שרשור תגובות: השקת מסכי סמסונג ל-2014: UHD לכולם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
בכלל כל ה4K זה עסק יקר. נראה לי לא מתאים לקנות מסך UHD בגודל 55״. אין מצב שאני באמת רואה הבדל ממרחק של סלון ממוצע. כלומר, צריך מסך 75-85״ בשביל באמת להינות מהרזולוציה וזה כבר מחיר של יונדאי i10 החדשה.
·שמעתי את הדעה הזו כבר, אבל בלא מעט מקומות ראיתי דעות סותרות שאומרות שרואים הבדל.Alon_Solo כתב:בכלל כל ה4K זה עסק יקר. נראה לי לא מתאים לקנות מסך UHD בגודל 55״. אין מצב שאני באמת רואה הבדל ממרחק של סלון ממוצע. כלומר, צריך מסך 75-85״ בשביל באמת להינות מהרזולוציה וזה כבר מחיר של יונדאי i10 החדשה....
מעבר לכך (ואפילו שזה נראה לחלק מהאנשים מיותר) - הטכנולוגיה מאפשרת 3D באיכות Full HD מלא, ללא שינמוך רזולוציה.
בהמשך, למי שקונה כעת מסך מרכזי לסלון, אני דווקא נוקט בגישה של לקנות מסך 4k שיחזיק 5-6 שנים, ויאפשר להנות גם מתכנים שיוזרמו בעתיד (או ישודרו) באיכות 4k (בהנחה שאכן רואים הבדל בדגמים האלו, כמו שכתבתי בהתחלה).
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@asafibe
·ראיתי הרבה מסכי 4K וזה מדהים מקרוב וזה מה שמשפיע על רוב האנשים. אבל לוקחים 4-5 צעדים אחורה וזו תמונה איכותית של BluRay 1080P. בגלל זה אני אומר ש55 זה לדעתי למרחק צפיה של 2.5 מטר גג. אחרת חבל לשלם יותר. לגבי ה3D אני חייב לחדד את מה שאמרת - זה יאפשר להציג סרטי תלת מימד 1080P ללא איבוד אינפורמציה על מסכים פסיביים. כאן מדובר במסך אקטיבי ממילא. לסיום, הזרמת 4K ברשת לא מרגשת אותי. אני רואה מה האיכות היום כשמזרימים 1080. כלומר זה יהיה רחוק מאיכות התמונה בסרטוני ההדגמה.
·ראיתי הרבה מסכי 4K וזה מדהים מקרוב וזה מה שמשפיע על רוב האנשים. אבל לוקחים 4-5 צעדים אחורה וזו תמונה איכותית של BluRay 1080P. בגלל זה אני אומר ש55 זה לדעתי למרחק צפיה של 2.5 מטר גג. אחרת חבל לשלם יותר. לגבי ה3D אני חייב לחדד את מה שאמרת - זה יאפשר להציג סרטי תלת מימד 1080P ללא איבוד אינפורמציה על מסכים פסיביים. כאן מדובר במסך אקטיבי ממילא. לסיום, הזרמת 4K ברשת לא מרגשת אותי. אני רואה מה האיכות היום כשמזרימים 1080. כלומר זה יהיה רחוק מאיכות התמונה בסרטוני ההדגמה.
·אז אתה אומר שאם אני צריך לקנות טלויזיה לסלון למרחק צפייה של 3-3.5 מטר,Alon_Solo כתב:·כל המסכים שראיתי ניגנו סרטוני הדגמה ייעודיים באיכות 4K..........
עדיף לי לרכוש את ה-F8000 מאשר את ה-F9000?
אני עוד אשתכנע..
זה מטריד אותי. כשאני שומע אנשים כמוך אני משתכנע. אח"כ כשאני שומע אנשים עם דעות אחרות, זה משכנע.
מבחינתי, ראיתי מסך 4k, ונדהמתי מהאיכות ליד מסכי 1080. אבל עדיין ההחלטה הזו קשה.
- haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 206
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
אין תכנים , אין בלו ריי שמכיל סרטים ברזולוציה של 4K ( עוד לא המציאו חיה כזאת ) , בארץ שלנו יש בקושי כמה תחנות ב HD רגיל אז UHD ?? הצחקתם אותי . , לדעתי כל הסיפור הזה הוא יותר תעלול שיווקי מאשר משהו מעשי , לפחות לשנים הקרובות .
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

