רובוט לניקוי הבית התלבטות עזרתכם בבקשה
עזרה דחוף דחוף דחוף
קניתי לפני שלושה חודשים את ה Neato XV-11 והגלגל שלו תקוע. אין לי עם מי לדבר פה בארץ! התקשרתי לIROBOT והתברר לי להפתעתי שזה בכלל לא מכשיר שלהם והם לא יכולים לעזור. מה לעשות?? אני לא כל כך קורא אנגלית ואין לי כח לחרוש על האינטרנט ראיתי מישהו שדיווח על בעיה דומה ולא הבנתי מה הוא עשה אולי מישהו יכול לתרגם לי?
http://www.amazon.com/review/R3T1W9Z99O ... W9Z99ONBUP
תודה נועם
תודה נועם
הזמנה של NEATO מאמזון.
שלום חברים .
אני מעוניין להזמין בימים אלו את המכשיר ,האם יש חנות אינטרנטית מועדפת (חוץ מאמזון) שגם שולחים לארץ?
מה דרך המישלוח המועדפת לארץ ?
ראיתי שבעמוד הקודם מישהוא רשם שסה"כ יצא לו 2014 ש"ח ,האם זה כולל הכל,אם כן מאיפה להזמין?
רגע לפני הזמנה , האם באמת עדיף על הרומבה 770?
תודה
אני מעוניין להזמין בימים אלו את המכשיר ,האם יש חנות אינטרנטית מועדפת (חוץ מאמזון) שגם שולחים לארץ?
מה דרך המישלוח המועדפת לארץ ?
ראיתי שבעמוד הקודם מישהוא רשם שסה"כ יצא לו 2014 ש"ח ,האם זה כולל הכל,אם כן מאיפה להזמין?
רגע לפני הזמנה , האם באמת עדיף על הרומבה 770?
תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
Re: עזרה דחוף דחוף דחוף
ברוך הבא לפורום!noam11 כתב:קניתי לפני שלושה חודשים את ה Neato XV-11 והגלגל שלו תקוע. אין לי עם מי לדבר פה בארץ! התקשרתי לIROBOT והתברר לי להפתעתי שזה בכלל לא מכשיר שלהם והם לא יכולים לעזור. מה לעשות?? אני לא כל כך קורא אנגלית ואין לי כח לחרוש על האינטרנט ראיתי מישהו שדיווח על בעיה דומה ולא הבנתי מה הוא עשה אולי מישהו יכול לתרגם לי?
תודה נועם...
נאמר לו שישלח רובוט חדש, אך לא נשלח, ואחרי הפניה השניה נאשר לו שהרובוטים עוד לא הגיעו וברגע שיגיעו - ישלח אליו.
אתה יכול להעזר ב-http://translate.google.com
אגב, מאיפה קנית? הרי אחראיות יצרן עדיין יש לך, פשוט תצטרך לשלוח את המכשיר לחו"ל
הייתי ממליץ להמתין, אולי מישהו בפורום יכול להמליץ לך על פתרון...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
חבר קנה את XV-12 ב-350 דולר ברשת TARGET. מדובר בפחות מחצי מחיר מדגם XV-15 שנמכר בארץ.
הוא מאד מרוצה.
מדובר בדגם "בלעדי" לרשת TARGET בצבע לבן, אבל זהה לגמרי בכל תכונותיו לאחרים.
כנראה שאביא גם אחד כזה בנסיעה הקרובה (מאי)...
הוא מאד מרוצה.
מדובר בדגם "בלעדי" לרשת TARGET בצבע לבן, אבל זהה לגמרי בכל תכונותיו לאחרים.
כנראה שאביא גם אחד כזה בנסיעה הקרובה (מאי)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
רק שבארץ יש שותפים. מי שמביא בעצמו ניטו מחו"ל משלם 400 דולר עבור הרובוט, 100 דולר עבור דמי טיפול ומשלוח, 33% מיסים שזה מע"מ ומכס. תעשה את החשבון ועברת את 2500 שקל. אבל... חסכת 300 שקל והפסדת שנתיים אחריות ואין לך שרות. מה תעשה אם הרובוט יצטרך שרות יום אחד? תשלח לארה"ב לשרות? זה לא מעשי. לא קונים מוצר בלי תמיכה ועוד בשביל פער קטן כזהboren כתב:מוכרים אותו בארץ, אבל במחיר גבוה יותר מכל מקום אחר בעולם. ה-XV-11 עולה 1500 ש"ח בארה"ב, 2000-2100 ש"ח באנגליה ובגרמניה, 2900 ש"ח בישראל....
או לחלופין קונה את הרובוט מאמזון מביא אותו בעצמי או דרך חבר (לא חסר מי שנוסע לארה"ב) וחוסך את עלות המשלוח. במצב כזה המחיר יהיה 1900 ש"ח כולל מכס ומע"מ. חסכון של 1000 ש"ח.
יש סיבה שגללה בישראל ה-XV-11 נמכר במחיר גבוה יותר מבכל מקום אחר בעולם? הפרופורציה במחיר בינו לבין הרומבה מראה שהיבואן של iRobot פחות גרידי, ואני בטוח שהוא צריך להתמודד בדיוק עם אותן עלויות - מכס, מכון התקנים וכו'
יש סיבה שגללה בישראל ה-XV-11 נמכר במחיר גבוה יותר מבכל מקום אחר בעולם? הפרופורציה במחיר בינו לבין הרומבה מראה שהיבואן של iRobot פחות גרידי, ואני בטוח שהוא צריך להתמודד בדיוק עם אותן עלויות - מכס, מכון התקנים וכו'
לא מדוייק. הרובוט שוקל 8 ק"ג כך שגם החבר הטוב "ישלם" טוב על משלוח.
