קורא ספרים אלקטרוני Amazon Kindle 3

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

NetSkipper כתב:
Pavelz כתב:
detonate כתב:יש שאלה קינדל תומך ברוסית לא ב PDF?
...
קורא כמו גדול
...
ככה out of the box? או ע"י עדכון תוכנה מסויים?
...
כן, יש גם אפשרות לעשות לו jailbreak ולהתקין תרגום של הממשק אבל הקבצים עצמם עובדים פיקס. אישית בדקתי TXT
ו Mobi
Need more cowbell

superel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

3G עובד בארץ

שרשור שלא נקרא #47 

3G עובד בארץ.

יש לי שני מכשירים וכל ההורדות מ-Amazon מתבצעות דרך התקשורת הסלולרית ללא כל בעיה.

אמנם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות, אבל במפה המצורפת יש כיסוי ברוב האזורים.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3361
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 411 פעמים

Re: 3G עובד בארץ

שרשור שלא נקרא #48 

superel כתב:3G עובד בארץ.

יש לי שני מכשירים וכל ההורדות מ-Amazon מתבצעות דרך התקשורת הסלולרית ללא כל בעיה.

אמנם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות, אבל במפה המצורפת יש כיסוי ברוב האזורים.
...

אכן צודק - אנחנו על המפה:
http://client0.cellmaps.com/viewer.html?cov=1

Batnun

.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

שמתם לב לאחוז הגבוה של שטחי ה-3G במיוחד ביחס לשכנינו?

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

אמזון הודיעו היום בהודעה לעיתונות כי הקינדל החדש (דור שלישי) הוא המוצר הנמכר ביותר בתולדות אמזון, בזה הוא עבר את הספר השביעי בסדרת הארי פוטר.

http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zht ... highlight=

יש בהודעה הזו עוד כל מיני עובדות ומספרים מעניינים, אני ממליץ לסקרנים להשקיע כמה דק' (למשל - ה 29.11 היה יום השיא במכירות באמזון, 158 מכירות כל שניה, או בסה"כ 13.7 מיליון מכירות ביום אחד!)

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #51 

שימו לב שהם עדיין לא אומרים כמה מכשירים נמכרו.
אם ההצלחה היא כ"כ גדולה לטענתם, למה לא שומעים מספרים?

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1127
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שרשור שלא נקרא #52 

תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
- KINDLE עם 3G יש גם בלבן.
- הכבל USB הוא דווקא הכבל שהופך לאט לאט לסטנדרטי ואני רואה אותו כמעט בכל מכשיר סלולארי חדש.
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ).

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

shemsha כתב:תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
- הכבל USB הוא דווקא הכבל שהופך לאט לאט לסטנדרטי ואני רואה אותו כמעט בכל מכשיר סלולארי חדש.
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ).
...
כאמור למעלה, לך לדף קינדל באמזון ותחליף את כתובתך הרשומה שם לכתובת אמריקאית.
Need more cowbell

grifin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

Pavelz כתב:
shemsha כתב:תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
...
כאמור למעלה, לך לדף קינדל באמזון ותחליף את כתובתך הרשומה שם לכתובת אמריקאית.
...
אני לא יודע אולי זה רק אני.....
אבל אם אמאזון מכריחים אותי לשקר "ולגנוב" בכדי לקבל מחיר הוגן
אז אני מעדיף כבר לגנוב גנבה מלאה ולהוריד את הספרים דרך EMULE או כל תוכנת שיתוף אחרת הרי אין בעיה למצוא ספרים בפורמט PDF או אחר ולשים אותם אחר כך על הקינדל.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #55 

grifin,

אני מסכים שזה קצת עקום אבל תבדיל בין תשלום לאמזון עבור הרשת הסלולרית ובין התשלום לסופר.
לשנות מדינה מונע מאמזון לגבות ממך תשלום עבור העברת המידע ב-3G אבל עדיין דואג שהסופר יקבל כסף עבור הספר שלו.
אני מנסה (כל עוד יש את הספר באמזון) לקנות ספרים על מנת לדאוג שהסופרים יקבלו את המגיע להם על הספר.
סופרים (פרט למעטים) הם לא עם עשיר.

