מחפש רכב מנהלים
רכב למשפחה עם 3 ילדים
ממליץ בחום על סובארו אאוטבק.
לאחר מחקר שוק ארוך בחרתי את הרכב שהוא המרווח ביותר בסגמנט.
אני מסיע שני ילדים ותינוק עם כסא בטיחות גדול.
לאאוטבק גם תא מטען ענק וגם מרחב גדול לנוסעים.
בנוסף מציע תנוחת נהיגה גבוהה ובטיחות מירבית.
לאחר מחקר שוק ארוך בחרתי את הרכב שהוא המרווח ביותר בסגמנט.
אני מסיע שני ילדים ותינוק עם כסא בטיחות גדול.
לאאוטבק גם תא מטען ענק וגם מרחב גדול לנוסעים.
בנוסף מציע תנוחת נהיגה גבוהה ובטיחות מירבית.
תתרחק מפאסאט. היו לנו 2 ,ובשניהם היו תקלות .
לדעתי אתה צריך לחשוב על הכיוון של מאזדה 6 או סובארו B4 ,שניהם טובות .
תתרחק מטויוטה... רק בחודשיים האחרונים דיווחו בעיתונים על מספר תקלות ברכבים שלהם.
סובארו B4 , ממש מהנה לנהיגה . הנעה כפולה. 165 כוח סוס . מה צריך יותר מזה.
על מאזדה 6 החדשה לא נסעתי, אבל גם היא מכונית עם הנדסה טובה.
לדעתי אתה צריך לחשוב על הכיוון של מאזדה 6 או סובארו B4 ,שניהם טובות .
תתרחק מטויוטה... רק בחודשיים האחרונים דיווחו בעיתונים על מספר תקלות ברכבים שלהם.
סובארו B4 , ממש מהנה לנהיגה . הנעה כפולה. 165 כוח סוס . מה צריך יותר מזה.
על מאזדה 6 החדשה לא נסעתי, אבל גם היא מכונית עם הנדסה טובה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
תהיה בריא, אני לא מבין מאיפה אתה מביא את התאורים האלה.....Catskinner כתב:אני לא הייתי ממהר לרכוש היברידית במקומך. יש לך לא מעט קטעי דרך בין עירוניים ושם יעבוד בעיקר מנוע הבנזין. ללא קשר לאיזה מנוע עובד באותו רגע המכונית צריכה לסחוב תמיד תוספת של כמה מאות קילוגרמים. גם ללא צריכת דלק ההיברידיות קצת בעייתיות: הפריוס בנויה מבפנים מנייר פרגמנט ותא המטען מצומק. ההונדה מכבה מזגן בזמן עצירה - מה שישר הופך אותה ללא רלוונטית עבור כל הנהגים התקועים בפקקים בארץ.
...
על מנת להיות מדוייק, אין דבר כזה "יעבוד בעיקר מנוע הבנזין".
האופציות הן מנוע חשמלי בלבד או מנוע חשמלי + בנזין. אין מצב שרק בנזין עובד.
מלבד זאת, מנוע הבנזין תוכנן בצורה כזו שגם בזמן עבודה הוא מאוד חסכוני בפני עצמו.
לדוגמא, אם תסע לאילת במהירות קבועה של 100 קמ"ש, מנוע הבנזין יעבוד ביחד עם החשמלי, לכן הוא יתאמץ פחות (מכוון שלא רק הוא מספק כח לגלגלים) וצריכת הדלק בפריוס תהיה כ 19-20 ק"מ לליטר.
שנית מאיפה הבאת את הנתון "המכונית צריכה לסחוב תמיד תוספת של כמה מאות קילוגרמים".....
המצבר ההיברידי שוקל כ-40 ק"ג....
כמו כן, ואל תשכח...הפריוס היא המכונית הנמכרת ביותר ביפן (לא ההיבריד הכי נמכרת, המכונית הכי נמכרת).
וזה אומר הרבה.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 31/10/2010 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני משתגע מהאבחנות האלה. נפסול את כל רכבי הפאסאט בגלל "הסטטיסטיקה" שלך?roee7777 כתב:תתרחק מפאסאט. היו לנו 2 ,ובשניהם היו תקלות .
...
נפסול את כל רכבי טויוטה בגלל שבדגמים מסויימים (ואחרים לגמרי) הייתה להם בעיה?