האם כשיגיע הזמן החבר הטוב גם ייקח את הרובוט התקול לארה"ב לתיקון?
כבר אמרתי שלא מעשי להביא מוצר כזה ללא קבלת שרות ולוותר על שנתיים אחריות.
לגבי מדיניות מחירים אתה לא יודע את הנתונים והשיקולים לקביעת מחירים כך שהקביעה שלך לא מבוססת.
ניטו לא נמכר כרגע בכל מקום בעולם אלא רק במקומות בודדים בעולם וישראל הינו המקום הרחוק ביותר שניטו נמכר. (ראה שיקולים לקביעת מחיר לדוגמא) irobot הינו מוצר פשוט טכנולוגית. הטכנולוגיה של ניטו מתקדמת משמעותית וגם עלות הטכנולוגיה בהתאם.
ולבסוף מאיפה הבאת את "העובדה" ש irobot זול יותר?
רומבה 770 עולה בארץ 2770 שקל. (הפרש 70 שקל בלבד)
רומבה 780 עולה בארץ 3270 שקל...
נא לבדוק נתונים
האם כשיגיע הזמן החבר הטוב גם ייקח את הרובוט התקול לארה"ב לתיקון?
כבר אמרתי שלא מעשי להביא מוצר כזה ללא קבלת שרות ולוותר על שנתיים אחריות.
לגבי מדיניות מחירים אתה לא יודע את הנתונים והשיקולים לקביעת מחירים כך שהקביעה שלך לא מבוססת.
ניטו לא נמכר כרגע בכל מקום בעולם אלא רק במקומות בודדים בעולם וישראל הינו המקום הרחוק ביותר שניטו נמכר. (ראה שיקולים לקביעת מחיר לדוגמא) irobot הינו מוצר פשוט טכנולוגית. הטכנולוגיה של ניטו מתקדמת משמעותית וגם עלות הטכנולוגיה בהתאם.
ולבסוף מאיפה הבאת את "העובדה" ש irobot זול יותר?
רומבה 770 עולה בארץ 2770 שקל. (הפרש 70 שקל בלבד)
רומבה 780 עולה בארץ 3270 שקל...
נא לבדוק נתונים
המחיר באמזון כולל משלוח.amet כתב:לא מדוייק. הרובוט שוקל 8 ק"ג כך שגם החבר הטוב "ישלם" טוב על משלוח....
1. תמיד אפשר לשלוח לתיקון בחו"ל. אל תשכח שיש 1000 ש"ח שנותרו בקופה למטרה הזו, והיה והרובוט יתקלקל. ואם לא יתקלקל, מדובר ברווח נקי של 1000 ש"ח.האם כשיגיע הזמן החבר הטוב גם ייקח את הרובוט התקול לארה"ב לתיקון?
כבר אמרתי שלא מעשי להביא מוצר כזה ללא קבלת שרות ולוותר על שנתיים אחריות....
2. כל חברה רצינית מחייבת את המפיצים הרשמיים שלה לתת שירות למוצרים שנקנו במדינות אחרות (בד"כ בתשלום). שלחתי עכשיו מייל ל-Neato בנושא הזה. לפי התגובה שלהם אפשר יהיה לראות כמה הם רציניים.
מה שאני יודע זה שהמחיר של ה-Neato בארץ גבוה בהרבה מבכל מדינה אחרת שבה הוא נמכר. אני גם יודע שהמחיר שלו בחו"ל נמוך ב-$100 מהרומבה 770 ושבארץ הוא משום מה עולה יותר ממנו.לגבי מדיניות מחירים אתה לא יודע את הנתונים והשיקולים לקביעת מחירים כך שהקביעה שלך לא מבוססת....
אין קשר בין טכנולוגיה לבין הבדלי תמחור בין ישראל לבין שאר העולם.irobot הינו מוצר פשוט טכנולוגית....
הניטו שנמכר בשאר העולם הוא אותו ניטו שנמכר בישראל. אין סיבה שבארץ הוא יעלה יותר מרובוטים שבחו"ל מתומחרים באותו מחיר או אף גבוה יותר. כל החברות משלמות את אותו מכס, מע"מ ותקינה.הטכנולוגיה של ניטו מתקדמת משמעותית וגם עלות הטכנולוגיה בהתאם....
רומבה 770 זה מוצר שעולה $500 בארה"ב. הניטו עולה $380. בארץ משום מה הניטו יקר יותר מהרומבה. סימוכין:ולבסוף מאיפה הבאת את "העובדה" ש irobot זול יותר?
רומבה 770 עולה בארץ 2770 שקל. (הפרש 70 שקל בלבד)...
http://www.amazon.com/iRobot-Roomba-Bag ... B007S1JN4I
http://www.amazon.com/Neato-XV-11-Robot ... B003UBPB6E
אגב, אם מישהו הזמין מחו"ל ויכול לשתף לגבי העלות הסופית בפועל זה יכול לעזור. אני בהחלט חושב להזמין את ה-Neato, אבל אני לא מוכן לשלם 2900 ש"ח על רובוט שנמכר ב-$380 באמזון.