שבוע אחרי העדכוןjosef_he כתב:מתי קנית (זה חשוב לי כי כך אוכל לתארך אם זה קרה לפני עדכון הגרסה האחרון או אחריו)?
חוץ מזה לי זה קרה היום שוב. גם לך?...
בעיות עם הוט מג'יק
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
לפי דעתי, הבעיה קשורה לגירסת ה- EPG , אני לא יודע מתי בדיוק אמור להתבצע עידכון גירסה (אני מעריך שבקרוב)
אני אשתדל לעדכן.
לגבי העניין שהממיר לא מציג את איכות הקליטה בטיונר השני, זה קשור לממיר עצמו, זו לא בעיה שאמורה להשפיע
על התמונה או ההקלטה.
אני אשתדל לעדכן.
לגבי העניין שהממיר לא מציג את איכות הקליטה בטיונר השני, זה קשור לממיר עצמו, זו לא בעיה שאמורה להשפיע
על התמונה או ההקלטה.
-golan-
ומה בתפריט היום?
הצרות באות בצרורות...
הבעיה הראשונה טרם טופלה וכעת יש בעיה חדשה: מזה יומיים-שלושה מדי פעם לתקופה די ממושכת אני מעביר ערוצים וחלק מהם תקועים דהיינו המספר מופיע בממיר אבל אין ערוץ.
בדקתי וקישרתי את זה להיעדר הקריאה של איכות הקליטה בטיונר 2 (כנראה שכל פעם שיש את הבעיה גם אין קריאה בטיונר השני).
מאיפה זה בא? מה עושים?
הבעיה הראשונה טרם טופלה וכעת יש בעיה חדשה: מזה יומיים-שלושה מדי פעם לתקופה די ממושכת אני מעביר ערוצים וחלק מהם תקועים דהיינו המספר מופיע בממיר אבל אין ערוץ.
בדקתי וקישרתי את זה להיעדר הקריאה של איכות הקליטה בטיונר 2 (כנראה שכל פעם שיש את הבעיה גם אין קריאה בטיונר השני).
מאיפה זה בא? מה עושים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
נראה לי שיש לך בעיה מקומית בקליטה של חלק מהתדרים. קרא לטכנאי של הוט.
גולן ראה את עדכוני האחרון
חזרנו לפעם בשבוע ביום שבת, הם מודעים לבעיה כנראה המקומית של כל בעלי המגיק והם פועלים לפתור אותה (בעוד שנה...)
הייתי השבוע אצל הדוד שלי בחיפה וחשתי קינאה למראה נתוני הקליטה של המגיק אצלו
הייתי השבוע אצל הדוד שלי בחיפה וחשתי קינאה למראה נתוני הקליטה של המגיק אצלו
לגולן ולציבור הרחב...
הבעיה עדיין קיימת, טכנאים לא חזרו אלי ואין לי מושג מה עוד ביכולתי לעשות. אם יש למישהו רעיון איך להתקדם מפה אשמח לשמוע.
josef_he
אחרי כ5 חודשים של שימוש במכשיר (ממוצע 3 שעות ביום הקלטה והשמעה) אנחנו מאד מרוצים מאופן פעולתו.
היו מעט בעיות בהתחלה (גם כתבתי על כך) אך עתה הבעיות הן מינוריות. אחת מהן היא שאחת לשבוע או שבועיים הוא עדיין "מאבד" את לוח המשדרים וצריך לאחל אותו. כמו כן - וזה מאד נדיר, הוא מפסיק הקלטה באמצע. היינו עכשיו בטיול של 3 שבועות שבמהלכן הוא הקליט כמעט עד למילוי הדיסק ללא בעיות כמעט.
יש לי עדיין בעיה לא פתורה עימו שאיני יכול לחבר אותו לטלויזיה בחיבור S-Video אלא רק בקומפוזיט.
אחרי כ5 חודשים של שימוש במכשיר (ממוצע 3 שעות ביום הקלטה והשמעה) אנחנו מאד מרוצים מאופן פעולתו.
היו מעט בעיות בהתחלה (גם כתבתי על כך) אך עתה הבעיות הן מינוריות. אחת מהן היא שאחת לשבוע או שבועיים הוא עדיין "מאבד" את לוח המשדרים וצריך לאחל אותו. כמו כן - וזה מאד נדיר, הוא מפסיק הקלטה באמצע. היינו עכשיו בטיול של 3 שבועות שבמהלכן הוא הקליט כמעט עד למילוי הדיסק ללא בעיות כמעט.
יש לי עדיין בעיה לא פתורה עימו שאיני יכול לחבר אותו לטלויזיה בחיבור S-Video אלא רק בקומפוזיט.