שרשור תגובות: Entr - הסוף למפתחות
@shayze
·ממש לא מופרך...מספר ההאקרים העצמאיים או כאלה שבשירות ארגוני פשע עולה בהרבה על מומחי האבטחה והם הרבה יותר מתוקצבים. יותר סביר שהם ימצאו את הפרצות ראשונים וכאן זה כבר תלוי בכמה כסף ישלמו להם עבריינים לעומת הכסף שאולי יקבלו מהחברה של המנעולים ואם יש להם בכלל רצון לפנות לחברת המנעולים ראשונה. ויש כמובן את המומחי אבטחה שמגלים פרצות ומשחררים את המידע לציבור ולא בהכרח ישמרו בסוד את המידע. ואני די בטוח שהעבריינים יהיו הרבה יותר זריזים לנצל את הפרצה.
כמו שכולנו יודעים מתחומים אחרים, אפילו חברות גדולות מתעכבות בתיקון של עדכונים לפרצות אבטחה ידועות לוקח להם זמן עד שישחררו עדכון ועד שהעדכון יגיע לכולם.
אין צורך לקפוץ להכללות לגבי שאר המכשירים, יש הבדל בין סתם מכשיר חכם למכשיר שמאפשר לגנב להכנס בלחיצת כפתור לבית או לחשבון הבנק או כל משאב קריטי אחר. כל אחד צריך לעשות את השיקול לעצמו איזה מכשירים חכמים הוא מוכן לקבל בהתאם לרמת הסיכון שיש בהם. מצלמה למשל לא אכניס לבית בשום אופן.
ההנחה צריכה להיות שכל דבר הוא פריץ, גם מנעול פיזי וגם דיגיטלי זה רק עניין של זמן, ההבדל הוא הקלות והזמינות.
·ממש לא מופרך...מספר ההאקרים העצמאיים או כאלה שבשירות ארגוני פשע עולה בהרבה על מומחי האבטחה והם הרבה יותר מתוקצבים. יותר סביר שהם ימצאו את הפרצות ראשונים וכאן זה כבר תלוי בכמה כסף ישלמו להם עבריינים לעומת הכסף שאולי יקבלו מהחברה של המנעולים ואם יש להם בכלל רצון לפנות לחברת המנעולים ראשונה. ויש כמובן את המומחי אבטחה שמגלים פרצות ומשחררים את המידע לציבור ולא בהכרח ישמרו בסוד את המידע. ואני די בטוח שהעבריינים יהיו הרבה יותר זריזים לנצל את הפרצה.
כמו שכולנו יודעים מתחומים אחרים, אפילו חברות גדולות מתעכבות בתיקון של עדכונים לפרצות אבטחה ידועות לוקח להם זמן עד שישחררו עדכון ועד שהעדכון יגיע לכולם.
אין צורך לקפוץ להכללות לגבי שאר המכשירים, יש הבדל בין סתם מכשיר חכם למכשיר שמאפשר לגנב להכנס בלחיצת כפתור לבית או לחשבון הבנק או כל משאב קריטי אחר. כל אחד צריך לעשות את השיקול לעצמו איזה מכשירים חכמים הוא מוכן לקבל בהתאם לרמת הסיכון שיש בהם. מצלמה למשל לא אכניס לבית בשום אופן.
ההנחה צריכה להיות שכל דבר הוא פריץ, גם מנעול פיזי וגם דיגיטלי זה רק עניין של זמן, ההבדל הוא הקלות והזמינות.
@gildmor
יש לי המון מה לענות לך, אבל ברצינות שאין לי כח להכנס לוויכוח על עולם אבטחת המידע.
רק דבר אחד אני חייב להגיד
יש לי המון מה לענות לך, אבל ברצינות שאין לי כח להכנס לוויכוח על עולם אבטחת המידע.
אגלה לך סוד, כל מכשיר חכם שברשותך עלול להוות פירצה שבגינה האקר יכול לחדור לך לכל מחשב ברשת הביתית ובכך גם לחשבון הבנק פעם הבאה שתכנס אליו.אין צורך לקפוץ להכללות לגבי שאר המכשירים, יש הבדל בין סתם מכשיר חכם למכשיר שמאפשר לגנב להכנס בלחיצת כפתור לבית או לחשבון הבנק או כל משאב קריטי אחר....
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
יש לך פה סקירה דומה על הלוקאפ של רב בריח -vickie כתב:@EliHaboosh
·
אשריך סיקור מאוד מושקע שמסכם הכל.
