חשוב מאוד - לכל מי שמתנגד וחושש מקרינה אלקטרומגנטית
@nir11
·
אמנם אני מעריך את המאמץ הכן להתייחס לנושא באופן ענייני למרות היומרה לנחש את הרקע שלי , ואני שמח שגם יש לך את הרקע המתאים לגבש עמדה אך תרשה לי לחלוק עליך , וגם אסביר למה . קשה להתייחס ברצינות להסברים שכל סטודנט שנה א' למדעי הטבע יכול לדקלם והעובדה שרכשת את הידע לפני 30 שנה , זמן בו נושאים כמו סכנות קרינה למיניה עדיין היה בחיתוליו , והמודעות לכך שאפה לאפס - ולא רק בקרב הדיוטות , לא מסייעת לקונטרה שאתה מנסה להציב פה.
כל מה שאמרת לא חדש לי . אני לא סותר את הדברים , חשוב להדגיש . אבל הקונטקסט לענייננו לקוי . לא מספיק להבין את האינטראקציה בין אטומים וקרינה ומתוך כך להשליך על השפעותיה הביולוגיות - מבלי לערוך מחקרים מתאימים . וזה דבר שאתה וגם מי שלימד אותך לא עשיתם . לא היתה פריסה של ציוד קצה בטכנולוגית גלים מילימטריים בזמנך , ואף אחד לא חלם לערוך נסיונות על בני אדם של חשיפה ארוכת טווח לקרינה כזו .
איך אתה יכול לבוא ולבטל חששות לגיטימיים , אם מעולם לא ערכת מחקר מתאים? לא אתה וגם לא אני ערכנו ניסויים כאלה . נכון שאולי גם אני טועה , למה מאלצים אותנו לקחת את הסיכון מבלי לבדוק קודם?
אתה מתעלם מהעובדה שראש הFCC בעצמו מודה שלא ייערכו נסיונות ורגולציה לפני הפריסה.
אתה מתעלם מהעובדה שבמקומות בהם הותקנו תרני אנטנות כאלה ציפורים נפלו מתות מהשמים.
אתה מתעלם מהעובדה שבמקומות בהם נפרסה תשתית כזו אנשים צנחו חסרי הכרה על המדרכה.
אתה מתעלם מאלפי מדענים ורופאים מכל העולם שמזהירים מפני 5G וקרינה , כאילו כולם עמדו בתור אצלי לשמוע הפחדות לא מבוססות או שקנו את ההסמכות המקצועיות שלהם באינטרנט . אתה גם מתעקש לקשור קידמה טכנולוגית עם קרינה מסוכנת .
כל מה שיש לך זה ידע חלקי . אף אחד מאיתנו או מהקוראים לא מומחה ולא ערך מחקר . אם יכולת להביא לי מחקר כהלכתו עם בידוד משתנים וביקורת עמיתים , שמוכיח מעל לכל ספק שלא נשקפת סכנה כלשהי לבני אדם או בעלי חיים כתוצאה מחשיפה לקרינה מילימטרית בפולסים 24/7 , אני אודה שטעיתי. אתה מייצג פה את הצד שרוצה לכפות עלי קרינה כזו , אז חובת ההוכחה עליך . עד אז, כל תגובה שלא לעניין לא תהיה זכאית להתייחסות.
קרינה זה רק היבט שלילי אחד של 5G . אובדן חופש ופרטיות זה דבר שאתה לא נותן עליו כלל את הדעת . אבל אני כבר יודע שבשביל נטפליקס חלק אתה מסכים להפוך אותנו לסין.
·
אמנם אני מעריך את המאמץ הכן להתייחס לנושא באופן ענייני למרות היומרה לנחש את הרקע שלי , ואני שמח שגם יש לך את הרקע המתאים לגבש עמדה אך תרשה לי לחלוק עליך , וגם אסביר למה . קשה להתייחס ברצינות להסברים שכל סטודנט שנה א' למדעי הטבע יכול לדקלם והעובדה שרכשת את הידע לפני 30 שנה , זמן בו נושאים כמו סכנות קרינה למיניה עדיין היה בחיתוליו , והמודעות לכך שאפה לאפס - ולא רק בקרב הדיוטות , לא מסייעת לקונטרה שאתה מנסה להציב פה.
