·
מכיר את הסיפור אבל לא מצליח להבין איך הוא משליך על השאלה על גנץ
אבל באמת שאני לא חושב שהויכוחים הפוליטיים שלנו מעניינים את הפורום
בוא נדון על טלוויזיות ומערכות קולנוע ביתיות
ונישאר חברים

·זו לא תמצית הקמפיין ״רק לא בּיבּי״? (רק אומר…)moco כתב:אז רק הסבר: כמו שנועל הנעליים צריך רק לרוץ יותר מהר מחברו ולא מהאריה, אף אחד לא צריך להסביר לך למה גנץ יהיה ראש ממשלה טוב (אולי הוא לא יהיה) , מספיק שהוא יהיה פחות גרוע מביבי.
האריה זה המדד המוחלט (ראש ממשלה טוב) אבל לנו נשאר להחליט רק מי יותר טוב (או פחות גרוע) מבין שניים.
ואתה צודק שזה כולל את המילה ביבי, אבל זה מה שיש. אין מועמד שלישי כרגע....
·פה הבעיה.moco כתב:אנשים מחליטים כך כל החיים - למשל, עוזבים מקום עבודה לא מוצלח ומקווים שהבא היא טוב. כשהמקום הנוכחי ממש לא טוב, זו החלטה קלה....

·למרות שיש לי הרבה מה לומר כתשובהmoco כתב:אז רק הסבר: כמו שנועל הנעליים צריך רק לרוץ יותר מהר מחברו ולא מהאריה, אף אחד לא צריך להסביר לך למה גנץ יהיה ראש ממשלה טוב (אולי הוא לא יהיה) , מספיק שהוא יהיה פחות גרוע מביבי.
האריה זה המדד המוחלט (ראש ממשלה טוב) אבל לנו נשאר להחליט רק מי יותר טוב (או פחות גרוע) מבין שניים.
ואתה צודק שזה כולל את המילה ביבי, אבל זה מה שיש. אין מועמד שלישי כרגע....
אני לא יודע אם גנץ יהיה טוב אבסולוטית, ואם הייתי צריך לבחור את המועמד האולטימטיבי כנראה שזה לא היה הוא. אבל זו בכלל לא השאלה שעומדת בפני הבוחרים. לא במערכת הבחירות הזו, ולא באף מערכת בחירות אחרת. השאלה שעומדת בפניהם היא מי יהיה ראש ממשלה טוב יותר מבין המועמדים הקיימים. וכאן אין לי ספק שלגנץ יש נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מנתניהו. ולו רק כי הוא מוסרי וישר, בעוד ביבי הוא נוכל ובוגד (גם במובן האישי וגם במובן הבטחוני). גם מפלגת הליכוד על 15 המורשעים שלה בפלילים מייצגת משהו שצריך לעבור מהעולם, ומוטב שעה אחת קודם. בקיצור, שינוי יכול לעשות רק טוב למדינה הזו.molvy כתב:אשמח להסבר שלא כולל את המילה ביבי למה גנץ יהיה ראש ממשלה טוב...

מעולהmoco כתב:@molvy
מכיר את הבדיחה על שניים שנחים בסוונה, ופתאום רואים במרחק אריה צועד לעברם? בעוד שאחד מייד קם כדי לברוח, השני מתיישב לנעול את הסניקרס שלו.
הראשון שואל את השני אם הוא השתגע שהוא לא מתחיל לברוח גם, כי גם עם הנעליים הוא לא ירוץ יותר מהר מהאריה.
אז השני עונה לו "אני לא צריך לרוץ יותר מהר מהאריה, אני רק צריך לרוץ יותר מהר ממך".
תפעיל את אותו היגיון לגבי מה ששאלת על גנץ...
לגבי שנאה ומי מלבה אותה ולמה, מספיק שתקרא את הציטוטים של נתן אשל שפורסמו היום....

באמת שאין לי קושי להתמודד עם גיבובי השקרים והשנאה שאנשי השמאל ושונאי ביבי מפיצים, נהפוך הוא בוער לי לומר לכם כמה מילים נוקבותIlyan כתב:פשוט תודה שקשה לך להתמודד עניינית עם עובדות יבשות שמציגות את הגורו שלך והכת שהוא מוביל באופן לא סימפטי, בלשון המעטה.
...