[פוצל] סדרה B וההבדלים בפאנלים

פורום מסכי OLED בחסות LG
miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

evgenetic כתב:המצב יהיה לאשורו אם יהיו לכך הוכחות נורמליות, הגיגים חסרי בסיסי מצידך ומצד חברך בעל 200 היוזרים הם לא הוכחות.
...
·

א. אין לי פה חברים בפורום.
החבר היחיד שלי פה נטש לפני מספר חודשים.

ב. שא ברכה

clubing1
טרול
טרול
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #47 

evgenetic כתב:המצב יהיה לאשורו אם יהיו לכך הוכחות נורמליות, הגיגים חסרי בסיסי מצידך ומצד חברך בעל 200 היוזרים הם לא הוכחות.
...
·
עדיף להיות עם 200 יוזרים (זה הרבה יותר) מאשר להיות איזה נודניק ישראלי מצוי מאוס ובכיין שכל היום מתלונן:
אכלו לי... שתו לי... לקחו לי... שדדו אותי.... לא זיכו אותי.... מני...... מכיר אחד כזה?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4605
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

miki775 כתב:
...
...
·

מה בדיוק יש להציג?
גם אני שוחחתי עם 2 ייבואני מסכים והם אישרו בפני שאכן יש סינון פאנלים לפי דגמים.
וזה לא חדש,זה קיים עוד מתקופת הפיוניר KRP המהוללת, שמוטיקו בוודאי זוכר..
...
·

גם אני מסכים עם מה שנאמר כאן
וגם אני דיברתי עם מס' יבואנים (בינהם גם נציג בכיר מאוד בח.י שאמר לי במפורש שיש שוני בפאנל מסויים ביחס לאחר)
אגב , גם בחב' אינטל - המעבדים האיכותיים יותר מדורגים ופועלים בתדר גבוה יותר בד"כ והמעבדים שעוברים את כל הבדיקות הקפדניות ביותר בהצלחה
.הם בד"כ מעבדי ה- EXTREME.

clubing1
טרול
טרול
תגובות: 20

שרשור שלא נקרא #49 

movieman כתב:
...
...
·

גם אני מסכים עם מה שנאמר כאן
וגם אני דיברתי עם מס' יבואנים (בינהם גם נציג בכיר מאוד בח.י שאמר לי במפורש שיש שוני בפאנל מסויים ביחס לאחר)
אגב , גם בחב' אינטל - המעבדים האיכותיים יותר מדורגים ופועלים בתדר גבוה יותר בד"כ והמעבדים שעוברים את כל הבדיקות הקפדניות ביותר בהצלחה
.הם בד"כ מעבדי ה- EXTREME.
...
·
זה נכון מאוד וגם ידוע.
קורה דרך קבע בהמון חברות ידועות והיה כך גם בפיוניר בזמנו עם הפלזמות שסדרת הkrp קיבלה את הפאנלים הטובים ביותר כמו שמיקי אמר. רק שבפורום הזה יש כמה שחיים בסרט ובנדמה לי שהB שקנו בהנחה או במבצע קיבל את הפאנל הכי טוב כי ככה הם החליטו וככה נוח להם לחשוב.

miki775
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #50 

sagico כתב:בחו"ל סדרות B ו C נמכרים במחירים כמעט זהים. כמו שהם נמכרים היום בארץ.
ההפרשים במחיר זניחים שכנראה נובעים מסטנד פשוט מפלסטיק מול סטנד יקר יותר ממתכת.

מה שכן מעורר תהיה זה הפרש המחיר הנמוך לסדרת ה B "שעשו עלייה" לתקופת המבצע ושנמכרו בבלק פריידיי בהנחות משמעותיות (זהות להנחות שמגלמות הורדת המס) מה שאומר שאולי היה מדובר ב BATCH ספציפי בעייתי.
...
·לגביי המשפט האחרון שלך
גם אני חושב כך.
אבל זה לא משנה את הטענה שלי שיש בוודאות סינון של פנלים לאחר הייצור

motico
כתב
כתב
תגובות: 1509
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

miki775

אני לא מתווכח עם מקורות הידע שלך אבל כדאי שאתה תתווכח איתם :) .
סדרה B וסדרה C מתומחרים גם בחו"ל במחיר זהה. אז למה שחברת LG תשקיע בסינון פנלים אם המחירים שהיא מוכרת את המסכים לסוחרים...זהה?