כל מה שאמרת לא חדש לי . אני לא סותר את הדברים , חשוב להדגיש . אבל הקונטקסט לענייננו לקוי . לא מספיק להבין את האינטראקציה בין אטומים וקרינה ומתוך כך להשליך על השפעותיה הביולוגיות - מבלי לערוך מחקרים מתאימים . וזה דבר שאתה וגם מי שלימד אותך לא עשיתם . לא היתה פריסה של ציוד קצה בטכנולוגית גלים מילימטריים בזמנך , ואף אחד לא חלם לערוך נסיונות על בני אדם של חשיפה ארוכת טווח לקרינה כזו .
איך אתה יכול לבוא ולבטל חששות לגיטימיים , אם מעולם לא ערכת מחקר מתאים? לא אתה וגם לא אני ערכנו ניסויים כאלה . נכון שאולי גם אני טועה , למה מאלצים אותנו לקחת את הסיכון מבלי לבדוק קודם?
אתה מתעלם מהעובדה שראש הFCC בעצמו מודה שלא ייערכו נסיונות ורגולציה לפני הפריסה.
אתה מתעלם מהעובדה שבמקומות בהם הותקנו תרני אנטנות כאלה ציפורים נפלו מתות מהשמים.
אתה מתעלם מהעובדה שבמקומות בהם נפרסה תשתית כזו אנשים צנחו חסרי הכרה על המדרכה.
אתה מתעלם מאלפי מדענים ורופאים מכל העולם שמזהירים מפני 5G וקרינה , כאילו כולם עמדו בתור אצלי לשמוע הפחדות לא מבוססות או שקנו את ההסמכות המקצועיות שלהם באינטרנט . אתה גם מתעקש לקשור קידמה טכנולוגית עם קרינה מסוכנת .
כל מה שיש לך זה ידע חלקי . אף אחד מאיתנו או מהקוראים לא מומחה ולא ערך מחקר . אם יכולת להביא לי מחקר כהלכתו עם בידוד משתנים וביקורת עמיתים , שמוכיח מעל לכל ספק שלא נשקפת סכנה כלשהי לבני אדם או בעלי חיים כתוצאה מחשיפה לקרינה מילימטרית בפולסים 24/7 , אני אודה שטעיתי. אתה מייצג פה את הצד שרוצה לכפות עלי קרינה כזו , אז חובת ההוכחה עליך . עד אז, כל תגובה שלא לעניין לא תהיה זכאית להתייחסות.
קרינה זה רק היבט שלילי אחד של 5G . אובדן חופש ופרטיות זה דבר שאתה לא נותן עליו כלל את הדעת . אבל אני כבר יודע שבשביל נטפליקס חלק אתה מסכים להפוך אותנו לסין.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
@clip99
מקווה שאתה לא עולה על הכביש.
אם רק תדע כמה גלים מילימטריים עוברים דרכך כשאתה על הכביש או עובר במעבר חציה.
מקווה שאתה לא עולה על הכביש.
אם רק תדע כמה גלים מילימטריים עוברים דרכך כשאתה על הכביש או עובר במעבר חציה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ניר , זהו פה נפלת
clip99 כתב:@nir11
·
והעובדה שרכשת את הידע לפני 30 שנה ,...
בזמן הזה כל המדע השתנה לגמרי
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
לא הבנתי, סין לא הייתה סין לפני ה5G?
כן, טכנולוגיה משפרת את אמצעי המעקב. זה תפקיד שלנו לשמור על דמוקרטיה בלי קשר לטכנולוגיה.
בנוסף לזה זה ויכוח עקר, 5G כבר מתחיל להפרס בכל העולם, וישראל לא תשאר מאחור יותר מידי זמן.
