התחיל לצאת מידע על הדגמים החדשים של מרנץ אז אולי באמת שווה לך להמתין טיפה ולחזור אליהם.04/09/2022 13:41י-א כתב: אם אתם כבר שואלים למה ומדוע אנתם ורסיבר אז אספר את הסיפור המלא:
בחודש פברואר הפרוססור AV7706 שלי שהיה בין 8 חודשים שווק חיים. הוא הועבר לתיקון במוראל שהעבירו ליבואן הד סינימה שהזמינו חלקים אך לאחר גילגולים רבים מול היצרן הם הרימו ידיים בחודש יוני. הד סינימה אמרו לי לפנות לחנות לקבל החזר כספי מלא על קניית המרנץ.
פניתי אליהם והם המליצו על האנתם. גם פה המליצו הרבה על האנתם. אך אז נאמר שבקרוב יוצא ה AVM 70 8k. בחנות נאמר לי שהפרוססור יגיע תוך 4-6 שבועות כלומר עד אמצע אוגוסט.
הדבר התברר שלא נכון.
כשהחלטתי לבטל את ההזמנה עוד בטרם קיבלתי כלום, התחילו הענינים לצרום. פתאום אני לא יכול לקבל החזר מלא וכול מיני סיפורים.
דרשתי מכשיר תואם זמני עד שיגיע החדש וטופ אודיו כדי לא לבטל מכירה הסכימו לתת לי מכשיר רסיבר 1140 מתצוגה בהשאלה.
המכשיר הגיע ללא שום טכנאי או הסברים.
הייתי בשמחה חוזר למרנץ ואולי אפילו לחכות למרנץ החדש בשנה הבאה אבל אחרי השירות הנורא שקיבלתי מהיצרן אני מאד חושש להמשיך איתם.
נכון שיש עקומת למידה. אני לא טיפש (בניגוד למה שחלק פה חושבים אבל זה כנראה מעיד יותר על עצמם) אני כן מבין דבר או שניים בתחום וגם אם טעיתי כשחשבתי שהמקרופון מתחבר לרסיבר זה עדיין לא הופך אותי לכזה. כאילו שאתם נולדתם לפילוסופיה של אנתם ו ARC מינקותכם.
תתביישו לכם על הזילזול וחוסר כבוד (ואתם יודעים למי הכוונה, כמובן לא לכולכם)...
הנה עוד פרטים על הליין אפ החדש שלהם