·מן הסתם, אין לי בבית מסך כזה שאני יכול לבחון אותו מתי שרק מתחשק לי... כשאהיה מול מסך כזה (או דומה) אחפש את התופעה הזו ספציפית.משהפרפר כתב:עפר, אם תסתכל היטב בחזית המסך כשהוא כבוי, ותנוע קצת לצדדים כשמקור אור נמצא מול המסך, אתה תוכל להבחין בכך שהקשת של הפאנל לא ממש מעוגלת, ויש בה קווים אנכיים ש"חותכים" את העיגול. מוזר לי שלא הבחנת בכך, ויהיה לי מוזר עוד יותר, לחשוב על מצב בו "רק" המסך שאותו ראיתי סבל מה"מחלה" הזו. האם יתכן שיש שוני בין פנל לפנל, ואז צריך להתנות עם המוכר, שרק אם המסך יהיה ממש מעוגל, אקח אותו? לא נראה לי הגיוני...נכון, שהטלוויזיה בחנות הוצבה כך שהיא תיראה מחוץ לדלת החנות, ולכן כשעמדתי בין הדלת למסך, יכולתי להבחין היטב ב"תפעה". ויתכן שאתה, בביתך לא ראית זאת. אז... קח את הזמן ובדוק. אשמח לתשובתך....
שרשור תגובות: מסך OLED עם WebOS עם מודל 55EC939Y של חברת LG
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
א. אין ספק שהמתנה של שנה עד שנתיים בשלב זה של התפתחות בתחום המסכים היא מבורכת.
ב. התופעה שאתה מתאר היא די הגיונית. גם המסך שלי בבית לא באמת שטוח כי אני רואה עליו השתקפויות מעוותות. אממה, בצפייה בחיים לא הבחנתי מאיזה עיוות. אני מאמין שזה תופס גם ב-LG. בסופו של דבר, כנראה שבצפיה אין אפשרות להבחין בזה ולכן זה לראות עיניי זניח לחלוטין!
ב. התופעה שאתה מתאר היא די הגיונית. גם המסך שלי בבית לא באמת שטוח כי אני רואה עליו השתקפויות מעוותות. אממה, בצפייה בחיים לא הבחנתי מאיזה עיוות. אני מאמין שזה תופס גם ב-LG. בסופו של דבר, כנראה שבצפיה אין אפשרות להבחין בזה ולכן זה לראות עיניי זניח לחלוטין!
אין ספק שהתמונה ב-939 הייתה לא פחות ממהממת. לא ממש אהבתי את גוון הפנים, אבל נראה שאפשר לשלוט בזה. הניגודיות הייתה נפלאה והחדות גם כן.
אצלי המסכים השטוחים הם שטוחים ולא ראיתי עיוות בהשתקפויות. אבל עזוב. יתכן מאד שזה באמת זניח, אלא שרציתי לראות מה דעתו של גדול המומחים כאן על כך.
מעבר לכל אלה, אני מרשה לעצמי להאמין, שהדור הבא יופעל עם מחשב מהיר יותר ל-VEB-OS ואולי יהיו עוד כמה שיפורים קטנים. כל זאת, בתנאי שלא תחול שוב עצירה בטכנולוגיה, כפי שקרה בתום עידן ה-KURO.
אצלי המסכים השטוחים הם שטוחים ולא ראיתי עיוות בהשתקפויות. אבל עזוב. יתכן מאד שזה באמת זניח, אלא שרציתי לראות מה דעתו של גדול המומחים כאן על כך.
מעבר לכל אלה, אני מרשה לעצמי להאמין, שהדור הבא יופעל עם מחשב מהיר יותר ל-VEB-OS ואולי יהיו עוד כמה שיפורים קטנים. כל זאת, בתנאי שלא תחול שוב עצירה בטכנולוגיה, כפי שקרה בתום עידן ה-KURO.
-
oferlaor
- מנהל

·קח בחשבון שבנושא הצבעים מאוד תלוי מה היו ההגדרות של המסך... מספיק שמישהו שם את המסך על דינמי והוא יצא מאוד לא טבעי.משהפרפר כתב:אין ספק שהתמונה ב-939 הייתה לא פחות ממהממת. לא ממש אהבתי את גוון הפנים, אבל נראה שאפשר לשלוט בזה. הניגודיות הייתה נפלאה והחדות גם כן.