מה הפרופורציות של המחירים בארץ בהשוואה לחול?
רב בריח מציע אופציות שונות ממולטילוק? או שזה אותה גברת בשינוי אדרת?...
https://g-rafa.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%99 ... %9B%D7%9D/
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
·במקרה הזה לא. ברכב שלי, כמו הרכבים רבים, אפשר לפתוח את הדלת גם בלי שלט.molvy כתב:......
גם ברכב אתה לא משתמש בשלט כדי לפתוח את הדלתות?
...
תכלס לא נוגע במפתחות ושלט הרכב. יותר ויותר רכבים מכניסים את האופציה הזו
אלי חבוש
אגלה לך גם סוד, יש רמות אבטחה, רמות סיכון ורמת בטחון מעשית של הלקוח וכולן חשובות אם כי האחרון הכי חשוב ומשמעותי ללקוח. אתה בטח יודע שכמות ההונאות בכרטיסי אשראי היא עצומה, לא שומעים עליהם הרבה כי חברת האשראי לוקחת על עצמה את הנזק (נכון גם לבנקים חלקית) על פי החוק, בשביל למנוע פרסום שלילי וכי יש להן היכולת לשאת בנזק מבחינה כלכלית. לכן גם יש להם אינטרס לשפר את רמת האבטחה. זה נכון לכיום ועלול להשתנות לרעה ברגע שיכנס עניין העסקאות שדורשות קוד סודי. על כן, למרות שכרטיס אשראי מאובטח הרבה פחות מהמנעול המדובר, המשתמש הרגיל יכול לאבד חופשי את הכרטיס אשראי להשתמש בו חופשי ברשת ובטלפון כי הוא יודע שגם אם פרטי הכרטיס יגנבו הכסף יושב לו.shayze כתב:@gildmor
אגלה לך סוד, כל מכשיר חכם שברשותך עלול להוות פירצה שבגינה האקר יכול לחדור לך לכל מחשב ברשת הביתית ובכך גם לחשבון הבנק פעם הבאה שתכנס אליו..........
לעומת זאת אם "אאבד" מפתח פיזי או דיגטלי, אני יודע שאפילו אם יש לי ביטוח תכולה לדירה לא אקבל פיצוי שיכסה את הנזק שיגרם אם יפרצו. ועוד לא שמעתי על חברות מנעולים שמחזירות כסף...(למעט גימיקים שיווקיים עם הרבה אותיות קטנות)
חוזק השרשרת הוא כחוזק החוליה החלשה ביותר שלה.gildmor כתב:אגלה לך גם סוד, יש רמות אבטחה, רמות סיכון ורמת בטחון מעשית של הלקוח וכולן חשובות אם כי האחרון הכי חשוב ומשמעותי ללקוח. אתה בטח יודע שכמות ההונאות בכרטיסי אשראי היא עצומה, לא שומעים עליהם הרבה כי חברת האשראי לוקחת על עצמה את הנזק (נכון גם לבנקים חלקית) על פי החוק, בשביל למנוע פרסום שלילי וכי יש להן היכולת לשאת בנזק מבחינה כלכלית. לכן גם יש להם אינטרס לשפר את רמת האבטחה. זה נכון לכיום ועלול להשתנות לרעה ברגע שיכנס עניין העסקאות שדורשות קוד סודי. על כן, למרות שכרטיס אשראי מאובטח הרבה פחות מהמנעול המדובר, המשתמש הרגיל יכול לאבד חופשי את הכרטיס אשראי להשתמש בו חופשי ברשת ובטלפון כי הוא יודע שגם אם פרטי הכרטיס יגנבו הכסף יושב לו.......
לעומת זאת אם "אאבד" מפתח פיזי או דיגטלי, אני יודע שאפילו אם יש לי ביטוח תכולה לדירה לא אקבל פיצוי שיכסה את הנזק שיגרם אם יפרצו. ועוד לא שמעתי על חברות מנעולים שמחזירות כסף...(למעט גימיקים שיווקיים עם הרבה אותיות קטנות)...
לגבי הונאות האשראי, אשמח שתביא סימוכין לטענה. למיטב ידיעתי יש ניסיונות הונאה, ורובם מסוכלים בכלל וחברת האשראי לא סופגת הפסדים משמעותיים. מה שגם המשפט שכתבת לא הגיוני בעליל. חברת האשראי לוקחת על עצמה את הנזקים על פי חוק בשביל למנוע פרסום שלילי? אתה אומר שיש חוק שאומר שלחברת אשראי אסור שיהיה פרסום שלילי?
