The Last of Us - עונה 1
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
הליהוק של Melanie Lynskey לתפקיד הרעה באמת לא נראה מתאים, גם נראה שיש לה איזה שגעון עם הנרי שהלך לה לאיבוד וכל הסביבה מגלגלת עיניים. לא ברור למה היא המנהיגה.
לפחות הילדה הפכה לאורך הפרק לחביבה ופחות מעצבנת.
לפחות הילדה הפכה לאורך הפרק לחביבה ופחות מעצבנת.
Re: HBO תפיק סידרה המבוססת על המשחק The Last of Us ב 15/1/23
הסדרה משתפרת בעיניי. לפרק הראשון לא הייתי נותן אפילו ציון 70 ולפרקים 3 ו 4 ציון 80.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הפרק הזה היה מופת של דרמה משובחת עם משחק אדיר של שני השחקנים ועלילה שנבנתה באופן מדוד ונכון. ואז בא פרק 4… איזה שעמומון, יא אללה. והחוסר אמינות בין המראה והמשחק של הדמות החדשה שמנהיגה את הקבוצה למי שהיא מתיימרת להיות פשוט זועק לשמיים. מאוד מקווה שזו נפילה רגעית03/02/2023 16:49odedee כתב: סדרה מצוינת, למעט בלה ראמזי הבלתי נסבלת.
גרסת הבמאי של פרק 3 הייתה מעל שעתיים... אשמח לצפות בה כשתצא....
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
דעה לא פופלארית:
פרק 3 המופתי משעמם ולא קשור לסדרה. עשו את זה קודם וטוב יותר ב-Brokeback Mountain.
בפרק 4 יש התקדמות ומגיעים לאן שאני מצפה מעולם פוסט אפוקליפטי, למרות הליהוק הלא ברור אכן (כל רגע אני מדמיין אותה קופצת מהמרפסת של צ'ארלי)
פרק 3 המופתי משעמם ולא קשור לסדרה. עשו את זה קודם וטוב יותר ב-Brokeback Mountain.
בפרק 4 יש התקדמות ומגיעים לאן שאני מצפה מעולם פוסט אפוקליפטי, למרות הליהוק הלא ברור אכן (כל רגע אני מדמיין אותה קופצת מהמרפסת של צ'ארלי)
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
אחרי הקליף האנגר המצוין פרק רביעי, אנחנו מקבלים מידע מיהו הנרי ומה המניעים שלו.
כל פעם שחושבים שהנה תגיע הנפילה הטבעית לאחר עליה לגבהים, זה פשוט לא קורה, כל פרק פשוט מתעלה על קודמו.
חובבי המשחק (אני לא מכיר כי הפסקתי לשחק מזמן) מתמוגגים מנחת לדעת שהסדרה די נאמנה למשחק הפופולרי (לפי כל ביקורות)
אבל אני כידוע מתייחס למבחן הביצוע ולא נאמנות למשחק/ספר.
יש כל כך הרבה נקודות זכות לסדרה למרות ליהוק לא תמיד ברור - אבל אולי דווקא בגלל שאין דמויות חזקות להזדהות
הופכת את הסדרה לטובה כל כך, כי יש בה היזון בין כל הדמויות בלי שאף אחת תבלוט מעל כולן (כמו בסדרות אחרות).
Melanie Lynskey שחקנית מעולה וחביבה עלי במיוחד - לא מתאימה לתפקיד. Pedro Pascal עושה את התפקיד בצורה טובה
אבל אין לו את הניצוץ של כוכבים אמיתיים. Bella Ramsey הדמות הכי מושמצת, דווקא היא מתחילה לקבל עומק בסדרה.
אמרנו כבר שזאת הסדרה הכי טובה בתקופה האחרונה (לטעמי כמובן) לראייה אני צופה בה בשקיקה/מתח כל שבוע
בניגוד להרגלי לראות עונות שלמות.
כל פעם שחושבים שהנה תגיע הנפילה הטבעית לאחר עליה לגבהים, זה פשוט לא קורה, כל פרק פשוט מתעלה על קודמו.
חובבי המשחק (אני לא מכיר כי הפסקתי לשחק מזמן) מתמוגגים מנחת לדעת שהסדרה די נאמנה למשחק הפופולרי (לפי כל ביקורות)
אבל אני כידוע מתייחס למבחן הביצוע ולא נאמנות למשחק/ספר.
יש כל כך הרבה נקודות זכות לסדרה למרות ליהוק לא תמיד ברור - אבל אולי דווקא בגלל שאין דמויות חזקות להזדהות
הופכת את הסדרה לטובה כל כך, כי יש בה היזון בין כל הדמויות בלי שאף אחת תבלוט מעל כולן (כמו בסדרות אחרות).
Melanie Lynskey שחקנית מעולה וחביבה עלי במיוחד - לא מתאימה לתפקיד. Pedro Pascal עושה את התפקיד בצורה טובה
אבל אין לו את הניצוץ של כוכבים אמיתיים. Bella Ramsey הדמות הכי מושמצת, דווקא היא מתחילה לקבל עומק בסדרה.
אמרנו כבר שזאת הסדרה הכי טובה בתקופה האחרונה (לטעמי כמובן) לראייה אני צופה בה בשקיקה/מתח כל שבוע
בניגוד להרגלי לראות עונות שלמות.
- Kondo10

כתבה מעניינת היום בוינט על התופעה של "האחרונים מבינינו" הסדרה הכי נצפית ומדוברת לאחרונה.
מעט ארוכה, אך מרתקת.
https://www.ynet.co.il/entertainment/ar ... s#autoplay
מעט ארוכה, אך מרתקת.
https://www.ynet.co.il/entertainment/ar ... s#autoplay
- Kondo10

