אל יתהלל חוגר כ....קצין בקבע
שרשור תמחור מקרנים יד שניה + יבוא אישי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
krall,
חחח צודק...
איתי,
לא מסכים. ב-100" ה-900 לא הגיע לקרסולי ה-HD2K או ה-QUALIA 004 שראיתי או אפילו של ה-HD10K... לפי הדיווחים הדור הקודם והנוכחי של סוני חותכים את כל אלה לגזרים...
AE900 היה אידאלי כי הוא היה פשוט במקום הנכון, בזמן הנכון ובתמחור הנכון. אין ספק שהוא היה מכשיר כדאי בזמנו.
האם ברגע זה ממש בזמן הוא כדאי באותה מידה? חוששני שפחות. השינויים בתחום בהחלט גורמים לכל מקרני 720P להפוך לפחות אטרקטיביים בעיניים.
גם כשראיתי מקרן מרשים עם עדשה אנמורפית של רונקו (שבעצם טכנית קרוב יותר ל-1080 מאשר 720P) כבר היה לי קשה להתרשם.
זה הכל פסיכולוגי כמובן... פעם התקרה היתה גבוהה מאוד, ולכן ה-AE900 היה מצויין בעלות/תועלת. ברגע שהתקרה (1080P) יורדת משמעותית, הדבר משנה אוטומטית את הסקלה של כל המכשירים מסביבו. המקרן המצויין שהוצג בתערוכה היה, למשל, לחלוטין לא ראלי בתמחור שלו. מי ירכוש מקרן 720P ב-10K$ כשאפשר בשליש לרכוש מקרן מצויין ב-1080P...
אגב, לא כולם אינטרסנטים - אני לא מתכנן לרכוש מקרן בתקופה הקרובה...
חחח צודק...
איתי,
לא מסכים. ב-100" ה-900 לא הגיע לקרסולי ה-HD2K או ה-QUALIA 004 שראיתי או אפילו של ה-HD10K... לפי הדיווחים הדור הקודם והנוכחי של סוני חותכים את כל אלה לגזרים...
AE900 היה אידאלי כי הוא היה פשוט במקום הנכון, בזמן הנכון ובתמחור הנכון. אין ספק שהוא היה מכשיר כדאי בזמנו.
האם ברגע זה ממש בזמן הוא כדאי באותה מידה? חוששני שפחות. השינויים בתחום בהחלט גורמים לכל מקרני 720P להפוך לפחות אטרקטיביים בעיניים.
גם כשראיתי מקרן מרשים עם עדשה אנמורפית של רונקו (שבעצם טכנית קרוב יותר ל-1080 מאשר 720P) כבר היה לי קשה להתרשם.
זה הכל פסיכולוגי כמובן... פעם התקרה היתה גבוהה מאוד, ולכן ה-AE900 היה מצויין בעלות/תועלת. ברגע שהתקרה (1080P) יורדת משמעותית, הדבר משנה אוטומטית את הסקלה של כל המכשירים מסביבו. המקרן המצויין שהוצג בתערוכה היה, למשל, לחלוטין לא ראלי בתמחור שלו. מי ירכוש מקרן 720P ב-10K$ כשאפשר בשליש לרכוש מקרן מצויין ב-1080P...
אגב, לא כולם אינטרסנטים - אני לא מתכנן לרכוש מקרן בתקופה הקרובה...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
עופר
ברור שהיום ה 900 שווה פחות.
האם השיפור ל 1080 שווה 18K? לא נראה לי.
האם כל בעלי ה 900 או הסוני 50/60 או כל ה 720P המוצלחים ימכרו וירוצו לקנות פנינות?
ברור שלא.
עד שה 1080 לא ירד מתחת ל 15K, העינינם לא יזוזו, לדעתי.
מעטים ימכרו 900 ב 7K כדי לעבור לפנינה או משהו כזה.
אולי 3-4.
לכן, ה 7 הוא תאורטי בלבד.
כלומר, התמחור הגיוני, אבל לא יהיו הרבה כאלה.
ברור שהיום ה 900 שווה פחות.
האם השיפור ל 1080 שווה 18K? לא נראה לי.
האם כל בעלי ה 900 או הסוני 50/60 או כל ה 720P המוצלחים ימכרו וירוצו לקנות פנינות?
ברור שלא.
עד שה 1080 לא ירד מתחת ל 15K, העינינם לא יזוזו, לדעתי.
מעטים ימכרו 900 ב 7K כדי לעבור לפנינה או משהו כזה.
אולי 3-4.
לכן, ה 7 הוא תאורטי בלבד.
כלומר, התמחור הגיוני, אבל לא יהיו הרבה כאלה.
nec_000,
אתה צודק שגם אני נכשלתי בהבנת הנקרא
אין לי שום דבר נגד סרקזם. אני דווקא מעריך סרקזם ובעוונותי משתמש בו גם בעצמי. קראתי שוב - מה שבעצם צרם לי זה שהקטע הסרקסטי כביכול שם בפי/בדעתי דברים שלא אמרתי ולא חשבתי.
לא משנה. שכח מהעיניין.
אם יש מקצוע שאתה יותר דומה לו בניתוח שלך זה בדיוק מקצוע המנתח, או בשם הנפוץ - אנליסט (הכוונה לאנליסט של שווי חברות). יש טעם בלקרוא אנליזות של אנליסטים על הגורמים שמשפיעים על שווי חברה, אבל ההערכה המספרית שהם נותנים כ"יעד למניה" זה הנתון הפחות חזק שלהם, ואומנם הרבה פעמים השוק מתנהג אחרת.
