שרשור תגובות: חיפוש קולי בממיר יס אולטרה - שלט חדש
- MichaelKorenberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלט מעולה ונוח, קיבלתי אותו היום דרך הסניף של פלאפון בעירי (זאת הפעם השלישית שהלכתי אליהם- הם טענו כי הם בכלל לא מתעסקים עם יס).
מה שכן, החלק התחתון שלו דומה מאוד לשלטים השחורים הראשונים של יס משנות ה2000 (לפני השלט הכסוף האגדי) וזה נראה לא טוב, במיוחד הבליטה של הלוגו.
מה שכן, החלק התחתון שלו דומה מאוד לשלטים השחורים הראשונים של יס משנות ה2000 (לפני השלט הכסוף האגדי) וזה נראה לא טוב, במיוחד הבליטה של הלוגו.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
·לא קל יותר ללחוץ פעמים על מקש ה 1 ??ran241 כתב:חייב לציין שיש קצת הטעיה בפרסומת לשלט של יס
כי הדיבור הקולי לפי מה שראיתי אצל אדם אחר פועל רק בחיפוש תכני VOD
ניסיתי להגיד לשלט ערוץ 1 והממיר לא עבר לערוץ הזה...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·עם קוד 975 פשוט תלמד את השלט מהשלט המקורי של הסאונדבר.kobi_lo כתב:עובד מעולה עם הטלביזיה (גם פיליפס אבל הייתי צריך להכניס קוד) אבל עם הסאונד בר זה לא עובד.
בכל מקרה אין לי את הדף של הקופסה כי זרקתי אותו.
ניסיתי גם קידוד סריקה ידני עם 991 ולחיצה על +/- אבל זה לא עזר....
חפש פה, הסבירו הרבה פעמים איך לעשות זאת
וגם באתר יס יש הסבר פשוט
@kobibz
·אני יודע איך זה אמור לעבוד.
לחיצה על amp, מחכה שיהבהב פעמים (לא עוזב את ה amp) ולוחץ על 975.
לאחר מכן עוזב הכל, לוחץ על הכפתור אותו אני רוצה ללמד בשלט של יס (הנורה תהבהב מהר), מכוון את השלט המקורי ליס ולוחץ על הכפתור הרלוונטי. זה פשוט לא עובד.
·אני יודע איך זה אמור לעבוד.
לחיצה על amp, מחכה שיהבהב פעמים (לא עוזב את ה amp) ולוחץ על 975.
לאחר מכן עוזב הכל, לוחץ על הכפתור אותו אני רוצה ללמד בשלט של יס (הנורה תהבהב מהר), מכוון את השלט המקורי ליס ולוחץ על הכפתור הרלוונטי. זה פשוט לא עובד.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גם ניסיתי לטעון קוד של רסיבר ל-amp, וזה לא עבד בשום אופן. יס הסירו כל אזכור לשליטה על הרסיבר, המידע נמצא בסרטון עלום שניתן למצוא רק דרך גוגל. כנראה שהתכונה הזו כבר לא נתמכת יותר, לפחות לא פורמלית.
אבי
אבי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
לפי מה שאני מבין הקודים זה רק לשליטה על מסכים. עבור רסיבר צריך ללמד.
יש הסבר באתר של יס
יש הסבר באתר של יס
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת מנסיון שלי, לימוד ידני עובד יותר טוב (עולי סמתם לב, שיש הבדל של מהירות תגובה, או סתם נגיד לחיצה ממושכת על vol +\-, לא עובדת בדיוק כמו בשלט מקורי של רסיבר או טלויזה), הרי שאתם מלמדים ידני, אפשר ללחוץ בשלט מקורי לחיצה של שניה או פחות, או יותר, וזה משפיע על מהירות תגובה, יכול להיות שבשימוש בקודים כבר התחשבו בזה, אבל קורה ויש לכם משהו סיני או סתם אין קוד מתאים, בפועל בלימוד ידני, אפשר ללמד מכל שלט Ir, אז בתאוריה זה אמור לעבוד גם אם מזגן אם כי לא נסיתי 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
אז זהו שלא. שלט של מזגן שולח רצף של פקודות ולא רק אחת. יש שלטים שיכולים ללמוד את זה, לא השלט הזה.denis29 כתב:בפועל בלימוד ידני, אפשר ללמד מכל שלט Ir, אז בתאוריה זה אמור לעבוד גם אם מזגן אם כי לא נסיתי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
האם זו פונקציה שאמורה להיות בכלל? אצלי השלט לא עובר לערוץ לפי בקשה (משתמש באנגלית).ran241 כתב:חייב לציין שיש קצת הטעיה בפרסומת לשלט של יס
כי הדיבור הקולי לפי מה שראיתי אצל אדם אחר פועל רק בחיפוש תכני VOD
ניסיתי להגיד לשלט ערוץ 1 והממיר לא עבר לערוץ הזה...
·sigamore כתב:·לא קל יותר ללחוץ פעמים על מקש ה 1 ??.........
יש כאלה שיותר קל להם להגיד למשל ערוץ 500 במקום ללחוץ על 3 מקשים שקצת רחוקים אחד מהשני
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 19/09/2017 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
כמו שכתבתי- השלט עובד רק עם אזור החיפוש "GLOBAL SEARCH" ולא לפי פקודות קוליות (כפי שהשלט של פרטנר אמור לכלול)