פרק 6 היה מרגש, פעם ראשונה אנחנו נחשפים באמת לרגשות של ג'ואל ועברו הטרגי שמראה שיש לו לב טוב מתחת למעטפה הקשוחה.
בלה רמזי הופכת לאט לאט להיות המאמי של הסדרה, מדמות בלתי נסבלת. חבל שהעימות בקמפוס המכללה היה קצר מידי, יכלו להוסיף עוד כמה דקות, זה היה מתבקש לאחר הכנה ארוכה של דיאלוגים ומפגשים מרגשים.
אגב, אולי רק אני שם לב לפרטים הקטנים (סתם קוריוז) רוכבי סוסים מגיעים למפגש עם ג'ואל ובלה, ופתאום גם להם יש סוס לרכיבה.
פרט שולי לכאורה, אבל למה לחפף בסדרה כל כך מושקעת (או שאולי פספסתי משהו בדרך, כי ראיתי בהפסקה מאולצת).
בלה רמזי הופכת לאט לאט להיות המאמי של הסדרה, מדמות בלתי נסבלת. חבל שהעימות בקמפוס המכללה היה קצר מידי, יכלו להוסיף עוד כמה דקות, זה היה מתבקש לאחר הכנה ארוכה של דיאלוגים ומפגשים מרגשים.
אגב, אולי רק אני שם לב לפרטים הקטנים (סתם קוריוז) רוכבי סוסים מגיעים למפגש עם ג'ואל ובלה, ופתאום גם להם יש סוס לרכיבה.
פרט שולי לכאורה, אבל למה לחפף בסדרה כל כך מושקעת (או שאולי פספסתי משהו בדרך, כי ראיתי בהפסקה מאולצת).
- Kondo10

פחות אהבתי את פרק 7. קיבלו החלטות לא נכונות להמשך הסדרה, למרות שזה לכאורה נאמן למשחק.
משהו שם תקוע ולא מתפרץ קדימה.
משהו שם תקוע ולא מתפרץ קדימה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אין לדעתי לאיפה להתפרץ, הסדרה ממוקדת בדמויות, לא במגיפה.
אין רלוונטיות להכניס את הנטיה המינית של ילדה לסדרה, זה מרגיש מאולץ ורק בגלל האופנה הנוכחית.
אין רלוונטיות להכניס את הנטיה המינית של ילדה לסדרה, זה מרגיש מאולץ ורק בגלל האופנה הנוכחית.
- Kondo10

על זה בדיוק דיברתי לא רק על קטעי אקשן. הנטיה המינית שלה הייתה אכן מאולצת, מיותרת ולא טבעית.
אם אני זוכר נכון יש חלק שלם על זה שאח של ג'ואל נותן להם את הסוס לפני זה.20/02/2023 18:43Kondo10 כתב: פרק 6 היה מרגש, פעם ראשונה אנחנו נחשפים באמת לרגשות של ג'ואל ועברו הטרגי שמראה שיש לו לב טוב מתחת למעטפה הקשוחה.
פרט שולי לכאורה, אבל למה לחפף בסדרה כל כך מושקעת (או שאולי פספסתי משהו בדרך, כי ראיתי בהפסקה מאולצת)....
לגבי פרק שבע, הוא מרגיש תלוש מכיוון שמבוסס על חלק DLC שיצא אחרי המשחק ודי עוקב אחריו במדוייק כולל אם אני זוכר נכון מערכת היחסים והנטיה המינית שלה.
- Kondo10

פרק שביעי אכן מתוך חבילת הרחבה של המשחק שיצאה כמה חודשים לאחר המשחק, ועסקה באלי וריילי במפגש הראשון של שתיהן באקדמיה.
ללא ספק הנאמנות למשחק מרשימה, וזה לא מפתיע (כפי שכבר ציינתי כאן) שהיוצר והכותב המקורי של המשחקים ניל דרוקמן
הוא מפיק בפועל של הסדרה.
בלי קשר שלא אהבתי את הפרק במיוחד מסיבות שונות, הוא גם מקבל את הציון הנמוך ביותר עד כה. אבל לפי מה שאני מבין
(נהייתי גרופי שקורא על המשחק בפירוט, למרות שאיני משחק אותו) הפרקים האחרונים הולכים להיות מרשימים.
ללא ספק הנאמנות למשחק מרשימה, וזה לא מפתיע (כפי שכבר ציינתי כאן) שהיוצר והכותב המקורי של המשחקים ניל דרוקמן
הוא מפיק בפועל של הסדרה.
בלי קשר שלא אהבתי את הפרק במיוחד מסיבות שונות, הוא גם מקבל את הציון הנמוך ביותר עד כה. אבל לפי מה שאני מבין
(נהייתי גרופי שקורא על המשחק בפירוט, למרות שאיני משחק אותו) הפרקים האחרונים הולכים להיות מרשימים.
פרק 7 אומנם מושקע כמו כל הפרקים אבל כאדם מבוגר פחות מעניינות אותי חוויות של שתי נערות בקניון.
לגבי הערה שעלתה: בשלב הזה זאת לא הייתה ממש נטיה מינית - הרבה פחות מזה, משהו בקטנה. אבל כבר הודיעו שבעונה 2 הנושא הזה יעלה משמעותית.
לגבי הערה שעלתה: בשלב הזה זאת לא הייתה ממש נטיה מינית - הרבה פחות מזה, משהו בקטנה. אבל כבר הודיעו שבעונה 2 הנושא הזה יעלה משמעותית.
הנטיה שלה היא חלק מאד מרכזי מהמשחק השני.