לגבי ביטוח, תהיתי בדיוק בסוגיה הזאת למעלה, לא יודע אם קראת, אבל יש פה סוגיה שרוב הסיכויים שבית המשפט ידרש אליה. אבל בהנחה וחברת הביטוח מבטחת גם נגד רשלנותו של המבוטח, ועדיין יהיה החזר (כמו שבתי משפט קבעו בעבר) בניכוי אשם תורם (לא עדכנתי אפליקציה ויש פרצת אבטחה, נחשב לאשם תורם? סוגיה מאוד מעניינת לטעמי) עדיין כדאי לוודא שאתה לא בתת כיסוי ביטוחי. זאת אחריות שלך ושל סוכן הביטוח שלך אם יש לך אחד.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
הכוונה הייתה שיש כמה גורמים שיחד משפיעים על החלטת חברת האשראי לקחת את האחריות לנזקי הונאות באופן מלא:shayze כתב:
חוזק השרשרת הוא כחוזק החוליה החלשה ביותר שלה.......
לגבי הונאות האשראי, אשמח שתביא סימוכין לטענה. למיטב ידיעתי יש ניסיונות הונאה, ורובם מסוכלים בכלל וחברת האשראי לא סופגת הפסדים משמעותיים. מה שגם המשפט שכתבת לא הגיוני בעליל. חברת האשראי לוקחת על עצמה את הנזקים על פי חוק בשביל למנוע פרסום שלילי? אתה אומר שיש חוק שאומר שלחברת אשראי אסור שיהיה פרסום שלילי?
לגבי ביטוח, תהיתי בדיוק בסוגיה הזאת למעלה, לא יודע אם קראת, אבל יש פה סוגיה שרוב הסיכויים שבית המשפט ידרש אליה. אבל בהנחה וחברת הביטוח מבטחת גם נגד רשלנותו של המבוטח, ועדיין יהיה החזר (כמו שבתי משפט קבעו בעבר) בניכוי אשם תורם (לא עדכנתי אפליקציה ויש פרצת אבטחה, נחשב לאשם תורם? סוגיה מאוד מעניינת לטעמי) עדיין כדאי לוודא שאתה לא בתת כיסוי ביטוחי. זאת אחריות שלך ושל סוכן הביטוח שלך אם יש לך אחד....
1. החוק, (חוק כרטיסי חיוב) שמגביל את הנזק ללקוח באופן מוחלט
2. הרצון שלהם להמנע מפרסום שלילי, כפי שאתה בטח יודע חוק\חוזה הוא לא תנאי מספק כנגד חברה גדולה כמו חברות ביטוח, והם לא ששים לשלם גם אם החוק לצד הלקוח. בניגוד אליהם חברות האשראי מעונינות להמנע מפרסום על תביעות נגדם ובכך להגדיל את אמון הציבור בכרטיסי האשראי והרחבת השימוש בהם.
3. החוסן הכלכלי שלהם ,שבלעדיו גם עם החוק וכל הרצון הטוב שלהם היו מנסים עדיין להמנע מלשלם.
כל השלושה יחד מביאים למצב שבו השימוש בכרטיס אשראי בטוח ללקוח מבחינת החשיפה לסיכון, הרבה יותר מכל חברת ביטוח.
לגבי היקף ההונאות בכלל וכרטיסי אשראי בפרט להלן מגוון כתבות:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 13,00.html
https://www.geektime.co.il/hackers-tari ... edentials/
http://www.pc.co.il/it-news/195967/
הרבה אתרי סחר נפרצים כל הזמן על הגדולים שומעים ועל הקטנים פחות, בחלק מהמקרים לוקח זמן עד שהם בכלל מודעים שפרצו בזמן הזה המידע נמכר במחירים שווים לכל נפש
כנראה שעניין האחריות של יצרני מנעולים ומוצרים אחרים יעלה לפתחו של בית המשפט וזה יכול להיות מעניין אבל בדרך כלל לא מועיל לכל מי שיפגעו עד אז וימשיכו להפגע בעתיד או אפילו מי שהשתתף בתביעה אם היא יצוגית
אישית אני לא מרגיש צורך עז בלהגדיל את הסיכון שלי שאצטרך להתעסק עם חברת הביטוח בשביל גימיק נחמד שחוסך לי פעולה פשוטה של סיבוב מפתח.
יש לי את ה ENTR מספר חודשים ואני לקוח מרוצה.
