכי טובה שאפשר .

דווקא "אצלנו" הרבה דברים הם פאנסי שמנסי וכאלה ,זה אפל ואני חושב שהאיפון 4 הוא אחד המכשירים (אם לא הכי) יפים ומושכים שיש ,שלא לדבר על איכות הבנייה של אפל

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

אני אישית לא רואה שום דבר מדהים בממשק של IOS. זה ממשק מגביל, העושה הכל כדי שהמשתמש לא יחרוג כהוא זה מחווית השימוש שמוכתבת מלמעלה. מה לעשות שאני לא חסיד גדול של ממשק שבו יש מסך אחר מסך של אפליקציות ומספיק לראות כיצד נושא הודעות מערכת ואפליקציות מטופלות כדי להשתכנע שיש שם עוד הרבה מה לשפר.

מי שזה מתאים לו - סבבה, אבל לא צריך להצדיק זאת במימרות על היציבות ותאימות של אנדרואיד כי כאן יש לי חדשות מרעננות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #51 

ממשק מדהים :o מסכים (Y) רק שהוא היה מדהים בשנת 2007 כאשר המכשיר הראשון יצא לשוק. מאז ועד היום כמעט שום דבר לא השתנה בו ומדהים הוא כבר לא (אולי תגובה מהירה וחלקה יש לו אבל זאת לא תכונה שקשורה לממשק)
המערכת מקבלת אופטימזציה למכשיר שלא כמו באנדרואיד אין פה בעיות של יציבות ותיאמות למערכת (GPS בSGS ,כול הכבוד סמסונג )
...
הרמה להנחתה יותר נוחה מזאת לא יכולתי לקבל :roll: האם באמת אין שום בעייה במכשירי אייפון לדורותיהם :roll:

אתה יודע מה יפה באנדרואיד?! "אצלנו" אתה לא רוצה את ה SGS בגלל שלכאורה יש במכשיר בעיית GPS סבבה לא חייב, אתה יכול לקחת אין-ספור מכשירים אחרים של חברות אחרות שיתנו לך את החוייה שרצויה בשבילך רוצה מקלדת, רוצה מסך 4.3 אינצ', רוצה מצלמה 8 מגה פיקסל, רוצה יציאת HDMI, רוצה מכשיר זול..............יש מבחר עצום לכל גחמה שלך, "אצלכם" יש רק אופציה אחת שקוראים לה אייפון 4 ואין לאופציה הזאת מקלדת ואין לאופצייה הזאת מסך שונה מ 3.5 אינצ' ולעיתים לאופציה הזאת יש בעיות קליטה ועוד ועוד ועוד. אין לך שום אופציה אחרת למעט מכשיר אחד ויחיד.....

אני ממליץ לכם להישאר עם המשפט "אבל אין כמו החוייה והפשטות של האייפון!!!" זה בערך מה שנשאר לכם ונגד זה אין ולעולם לא יהיה מה להגיד (אה גם יש את החנות הגדולה שלכם שמכילה כבר רבע מליון תוכנות אבל זה כבר עניין של זמן...תשארו עם החוייה המדהימה)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שרשור שלא נקרא #52 

הSGS היה סתם דוג' לחוסר אופטימזציה נוראמלית שבאמת סמסונג עשתה פאקינג טעות ענקית ,אבל דברים כאלה לא יקרו באיפון כי המערכת מההתחלה בנויה בשבילו . אני מסכים שיש לIOS את החסרונות שלו ובאמת שאני לא מבין את הסדר עדיפויות של אפל ,קודם מוסיפים HDR למצלמה ורק אחרי זה מוסיפים תמיכה ברינגטונים מותאמים אישית לSMS ,שלא לדבר על זה שאפילו שירים בMP3 אי אפשר לשים אלה צריך לקודד אותם קודם עם תוכנה מתאימה ורק אחרי זה כבר ... שזה קיים בפלאפונים שעולים היום 400 שקל ופה לא . יש להפ את הדברים הדפוקים שלהם ,אפל צריכים באמת לשנות את סדר העדפויות קודם כול שיוסיפו את הדבר הבסיסים כמו תמיכה בשיטוף קבצים דרך בלוטוס ( נו באמת באיזה מאה אנחנו חיים :roll:) ורק אחרי זה שידחפו לי שטויות כמו הHDR וה"GAME CENTER" המיותר לגמרי שלהם ,אבל מצד שני גם לא הכול בעולם האנדרואיד מושלם טעות אחת בתוכנה דופקת לגמרי את אחד הרכיבים ומורידה את הערך של המוצר ואולי גם את מספר הקונים . שלא לדבר על זה שגם שם לא הכול מושלם מבחינת פיצ'רים ועדיין חסרים לה הרבה דברים ,אבל אפשר להבין את זה האדרואיד עדין צעיר בשוק וחדש יחסית לעומת הIOS הוותיקה שמתעדכנת כול שנה ועדיין חסרים לה המון פיצ'רים .

בנוסף לפעמים כשיש רק מכשיר אחד זה דווקא לטובה כי הם מתרכזים רק בו ולא במליון ואחת מכשירים עם מליון ואחד תת דגמים כמו אצל סמסונג לדוג'.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #53 

IamEzio,
אני מרחם קצת על המכשיר שלך ולכן לא הנחתתי את הכדור אבל אתה ממשיך להרים לי להנחתה :roll: האומנם אתה מאמין שבאייפון לא יכולם להיות דברים כאלה? אתה באמת רוצה לדבר על בעיית האנטנה באייפון 4?!
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 14/10/2010 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #54 

נמחק (שיכפול הודעה)

iDVDi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #55 

אני לא רוצה לגנוב את השרשור, אבל אני חייב להזכיר משהו. :!:

בעוד שהויכוח מה יותר טוב תפוח או רובוטים הוא ויכוח אינדוודואלי, בגלל שלכל אחד יש עדיפויות שונות וגחמות מוזרות, הדבר שמפריע לי בעיקר בין שאר הדברים הוא קצת אחר.

