שרשור תגובות: חברת פיוצר תהיה הנציגה הבלעדית של המותג SVS בישראל

חדשות ועדכונים של HT Magazine
avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

בהצלחה לפיוצ'ר ולצוות, זה נראה שפעם בחודשיים הם הנציגים הבלעדיים של חברה כלשהיא :lol:
הבעיה בשיטת תיווך הזאת ככל הנראה תגרום לנו הצרכנים לשלם יותר. כך לדוגמא חבר'ה מהצפון שירצו לרכוש מוצר מנציג/יבואן בלעדי ישלמו דמי תיווך נוספים, שהרי גם המשווקים בצפון צריכים להרוויח ולנגוס מהעוגה.
אין לי טענה לפיוצ'ר ולא לחנויות בארץ שמנסות להרוויח כסף.
אובייקטיבית כל היבואנים הבלעדיים פשוט מוחקים את התחרות.
כולם פה במלכוד. מצד אחד חנות שתיתן ללקוח לנסות את המוצר בבית עלולה לאבד את העסקה לאחר שאותו לקוח יזמין את המוצר מחו"ל ואז זה לא פייר כלפי החנות.
כל עוד פיוצ'ר תשכיל לשמור על מחירים תחרותיים ושירות ו-SVS תמשיך לשווק באופן ישיר יישמר האיזון.
לי באופן אישי אין בעיה לשלם קצת יותר תמורת שירות ואחריות.
בהצלחה שוב.

dr_orlick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
שם מלא: מתן
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

מה עם הזמנות על מוצרי ה-OUTLET של החברה? שם לפעמים יש מציאות שמגדילות(תיאורתית) את הפער במחיר מול יבואן מסודר עוד יותר.
כל המהות של SVS זה שהם יצרן INTERNET DIRECT, זה לא רק המחיר שנחסך אלא גם השרות וההתנהלות ישר מולם.
יצא לי כשגרתי באירופה להזמין סאב שלהם דרך L SOUND והמחיר היה יקר משמעותית מאשר דרך SVS, גם השירות אין מה להשוות.
לא מכיר את פיוצ'ר, לא יודע איך הם יתמחרו, אבל משהו בהתנהלות מול SVS היה קרן אור מול שרות של חנויות ישראליות בכל היבט.
נערך לאחרונה על ידי dr_orlick ב 27/09/2015 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6378
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

שיהיה להם בהצלחה ,חינם לא נקבל מה שיהיה עכשיו יותר נוח זה תשלומים. אל תדאגו אני מאמין שיהיה יותר יקר מאיביי ואמזון.
Sony 1040
Monitor mass

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 130 פעמים
קיבל תודות: 222 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

רק לשם השוואה, בהולנד מוכרים את ה SB1000 ב 615 דולר כלומר 115 דולר יותר ישירות מהיצרן וזה אחרי שהיבואן ההולנדי שילם משלוח ומיסים.
דבר מעניין הוא שרק חנות אחת בהולנד מוכרת SVS שנקראת HIFICORNNER שכניראה היא היבואן בדומה לפיוצ'ר.

רק לסבר את האוזן המע"מ בהולנד הוא 21%
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

קודם כל, תודה לכל אלה שמפרגנים גם כאן וגם בפרטי... (Y)
שנית, בתור מקור יודע דבר, אני יכול להעיד כי האסטרטגיה השיווקית / תמחורית של SVS היא סופר נוקשה וזה בלשון ההמעטה.
אומנם ההתנהלות הפרטנית שנבעה מהקנייה הקבוצתית חסכה פה לא מעט כסף להרבה מאוד אנשים אבל מניח שתסכימו שלאורך זמן זה לא היה מחזיק מים, אנחנו אוטוטו שנה במהלך מולם...

