בתקופה האחרונה הדואר מחרפן אותי לגמרי, במיוחד כשקיים מעקב לחבילות.
אחרי שהחבילה יושבת לה שבועיים במכס, לוקח לה שבוע להגיע לסניף המרכזי בעיר ועוד שבוע מהמרכזי לסניף המקומים בעיר (מרחק של 2 קילומטר), לאחר שהיא מגיע לסניף המקומי לוקח עוד מינימום שבוע עד שאני מקבל את הפתק המיוחל. פשוט להתפוצץ!
אצלי בסניף הם עובדים בשיטת מדבקות המספרים הפנימיים, כשהם מקבלים את החבילות הם מדביקים עליהן מדבקה עם מספר ואותו מספר על הפתק הרשום, ההשלכות של זה הן, אם אני רואה שהחבילה כבר בסניף, אני לא יכול לבוא ולקחת אותה על סמך מספר הרשום בלי הפתק עם המספר הפנימי. מטריף!
יצא לי כמה פעמים לבוא לסניף עם פתק בזמן שיש עוד כמה חבילות רשומות היושבות שם אך עוד לא קיבלתי פתקים בשבילן והעובדים שם פשוט מסתכלים עלי במבט של תעוף לנו מהסניף כשאני מראה להם את מספרי הרשומים הנוספים ומבקש גם אותם, כמובן שאני נתקל בסירוב חריף.
פשוט חרפה וברור לי שהמצב לא ישתנה לטובה כאשר ביבי ימכור את הדואר לחברים שלו...
הגעתי היום לסניף הדואר המרכזי בחולון.
עשרות אנשים חיכו לתורם על פי המספר המונפק עם הכניסה לסניף.
הגעתי ב-10:55 ועשר דקות לאחר מכן הייתי כבר בחוץ.
וזאת למה ?
הזמנתי תור באינטרנט !!
התלבטתי אם להרגיש אי נעימות מכל הממתינים.
מדוע יותר אנשים לא מזמינים תור בסניפים המאפשרים זאת ?
למי שמכיר את סניף כפר גנים פ״ת הידוע לשימצה אני מעדכן שהחבילות בחודש האחרון מגיעות לסניף שופרסל דיל, אספתי 4 חבילות לאחרונה
ואף פעם לא היה יותר מאדם אחד בתור!!!!
אנ לא יכול להתעלם מהשאלה איך יתכן שלא היה מצב אחהצ שהייתי מגיע לדואר ולא היו לפני 15-20 איש לפחות, המתנה של חצי שעה
בממוצע, התשובה היחידה שעולה לי בראש היא פשוט חוסר יעילות/אכפתיות של עובדי הדואר.
אציין רק שבשופרסלדיל אוספים רק חבילות אבל זו גם הייתה 90% מהעבודה בסניף הדואר.
בפעם הראשונה חשבתי שזה מזל אבל אחרי כמה חבילות אני חייב לציין שהשינוי הזה מבורך, בחבילה האחרונה קיבלתי הודעת SMS, כל הכבוד.
אחרון....לצערי הזמן הגעה של חבילה מחול נשאר הזוי, זה לא השתנה, החבילה הגיע לארץ ב- 26 לארץ ורק אתמול אספתי אותה.