שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על סדרת CuBox-i לחברי האתר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
כנראה בעייה בהגדרות של איפה שראית את זה "פועל". אצלי זה עבד מצויין.SoundSea כתב:ראיתי את זה פועל , בדיחה זאת לא מילה
גרוע ,תתרחקו
תמונה וסאונד כמו במחשב של שנת 1990
חלש בטירוף...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דווקא יש סיבה בשבילי, זה היה חוסך לי קנייה של מיני pc , הקובייה היא כל מה שאני צריך xbmc והרצה עד 1080p ברשת הבייתית, אבל מאז שראיתי את הפרוייקט שלך סדר העדיפויות השתנה.tomer953 כתב:·......
הפרויקט כמו שהוא לא אמור לעבוד כי התוכנה רצה על גבי WINDOWS, ופה אין אפשרות או סיבה להריץ כזה...
יש דרך לעשות את הפרויקט עם R-PI.. קצת שונה מהמדריך שלי (קיים הסבר באינטרנט) אבל אותו העיקרון...
אין אפשרות להריץ את התוכנה על לינוקס ? ואם כבר אני שואל, על ה nuc 2820 עם וינדוס 8.1 הפרויקט יעבוד, נכון ?
·
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
·tzahi כתב:דווקא יש סיבה בשבילי, זה היה חוסך לי קנייה של מיני pc , הקובייה היא כל מה שאני צריך xbmc והרצה עד 1080p ברשת הבייתית, אבל מאז שראיתי את הפרוייקט שלך סדר העדיפויות השתנה.......
אין אפשרות להריץ את התוכנה על לינוקס ? ואם כבר אני שואל, על ה nuc 2820 עם וינדוס 8.1 הפרויקט יעבוד, נכון ?
·...
הפרויקט שלי עובד על ווינדוס... אצלי ניסיתי על 7, לגבי 8.1 אין לי מושג אבל אמור לעבוד
קצת סוטה מהנושא...
- tomer953
- חבר מכור קשה

הזמנתי i2 ללא מתאם WIFI, אם אתרצה מהמכשיר אזמין עוד כאלו
שוב, אם למכשיר יש רק כרטיס זכרון חיצוני אז זה בעייתי כי קודם כל מהירות הכתיבה אליו מאד מוגבלת בהשוואה לכרטיס מובנה על רכיב זכרון EMMC. שנית גודל של 4 גיגה אינומספיק בשביל תוסף חושוב כמו XBMCTORRNET ושלישית, כרטיס חיצוני עלול לגרום לשגיאות MOUNT ותקיעות... תכנון מאד לקוי לדעתי שלא כללו אמצעי אכסון קבוע...
@Sexter
eMMC לא חייב להיות מהיר, בטח לא המודולים שבמכשירים הסיניים.
מי שבאמת רוצה יכול להשתמש בכרטיס הזיכרון לטעינת ה-bootloader בלבד כאשר שאר המערכת מותקנת על כונן eSATA/SATA (במקרה הכי גרוע אולי צריך לטעון ל-RAM גם את הקרנל מכרטיס הזיכרון, בסה"כ קובץ בין 5MB~10MB).
אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בכרטיס הזיכרון שמגיע בחבילה, תרכוש מה שבא לך באיזה נפח שתרצה.
כל מערכת אחסון מבוססת זיכרון פלאש ללא בקר יעודי לא מתאימה לכתיבה אינסופית כמו שדורשות תוכנות P2P (או לחילופין SWAP), ובכלל מאוד לא חכם להשתמש באחסון נדיף לפעולות האלה ולכן גם ברירת המחדל בלינוקס (שלא כמו המערכות של מייקרוסופט) היא שימוש ב-tmp/,
אם אתה משתמש בתוסף כמו XBMCTorrent אז עשה לעצמך טובה או שתרכוש כונן מגנטי חיצוני (USB או eSATA) או שפשוט תלך על מחשב עם מספיק RAM להורדת המדיה ובשני המקרים דאג לכוון לנתיב הנכון את הספריה הזמנית של התוסף.
הטענה שדוקא כתוצאה משימוש דוקא בכרטיס זיכרון יהיו בעיות של עיגון פשוט מגוכחת, אם נוצרו בעיות במבנה מערכת הקבצים מסיבה כלשהיא (הפסקת מתח פתאומית, שחיקה כתוצאה מכתיבה יתרה) הרי שזה יקרה גם עם eMMC.
הפלטפורמות האלה מיועדות לעבוד עם זיכרון מסוג פלאש אין שום דבר מיוחד במכשיר הזה מהבחינה הזו, אם לא מתאים לך אז רכוש מחשב מבוסס x86_64.
eMMC לא חייב להיות מהיר, בטח לא המודולים שבמכשירים הסיניים.
מי שבאמת רוצה יכול להשתמש בכרטיס הזיכרון לטעינת ה-bootloader בלבד כאשר שאר המערכת מותקנת על כונן eSATA/SATA (במקרה הכי גרוע אולי צריך לטעון ל-RAM גם את הקרנל מכרטיס הזיכרון, בסה"כ קובץ בין 5MB~10MB).
אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בכרטיס הזיכרון שמגיע בחבילה, תרכוש מה שבא לך באיזה נפח שתרצה.
כל מערכת אחסון מבוססת זיכרון פלאש ללא בקר יעודי לא מתאימה לכתיבה אינסופית כמו שדורשות תוכנות P2P (או לחילופין SWAP), ובכלל מאוד לא חכם להשתמש באחסון נדיף לפעולות האלה ולכן גם ברירת המחדל בלינוקס (שלא כמו המערכות של מייקרוסופט) היא שימוש ב-tmp/,
אם אתה משתמש בתוסף כמו XBMCTorrent אז עשה לעצמך טובה או שתרכוש כונן מגנטי חיצוני (USB או eSATA) או שפשוט תלך על מחשב עם מספיק RAM להורדת המדיה ובשני המקרים דאג לכוון לנתיב הנכון את הספריה הזמנית של התוסף.
הטענה שדוקא כתוצאה משימוש דוקא בכרטיס זיכרון יהיו בעיות של עיגון פשוט מגוכחת, אם נוצרו בעיות במבנה מערכת הקבצים מסיבה כלשהיא (הפסקת מתח פתאומית, שחיקה כתוצאה מכתיבה יתרה) הרי שזה יקרה גם עם eMMC.
הפלטפורמות האלה מיועדות לעבוד עם זיכרון מסוג פלאש אין שום דבר מיוחד במכשיר הזה מהבחינה הזו, אם לא מתאים לך אז רכוש מחשב מבוסס x86_64.
- tomer953
- חבר מכור קשה

