·ufo77 כתב:אם היה באפשרותי היתי מגיש תביעה יצוגית ענק נגד חברת בזק. יש לפרק אותה ויפה שעה קודם.
לחברים כאן אני קורא להתנתק מבזק....
אתה התנתקת כבר מבזק?
Bathing
.
·ufo77 כתב:כל הטענות של החברים כאן מעלים לי גיחוך. אם תשימו לב אני כל הזמן כותב נגד חברת בזק שמשנת 2012 מאז אדון אבי גבאי
שהבטיח בכל במת תקשורת שסיב אופטי יגיע לכל בית לכל המאוחר במחצית שנת 2012 כמו שהוא שקרן בהבטחתו. כך גם אין לסמוך עליו בבחירות שהוא יקיים איזה שהוא דבר שהוא אומר...ומבטיח. אשר לבזק נזק. חברת בזק היא חברה מונופוליסטית שאין לה אח ורע בכל העולם.
בהענשת ציבור שלם של צרכנים. במניעה של טכנולוגיה חדשנית בתחום הסיב אופטי. מתוקף חוק הבזק. שר התקשורת צריך לשלול לחברת בזק את הרשיון.
מי שלא קרא את חוק הבזק מוזמן לעשות כן. אנחנו ציבור הצרכנים צריכים להתנתק מידית מבזק בכל השירותים שהיא מציע לנו.
כל השירות שהיא מציע כיום הם על תשתית ישנה משנות השבעים המאוחרות עם צינורות נחושת ישנים ורעועים. ולא פלא שיש כל כך
הרבה ניתוקים באינטרנט של בזק נזק לשוק התקשורת. ובכלל אלפי צרכנים מיואשים מהחברה הזאת. בכל רמות השירות האיכות וההתייחסות.
אם היה באפשרותי היתי מגיש תביעה יצוגית ענק נגד חברת בזק. יש לפרק אותה ויפה שעה קודם.
לחברים כאן אני קורא להתנתק מבזק....

בשוואה המחירים לקו של בזקavidvir כתב:·......
זה לא קל לוותר באופן מלא מהשירות של חברת בזק, כי בטלפון קווי יש בארץ דאופול ושגם המחירים של הוט בטלפון הקווי הם לא מאוד זולים, דוד שלי למשל הוא פחות בריא ויש לו מכשיר לקריאה עזרה ראשונה, והבעיה היא שכדיט שהמכשיר יזה יפעל צריך קו טלפון קווי, וזה חיבור רשת מרובע שאין אותו בטלפון נייד, והבעיה בתוכנה לקריאה לעזרה בסמארטפון זה שעוצמת הקול שלה מתי שצריך שהיא יותר חלשה משל המכשיר לקריאה לעזרה....
·shayze כתב:בוודאי שמשתמשים בטלפון קווי.
כל מי שיש לו בעית קליטה בבית, או שלא רוצה לדבר מהנייד כל היום
שלא לדבר על זה שכל מעלית היום חייבת קו בזק לתקשורת למוקד חרום של חברת המעליות. למה קו בזק? כי בהנחה שאין חשמל, הטלפון היחיד שיעבוד הוא של בזק. וזה שיש לכולם סלולר לא משנה את החוק. מי בכלל אמר שיש לך קליטה במעלית? במעלית בבניין שלנו אין קליטה בסלולר.
ובכלל כמו שנאמר, חיישני מצוקה, אזעקות וכל מיני אמצעים כאלה ואחרים מצריכים טלפון קווי. ורק חלקם מאפשרים עבודה עם סים קארד (אלה שאני מכיר הם בעלות גבוהה מאוד)...
·ufo77 כתב:לשואלים אותי כאן. כן. אני התנתקתי מבזק לפני כמה שנים. אנחנו ציבור הצרכנים יודעים רק לכתוב טוקבקים. בזה אתם אלופים. להתנתק מבזק מאד מאד קשה לכם.
הלוואי וגם השנה הזאת תעבור ותשארו עם אינטרנט איטי. של 20 מגה. כנראה שזה מה שגם מתאים לכם......
·ufo77 כתב:זה אותו דבר בזק נזק. ולא משנה איזה שירות מתקבל מהחברה המצורעת הזאת......

http://www.hot.net.il/heb/channelsandprices/triple1/ כמה עולה לך בבזקavidvir כתב:·......
הבעיה היא שלאינטרנט
דרך הוט במחיר מוזל צריך גם לשלם כסף על שירות ערוצי טלוויזיה
ושבמדינת ישראל רוב תושבי המדינה לא יכולים לקבל תשתית אינטרנט של חברה שהיא לא של הוט ולא של בזק....
·hipoo כתב:@avidvir
·לא נכון, אני מקבל מהוט רק אינטרנט, בלי טלפון ובלי טלויזיה...