מעבר לכל אלה, אני מרשה לעצמי להאמין, שהדור הבא יופעל עם מחשב מהיר יותר ל-VEB-OS ואולי יהיו עוד כמה שיפורים קטנים. כל זאת, בתנאי שלא תחול שוב עצירה בטכנולוגיה, כפי שקרה בתום עידן ה-KURO....
המחיר צנח ל 9990 לכבוד סוף השנה
http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9 ... 8183865017
האם יש כאן מישהו שרכש את המסך ויכול לתת חוות דעת נוספת?
זה מאוד מוזר שהמסך הזה צונח מ 25 אלף ל 10 אלף תוך 10 חודשים....
http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9 ... 8183865017
האם יש כאן מישהו שרכש את המסך ויכול לתת חוות דעת נוספת?
זה מאוד מוזר שהמסך הזה צונח מ 25 אלף ל 10 אלף תוך 10 חודשים....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
זה בכלל לא מוזר.
LG מצליחה להוריד את מחירי ה OLED מאד מהר בגלל ההשקעה הגדולה שלה בשיפור תהליכי הייצור שלה ושיפור משמעותי באחוזי התפוקה של הפאנלים. הדורות הראשונים היו מאד בעייתיים לייצור מסחרי במחיר שפוי ולכן היו מאד מאד יקרים. כל חצי שנה בערך המחירים יורדים ובאחוזים גדולים. זה בכל העולם וממש לא ייחודי לארץ. סתם לדוגמא, מחירו של ה- 65EG9600 ירד בארה"ב תוך משהו כמו חצי שנה מ- 9000 דולר, דרך 6000 דולר ונכון לעכשיו הוא כבר נמכר סביב 5000 דולר.
המחיר בארץ של הדור הקודם וגם של ה- 55EC939Y בהקשה היה באמת סביב ה- 25000 ש"ח. המחיר ירד לאזור ה- 15000 אלף סביב בערך אותה תקופה בה LG הורידה את מחירי ה- OLED באופן כללי בכל העולם.
האם המחירים יירדו עוד יותר בעתיד? בוודאי שכן. אבל בעתיד הקרוב, לאחר סיום המבצע הנקודתי שיש כרגע לבלאק פראיידיי, המחיר ככל הנראה יעלה חזרה למחירון שלו סביב ה- 15000 ש"ח.
LG מצליחה להוריד את מחירי ה OLED מאד מהר בגלל ההשקעה הגדולה שלה בשיפור תהליכי הייצור שלה ושיפור משמעותי באחוזי התפוקה של הפאנלים. הדורות הראשונים היו מאד בעייתיים לייצור מסחרי במחיר שפוי ולכן היו מאד מאד יקרים. כל חצי שנה בערך המחירים יורדים ובאחוזים גדולים. זה בכל העולם וממש לא ייחודי לארץ. סתם לדוגמא, מחירו של ה- 65EG9600 ירד בארה"ב תוך משהו כמו חצי שנה מ- 9000 דולר, דרך 6000 דולר ונכון לעכשיו הוא כבר נמכר סביב 5000 דולר.
המחיר בארץ של הדור הקודם וגם של ה- 55EC939Y בהקשה היה באמת סביב ה- 25000 ש"ח. המחיר ירד לאזור ה- 15000 אלף סביב בערך אותה תקופה בה LG הורידה את מחירי ה- OLED באופן כללי בכל העולם.
האם המחירים יירדו עוד יותר בעתיד? בוודאי שכן. אבל בעתיד הקרוב, לאחר סיום המבצע הנקודתי שיש כרגע לבלאק פראיידיי, המחיר ככל הנראה יעלה חזרה למחירון שלו סביב ה- 15000 ש"ח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
oferlaor
- מנהל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
בכל אופן, המסך הזה דורש מתלה ייעודי של LG לפי מה שקראתי ושמעתי.
הדגם שלו זה OSW100
הדגם שלו זה OSW100
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
oferlaor
- מנהל

ניתן אבל זה לא יראה טוב וזה לא הכי מתאים.
מסכים מעוגלים מתאימים למעמד. מסכים שטוחים מתאימים לתליה.
מסכים מעוגלים מתאימים למעמד. מסכים שטוחים מתאימים לתליה.