@tomer953
יצא לי להזמין ממש לאחרונה מכשיר.
לקח ל-SolidRun שבועיים (בדיוק 10 ימי עבודה) לשלוח את המכשיר, לזאת תוסיף עוד שבוע (במקרה הטוב) של התנהלות איטית של דואר ישראל כך שאני מאמין ש-3 שבועות זו תקופת ההמתנה הריאלית למוצר.
עריכה:
השמטתי את העובדה שלא הזמנתי קונפיגורציה מוכנה אלא בחירה עצמאית של רכיבים מאפשרות ה-Mix and Match ששם בפירוש מצוין שזמן אספקה הוא שבועיים.
לגבי החבילות המוכנות הרי שמצוין שהן במלאי (In Stock) כך שמאוד יתכן שהאספקה היא מיידית עבור המבצע לחברי האתר.
לקח ל-SolidRun שבועיים (בדיוק 10 ימי עבודה) לשלוח את המכשיר, לזאת תוסיף עוד שבוע (במקרה הטוב) של התנהלות איטית של דואר ישראל כך שאני מאמין ש-3 שבועות זו תקופת ההמתנה הריאלית למוצר.
עריכה:
השמטתי את העובדה שלא הזמנתי קונפיגורציה מוכנה אלא בחירה עצמאית של רכיבים מאפשרות ה-Mix and Match ששם בפירוש מצוין שזמן אספקה הוא שבועיים.
לגבי החבילות המוכנות הרי שמצוין שהן במלאי (In Stock) כך שמאוד יתכן שהאספקה היא מיידית עבור המבצע לחברי האתר.
נערך לאחרונה על ידי dhead666 ב 29/10/2014 18:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
מה ???
חשבתי חברה בארץ...ציפיתי לזה עוד 3 ימים
חשבתי חברה בארץ...ציפיתי לזה עוד 3 ימים
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- tomer953
- חבר מכור קשה

·קצת מבזה...חברה שמחזיקה מעצמה צריכה להוציא שילוח תוך 2 ימי עסקים מקסימום. ואז שזה בידי הדואר בארץ זה כבר סיפור אחר.dhead666 כתב:@tomer953
לקח ל-SolidRun שבועיים (בדיוק 10 ימי עבודה) לשלוח את המכשיר, לזאת תוסיף עוד שבוע (במקרה הטוב) של התנהלות איטית של דואר ישראל כך שאני מאמין ש-3 שבועות זו תקופת ההמתנה הריאלית למוצר....
אבל שבועיים להוציא למשלוח?? מה הם בונים את המוצר מ0 אחרי כל הזמנה?
קצת מאכזב, אבל סבלנות לא הרגה אף אחד.
אני שוקל ללכת אליהם ישירות לקנות כמה יחידות במקביל