קפסולות או פודים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
שכחתי ששאלת על ה-C150 ספציפית.
אני יכול לחזק אותך בהחלט. קניתי לאחותי את המכונה הזו לפני הרבה שנים והיא מכונה נהדרת. ההקצפה מצויינת.
החסרון היחיד שלה מול המכונות המודרניות יותר היא שיש לה ידית חליטה - צריך לפרק את הידית (כמו במכונות ידניות), להטעין את הקפסולה, להכניס למכונה ולחלוט קפה. במכונות החדשות אין ידית והכל אוטומטי לגמרי.
לגבי איכות הקפה - היא תהיה זהה למכונות החדשות יותר.
תתחדש!
אני יכול לחזק אותך בהחלט. קניתי לאחותי את המכונה הזו לפני הרבה שנים והיא מכונה נהדרת. ההקצפה מצויינת.
החסרון היחיד שלה מול המכונות המודרניות יותר היא שיש לה ידית חליטה - צריך לפרק את הידית (כמו במכונות ידניות), להטעין את הקפסולה, להכניס למכונה ולחלוט קפה. במכונות החדשות אין ידית והכל אוטומטי לגמרי.
לגבי איכות הקפה - היא תהיה זהה למכונות החדשות יותר.
תתחדש!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
C-150 רושם ראשוני
בשעה טובה הבאתי את המכונה הבייתה. כמה הערות ראשוניות:
א. החיסרון העיקרי שלה לעומת הדגמים החדשים - מהירות חימום המים. אם אני רוצה להכין אספרסו ואני מזרים מים רותחים לתוך כוס, צריך לחכות כמה דקות לפני שהמים שוב מספיק חמים. אם אני לא מזרים מספיק מים כדי להוריד את הטמפרטורה, באמצע האספרסו המכונה מתקררת... בעייתי מבחינת איכות הקפה.
ב. קצב הכנת הקפה אף הוא איטי יותר.
ג. בקיצור, מוטי צודק - יותר אטי להכין קפה ודורש הרבה יותר תשומת לב. תשומת לב לחם, תשומת לב לזמן הנכון להפסיק להזרים את האספרסו וכו'.
ד. מאידך גיסא, מרושם ראשוני, הטעם הוא אותו טעם כמו החדשות.
זה בינתיים,
אסף
א. החיסרון העיקרי שלה לעומת הדגמים החדשים - מהירות חימום המים. אם אני רוצה להכין אספרסו ואני מזרים מים רותחים לתוך כוס, צריך לחכות כמה דקות לפני שהמים שוב מספיק חמים. אם אני לא מזרים מספיק מים כדי להוריד את הטמפרטורה, באמצע האספרסו המכונה מתקררת... בעייתי מבחינת איכות הקפה.
ב. קצב הכנת הקפה אף הוא איטי יותר.
ג. בקיצור, מוטי צודק - יותר אטי להכין קפה ודורש הרבה יותר תשומת לב. תשומת לב לחם, תשומת לב לזמן הנכון להפסיק להזרים את האספרסו וכו'.
ד. מאידך גיסא, מרושם ראשוני, הטעם הוא אותו טעם כמו החדשות.
זה בינתיים,
אסף
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא שהחימום של המים איטי
זה מצביע על דוד קטן וחומרים שאינם אוגרים אנרגיה מספקת בכדי שמים בטמ החדר יצליחו לחלוט ועדיין להשאיר את הדוד בטמ הנכונה. וזאת אכן בעיה.....
דמיין עתה 5 חברים שמגיעים ותבין מדוע המלצתי לך על מכונה "נורמלית" שבזמן שאני מכין איתה קפה אני גם מקציף והכל ללא הפסקות.
אבל כמו באודיו כך גם בקפה, לרוב צריך לשלם יותר בשביל לקבל יותר...
תתחדש
דמיין עתה 5 חברים שמגיעים ותבין מדוע המלצתי לך על מכונה "נורמלית" שבזמן שאני מכין איתה קפה אני גם מקציף והכל ללא הפסקות.
אבל כמו באודיו כך גם בקפה, לרוב צריך לשלם יותר בשביל לקבל יותר...
תתחדש
סיכום החוויה
טוב, אני לא יודע אם מישהו יראה את זה, אבל חשתי מחויבות לכתוב ולסכם. אני מאוד מרוצה. הבעיה העיקרית - עכשיו כשאני מרוצה אשתי ואני שותים קפה בטירוף והמחיר מאוד יקר...
אבל האספרסו יוצא מצוין, אפילו הקצפת החלב טובה בהרבה מהמכונה הקודמת שלי וקלות ההפעלה היא תענוג.
תודה רבה על ההמלצות הטובות.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא השאלה מה היה לא בסדר במכונה הקודמת שלי - היא או אני. הייתה לי סאקו ארמוניה. סאקו אמורה להיות מכונה טובה ופשוט הוצאתי שם קפה נוראי למרות כל הפטנטים ולמרות כל סוגי הקפה שקניתי, (כולל הכנת קפה שזה עתה נטחן במכונה מקצועית). זו היא או אני?
על כל פנים, אני שמח על המעבר לנספרסו.
אסף
אבל האספרסו יוצא מצוין, אפילו הקצפת החלב טובה בהרבה מהמכונה הקודמת שלי וקלות ההפעלה היא תענוג.
תודה רבה על ההמלצות הטובות.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא השאלה מה היה לא בסדר במכונה הקודמת שלי - היא או אני. הייתה לי סאקו ארמוניה. סאקו אמורה להיות מכונה טובה ופשוט הוצאתי שם קפה נוראי למרות כל הפטנטים ולמרות כל סוגי הקפה שקניתי, (כולל הכנת קפה שזה עתה נטחן במכונה מקצועית). זו היא או אני?
על כל פנים, אני שמח על המעבר לנספרסו.
אסף