אתה מבין של יצרני הרכב עושים RECALL מעת לעת?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
טלHD, תודה על איחולי הבריאות. סוף סוף יש מי שדואג לי חוץ מההורים.
אני גם מבין שבהיותך מאוד מחובר לנושא ישר קפצת כנשוך נחש אבל זה עדיין לא נותן לך את הזכות להכניס לי מילים לפה. בשום מקום לא אמרתי שרק מנוע הבנזין עובד, כתבתי "יעבוד בעיקר מנוע הבנזין" ואני לא רואה פגם בתיאור הזה, הרי אתה לא תיטען מנגד שמה שמעניק לפריוס את רוב הכוח בנסיעה בין עירונית זה המנוע החשמלי, נכון? בת'כלס אנחנו מדברים על מכונית שנוסעת בעיקר בכוח מנוע הבנזין הזוכה לסיוע המנוע החשמלי בזמן עומס ובתחילת הדרך מעמידה במקום (שזה םחות או יותר הזמן היחיד שבה היא נוסעת רק בכוח החשמלי).
שנית, תוספת המשקל היא לא רק בגין המצבר, שדרך אגב לפחות במקור אחד טוענים שהוא שוקל קרוב יותר ל 50 ק"ג, אלא בגלל המנוע החשמלי ויתר המכלולים, אחרת אי אפשר להסביר משקל עצמי של מעל ל 1.2 טון.
דרך אגב, מקור התיאורים הוא לא אחר מהפריוס שיש לנו במשרד המשמשת אותנו לבחינת התאמת הרכב לצרכי החברה. יש לנו אותה כבר מעל לשנתיים, אין טענות על אמינות הרכב, יש טענות על כך שנתוני צריכת הדלק מאוד אופטימיים ושהגימור הפנימי אינו עומד ברמה המצופה.
אני גם מבין שבהיותך מאוד מחובר לנושא ישר קפצת כנשוך נחש אבל זה עדיין לא נותן לך את הזכות להכניס לי מילים לפה. בשום מקום לא אמרתי שרק מנוע הבנזין עובד, כתבתי "יעבוד בעיקר מנוע הבנזין" ואני לא רואה פגם בתיאור הזה, הרי אתה לא תיטען מנגד שמה שמעניק לפריוס את רוב הכוח בנסיעה בין עירונית זה המנוע החשמלי, נכון? בת'כלס אנחנו מדברים על מכונית שנוסעת בעיקר בכוח מנוע הבנזין הזוכה לסיוע המנוע החשמלי בזמן עומס ובתחילת הדרך מעמידה במקום (שזה םחות או יותר הזמן היחיד שבה היא נוסעת רק בכוח החשמלי).
שנית, תוספת המשקל היא לא רק בגין המצבר, שדרך אגב לפחות במקור אחד טוענים שהוא שוקל קרוב יותר ל 50 ק"ג, אלא בגלל המנוע החשמלי ויתר המכלולים, אחרת אי אפשר להסביר משקל עצמי של מעל ל 1.2 טון.
דרך אגב, מקור התיאורים הוא לא אחר מהפריוס שיש לנו במשרד המשמשת אותנו לבחינת התאמת הרכב לצרכי החברה. יש לנו אותה כבר מעל לשנתיים, אין טענות על אמינות הרכב, יש טענות על כך שנתוני צריכת הדלק מאוד אופטימיים ושהגימור הפנימי אינו עומד ברמה המצופה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אין לי הרבה מה לתרום לשרשור הזה (אני ממש לא בקבוצה הבוחנת מכוניות לשימוש משפחתי) אבל הערה אחת - העובדה הזו לגבי ההונדה נכונה הייתה לגבי הדגמים הראשונים שיובאו לארץ.Catskinner כתב:אני לא הייתי ממהר לרכוש היברידית במקומך. יההונדה מכבה מזגן בזמן עצירה - מה שישר הופך אותה ללא רלוונטית עבור כל הנהגים התקועים בפקקים בארץ....
לאמא שלי יש סיוויק היברידית והמזגן עובד מעולה, גם בעצירות (כאשר הרכב עובר למצב Auto Stop).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה בפרוש לא נכון לגבי ההונדה האינסייט החדשה. בדקנו אותה ויש לה שני מצבים "חיסכון" שבו היא מדוממת מנוע בעצירה ואז גם המזגן כבה, או "ספורט" שבו היא משאירה מנוע עובד גם בעצירה, אבל אז צריכת הדלק חוטפת מכה.
