yes ויש מקום לשיפור.Bonanja כתב:לגבי הממיר, יש לך יס או הוט? עובד לך טוב?DannyZ כתב:טוב, מה אני אגיד לך, Bonanja
אני נשוי......
מסכים שלא תמיד ה-sequence עובד כמו שצריך בעיקר מול הממיר.

איך השלט של הוט יודע לשלוט על הרסיבר?Bonanja כתב:האקטיביטיס זה באמת יופי של דבר אבל השלט עצמו פשוט לא נוח לי, מה גם שנתקלתי בהמון אי תאימויות ואיפוסים שלהם, חוסר הגבה וכו', עם השלט של הוט אני מדליק ב3 לחיצות את הטלויזיה והרסיבר, בלחיצה הרביעית אני בוחר בINPUT, אם הייתי כל היום מדליק\מכבה את המכשירים אולי היה טעם בזה, אבל בשביל פעמיים\שלוש ביום?DannyZ כתב:בלחיצה אחת ההרמוני שלי:Bonanja כתב:יש לי הרמוני ONE כשנה, השתמשתי בו במשך חודשיים, פשוט עברתי לשלט של HOT, כל כך הרבה יותר נוח וקל לתפעול... אני ממש התאכזבתי מהקנייה של ההרמוני ONE, היו לי איתו הרבה אי התאמות ובעיות שהוא עשה לי ואני יודע שאני לא היחיד, באמת שאני לא רואה בו מוצר שימושי....בלחיצה שניה, ההרמוני
- מדליק את הממיר.
- מדליק את הרסיבר.
- מדליק את הטלוויזיה.
- מכוון את ה-output הנכון ברסיבר input הנכון בטלוויזיה.
- מכוון את ה-input הנכון ברסיבר.
- עכשיו אני מוכן לראות טלוויזיה
השלט של הוט עונה לך על זה? אני בספק
- מכבה את הממיר
- מדליק את הסטרימר,
- מכוון את ה-input הנכון ברסיבר.
- עכשיו אני מוכן לראות סרט
- הוא יודע מה דולק, מה צריך להישאר דולק, מה צריך לכבות
...
אגב, גם כל נושא התכנות של השלט לא נוח בלשון המעטה.
הדבר שהכי הציק לי בשלט זה הדיליי שהיה לו מול הרסיבר שלי, ממש דיליי של שניה שיכול לחרפן(אונקיו 608), בנוסף הוא לא עובד טוב מול המג'יק HD(לפחות בזמנו)....

http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... ticle,163/tovtovtov כתב: איך השלט של הוט יודע לשלוט על הרסיבר?...

אבל בלינק מסבירים את התאמת השלט לטלויזיה לא לרסיבר.tomer_h כתב:http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... ticle,163/tovtovtov כתב: איך השלט של הוט יודע לשלוט על הרסיבר?......
אשמח לדעת אילו ערכים אתה משתמש לרסיבר וYESminime כתב:גם לי היה דיליי מטורף בעבודה עם הרסיבר. תיכנתתי ידנית ועובד מהיר ממש כמו השלט של הרסיבר.
דבר אחד מעצבן וזה תיכנות השלט. אחד הממשקים הנוראיים שיש...נראה אותך מעביר כפתור\פעולה ממסך 6 למסך הראשון...כמו אידיוט צריך ללחוץ על UP עד שהכפתור\פעולה מגיעה לדף הראשון. תיכנון לקוי ביותר מחברה שהתיימרה להיות APPLE בכל מה שקשור למחשבים ושלטים.
מה שאני כן אוהב בו (חוץ מה-Activity), זה האפשרות להוסיף אייקונים של הערוצים ל-Activity.
לדוגמה: במקום ללחוץ 10 מוסיפים אייקון של ערוץ 10 שבעצם מעביר לערוץ (אני עשיתי לו 3 פעולות 1, 0 ו-UP שיעביר מיד את הערוץ).
ה-LINK היה יכול להיות מוצר מעולה. התמיכה הגרועה שלו חיסלה אותו. נקווה שיקחו את המוצר ויבנו לו אפל' ראויה לאנדרואיד.
המחיר הנמוך שלו מפתה....

גם אצלי הבעיה היחידה היתה סוללה שמזייפת (אחרי שלוש שנים עבודה) , פשוט רכשתי אחרת והכל בסדר גמור !bixente כתב:עצוב, מאוד עצוב.
יש לי HARMONY ONE כבר קרוב ל5 שנים , הוא עדיין פועל מצויין (חוץ מהסוללה שהשתגעה לי) ופשוט מוצר מדהים כיאה ללוג'יטק.
בנושא הסוללה, אם כבר דיברנו על זה - הסוללה שלי נגמרת מהר מאוד. אחרי שאני מטעין אותה היא בקושי מחזיקה יום אחד. איפה אני יכול להשיג סוללה כזו ? כמה היא אמורה לעלות ?
אשמח לקישור גם ב EBAY לסוללה מתאימה.
תודה רבה...