ב ISE האחרון שחררה ASSA ABLOY (חברת האם של מולטילוק) הודעה שעומד לצאת MINI BRIDGE שיאפשר חיבור המנעול לרשת הביתית כך שניתן יהיה לשלוט בו על בסיס אינטרנט (זה יאפשר גם ליצרני מערכות בית חכם לעשות אינטגרציה עם המנעול).
אמנם קניתי את המנעול יחד עם הדלת "במבצע" אבל אני מעריך ששילמתי פחות מ 2000 ש"ח.
למי שחושש להינעל בחוץ, תמיד אפשר להשאיר לשכנים מפתח כגיבוי.
ב ISE האחרון שחררה ASSA ABLOY (חברת האם של מולטילוק) הודעה שעומד לצאת MINI BRIDGE שיאפשר חיבור המנעול לרשת הביתית כך שניתן יהיה לשלוט בו על בסיס אינטרנט (זה יאפשר גם ליצרני מערכות בית חכם לעשות אינטגרציה עם המנעול).
אמנם קניתי את המנעול יחד עם הדלת "במבצע" אבל אני מעריך ששילמתי פחות מ 2000 ש"ח.
למי שחושש להינעל בחוץ, תמיד אפשר להשאיר לשכנים מפתח כגיבוי.
כל מה שראיתי בקישורים ששלחת, זה שיש סירוב עסקאות של חברות אשראי כדי למנוע הונאות אפשריות, ולא שהן מפסידות אקטיבית כסף עקב הונאות.gildmor כתב:הכוונה הייתה שיש כמה גורמים שיחד משפיעים על החלטת חברת האשראי לקחת את האחריות לנזקי הונאות באופן מלא:......
1. החוק, (חוק כרטיסי חיוב) שמגביל את הנזק ללקוח באופן מוחלט
2. הרצון שלהם להמנע מפרסום שלילי, כפי שאתה בטח יודע חוק\חוזה הוא לא תנאי מספק כנגד חברה גדולה כמו חברות ביטוח, והם לא ששים לשלם גם אם החוק לצד הלקוח. בניגוד אליהם חברות האשראי מעונינות להמנע מפרסום על תביעות נגדם ובכך להגדיל את אמון הציבור בכרטיסי האשראי והרחבת השימוש בהם.
3. החוסן הכלכלי שלהם ,שבלעדיו גם עם החוק וכל הרצון הטוב שלהם היו מנסים עדיין להמנע מלשלם.
כל השלושה יחד מביאים למצב שבו השימוש בכרטיס אשראי בטוח ללקוח מבחינת החשיפה לסיכון, הרבה יותר מכל חברת ביטוח.
לגבי היקף ההונאות בכלל וכרטיסי אשראי בפרט להלן מגוון כתבות:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 13,00.html
https://www.geektime.co.il/hackers-tari ... edentials/
http://www.pc.co.il/it-news/195967/
הרבה אתרי סחר נפרצים כל הזמן על הגדולים שומעים ועל הקטנים פחות, בחלק מהמקרים לוקח זמן עד שהם בכלל מודעים שפרצו בזמן הזה המידע נמכר במחירים שווים לכל נפשלכל עבריין קטן כמו בסופרמרקט בהתאם לאיכות המידע. ובאותו אופן ימכר כל מידע אחר שיהיה משתלם מבחינת ערכו הכלכלי לעבריינים. באופן כללי, ככל שהעולם הופך לוירטואלי יותר הפשע הופך להרבה יותר קל ומשתלם מאי פעם.
כנראה שעניין האחריות של יצרני מנעולים ומוצרים אחרים יעלה לפתחו של בית המשפט וזה יכול להיות מעניין אבל בדרך כלל לא מועיל לכל מי שיפגעו עד אז וימשיכו להפגע בעתיד או אפילו מי שהשתתף בתביעה אם היא יצוגית
אישית אני לא מרגיש צורך עז בלהגדיל את הסיכון שלי שאצטרך להתעסק עם חברת הביטוח בשביל גימיק נחמד שחוסך לי פעולה פשוטה של סיבוב מפתח....
הפריצות הן באתרים ששומרים פרטי אשראי וכנראה לא בצורה מאובטחת מספיק (לחברות האשראי יש אגב תקן אבטחה מיוחד עבור זה)
וכל מיני מאגרי מחשב שנפרצים ופרטיהם נמכרים, קורים חדשות לבקרים. כאמור, חוזק שרשרת הוא כחוזק החוליה החלשה ביותר שלה. אבל מפה להגיד שכרטיס אשראי הוא שיטת תשלום פרוצה, זו חתיכת קפיצה.