יכול לסבר לכם את האוזן שיש לא מעט גולשים שעדיין נמצאים על הגדר מבחינת ההזמנה האינטרנטית ועדיין לא ביצעו זאת למרות החיסכון במחיר. יש סיבות נוספות לרכישה דרך יבואן מסודר, כדוגמת: חווית הקנייה הפיזית, סשן ההאזנה, תנאי תשלום, One Stop Shop ועוד...
צריך לזכור שפיוצ'ר הולכים לייבא את כל ליין המוצרים של SVS ויש לא מעט כאלה. זה אומר שהדלת נפתחה מבחינת ההתנסות בבית, האזנה טרם קנייה, ייעוץ אחד על אחד וכו'. זו למעשה הידיעה החדשותית ולא מה יהיה מחיר המוצר הסופי לצרכן, לא שהוא לא חשוב.
המשא ומתן מולם נמשך זמן רב ולבסוף יש יבואן מקומי רשמי. מכאן הכדור בידיים שלהם. משיחה שלי עם דור תמחור המוצרים יהיה הוגן ככל שניתן תוך שיקוליים כלכליים של ייבוא המוצר על כל המשתמע מכך בריווחיות ראויה כך שבסופו של דבר גם העסק יוכל להרוויח.

כפי שכולנו מכירים קנייה דרך האינטרנט זולה יותר לרוב מקנייה בחנות, השאלה מה הפער בינהם ומהו הטווח שאותו הצרכן מוכן לספוג ולשלם.

לנושא מתן השירות של כל מי שרכש "עצמאית" - עדיין נמצא בדיונים מול SVS לספק שירות באמצעות היבואן המקומי, זה לא סגור סופית. בכל מקרה גם אם הדבר לא יתאפשר אין כאן כל חשש כי ראינו ממש לאחרונה חוויות שירות של גולשים שונים שהיו צריכים שירות וקיבלו אותו בלי שום בעיה.
עד כאן לבינתיים... 8)
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.

Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5989
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

avihuli כתב:כפי שכולנו מכירים קנייה דרך האינטרנט זולה יותר לרוב מקנייה בחנות, השאלה מה הפער בינהם
...
נצטרך להמתין בסבלנות ולראות מה הולך לקרות ,לי הלך הסאב לא מזמן
וכאשר התעניינתי במחיר של סאב חדש טוב ( Golden Ear , SVS , JL Audio ) - חשכו עיני !

ממשיך לעקוב באדיקות אחר השירשור הזה

בהצלחה לכל הנוגעים בדבר

חג שמח (f)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #52 

pessik - בהקשר דומה על איזו עסקה שעשיתי עם אישתי אמרתי לה שאני רוצה לקנות לה ג'יפ של אאודי תמורת כך שהיא "תאשר" לי לקנות רמקולים חדשים.
כשראיתי את המחיר הכי זול על הדגם הכי פשוט, הבנתי שיש למה לחכות, מה בוער לנו ? :lol:
כשמכוונים גבוה צריך לדעת אם לירות או להמשיך לכוון ולכוון ולכוון ולכוון...
וחג שמח לכולם... (b)

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3537
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 193 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

HazooM כתב:
...
...
שום אפליה. ליצרן יש כעת יבואן מקומי, והאינטרס שלו שהיבואן יצליח. אם הוא "עוקף" את היבואן ולוקח הזמנות מלקוחות במדינה שיש בה יבואן מקומי, אז בשביל מה שמישהו יטרח בכלל להיות יבואן? בשביל מה שהיצרן יטרח בכלל לעשות משא ומתן עם יבואנים? ישנם יצרנים (internet direct) שברגע שהם רואים שמישהו מבצע הזמנה ממדינה שיש בה נציגות, הם מבטלים את ההזמנה ומפנים את הלקוח לנציג המקומי.
...
·

ליצרן אכן יש יבואן מקומי, ואחד האינטרסים של היצרן הוא שהיבואן יצליח. עם זאת, צריך לזכור שהאינטרס בעל החשיבות הגבוהה ביותר של היצרן הוא להרוויח. קיום של יבואן מקומי הוא עוד דרך להגיע למטרה.