הכוח של הספקיות. ה Carriers.

אפל עם האייפון עשתה לכל החברות האלו בית ספר רציני. חוזים דרקוניים שחייבה אותם בין השאר להעניק סיבסודים רצחניים (200 דולר זה כבר סטנדרט היום). אין להם זכות על מערכת ההפעלה, הם לא יכולים להדביק שום דבר או לצרוב כל סמל אחר, אסור להם בכלל לפתוח את האריזות של המכשירים האלו. תענוג! אסור להם להתקין שום תוכנה על המכשיר! שלא לדבר על תוכנות שאתה לא יכול להסיר...
הרי כל אחד יודע שאם אתה קונה לפטופ של דל או אייסר, דבר ראשון אתה מוריד את כל המדקות של מיקרוסופט ואינטל והמפרט והשד-יודע-מה, ודבר שני מתקין את המערכת מחדש בשביל להפטר מהזבל שהחברות האלו מתקינות עליו. זאת עובדה.

אפל לא מתיימרת להיות פתוחה. היא מספקת חוויה מסויימת ושונה ומאוד ברורה. הרווח השולי הוא שהיא מציירת פס רחב ויפה על הספקיות, מה שגורם קצת שמחה בלב.

הבשורה על פי אנדרויוד היא הפתיחות והקוד הפתוח. מה שבפועל החזיר לספקיות ו\או החברות המייצרות את הכוח לידיים להחליט מה טוב ומה אי אפשר. ובדרך כלל לא מעניין אותם חווית המוצר או שיט אחר. (עיין ערך מוטורלה והשטויות).
יאיר במילרע. לא מילעיל

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שרשור שלא נקרא #56 

osherov כתב:IamEzio,
אני מרחם קצת על המכשיר שלך ולכן לא הנחתתי את הכדור אבל אתה ממשיך להרים לי להנחתה :roll: האומנם אתה מאמין שבאייפון לא יכולם להיות דברים כאלה? אתה באמת רוצה לדבר על בעיית האנטנה באייפון 4?!
...
הכול יכול להיות ,אבל למעט בעית האנטנה שגם ככה כול אחד כמעט מלביש עליו קייס וגם שבישראל זה לא ממש מפריע זה יותר שולי מGPS שמראה לך מסלול שעובר באמצע בנייני מגורים :lol:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #57 

iDVDi,
אין לי אלא להסכים בהכנעה לדברים שרשמת לגבי הכוח שיש למפעילות בעיקר בעולם האנדרואיד בעוד שבאמת אפל לא מאפשרת להם לעשות זאת. אם הייתי מנסה לענות על זה כחובב אנדרואיד מושבע (וכזה אני) הייתי אומר שזה המחיר שהאנדרואיד צריך לשלם על מנת להיות פתוח ואיכותי כל כך. אבל האמת היא, שאומנם יש משהו בזה, אבל עדיין גוגל היו צריכים לעשות קצת יותר כדי לשים הגבלות כלשהן ולא רק על המפעילים אלא גם על היצרניות של המכשירים.....

אגב, מי הוסיף את התמיכה לעברית ב iOS? האם זאת אפל עצמה או זה נעשה ע"י חברה ישראלית כלשהיא?
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 14/10/2010 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #58 

IamEzio כתב:
הכול יכול להיות ,אבל למעט בעית האנטנה שגם ככה כול אחד כמעט מלביש עליו קייס וגם שבישראל זה לא ממש מפריע זה יותר שולי מGPS שמראה לך מסלול שעובר באמצע בנייני מגורים :lol:
...
למעט בעיית האנטנה :)
מה, זה לא נשמע לך מספיק בעייתי? האם היית מעדיף מכשיר שעושה לך בעיות בזמן הניווט או מכשיר שעושה לך בעיות בזמן שיחות טלפון? אה והשם של המכשיר עליו אני שואל את השאלה נקרא מכשיר טלפון סלולארי חכם.

ת'אמת כבר חשבתי שתרשום: "אבל למעט בעית האנטנה שגם ככה כל אחד יכול להתקשר בטלפון קוי של בזק :wink: ....."

iDVDi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #59 

איזה כיף!! אריה מסכים איתי!! :lol:

ועכשיו ברצינות
osherov כתב:iDVDi,
אגב, מי הוסיף את התמיכה לעברית ב iOS? האם זאת אפל עצמה או זה נעשה ע"י חברה ישראלית כלשהיא?
...
אפל יצרה את התמיכה לעברית, בדיוק כמו שקורה עכשיו באייפד בגירסת 4.2. וזה היופי פה, אתה קונה אייפון בתאילנד ויש לך עברית וממשק תואם Out of the box.
יאיר במילרע. לא מילעיל

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

למעט הבעיה באנטנה.... :P

זה היה מצחיק אילו לא היה מדובר בטלפון

זה נשמע כמו הבדיחה על המפגין שצועק שמלחמה מעולם לא פתרה דבר, כל פעם מזכירים לו משהו "קטן" עד שהוא מתרצה ואומר: מלבד הנאצים, מחנות הריכוז והשואה, הבליץ על לונדון, כיבוש צרפת ואירופה המערבית, הכנעת יפן, שחרור סין וכינון האו"ם, מלחמה מעולם לא פתרה דבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”