אני מסכים שכרגע בלי תקדים בנושאי ביטוח או אישור בכתב מחברת הביטוח על המנעול, לא הייתי מתקין אף מערכת. ממש לא שווה את זה.
The story of stuff
The story of stuff
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מה הרשמים לאחר חצי שנה של שימוש?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
·מוצר באמת טוב ואמין. צריך להטעין אותו פעם בכמה חודשים והוא מצפצף מספיק זמן לפני כדי שלא תתקע.ziv_r כתב:מה הרשמים לאחר חצי שנה של שימוש?...
משום מה בזמן האחרון נתקלנו בבעיות עם הקוד של הילדים שלא תמיד עובד. לא ברור למה. עוד לא התפניתי לבדוק מה הסיבה לכך.
טביעת האצבע עדיין עובדת בצורה מעולה (ממש ממש לפעמים צריך להעביר פעם שנייה את האצבע).
לא נתקלתי בבעיות טכניות אחרות.
בכל הקשור לפתיחה מרחוק. זה אמנם עדיין חסר לי אבל חשבתי שיחסר לי יותר. אני לא ממש מוצא חוסר קריטי באי אפשרות פתיחה מרחוק אבל אין ספק שכשיהיה צורך בכך ולו פעם אחת, זה יפריע.
לעוזרת פשוט משאירים מפתח והיא גם למדה לפתוח את הבית מבפנים.
בעיה נוספת היא שפתיחת הדלת מבפנים אינה כזו קלה ומובנת למי שעושה זאת בפעם הראשונה.
ככה למשל אם אני משאיר מפתח למישהו כדי שיוציא את הכלב ולא לימדתי אותו לפני איך פותחים את הדלת מבפנים, אני מקפיד להגיד לו שלא יטרוק את הדלת אחריו, אחרת הוא יכול להיתקע בתוך הבית בלי לדעת איך לצאת. הפתרון הזה קצת מסורבל ולא מובן.
מבחינת עיצוב בחלק הפנימי, הם יכלו לעשות עבודה טובה יותר. כל המנגנון הזה מיותר וארכאי לצורך שליטה של הטכנאי בדלת. היום כבר אין דברים כאלה. אבל לי אישית לא מאוד מפריע.
בשורה התחתונה - מוצר טוב שעדיין עושה את העבודה ותכלס שינה את כל ההתנהלות של המשפחה עם דלת הכניסה (לא צריך מפתחות או לזכור אם נעלנו את הדלת או לא)
אלי חבוש
@EliHaboosh
·
אני עם מעל שנתיים שימוש (הייתי יכול לתרום הרבה לכתבה, עלתה לאוויר העולם הרבה אחרי שהמוצר בשוק), המוצר נהדר בסך הכל, בייחוד למי שיורד עם הכלב/ים 3 פעמים ביום ולא רוצה לחפש את המפתח כל פעם..
יש לי המון דברים טובים לומר על המוצר אבל הם אף פעם לא מעניינים (אולי רק שהשלט הרחוק ממש נחמד ויותר יעיל ממה שהייתם מצפים) אז רק הנקודות השליליות:
- הזיהוי טביעת אצבע אצלי בעייתי מאוד ... לא בליגה של הטלפונים הסלולרים שלנו, צריך להחליק את האצבע ולוקח לו איזה שניה מעצבנת עד שהוא מחליט.. אם לפניך היה מישהו עם ידיים מלוכלכות או מזיעות למשל .. תתכונן לקצת תסכול ובסוף תשתמש בקוד (אפשר כמוב לנגב עם החולצה אבל זה עוד זיהוי שלישלי וניג'וז)
אני משתמש באצבע 95% מהפעמים... אשתי 0% מהפעים ועברה רק לקוד ..