אני דווקא קצת מודאג. אני מסכים שכיום בישראל 4K זה גימיק בדיוק כמו השליטה בתנועות ידיים כי בסופו של יום לא ניתן לנצל את היכולת הזאת עד תום. למה מודאג? כי עושה רושם שלסמסונג כבר אין מסך היי אנד FHD שטוח והמגמה רק תחריף. ואז נהיה אנוסים לקנות (ולשלם) על UHD
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
עבורי...
רק מקרן UHD וזה כאמור רק במחיר שפוי ועם מספיק תכנים.
ממרחק של 4 מטר ורוחב הקרנה של 4 מטר רואים את ההבדל!
עדיף בלי 3D. עד היום יש אולי3 סרטים שאהבתי את התוצאה ב 3D. לא אשלם שקל נוסף עבור הפיצ'ר הזה.
רק מקרן UHD וזה כאמור רק במחיר שפוי ועם מספיק תכנים.
ממרחק של 4 מטר ורוחב הקרנה של 4 מטר רואים את ההבדל!
עדיף בלי 3D. עד היום יש אולי3 סרטים שאהבתי את התוצאה ב 3D. לא אשלם שקל נוסף עבור הפיצ'ר הזה.
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
המחירים לא קשורים למציאות כרגיל .
http://www.eastcoasttvs.com/Samsung-LED ... hfAdDw_wcB
15,000ש"ח כולל הכול עד הבית , מי אמר אני ולא קיבל ?
עוד דבר שמצאתי על מסכי UHD של סמסונג משדר ב-8BIT צבע בלבד , שזה עלוב ביותר ללא גוונים רבים , ללא HDR , לא תרגישו הבדל בין 1080P ל- 4K בדור הזה של סמסונג
עוד דבר שמצאתי על מסכי UHD של סמסונג משדר ב-8BIT צבע בלבד , שזה עלוב ביותר ללא גוונים רבים , ללא HDR , לא תרגישו הבדל בין 1080P ל- 4K בדור הזה של סמסונג
·אז תעשה לך ייבוא אישי, תשלם משלוח + ביטוח משלוח + 48% מכס על הטלוויזיהScreenHunter כתב:המחירים לא קשורים למציאות כרגיל .
עוד דבר שמצאתי על מסכי UHD של סמסונג משדר ב-8BIT צבע בלבד , שזה עלוב ביותר ללא גוונים רבים , ללא HDR , לא תרגישו הבדל בין 1080P ל- 4K בדור הזה של סמסונג...
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

מאוד יכול להיות שהמסך שיש לך חלש מאוד עד גרוע עם 3D או גרוע עם 2D TO 3Dעדיף בלי 3D. עד היום יש אולי3 סרטים שאהבתי את התוצאה ב 3D. לא אשלם שקל נוסף עבור הפיצ'ר הזה....
אנשים בוחנים מסך רק ב- 2D ולאחר מכן בוכים
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

זה לא רק שאין תכנים :אין תכנים , אין בלו ריי שמכיל סרטים ברזולוציה של 4K ( עוד לא המציאו חיה כזאת ) , בארץ שלנו יש בקושי כמה תחנות ב HD רגיל אז UHD ?? הצחקתם אותי . , לדעתי כל הסיפור הזה הוא יותר תעלול שיווקי מאשר משהו מעשי , לפחות לשנים הקרובות .
_________________...
אין כרטיסי מסך עם HDMI 2
המסכים של סמסונג 4K ירדו ל- 8 BIT צבע
HDR יגיע רק בליין של 2015
יכולות המרה ל- 4K בחיתולים