הטענה היחידה שאני טוען פה בדיון, זה הדבר הברור מאליו שהמחיר יקבע בעסקה ושלמספרים שאתה נותן יש חשיבות מוגבלת.
מה שכותב איתי_הגיתי נראה לי מאוד הגיוני וסביר וזה בלי קשר לפער איכויות התמונה בין ה900 למקרני 1080. נראה לי שמעט מאוד אנשים ימכרו בכלל את ה900 שלהם בתקופה הקרובה. זה רק מחדד את חוסר הידע שלנו בכמה דבר כזה יימכר.
אתה צודק שגם אני נכשלתי בהבנת הנקרא
אין לי שום דבר נגד סרקזם. אני דווקא מעריך סרקזם ובעוונותי משתמש בו גם בעצמי. קראתי שוב - מה שבעצם צרם לי זה שהקטע הסרקסטי כביכול שם בפי/בדעתי דברים שלא אמרתי ולא חשבתי.
לא משנה. שכח מהעיניין.
אתה טועה בקטע של השמאות. שמאות (נדל"ן ורכב משומש, לא תיקוני רכב אחר תאונות) מבוססת על סקר שוק. יש במקצוע עוד הרבה בשר כי השמאי צריך לעשות אקסטרפולציות ואינטרפולציות כי אין שני בתים זהים ואין שני רכבים משומשים זהים (בגלל זה יש ליצחק לוי את הפחת או תוספת לפי קילומטרז' למשל), אבל הבסיס הוא תמיד השוק, או לפחות אמור להיות.כפי שציינת, אין אפשרות לבצע סקר שוק כאשר בכל הארץ מתבצעות כמה עסקאות
ספורדיות בשנה.
מה שאני מבצע זו הערכת שווי (כמו מעין שמאות) "לכמה שווה מוצר" בעת מסוימת....
אם יש מקצוע שאתה יותר דומה לו בניתוח שלך זה בדיוק מקצוע המנתח, או בשם הנפוץ - אנליסט (הכוונה לאנליסט של שווי חברות). יש טעם בלקרוא אנליזות של אנליסטים על הגורמים שמשפיעים על שווי חברה, אבל ההערכה המספרית שהם נותנים כ"יעד למניה" זה הנתון הפחות חזק שלהם, ואומנם הרבה פעמים השוק מתנהג אחרת.
הטענה היחידה שאני טוען פה בדיון, זה הדבר הברור מאליו שהמחיר יקבע בעסקה ושלמספרים שאתה נותן יש חשיבות מוגבלת.
מה שכותב איתי_הגיתי נראה לי מאוד הגיוני וסביר וזה בלי קשר לפער איכויות התמונה בין ה900 למקרני 1080. נראה לי שמעט מאוד אנשים ימכרו בכלל את ה900 שלהם בתקופה הקרובה. זה רק מחדד את חוסר הידע שלנו בכמה דבר כזה יימכר.
משה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

לחוגר יש נשק, והקצין הולך יחף...il62 כתב:איתי![]()
אל יתהלל חוגר כ....קצין בקבע...
משה
יוריקה! כבר הרבה זמן אני מנסה לקטלג את אהרון...אם יש מקצוע שאתה יותר דומה לו בניתוח שלך זה בדיוק מקצוע המנתח, או בשם הנפוץ - אנליסט...
תודה.
no offense אהרון, בידידות!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ירדתי, זה לא כלכלי.
בועזboazj כתב:איתי, באמת ירדת מהשידרוג ? או שזו טכניקה של משא ומתן ?![]()
יאללה ישראל, תכין הצעה שאי אפשא לסרב לה. ותר על הכבל DVI....
אתה בתור אחד שהכין חמין טוב בשבת האחרונה צריך לדעת כמה חוקים!!!!
1-חמין טוב מכינים....לאט....לאט ...ועם הרבה סבלנות!כאן זה אותו דבר..
2דרך אגב החוק הזה תופס גם לקפה...
3-יש שתי אפשרויות חשיבה -מהראש ומהלב!עכשיו איתי והאחרים חושבים מהראש..אז מספרים ומתמטיקנ מסתדרים טוב...ברגע שתגיע הפנינה או דומה לה ואני אדאג שהם יהיו בהדגמה הראשונה של המקרן(איזה רע אני...)צורת החשיבה מתחלפת לחשיבה מהלב שיש לה כמה משמעויות
א- שכנוע עצמי שזה כדאי
ב- מימד הזמן הופך קריטי כי הם ירצו להצטרף לשרשור ההתפעלות מהמקרן החדש ולרשום שהתקבלה תמונה
אל תוותר על כלום הכל יהיה בסדר...
ג- בינתיים כדאי שידעו שאנחנו בWAITING LIST והזמן לא עושה טוב למחירי מקרנים משומשים ...
ד- בעתיד המשך הוראות...בינתיים כמו שסצינת הפתיחה בגלאדיאטור-ישר קו---------- וננצח
ישראל
אניגמה אודיו וקולנוע ביתי
052-4200610
052-4200610
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אתה יותר מחושב וקר מזג מכולם פה, ישראל!3-יש שתי אפשרויות חשיבה -מהראש ומהלב!עכשיו איתי והאחרים חושבים מהראש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
המלך,
זו דעתך, אבל זה רחוק משיגעון - THERE IS LOGIC IN THEIR MADNESS
זו דעתך, אבל זה רחוק משיגעון - THERE IS LOGIC IN THEIR MADNESS