- לימוד אצבעות נוספות מייגע משהו
- צפצפוף מרגיז (ומוצדק) כשהסוללה נחלשת ... הבעיה החמורה יותר שאחרי שנתיים היא נחלשת מהר יותר ויותר
- נגיעה קטנה ולא נכונה במנגון פתיחה הידני ואז אתה יוצא מהבית בלי לשים לב, הוא יתחיל צפצפוף רצוף ולא יוכל להפתח יותר, בלי המפתח המכני אתה תקוע מחוץ לבית (קרה 3-4 פעמים בשנתיים)
- הפתיחה מבפנים לא נוחה בכלל, אם שתי הידיים מחזיקות משהו ממש קשה לפתוח... בעלי מקצוע לא מצליחים לצאת מהבית וכו'
- האפליקציה על הפנים וחסרת כל ערך
- לא מצאתי שום API או דרך לחבר אותו לדברים משלי (רציתי לשים מדבקת NFC ביציאה מהמעלית שאגע עם הפלפון שלי וטביעת אצבע בטלפון תפתח את הדלת עד שאני צועד אליה בחדר מדרגות .. אבל זה לא נראה ישים מהרבה בחינות)
- מטען 12V עם חיבור micro-usb , עד היום אני מפחד שמישהו בבית יתקל בו ויחבר למכשיר אחר (וישרוף אותו) .. החלטה נוראית מצידם
לגבי פתיחה מרחוק, הם עובדים על תוסף חומרתי שנמצא בשלבי פיתוח ככל שהצלחתי לרחרח
·
אני עם מעל שנתיים שימוש (הייתי יכול לתרום הרבה לכתבה, עלתה לאוויר העולם הרבה אחרי שהמוצר בשוק), המוצר נהדר בסך הכל, בייחוד למי שיורד עם הכלב/ים 3 פעמים ביום ולא רוצה לחפש את המפתח כל פעם..
יש לי המון דברים טובים לומר על המוצר אבל הם אף פעם לא מעניינים (אולי רק שהשלט הרחוק ממש נחמד ויותר יעיל ממה שהייתם מצפים) אז רק הנקודות השליליות:
- הזיהוי טביעת אצבע אצלי בעייתי מאוד ... לא בליגה של הטלפונים הסלולרים שלנו, צריך להחליק את האצבע ולוקח לו איזה שניה מעצבנת עד שהוא מחליט.. אם לפניך היה מישהו עם ידיים מלוכלכות או מזיעות למשל .. תתכונן לקצת תסכול ובסוף תשתמש בקוד (אפשר כמוב לנגב עם החולצה אבל זה עוד זיהוי שלישלי וניג'וז)
אני משתמש באצבע 95% מהפעמים... אשתי 0% מהפעים ועברה רק לקוד ..
- לימוד אצבעות נוספות מייגע משהו
- צפצפוף מרגיז (ומוצדק) כשהסוללה נחלשת ... הבעיה החמורה יותר שאחרי שנתיים היא נחלשת מהר יותר ויותר
- נגיעה קטנה ולא נכונה במנגון פתיחה הידני ואז אתה יוצא מהבית בלי לשים לב, הוא יתחיל צפצפוף רצוף ולא יוכל להפתח יותר, בלי המפתח המכני אתה תקוע מחוץ לבית (קרה 3-4 פעמים בשנתיים)
- הפתיחה מבפנים לא נוחה בכלל, אם שתי הידיים מחזיקות משהו ממש קשה לפתוח... בעלי מקצוע לא מצליחים לצאת מהבית וכו'
- האפליקציה על הפנים וחסרת כל ערך
- לא מצאתי שום API או דרך לחבר אותו לדברים משלי (רציתי לשים מדבקת NFC ביציאה מהמעלית שאגע עם הפלפון שלי וטביעת אצבע בטלפון תפתח את הדלת עד שאני צועד אליה בחדר מדרגות .. אבל זה לא נראה ישים מהרבה בחינות)
- מטען 12V עם חיבור micro-usb , עד היום אני מפחד שמישהו בבית יתקל בו ויחבר למכשיר אחר (וישרוף אותו) .. החלטה נוראית מצידם
לגבי פתיחה מרחוק, הם עובדים על תוסף חומרתי שנמצא בשלבי פיתוח ככל שהצלחתי לרחרח
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2387
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@שבלול
·תודה על הביקורות היסודיות.
אני מת לשים כבר מנעול חכם, אבל בעיקבות הביקורות אחכה למוצר בשל יותר.
אישתי מאד לא סובלנית לטכנולוגיות חדשות, ולכם אם אשים מנעול שעושה בעיות, הוא יעוף אחרי יום (ואני איתו...).
·תודה על הביקורות היסודיות.
אני מת לשים כבר מנעול חכם, אבל בעיקבות הביקורות אחכה למוצר בשל יותר.
אישתי מאד לא סובלנית לטכנולוגיות חדשות, ולכם אם אשים מנעול שעושה בעיות, הוא יעוף אחרי יום (ואני איתו...).