שרשור תגובות: אירוע השקת yes GO - טלויזיה בכל מקום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
רוביןהוד
יש להם תקציב פיתוח. אגב, לא כל התקציב הלך לפיתוח ולציוד אלא הרבה מאוד ילך לשיווק ולרכש של זכויות תוכן.
יש להם תקציב פיתוח. אגב, לא כל התקציב הלך לפיתוח ולציוד אלא הרבה מאוד ילך לשיווק ולרכש של זכויות תוכן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
OferHamor,
תן הזדמנות, השירות רק הושק וכבר נאמר בפירוש כי הוא יורחב ויתמך עם ערוצים נוספים לאחר מו"מ מתאים.
כל הכבוד ליס על השירות החדשני.
תן הזדמנות, השירות רק הושק וכבר נאמר בפירוש כי הוא יורחב ויתמך עם ערוצים נוספים לאחר מו"מ מתאים.
כל הכבוד ליס על השירות החדשני.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
- 14 מיליון זה גרוש וחצי ביחס להשקעה שלהם בתוכן (מאות מיליוני ש"ח כל שנה). זה כנראה אפילו יותר נמוך מתקציב הפרסום השנתי שלה (כ-3 מיליון דולר בחודש נכון ל-2009)
- לחובות אין שום קשר להשקעה הזאת, ובאופן כללי אין קשר בין פעילות השקעה לפעילות מימון בעסק
- תסתכל מסביב - חלק הולך וגדל של תוכן הווידאו שבו אנו צופים נצרך במסכים משניים כגון מחשב, טאבלט וסמארטפון (לפי דו"ח של אדובי, ב-2013 היה זינוק של 300% בצריכת וידאו במסכים משניים..!)
- בערוצים כמו 10 ו-2 זמינים לצפייה באינטרנט כבר שנים, ולא ברור מה ניסית להגיד לגביהם
- המגבלה על מספר צרכני התוכן לכל מנוי היא ככל הנראה טכנית וזמנית בלבד. אני חושב שכבר בשרשור הזה דיברו על שני מכשירים, ובכל מקרה התלונה שלך כאן נשמעת בעיקר כמו אוי אוי אוי...
- התלונה על הגידול בצריכת וידאו והשפעתו על חבילת הגלישה שלך זה כבר בכלל אוי אוי אוי - תכף תתלונן שאנשים יישבו בבתי קפה ויצרכו את השירות מה שידפוק את הגישה לוויי-פיי לכל שאר הלקוחות...

epony כתב:בקיצור, קצת פירגון עוד לא הרג אף אחד, ואת הביקורת הייתי שומר לכמה שבועות אחרי השקת השירות, ולא כמה חודשים לפניה...
- 14 מיליון זה גרוש וחצי ביחס להשקעה שלהם בתוכן (מאות מיליוני ש"ח כל שנה). זה כנראה אפילו יותר נמוך מתקציב הפרסום השנתי שלה (כ-3 מיליון דולר בחודש נכון ל-2009)
- לחובות אין שום קשר להשקעה הזאת, ובאופן כללי אין קשר בין פעילות השקעה לפעילות מימון בעסק
- תסתכל מסביב - חלק הולך וגדל של תוכן הווידאו שבו אנו צופים נצרך במסכים משניים כגון מחשב, טאבלט וסמארטפון (לפי דו"ח של אדובי, ב-2013 היה זינוק של 300% בצריכת וידאו במסכים משניים..!)
- בערוצים כמו 10 ו-2 זמינים לצפייה באינטרנט כבר שנים, ולא ברור מה ניסית להגיד לגביהם
- המגבלה על מספר צרכני התוכן לכל מנוי היא ככל הנראה טכנית וזמנית בלבד. אני חושב שכבר בשרשור הזה דיברו על שני מכשירים, ובכל מקרה התלונה שלך כאן נשמעת בעיקר כמו אוי אוי אוי...
- התלונה על הגידול בצריכת וידאו והשפעתו על חבילת הגלישה שלך זה כבר בכלל אוי אוי אוי - תכף תתלונן שאנשים יישבו בבתי קפה ויצרכו את השירות מה שידפוק את הגישה לוויי-פיי לכל שאר הלקוחות...
...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
יש רצוי ויש מצוי... תאר לך שאתה תקוע בבריתה של הבת דודה השניה כשיש משחק של מכבי או פרק סיום העונה של רויאל שף (שלא לדבר על היתרונות האדירים בזמינות 24/7 ובכל מקום של בובספוג ושות'..!)מושההשפיץ כתב:![]()
למרות שאני לא מוצא ענין לצפות בסמארטפון.אני מעדיף וחושב שרובנו אוהביםלצפות על מסך רחב וקולנוע בייתי ,מאשר טבלט....
המצב שלי הרבה יותר גרוע ,אני מכור ומקליט.epony כתב:יש רצוי ויש מצוי... תאר לך שאתה תקוע בבריתה של הבת דודה השניה כשיש משחק של מכבי או פרק סיום העונה של רויאל שף (שלא לדבר על היתרונות האדירים בזמינות 24/7 ובכל מקום של בובספוג ושות'..!)מושההשפיץ כתב:![]()
למרות שאני לא מוצא ענין לצפות בסמארטפון.אני מעדיף וחושב שרובנו אוהביםלצפות על מסך רחב וקולנוע בייתי ,מאשר טבלט.......
אבל לבוא לבריתה ולהוציא טאבלט\סמארפון ולצפות ברויאלשף,זה חוצפה.
אתם שוכחים שזה גם למחשבים וגם לטאבלטים... אני אישית לא אחפש לצפות בפלאפון יותר מדי, אבל יש מספיק חברים שלי שאשכרה משתמשים בפלאפון הרבה וגם נמצאים די הרבה בחוץ (יש לי למשל חבר שכרגע בלי מחשב והוא אשכרה ראה את הטרילוגיה המורחבת של שר הטבעות באייפון)
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עם כל הכבוד ליס דבר יותר חשוב עדיין לא הושק בכלל: my tv אז
......