- טלHD
- גורו

איזו פריוס יש לכם? דור 2 או דור 3?Catskinner כתב:טלHD, תודה על איחולי הבריאות. סוף סוף יש מי שדואג לי חוץ מההורים.
דרך אגב, מקור התיאורים הוא לא אחר מהפריוס שיש לנו במשרד המשמשת אותנו לבחינת התאמת הרכב לצרכי החברה. יש לנו אותה כבר מעל לשנתיים, אין טענות על אמינות הרכב, יש טענות על כך שנתוני צריכת הדלק מאוד אופטימיים ושהגימור הפנימי אינו עומד ברמה המצופה....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

דור 2. אני דווקא דוחף שאנשים אצלנו יבחרו ברכב היברידי כשיחליפו רכבים אבל בכל הכנות, כרגע זה לא נראה שהיתרונות מצדיקים את ההוצאה.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4882
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
מניסיון שלי אישית גם לפריוס וגם להונדה ההיבריד צריכת הדלק
עמדה על 13 קילומטר לליטר(מעורבב גם בעיר וגם מחוץ לעיר) ותתעצבנו כמה שאתם רוצים.
הרכב שהוכיח את עצמו מבחינת צריכת דלק שמתקרבת
להוראות יצרן זו הג'טה 1.4
טיל בליסטי,בכלום דלק.
לא מזלזל בסופרב,אחלה אותו
כנ"ל הפאסט,רכב מצויין.
עמדה על 13 קילומטר לליטר(מעורבב גם בעיר וגם מחוץ לעיר) ותתעצבנו כמה שאתם רוצים.
הרכב שהוכיח את עצמו מבחינת צריכת דלק שמתקרבת
להוראות יצרן זו הג'טה 1.4
טיל בליסטי,בכלום דלק.
לא מזלזל בסופרב,אחלה אותו
כנ"ל הפאסט,רכב מצויין.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- טלHD
- גורו

זה מסביר כמה מהדברים שכתבת....Catskinner כתב:דור 2. אני דווקא דוחף שאנשים אצלנו יבחרו ברכב היברידי כשיחליפו רכבים אבל בכל הכנות, כרגע זה לא נראה שהיתרונות מצדיקים את ההוצאה....
הפריוס דור 3 יותר חזקה ויותר חסכונית מדור 2.
מנוע בנזין 1.8 ליטר במקום 1.5 ליטר (לשם השוואה בהונדה אינסייט 1.4 ליטר).
+מנוע חשמלי 82 כ"ס במקום 67 כ"ס (לשם השוואה בהונדה אינסייט מנוע חשמלי 22 כ"ס).
לכן, הביצועים טובים יותר משמעותית מדור2 וגם צריכת הדלק עדיפה.
כמו כן, בפריוס דור 3 הרכב מסוגל להגיע למהירות של עד כ 50 קמ"ש ע"י שימוש במנוע החשמלי בלבד !.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

חיים, הנסיון שלך די דומה לשלנו. הגענו לפרקים לצריכות ממוצעות שבועיות של 17 ק"מ לליטר ויום אחד אפילו ל 22 אבל לדאבוני הצריכה הממוצעת לאורך שנה מתקרב יותר ל 15 ק"מ לליטר שזה לא רע לכשעצמו אבל לא מצדיק את תוספת המחיר והפשרות בנושא התנהגות כביש, איכות חומרים והרכבה, שיש בפריוס. מנסיעת התרשמות שהייתה לי באינסייט של הונדה, איכות תא הנוסעים טובה יותר אבל כדי להגיע לצריכת דלק טובה יותר ממכונית רגילה צריך לעשות פשרות עוד יותר רציניות בנושא ביצועים וללמוד לחיות עם מזגן שנכבה בכל רמזור ופקק.
אני עדיין טוען שעפר לא צריך מכונית מנהלים אם יש לו פתרון תחבורתי נוסף להסעות משפחתיות. חבל על הכסף, חבל על שווי הרכב וחבל על צריכת הדלק.
אני עדיין טוען שעפר לא צריך מכונית מנהלים אם יש לו פתרון תחבורתי נוסף להסעות משפחתיות. חבל על הכסף, חבל על שווי הרכב וחבל על צריכת הדלק.