שרשור תגובות: אייפון 6 iPhone6 - מגע ראשון
@DorM
·
ברור שאני מרוצה יותר מהאייפון 6 הרגיל - הסיבה שהזמנתי אותו היא שלא הסתדרתי עם הגודל של הפלוס...
מצד שני, בפלוס המסך הגדול באמת נחמד, המצלמה יותר טובה (בולט במיוחד בתנאי תאורה גרועים), והסוללה טובה משמעותית.
אם אין לך בעיה עם הגודל, אני לחלוטין ממליץ על ה-6 פלוס, הוא מכשיר מדהים. כנראה שהידיים שלי פשוט לא גדולות מספיק...
Batnun
.
·
ברור שאני מרוצה יותר מהאייפון 6 הרגיל - הסיבה שהזמנתי אותו היא שלא הסתדרתי עם הגודל של הפלוס...
מצד שני, בפלוס המסך הגדול באמת נחמד, המצלמה יותר טובה (בולט במיוחד בתנאי תאורה גרועים), והסוללה טובה משמעותית.
אם אין לך בעיה עם הגודל, אני לחלוטין ממליץ על ה-6 פלוס, הוא מכשיר מדהים. כנראה שהידיים שלי פשוט לא גדולות מספיק...
Batnun
.
@DorM
·
לדעתי, בשימוש סביר לא נראה לי שיהיה קל כל כך לכופף את האייפון 6 פלוס, אבל אין לי כוח לדון בנושא הספציפי הזה...
איפה בדיוק ראית ביקורות פושרות? למי שאין בעיה עם הגודל יש רק דברים טובים לומר על הפלוס.
אם אתה שואל אותי, אז כפי שכבר אמרתי האייפון 6 פלוס הוא מכשיר מדהים. לי אישית הוא גדול מדי.
Batnun
.
·
לדעתי, בשימוש סביר לא נראה לי שיהיה קל כל כך לכופף את האייפון 6 פלוס, אבל אין לי כוח לדון בנושא הספציפי הזה...
איפה בדיוק ראית ביקורות פושרות? למי שאין בעיה עם הגודל יש רק דברים טובים לומר על הפלוס.
אם אתה שואל אותי, אז כפי שכבר אמרתי האייפון 6 פלוס הוא מכשיר מדהים. לי אישית הוא גדול מדי.
Batnun
.
זה בדיוק אותו מכשיר רק עם צג יותר גדול ומייצב תמונה אופטי במצלמה, למה שהרגיל יהיה עדיף על הפלוס?..(שים את ״בעיית״ העקמת בצד)DorM כתב:תודה רבה.
ראיתי מס' התייחסויות פה בפורום ובאתרים ישראלים אחרים שאומרים שה6 הרגיל עדיף על ה6 פלוס....
הרגיל לא יותר עדיף מבחינת חומרה, מרגע ההשקה זה ברור שהפלוס טוב יותר.
אבל כנראה שאנשים מעדיפים את ה6 הרגיל בגלל הגודל.
יש תגובות בפוסט של הסרטון עם הכיפוף שאומרות שהאייפון 6 פלוס לא כדאי, אלה תגובות משתמשי אנדרואיד?
אבל כנראה שאנשים מעדיפים את ה6 הרגיל בגלל הגודל.
יש תגובות בפוסט של הסרטון עם הכיפוף שאומרות שהאייפון 6 פלוס לא כדאי, אלה תגובות משתמשי אנדרואיד?
עדיף זה סובייקטיבי, אבל הם לא בהכרח זהים מלבד גודל מסך ומייצב אופטי
מבדיקות שעשו המהירות שעון במעבד של האייפון 6 היא גבוהה יותר ולכן המעבד חזק יותר וגם התוצאה בכל הבנצ'ים היא גבוהה מאוד לעומת ה6+
בנוסף העניין של המייצב אופטי הוא כבר לא כל כך יתרון בגלל שאחרי שעשו השוואות הגיעו למסקנה שהמייצב הדיגיטלי טוב מאוד ונותן תוצאות ברמה זהה למייצב האופטי של ה6+
לכן ההבדלים היחידים שנשארו הם גודל מסך, גודל מכשיר, ובטרייה יותר גדולה.. יתרונות או חסרונות, כל אחד והעניין שלו.
אני בהתחלה הייתי בטוח ש6+ הוא המכשיר בשבילי אבל לאחר שקראתי קצת לעומק על ההבדלים הדעה שלי מהר מאוד השתנתה.. שלא נדבר על עניין כיפוף המכשיר.
מבדיקות שעשו המהירות שעון במעבד של האייפון 6 היא גבוהה יותר ולכן המעבד חזק יותר וגם התוצאה בכל הבנצ'ים היא גבוהה מאוד לעומת ה6+
בנוסף העניין של המייצב אופטי הוא כבר לא כל כך יתרון בגלל שאחרי שעשו השוואות הגיעו למסקנה שהמייצב הדיגיטלי טוב מאוד ונותן תוצאות ברמה זהה למייצב האופטי של ה6+
לכן ההבדלים היחידים שנשארו הם גודל מסך, גודל מכשיר, ובטרייה יותר גדולה.. יתרונות או חסרונות, כל אחד והעניין שלו.
אני בהתחלה הייתי בטוח ש6+ הוא המכשיר בשבילי אבל לאחר שקראתי קצת לעומק על ההבדלים הדעה שלי מהר מאוד השתנתה.. שלא נדבר על עניין כיפוף המכשיר.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
בעיניין הכיפוף, יש לי תחושת בטן שעשו מזבוב פיל. ככה אתם מכירים את אפל? יוציאו משהו שכל כך בקלות יכול להתעקם? אני מניח שמי שזה קרה לו (בודדים) בטח נתן מאמץ כדי להגיע למצב הזה. בשימוש יומיומי רגיל, אני אופתע מאוד אם הוא יתעקם. בטח ובטח שסתם בכיס.
Batnun
תתחדש!!
Batnun
תתחדש!!
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
http://www.businessinsider.com/bendgate ... e-6-2014-9
וזה ממשיך...בינתיים הבחור מהסרטון עושה כסף לא רע מכל זה..
וזה ממשיך...בינתיים הבחור מהסרטון עושה כסף לא רע מכל זה..
שי
יש לי את האייפון 6 כבר שבוע ולטעמי הוא גדול מידי. קשה להסתדר איתו עם יד אחת. הייתי בוחר גודל קטן יותר אם היה. לא ברור לי איך אפל שטענה כל השנים שהגודל שלה עדיף כי אפשר להשתמש ביד אחת, מוציאה 2 מכשירים גדולים הרבה יותר ומפסיקה לייצר קטנים. מקווה ששנה הבאה נראה גם אייפון חדש בגודל רגיל.