grifin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שרשור שלא נקרא #56 

mta194 כתב:grifin,

אני מסכים שזה קצת עקום אבל תבדיל בין תשלום לאמזון עבור הרשת הסלולרית ובין התשלום לסופר.
לשנות מדינה מונע מאמזון לגבות ממך תשלום עבור העברת המידע ב-3G אבל עדיין דואג שהסופר יקבל כסף עבור הספר שלו.
אני מנסה (כל עוד יש את הספר באמזון) לקנות ספרים על מנת לדאוג שהסופרים יקבלו את המגיע להם על הספר.
סופרים (פרט למעטים) הם לא עם עשיר.
...
פשוט לא נכון אמאזון גובים תשלומים שונים בלי קשר לאיך המידע מועבר או לאן.
אתה יכול להוריד את הספר למחשב שלך ועדיין תשלם יותר אם אתה מוגדר כתושב ישראל
סתם מעצבן אותי ש"מכריחים" אותי לגנוב.
קניתי קינדל כי רציתי לשלם מחיר הוגן על ספרים(ולא לשלם דמי משלוח בדואר כל הזמן) לא כי רציתי לגנוב (אם הייתי רוצה לגנוב הייתי קונה מכשיר אחר שקורא בצורה טבעית PDF).
אמאזון לא אומרים שיש ספרים שלא יהיו זמינים ושהמחירים שונים זה מה שלא בסדר.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #57 

grifin,

כנראה שלא הבנת את כוונתי.
נניח שאמזון מעבירה לסופר דולר אחד ממחיר הספר.
הדולר יועבר לא משנה מאיזו מדינה קנית את הספר (הרי ההבדל במחיר הולך לאמזון, לא לסופר).

כוונתי הייתה שאם תוריד את הספר, אתה תמנע מהסופר את הדולר.

לגבי תוספת המחיר שאמזון דורשת עבור ספרים ממדינה שאינה ארה"ב, אני מסכים איתך.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #58 

רוב הסיכויים שהתוספת הכספית מועברת לגוף שהוא בעל זכויות ההפצה באותה מדינה ממנה נרכש הספר.

העולם של הפצת ספרים וזכויות הדפסה ומכירה הוא מאוד מסובך. ישנם מקרים מטופשים שבהם בעל זכויות ההפצה לא מימש את אותן זכויות מעולם כך שהלקוח תקוע באמצע: הוא לא יכול לרכוש מחנות מכוונת בארה"ב כי לאותה חנות אסור למכור למישהו שאינו גר בארה"ב ומצד שני הוא אינו יכול לבצע קניה במדינה שלו כי בעל הזכויות לא הקים שם חנות מכוונת משל עצמו. מי שניסה בשנה שעברה לרכוש ספר מאמזון נתקל ברוב הפעמים בהודעה שאותו ספר אינו זמין למכירה מחוץ לארה"ב.

אין לי בעיה אם תוספת המחיר משמשת לתשלום לאותו בעל זכויות שיקבל את הכסף הזה בתמורה שישתוק, ישב בשקט ולא יעשה כלום, כי תאמינו לי שאם הוא היה ממש את הזכויות שלו זה היה עולה לנו יותר.

ואין לי שום בעיה לשלם עבור ספרים כי מגיע לסופרים להתפרנס. הם זקוקים לכל גרוש שהם יקבלו מאיתנו הקוראים כי רובם מהווים ציבור שנעשק קשות על ידי בתי ההוצאה, המו"ל והסוכנים שלהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #59 

Catskinner כתב:ואין לי שום בעיה לשלם עבור ספרים כי מגיע לסופרים להתפרנס. הם זקוקים לכל גרוש שהם יקבלו מאיתנו הקוראים כי רובם מהווים ציבור שנעשק קשות על ידי בתי ההוצאה, המו"ל והסוכנים שלהם.
...
אני מסכים איתך במאת האחוזים.
אחת הסיבות שרציתי קורא ספרים אלקטרוני היא שאז משלמים פחות פר ספר והסופר מקבל יותר.

taotao7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 719

שרשור שלא נקרא #60 

שאלה בנוגע לקינדל -
האם הוא יכול להציג עברית כאשר מעברים בפורמט PDF? האם כאשר מעבירים קובץ WORD זה יעבוד? ושאלה אחרונה, האם אפשר לקנות ספר שמיועד ל"עברית" בE-PUB ואז להמיר אותו בקאליבר לMOBI וכך לקרוא עברית?

באופן אישי זה לא מאוד קריטי כי אני קורא לרוב באנגלית אבל אני רוצה לדעת לגבי העתיד.
תודה,
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”