מנגד, אם הדבר הזה יאלץ את היצרן לא למכור בעצמו ללקוחות ישראלים (אגב, הם כן שולחים ישירות לישראל מהפעם האחרונה שבדקתי) אז הכמות שצריכה להמכר ליבואן בישראל במקרה זה צריכה להיות כזו שתגרום לו להרוויח יותר מהמצב לפני כן.

לגבי החלק השני שעוסק ב"בשביל מה שמישהו יטרח בכלל להיות יבואן?" - אם הוא סבור שהוא מסוגל להרוויח באותם תנאי שוק אז הרי שיש לו סיבה.

לגבי נושא חסימת לקוחות ישראלים שמשתמשים בכתובת מקומית למשלוח - זה אפילו לא בגדר בעיה. הרוב הרי משתמש בחברה לוגיסטית כלשהי ולא שולח לאיזה קרוב משפחה להמשך טיפול, ככה שכל מה שצריך לעשות זה לחסום את הכתובות של המרכזים הלוגיסטיים של אותן חברות. למעשה, אפל כבר עשו את זה.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4466
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

מאד פשוט, מחיר תחרותי או ששומעים בחנות ומזמינים לבד מחול.
הכל תלוי בנו בסופו של עניין.
מי שרגיל לקנות ענבים ב 24 ש״ח כי הוא בכלל לא מסתכל על המחיר ימשיך לשמור את המחירים גבוהים.
סאב איננו מוצר מציל חיים ואם הפער במחיר יהיה חזירי ואנו נשאיר את הסאבים בחנות לא תהיה ליבואן ברירה אלא לבצע שינוי.
כל מוצר שאני קונה היום אני בודק מחירים גם בחול, השבוע לדוגמא נרכש סאונד בר של פיוניר , היבואן בארץ דרש פי 2 מהמחיר באמזון כולל מס ומשלוח.
המתנתי שבוע בסבלנות וחסכתי 1000 ש״ח.
שורה תחתונה המחרים אינם גזירה משמיים, הם בעיקר תלויים בנו הצרכנים, בשיתוף המידע ובקנייה נבונה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #55 

Lior_M כתב:נכון להיום ל SVS נציגים רשמיים ב :
קנדה, אוסטרליה, ניו-זילנד, סין, הונקונג, סינגפור, דנמרק, פינלנד, נורווגיה, צרפת, גרמניה, אנגליה, אוסטריה, שוויץ אפילו בהודו ובדרום אפריקה יש להם נציגות ויש עוד מדינות. אם SVS היתה מפסיקה למכור ללקוחות פרטיים באחת מהמדינות האלו בטוח הינו שומעים על זה. אין סיבה שזה יקרה במדינה קטנה וחסרת משמעות מבחינת היקף מכירות כמו ישראל.
...
זוהי הנחה, בפועל החברה באמת עושה זאת. בסין למשל, כל המפיצים תמחרו את מוצרי SVS במחיר דומה ופחות ממה שהיצרן מוכר, אז אם נוסיף את שאר היתרונות של הזמנה ממשווק מקומי יחד עם זמינות מהירה, זה מביא למצב הנוכחי בו כמעט כל ההזמנות מסין נעשות ממשווקים. SVS בעצמם אומרים כי הם מעדיפים שהלקוחות ירכשו ממשווקים ולא מהם ישירות.
MarioMan כתב:לגבי נושא חסימת לקוחות ישראלים שמשתמשים בכתובת מקומית למשלוח - זה אפילו לא בגדר בעיה. הרוב הרי משתמש בחברה לוגיסטית כלשהי ולא שולח לאיזה קרוב משפחה להמשך טיפול, ככה שכל מה שצריך לעשות זה לחסום את הכתובות של המרכזים הלוגיסטיים של אותן חברות. למעשה, אפל כבר עשו את זה.
...
פתרון נוסף ופשוט יותר שלא מצריך תחזוקה, זה אי הוצאה לפועל עסקאות שכתובת החיוב בה נמצאת מחוץ ל- US, הזכרתי זאת בעמוד קודם.

