שרשור תגובות: אירוע השקת yes GO - טלויזיה בכל מקום

חדשות ועדכונים של HT Magazine
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

רוביןהוד

יש להם תקציב פיתוח. אגב, לא כל התקציב הלך לפיתוח ולציוד אלא הרבה מאוד ילך לשיווק ולרכש של זכויות תוכן.

OferHamor
טרול
טרול
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #47 

ערוצים 2 ו 10 לא מעניינים,יש אותם בעידן פלוס.
מה שיותר מעניין אלו הם ערוצי הספורט ובעיקר אלו שבתשלום

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

מצידי שיורידו את ערוץ 10 ו-2 גם מהשידורים הרגילים של YES, התחנות האחרונות שבא לי לראות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

OferHamor,
תן הזדמנות, השירות רק הושק וכבר נאמר בפירוש כי הוא יורחב ויתמך עם ערוצים נוספים לאחר מו"מ מתאים.

כל הכבוד ליס על השירות החדשני.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10572
נתן תודות: 650 פעמים
קיבל תודות: 1368 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

• 14 מיליון זה גרוש וחצי ביחס להשקעה שלהם בתוכן (מאות מיליוני ש"ח כל שנה). זה כנראה אפילו יותר נמוך מתקציב הפרסום השנתי שלה (כ-3 מיליון דולר בחודש נכון ל-2009)
  • לחובות אין שום קשר להשקעה הזאת, ובאופן כללי אין קשר בין פעילות השקעה לפעילות מימון בעסק
  • תסתכל מסביב - חלק הולך וגדל של תוכן הווידאו שבו אנו צופים נצרך במסכים משניים כגון מחשב, טאבלט וסמארטפון (לפי דו"ח של אדובי, ב-2013 היה זינוק של 300% בצריכת וידאו במסכים משניים..!)
  • בערוצים כמו 10 ו-2 זמינים לצפייה באינטרנט כבר שנים, ולא ברור מה ניסית להגיד לגביהם
  • המגבלה על מספר צרכני התוכן לכל מנוי היא ככל הנראה טכנית וזמנית בלבד. אני חושב שכבר בשרשור הזה דיברו על שני מכשירים, ובכל מקרה התלונה שלך כאן נשמעת בעיקר כמו אוי אוי אוי...
  • התלונה על הגידול בצריכת וידאו והשפעתו על חבילת הגלישה שלך זה כבר בכלל אוי אוי אוי - תכף תתלונן שאנשים יישבו בבתי קפה ויצרכו את השירות מה שידפוק את הגישה לוויי-פיי לכל שאר הלקוחות... :roll:
בקיצור, קצת פירגון עוד לא הרג אף אחד, ואת הביקורת הייתי שומר לכמה שבועות אחרי השקת השירות, ולא כמה חודשים לפניה... (W)

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

מדברים על 1 במרץ כתאריך ההשקה.

OferHamor
טרול
טרול
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #52 

epony כתב:
  • 14 מיליון זה גרוש וחצי ביחס להשקעה שלהם בתוכן (מאות מיליוני ש"ח כל שנה). זה כנראה אפילו יותר נמוך מתקציב הפרסום השנתי שלה (כ-3 מיליון דולר בחודש נכון ל-2009)
  • לחובות אין שום קשר להשקעה הזאת, ובאופן כללי אין קשר בין פעילות השקעה לפעילות מימון בעסק
  • תסתכל מסביב - חלק הולך וגדל של תוכן הווידאו שבו אנו צופים נצרך במסכים משניים כגון מחשב, טאבלט וסמארטפון (לפי דו"ח של אדובי, ב-2013 היה זינוק של 300% בצריכת וידאו במסכים משניים..!)
  • בערוצים כמו 10 ו-2 זמינים לצפייה באינטרנט כבר שנים, ולא ברור מה ניסית להגיד לגביהם
  • המגבלה על מספר צרכני התוכן לכל מנוי היא ככל הנראה טכנית וזמנית בלבד. אני חושב שכבר בשרשור הזה דיברו על שני מכשירים, ובכל מקרה התלונה שלך כאן נשמעת בעיקר כמו אוי אוי אוי...
  • התלונה על הגידול בצריכת וידאו והשפעתו על חבילת הגלישה שלך זה כבר בכלל אוי אוי אוי - תכף תתלונן שאנשים יישבו בבתי קפה ויצרכו את השירות מה שידפוק את הגישה לוויי-פיי לכל שאר הלקוחות... :roll:
בקיצור, קצת פירגון עוד לא הרג אף אחד, ואת הביקורת הייתי שומר לכמה שבועות אחרי השקת השירות, ולא כמה חודשים לפניה... (W)
...
(Y) (Y) (Y)

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 913
נתן תודות: 459 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

כל הכבוד ליס

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2790
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

מרשים מאוד (Y)

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #55 

(Y)
למרות שאני לא מוצא ענין לצפות בסמארטפון.אני מעדיף וחושב שרובנו אוהביםלצפות על מסך רחב וקולנוע בייתי ,מאשר טבלט.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10572
נתן תודות: 650 פעמים
קיבל תודות: 1368 פעמים

שרשור שלא נקרא #56 

מושההשפיץ כתב:(Y)
למרות שאני לא מוצא ענין לצפות בסמארטפון.אני מעדיף וחושב שרובנו אוהביםלצפות על מסך רחב וקולנוע בייתי ,מאשר טבלט.
...
יש רצוי ויש מצוי... תאר לך שאתה תקוע בבריתה של הבת דודה השניה כשיש משחק של מכבי או פרק סיום העונה של רויאל שף (שלא לדבר על היתרונות האדירים בזמינות 24/7 ובכל מקום של בובספוג ושות'..!) ;)

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #57 

epony כתב:
מושההשפיץ כתב:(Y)
...
יש רצוי ויש מצוי... תאר לך שאתה תקוע בבריתה של הבת דודה השניה כשיש משחק של מכבי או פרק סיום העונה של רויאל שף (שלא לדבר על היתרונות האדירים בזמינות 24/7 ובכל מקום של בובספוג ושות'..!) ;)
...
המצב שלי הרבה יותר גרוע ,אני מכור ומקליט.
אבל לבוא לבריתה ולהוציא טאבלט\סמארפון ולצפות ברויאלשף,זה חוצפה.

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #58 

אתם שוכחים שזה גם למחשבים וגם לטאבלטים... אני אישית לא אחפש לצפות בפלאפון יותר מדי, אבל יש מספיק חברים שלי שאשכרה משתמשים בפלאפון הרבה וגם נמצאים די הרבה בחוץ (יש לי למשל חבר שכרגע בלי מחשב והוא אשכרה ראה את הטרילוגיה המורחבת של שר הטבעות באייפון)

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 130 פעמים
קיבל תודות: 222 פעמים

שרשור שלא נקרא #59 

במבט ראשון ב screenshot הדיפולטיבי של הוידאו חשבתי בטעות שעופר מראיין את מרטין... :D
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

עם כל הכבוד ליס דבר יותר חשוב עדיין לא הושק בכלל: my tv אז :roll: ......

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”