שרשור תגובות: אתגר: לשדרג את החיבור רשת ל-UPLOAD 1.5M
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 266 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
לי היה הרבה יותר פשוט ...
התקשרתי לבזק ואמרתי להם שלא היתעדכן לי מהירות העלאה ל1.5 ואני רוצה לדעת אם משהו לא תקין ושישלחו טכנאי לבדוק
הנציגה מיד העבירה אותי לנציג טכני .ביקשתי ממנו שיפנק אותי כמה שהוא יכול ותוך 2 דקות מהירות העלאה שלי היא 1.7.
מהירות 30 מגה ...תענוג ....
התקשרתי לבזק ואמרתי להם שלא היתעדכן לי מהירות העלאה ל1.5 ואני רוצה לדעת אם משהו לא תקין ושישלחו טכנאי לבדוק
הנציגה מיד העבירה אותי לנציג טכני .ביקשתי ממנו שיפנק אותי כמה שהוא יכול ותוך 2 דקות מהירות העלאה שלי היא 1.7.
מהירות 30 מגה ...תענוג ....
- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
הכל שאלה של גישהkiko11 כתב:לי היה הרבה יותר פשוט ...
הנציגה מיד העבירה אותי לנציג טכני .ביקשתי ממנו שיפנק אותי כמה שהוא יכול ותוך 2 דקות מהירות העלאה שלי היא 1.7.![]()
![]()
מהירות 30 מגה ...תענוג .......
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בירושלים אולי המוקד הטכני מיומן יותר. בבאר שבע כל מה שקשור לטכנולוגיה ותקשורת לוקה מאוד בחסר. הרי אני לא מדבר ישירות עם המוקד, אלא עם CALL CENTER שמעסיק אנשים בשכר מינימום. יש לי אחד כזה ממש בבניין שבו אני עובד. זאת בערך העבודה הכי נפוצה לצעירים ולא כל כך צעירים בבאר שבע. כואב הלב לראות לפעמים מוקדניות בוכות, כי פוטרו, כי לא עמדו ביעד או לא דחפו מספיק חבילות. הרבה חברות מתגאות מביאות תעסוקה לבאר שבע, אבל למעשה עושות מעין "מיקור חוץ" למקומות בהם יכולות לשלם שכר רעב וזה אומר הכל. לו היינו במדינה דוברת אנגלית, ייתכן ומוקד היה בסין או בהודו, פה בארץ הוא בבאר שבע. גם לפניה במייל הם לא טרחו לחזור. מה אתה מציע לעשות?
דני בלר
- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ידידיbeller כתב:בירושלים אולי המוקד הטכני מיומן יותר. בבאר שבע כל מה שקשור לטכנולוגיה ותקשורת לוקה מאוד בחסר. הרי אני לא מדבר ישירות עם המוקד, אלא עם CALL CENTER שמעסיק אנשים בשכר מינימום. יש לי אחד כזה ממש בבניין שבו אני עובד. זאת בערך העבודה הכי נפוצה לצעירים ולא כל כך צעירים בבאר שבע. כואב הלב לראות לפעמים מוקדניות בוכות, כי פוטרו, כי לא עמדו ביעד או לא דחפו מספיק חבילות. הרבה חברות מתגאות מביאות תעסוקה לבאר שבע, אבל למעשה עושות מעין "מיקור חוץ" למקומות בהם יכולות לשלם שכר רעב וזה אומר הכל. לו היינו במדינה דוברת אנגלית, ייתכן ומוקד היה בסין או בהודו, פה בארץ הוא בבאר שבע. גם לפניה במייל הם לא טרחו לחזור. מה אתה מציע לעשות?...
תתקשר עכשיו 166 תבקש נציג טכני ופשוט תגיד לו שהמהירות העלאה שלך לא היתעדכנה ושבבקשה יסדר את זה ואם יש בעיה שיעלה אותי על הקו ..
- beller
- חבר פעיל במיוחד

סיימתי עוד שיחה עם נטויז'ן. בבזק אין בעיה, בנטויזן אני מדבר כנראה עם מענה אוטומטי. לא ניתן להגיע לתומך בכיר. הפנתי אותם לאתר הזה שיקראו את השרשור. היות ואני כבר 15 שנה בנטויזן, אני לא ממהר לעזוב אבל כשמציעים דילים יותר טובים בחברות אחרות, כנראה שזה מה שאעשה. גם בסלולר לא הפנימו שיש היום תחרות וכנ"ל בחנויות.
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

עידכון. תומך בכיר חזר אליי ונתן תשובה: "אנחנו צריכים לבדוק את העניין". הסברתי לו שבבזק הציעו לי הצעה מפתה על 100 מגה 2 אפלואוד במחיר זול יותר ממה שאני משלם היום לבזק+נטויזן. לא עזר. מבחינתם, הם לא יודעים על זה כלום. אני חושב שאפילו אפרים קישון לא היה מסוגל לכתוב דיאלוגים כמו אלה שאני מנהל מול נטויזן.
דני בלר
בבזק אתה מקבל מהירות העלאה של 1.5Mbps בלבד.beller כתב:עידכון. תומך בכיר חזר אליי ונתן תשובה: "אנחנו צריכים לבדוק את העניין". הסברתי לו שבבזק הציעו לי הצעה מפתה על 100 מגה 2 אפלואוד במחיר זול יותר ממה שאני משלם היום לבזק+נטויזן. לא עזר. מבחינתם, הם לא יודעים על זה כלום. אני חושב שאפילו אפרים קישון לא היה מסוגל לכתוב דיאלוגים כמו אלה שאני מנהל מול נטויזן....