big007
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3096
שם מלא: חיים
נתן תודות: 561 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שרשור שלא נקרא #56 

אל תשכחו שהמחיר שהיבואן המקומי מקבל הוא נמוך יותר מהמחיר שאנחנו קונים ישירות מהיבואן.
נמתין בסבלנות ,ושיהיה להם בהצלחה.
אבל כמו שאמרו כבר.
כל אחד צריך לעשות את שיקוליו הוא לגבי רכישה.

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #57 

מסכים עם bif007, היבואן קונה את המוצר במחיר נמוך מזה שאנחנו משלמים.
עלות השינוע של המוצר לארץ גם אמורה להיות נמוכה יותר.
היבואן לא משלם את המס המקומי בתוך ארה"ב.

ממה ששמעתי על החנות אני מניח שהתמחור יהיה הוגן.
בהצלחה!
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6378
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שרשור שלא נקרא #58 

יופי יופי מתי הם יתחילו למכור את הסאבים ?
Sony 1040
Monitor mass

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #59 

ziv_r כתב:
...
...
פתרון נוסף ופשוט יותר שלא מצריך תחזוקה, זה אי הוצאה לפועל עסקאות שכתובת החיוב בה נמצאת מחוץ ל- US, הזכרתי זאת בעמוד קודם.
...
·

אם פיוצ׳ר יתמחרו פחות מיבוא אישי אז אין בכלל דילמה. גם אם יתמחרו יותר אבל בצורה סבירה אין בכלל דילמה.
אם על סאב שעולה לי 5000 שקלים עד הבית יבקשו 8000 זה פשוט לא יקרה.
היצרן תמיד יעדיף למכור ב 5000 מאשר לא למכור בכלל אחרת הוא צריך לחזור לשעורי מיקרו כלכלה באוניברסיטה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2140
שם מלא: רועי
נתן תודות: 557 פעמים
קיבל תודות: 292 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

kobbi כתב:מאד פשוט, מחיר תחרותי או ששומעים בחנות ומזמינים לבד מחול.
הכל תלוי בנו בסופו של עניין.
מי שרגיל לקנות ענבים ב 24 ש״ח כי הוא בכלל לא מסתכל על המחיר ימשיך לשמור את המחירים גבוהים.
סאב איננו מוצר מציל חיים ואם הפער במחיר יהיה חזירי ואנו נשאיר את הסאבים בחנות לא תהיה ליבואן ברירה אלא לבצע שינוי.
כל מוצר שאני קונה היום אני בודק מחירים גם בחול, השבוע לדוגמא נרכש סאונד בר של פיוניר , היבואן בארץ דרש פי 2 מהמחיר באמזון כולל מס ומשלוח.
המתנתי שבוע בסבלנות וחסכתי 1000 ש״ח.
שורה תחתונה המחרים אינם גזירה משמיים, הם בעיקר תלויים בנו הצרכנים, בשיתוף המידע ובקנייה נבונה.
...
·
בוא נאמר שאני מסכים עם כל מה שכתבת,רק לא מסכים בשיתוף מידע,אתה יכול לאמר לי איך ישמע הsb 1000 svs? אצלי בבית?

יש המון מידע טכני וחוויתי,אבל אצלי בבית ולטעמי?לקנות בלי לשמוע?
לא אני.
באמת שמפרגן למי שקונה בלי לשמוע!
גם אני בעבר קניתי כל דבר על סמך המלצות,אפילו מערכת קולנוע בייתי ב10 אלף,נכנסתי לחנות שאלתי מה הוא ממליץ,העברתי כרטיס אשראי והרכבתי בבית,אחרי 5 שנים נכנסתי פה לאתר וניהיה לי טעם אישי...
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”