אשמח לראות מחקר שמראה עליה במספר הציפורים הנופלות מהשמיים ואנשים שקורסים לקרקע באיזורים בהם פרוסה רשת 5G...
כן, טכנולוגיה משפרת את אמצעי המעקב. זה תפקיד שלנו לשמור על דמוקרטיה בלי קשר לטכנולוגיה.
בנוסף לזה זה ויכוח עקר, 5G כבר מתחיל להפרס בכל העולם, וישראל לא תשאר מאחור יותר מידי זמן.
אשמח לראות מחקר שמראה עליה במספר הציפורים הנופלות מהשמיים ואנשים שקורסים לקרקע באיזורים בהם פרוסה רשת 5G...
- Amir64
-
- גורו

·clip99 כתב:גם אתה מתחיל עם ההשוואה לאור השמש?...
לא. לא השמש.
המכוניות על הכביש.
- Amir64
-
- גורו

משדרות קרינה מילימטרית קדימה, ולפעמים לכל הכיוונים..clip99 כתב:מה עם המכוניות?...
- Amir64
-
- גורו

הקרינה ממערכת המכ"מ המשמשת לזיהוי עצמים ובלימה אוטונומית.clip99 כתב:אתה מתכוון למכוניות היברידיות , או לדגמים חדשים שעמוסים בכל מיני מערכות אלקטרוניות? אם כן , לא נראה לי שהבנת בכלל את מהות הדיון....
אותה קרינה בתחום התדרים שגם 5G משתמש בהם.
מהות הדיון הוא קשקוש אחד גדול.
אתה לא יכול להמנע מחשיפה לקרינה כזו.
לא משנה כמה תנסה.
לפחות כל עוד לא יוכח אם יש או אין בעיה עם חשיפה לקרינה זו.
- urisavor
- חבר במועדון HT

- תגובות: 907
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
את מי שהבטיחות מפני מעקבים באמת מעניינת אותו, כדאי לדעת שבדור החמישי תיקנו בעיות אבטחה חמורות מאד. כל הנושא קיבל טיפול רציני, ולמעשה יהיה מאד קשה לאכן טלפונים ללא הרשאה מתאימה.
וקליפ:הפוסט הזה לא נועד עבורך, אין צורך שתענה לי. מבחינתי דעתך ברורה.
וקליפ:הפוסט הזה לא נועד עבורך, אין צורך שתענה לי. מבחינתי דעתך ברורה.
·Amir64 כתב:הקרינה ממערכת המכ"מ המשמשת לזיהוי עצמים ובלימה אוטונומית.......
אותה קרינה בתחום התדרים שגם 5G משתמש בהם.
הרגע הוכחת שגם אתה משתייך לקהל היורים מהמותן הצהרות שמבוססות ע"י החלת דין אחיד על מקרים פרטיים של שימוש, איפנון ויישום טכנולוגיות אלחוט.
מבחינת נזקי חימום , שזה אגב נקודת ההתייחסות היחידה של כל התקנים שקיימים כיום - כולל בישראל - בבואם להגדיר טווחי, תדרי ועוצמת פעולה "תקינה" (שכן אינם כוללים התייחסות לנזקים ביולוגיים שאינם נובעים בהכרח או בכלל מאפקט החום) , ולכן מהווה רק חלק מההתנגדות : הדרך היחידה שקרינה אל"מ יכולה לפגוע (כוויית חום בהקשר הזה) היא ע"י העברת אנרגיה בכמות מספקת בפרק זמן נתון , מה שמצריך פלט בעוצמה גבוהה מזו שמערכות אלחוט ברכב מסוגלות לו , שזה מיליוואטים בודדים לזיהוי אדם בטווח של עשרות מטרים . הללו *אינם מרוכזים* , הם פרושים על כל טווח הכיסוי של המערכת זיהוי . החשיפה קצרת טווח; גם אם יש נזקים ביולוגיים , הפוטנציאל לנזק בריאותי מוטלים בספק נכון לעכשיו , עד שיבדקו את זה .