זה נכון שחברות רבות מבצעות סינון על מוצרים כדי לזהות את הציוד עם המפרט הטוב יותר. מוצרים אלו לא סתם נמכרים במחיר יקר יותר, החברות מציגות מפרט משופר שמדגיש את הפרמטרים היותר טובים.
חברת LG מוכרת את המסכים B ו C במחיר זהה, עם מפרטים זהים (פרט לשינוי במעמד ובמסגרת המסך) אבל כולם יודעים בשו-שו שסדרה C יותר טובה.
יכול להיות שזה נכון אבל תסכים שמנקודת המבט שלי זה לא ממש הגיוני.
מוטי

UBS2000
טרול
טרול
תגובות: 5

שרשור שלא נקרא #52 

@motico
זה מאוד פשוט, עלויות היצור של סדרה b נמוכות מסדרה c. זה מתבטא באיכות הגימור, הרמקולים ו... באיכות הפאנל.
התמחור זה דבר אחר לגמרי ונובע משיקולים של רווח והפסד של רשתות גדולות וסוחרים מעבר לים. העובדה היא שפה סדרה c מתומחרת עדיין גבוה יותר.

motico
כתב
כתב
תגובות: 1509
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

UBS2000
זה מאוד פשוט, עלויות היצור של סדרה b נמוכות מסדרה c. זה מתבטא באיכות הגימור, הרמקולים ו... באיכות הפאנל.
...
אמנם הוספת עוד הבדלים שאולי נכונים, אבל ברגע שהוספת את ה- "פאנל" - איבדת אותי.
אתה רושם את הנקודה של הפאנל כעובדה מוגמרת, אבל פרט לספקולציה שמנסה להתמך בסטטיסטיקה לא ברורה, האם יש לך הוכחה לכך שאכן הפאנל ב C עדיף?

אני מצטייר בשרשור הזה כקטגור הכי גדול שיש ל OLED אבל הכתיבה שלי והתחקיר נובעים מהמצב ההפוך. לי ברור שהמסך הבא שלי יהיה בטכנולוגיית OLED וסביר שמהסוכנות של LG.

אפשר להוכיח את נושא הבדלי הפאנל דרך היבואנים, ח.י. אלקטרוניקה, שממה שקראתי בשרשור הזה ובאחרים הם מאד משתפי פעולה עם הצרכנים ובאים לקראתם בכל דרך אפשרית.
למעשה, היבואן יכול לדעת די בקלות אם המסך של B ו C זהים או לא זהים. היבואן מקבל לצורך תיקונים, כיולים וכו' ספר שנקרא ספר שרות המכשיר (Service Manual). כל מה שצריך לעשות זה להסתכל מהו המספר הקטלוגי של פאנל להחלפה מסדרה B ומהו המספר הקטלוגי עבור פאנל מסדרה C.
אם המספרים זהים בדיוק.......הלכה הספקולציה.
מוטי

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 6589
נתן תודות: 1238 פעמים
קיבל תודות: 1264 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

חברה לדעתי כדאי לפצל את השרשור...... הוא מזמן הפסיק לדון ברכישה קבוצתית

אודה להנהלה באם תפצל את שרשור

miki775
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #55 

מוטיקו
הפאנל ב c עדיף כי הוא בעל איכות טיב טוב יותר מאשר ב b
מה לא ברור בזה?

UBS2000
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #56 

@motico
אני בהחלט מבין אותך שכל מה שאתה כותב פה נועד להפיג חשש עתידי לגבי רכישת מסך אולד, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך ותוכל לקבל לגבי זה היא שפשוט תלך על הsafe side ותמנע מרכישה של סדרת הb ותוסיף כמה גרושים לסדרת הc או לאלה שמעליו. מבטיח לך שלא תצטער.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2140
שם מלא: רועי
נתן תודות: 557 פעמים
קיבל תודות: 292 פעמים

שרשור שלא נקרא #57 

יצאתי מבולבל
מה לבדוק במסך?איך בודקים?
כיף חיים.

sky1sky10 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3321
נתן תודות: 881 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #58 

חבל מאוד,
אם ידעתי מלכתחילה שיש הבדל בפנלים ולא כפי שנציג ח.י. טען שאין שוני, אז הייתי מוסיף כסף
ורוכש את C. לא עניין אחריות, לא עניין אמינות, אלא עניין איכות.

UBS2000
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #59 

אכן היתה פה הטעייה שגרמה להרבה עוגמת נפש לרוכשי סדרה b שלמדו בדרך הקשה שאין מתנות חינם.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

מכניסים כל כך הרבה בלבול, לדעתי בכוונה

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”