וכל זאת מבלי להתייחס לעובדה שאף אחד (בניגוד לאנטנות רחוב 24/7) לא כופה עליך להשתמש או לכל הפחות לא לנטרל מערכות כאלה ברכב , שמשך החשיפה שלך אליהן בתור הולך רגל הוא רגעי בלבד , שטווח הכיסוי שלהן מוגבל לסביבת המכונית , ושבעצם בכלל אין באף אחד מהדברים שכתבתי לעיל בכדי להצדיק קיום - מהבחינה המוסרית- של מערכות כאלה ברכב מלכתחילה , שהן בבחינת שפיכת המים עם התינוק וכפיית קרינה על אחרים בכדי להוריד *בעיקר* ממך את האחריות לנהיגה זהירה אבל זה כבר נושא לדיון בפני עצמו - מהו הצידוק המוסרי לכפיית קרינה סביבתית בכדי למנוע מקרים של סיכון חיים , וגם כאן יש מקום להשגות.
מהות הדיון הוא קשקוש אחד גדול.
אתה לא יכול להמנע מחשיפה לקרינה כזו.
הנה ההגיון העקום שמנחה את הנפשות הפועלות .
resistance is futile . you cant beat them ,join them
"אתה לא יכול להימנע מחשיפה לעשן סיגריות , אז תתחיל לעשן גם אתה."
"כולם קופצים מהגג , קפוץ גם אתה".
"דור 5 ייכפה על כולנו . תתכופף ותחטוף בשקט".
"העמלק התורן חזק מכולנו . אין טעם להתנגד לו"....
@urisavor
·
מצטער , דגדג לי באצבעות . תכונה מוזרה כזו אצלי , כשכותבים שטויות הן משתלטות על חוסר הרצון שלי להשתכשך במים העכורים , וגוררות אותי למקלדת.
את הפנינים שביקשת שאתעלם מהן אני אבקש ממך לרשום שוב כשיתקינו לך מול הבניין עמוד "חכם" , שיכלול בנוסף לשאר הממתקים גם מצלמה ביומטרית, והתקן סריקה ומיפוי סביבתי תלת מימדי , כמו שעושים במדינה החביבה עליך, סין.
עריכה (מצטער, חייב. זוכר?) כשאדם כותב "אל תגיב לי" , אתה יודע מה הכוונה , נכון?
"אל תגיב לי , בכדי שלא איאלץ להגיב חזרה ולהתאמץ לסתור את דבריך . אל תדרוש אותי להגן על כבודי . המילה שלי היא האחרונה!"
הנה עזרתי לך להשלים את המשפט .אל תתבייש , אל תתחבא. תהיה גבר , תהיה אינטליגנט . אני נמצא מולך על המדף מעל הבריכה . נראה אותך פוגע במטרה.
·
מצטער , דגדג לי באצבעות . תכונה מוזרה כזו אצלי , כשכותבים שטויות הן משתלטות על חוסר הרצון שלי להשתכשך במים העכורים , וגוררות אותי למקלדת.
את הפנינים שביקשת שאתעלם מהן אני אבקש ממך לרשום שוב כשיתקינו לך מול הבניין עמוד "חכם" , שיכלול בנוסף לשאר הממתקים גם מצלמה ביומטרית, והתקן סריקה ומיפוי סביבתי תלת מימדי , כמו שעושים במדינה החביבה עליך, סין.
עריכה (מצטער, חייב. זוכר?) כשאדם כותב "אל תגיב לי" , אתה יודע מה הכוונה , נכון?
"אל תגיב לי , בכדי שלא איאלץ להגיב חזרה ולהתאמץ לסתור את דבריך . אל תדרוש אותי להגן על כבודי . המילה שלי היא האחרונה!"
הנה עזרתי לך להשלים את המשפט .אל תתבייש , אל תתחבא. תהיה גבר , תהיה אינטליגנט . אני נמצא מולך על המדף מעל הבריכה . נראה אותך פוגע במטרה.
נערך לאחרונה על ידי clip99 ב 02/04/2020 20:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Multimediaman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 636
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים