התייעצות לגבי Anthem MRX 1140 8K
- ronenpg
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: רונן
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בעבר היו אצלי המון רסיברים מיינסטרים (פיונר, ימאהה, אינטגרה, אונקיו) שהאחרון הוא מרנץ וכמובן שהם קלים וסופר ידידותיים למשתמש עם כל מה שתרצו, אבל בסופו של דבר קניתי אותם על מנת לקבל סאונד מעולה של הפרדת צלילים ואפשרויות לכיוונונים ומשחקים, וזה לא היה באף אחד מהם! אז להגיד להמתין לעוד דגם שיצא למרנץ חדש, זה מה שיעשה את ההבדל? לא יודע… כבר לא מאמין להם, אז אני רוצה לנסות הפעם משהו לא שיגרתי כמו הדגם 1140 שמלא במידע והמלצות ברשת.
נכון מהבאס שהאפליקציה שלהם היא 10% מהמתחרים או שאין OSD אבל יש ממשק ויש את כל הכיוונים שחלמתי עליהם לסאונד מעולה. אני באופן אישי חייב לנסות אותו…
נכון מהבאס שהאפליקציה שלהם היא 10% מהמתחרים או שאין OSD אבל יש ממשק ויש את כל הכיוונים שחלמתי עליהם לסאונד מעולה. אני באופן אישי חייב לנסות אותו…
גם אני חשבתי בדיוק כמוך. אמרתי שאם אני כבר נאלץ להחליף אז שזה יהיה משהו שייתן לי שידרוג בצליל, בבמה, ובשמיעת קולנוע.02/04/2023 0:17tomer077 כתב: מי שמחפש ואוהב פיצרים זולים וגימיקים אז כל ריסבר מיינסטרים יהיה טוב בשבילו. היה לי דנון עם כל פיצר שקיים בעולם ולמרות זאת הפרדת הצלילים לא משהו ושמעתי את המרנץ וגם שם זה אותו הרעיון.
אני באופן אישי רוצה הפעם לנסות משהו אחר ומקצועי ולכן אני בודק את ה-Anthem.
מי שמחפש איכות שמע מקצועית (וזה מה שאני מחפש) וכמובן גמישות אז רק Anthem כי האחרים יקרים הרבה יותר.
אני מכור לגמישות והמון הגדרות אז זה הרסיבר למי שאוהב את זה....
הזמנתי את ה avm70 8k ונתנו לי את ה 1140 עד שיגיע ה 70. זה היה 1140 חדש בניילונים. תעשה מה שנראה לך טוב עבורך.
זה לא מעט כסף אז הייתי מציע לך שתמצא דילר שיהיה מוכן לתת לך עם אופציה להחלפה.
לפחות תדע שמה שקנית זה מה שציפית.
אגב, גם המרנץ החדש מגיע עם שפע בממשק ווב ויכולות כיול משודרגות (אני לא סוכן של מרנץ)
-
tomer077
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 38 פעמים
מבין את הדעה שלך, מכבד.02/04/2023 0:34י-א כתב: גם אני חשבתי בדיוק כמוך. אמרתי שאם אני כבר נאלץ להחליף אז שזה יהיה משהו שייתן לי שידרוג בצליל, בבמה, ובשמיעת קולנוע.
הזמנתי את ה avm70 8k ונתנו לי את ה 1140 עד שיגיע ה 70. זה היה 1140 חדש בניילונים. תעשה מה שנראה לך טוב עבורך.
אגב, גם המרנץ החדש מגיע עם שפע בממשק ווב ויכולות כיול משודרגות (אני לא סוכן של מרנץ)...
אבל אחרי חפירות קשות ברשת (YouTube ופורומים) אתה למעשה הראשון שנתקלתי בו שמתלונן על הדברים האלה. כנראה שאצלך הייתה בעיית רשת, IP לא סטטי, רשת אלחוטית וכל מיני דברים שיכולים לגרום לבעיות. בקשר לשמע עוד לא ראיתי סקירה ודיבר אחד ברשת שהאנתום לא פחות ממדהים!
הם מציינים שהכיול מתקדם מאוד ושהוא לא ידידותי למשתמש כמו האחרים, אבל חוץ מזה הוא מושלם.
- ronenpg
- חבר פעיל

אני חשוב כפי שכתבו כאן שקיבלת מוצר לא תקין (זה שהוא סגור בנליון לא אומר שהוא חדש) או בעיה אחרת שציינו כאן.02/04/2023 0:34י-א כתב: גם אני חשבתי בדיוק כמוך. אמרתי שאם אני כבר נאלץ להחליף אז שזה יהיה משהו שייתן לי שידרוג בצליל, בבמה, ובשמיעת קולנוע.
אגב, גם המרנץ החדש מגיע עם שפע בממשק ווב ויכולות כיול משודרגות (אני לא סוכן של מרנץ)...
כך או כך לי יש מרנץ מתקדם והוא אחלה אבל רחוק מסאונד מתקדם כמו אנתום (שמעתי בתערוכה אותו הדגם הרבה יותר ישן).
אבל אם הייתי חושב שהמרנץ עם סאונד שמספק אותי אז ללא ספק הייתי קונה את הדגם החדש ולא מנסה משהו אחר. אצלי זה לא המצב.
יש גם את Arcam AVR11/21 באיזור המחירים האלו עם דיראק אבל עם פחות ערוצים מוגברים מובנים כך שצריך להוסיף הגברה חיצונית tם רוצים יותר מ7 ערוצים. יש כאן מספר חברים ששמעו והתפעמו. claudia5 היה אחד מהם נדמה לי.02/04/2023 0:17tomer077 כתב: מי שמחפש איכות שמע מקצועית (וזה מה שאני מחפש) וכמובן גמישות אז רק Anthem כי האחרים יקרים הרבה יותר....
תוכל לספר איזה רמקולים יש לך?
Jack of some trades, master of none
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
הפרדת צלילים ואיכות שמע מקצועית הוזכרו כמה פעמים בשרשור, למה הכוונה במקרה הזה?02/04/2023 0:17tomer077 כתב: מי שמחפש ואוהב פיצרים זולים וגימיקים אז כל ריסבר מיינסטרים יהיה טוב בשבילו. היה לי דנון עם כל פיצר שקיים בעולם ולמרות זאת הפרדת הצלילים לא משהו ושמעתי את המרנץ וגם שם זה אותו הרעיון.
אני באופן אישי רוצה הפעם לנסות משהו אחר ומקצועי ולכן אני בודק את ה-Anthem.
מי שמחפש איכות שמע מקצועית (וזה מה שאני מחפש) וכמובן גמישות אז רק Anthem כי האחרים יקרים הרבה יותר.
אני מכור לגמישות והמון הגדרות אז זה הרסיבר למי שאוהב את זה....
בסופו של דבר מה שיקבע את רוב התוצאה זה הרמקולים בשילוב האקוסיקה בחדר שלך. RC יביא אותך עד נקודה מסוימת.
מוכר:
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
שמעתי את הארקם ושמעתי בכמה מקרים את האנטם ,לטעמי בצורה מוחלטת הארקם נשמע טוב יותר אבל יש אבל ענקי...02/04/2023 9:12Avi_Dagan כתב: יש גם את Arcam AVR11/21 באיזור המחירים האלו עם דיראק אבל עם פחות ערוצים מוגברים מובנים כך שצריך להוסיף הגברה חיצונית tם רוצים יותר מ7 ערוצים. יש כאן מספר חברים ששמעו והתפעמו. claudia5 היה אחד מהם נדמה לי.
תוכל לספר איזה רמקולים יש לך?...
פותח השרשור מבקש יותר פירוט והפרדת צלילים ,ולדעתי האנטם יתן יותר ,אישית לא אוהב את האנטם כי הוא מצריך יותר כיולים ממכשירים אחרים כאשר רוצים להגיע לתוצאה טובה ,ויש שם עודף הפרדה וניקיון שמוציא את הכיף מהקולנוע לדעתי.
רוב האנטמים ששמעתי נשמעו פחות טוב מהרסיברים המיינסטרים בצורה ברורה בגלל אופי הצליל של האנטם שהוא לא לטעמי .
בשרשור מופיע יוזר בשם mad שרכש ,לא שמעתי אצלו את האנטם אבל חשוב להבין שמדובר בבחור שיודע לחקור ציוד ,לשחק איתו ולרדת לרזולוציות של בדיקות שאדם רגיל לא יעשה.
לפותח השירשור ....תנסה את האנטם כי כנראה אתה מחפש צליל שונה משל דנון מרנץ שלדעתי קרובים יותר באופי לארקם.
תנסה בבית לפני הרכישה
מסכים עם כול מילה02/04/2023 12:00claudia5 כתב: שמעתי את הארקם ושמעתי בכמה מקרים את האנטם ,לטעמי בצורה מוחלטת הארקם נשמע טוב יותר אבל יש אבל ענקי...
פותח השרשור מבקש יותר פירוט והפרדת צלילים ,ולדעתי האנטם יתן יותר ,אישית לא אוהב את האנטם כי הוא מצריך יותר כיולים ממכשירים אחרים כאשר רוצים להגיע לתוצאה טובה ,ויש שם עודף הפרדה וניקיון שמוציא את הכיף מהקולנוע לדעתי.
רוב האנטמים ששמעתי נשמעו פחות טוב מהרסיברים המיינסטרים בצורה ברורה בגלל אופי הצליל של האנטם שהוא לא לטעמי .
בשרשור מופיע יוזר בשם mad שרכש ,לא שמעתי אצלו את האנטם אבל חשוב להבין שמדובר בבחור שיודע לחקור ציוד ,לשחק איתו ולרדת לרזולוציות של בדיקות שאדם רגיל לא יעשה.
לפותח השירשור ....תנסה את האנטם כי כנראה אתה מחפש צליל שונה משל דנון מרנץ שלדעתי קרובים יותר באופי לארקם.
תנסה בבית לפני הרכישה...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אסכם לך בקצרה:31/03/2023 3:56tomer077 כתב: היי למומחים,
אחרי 3 שנים בשוק (אני חושב), האם עדיין הוא נחשב לרסיבר האיכותי ביותר ל11.2 ערוצים (שימוש לקולנוע ביתי ומוזיקה)?
יש מהדורה חדשה 8K
https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview
אשמח גם לשמוע מחוות הדעת של בעלי המכשיר או שהיו בעבר…...
אני כבר כמעט שנה עם 1140 ולא אחזור לעולם לרסיבר של אחת החברות המיינסטרים (היו ברשותי בעבר YAMAHA ,DENON). לפרטים נוספים, שאלות יותר קונקרטיות מוזמן לפנות בפרטי/ להתקשר.
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
הנה תוצאות מדידה של יחס אות לרעש בין כניסת HDMI ליציאת PRE OUT כולל פרוססור העל של אנטם ה AVM70, שאתה מצפה שיקבל דירוג הכי גבוה, אבל הוא צמוד לביצועי דנון X3600H ומתחת לדנון X6700H
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ng.159097/
כאשר NAD נמצא בראש הרשימה (דנון X8500H גם מדורג גבוה ואף מעל הטרינוב)
כאן יש שרשור תלונות על רעש בלתי נסבל מהמאווררים ב 1140. התלונות הופיעו גם בפורום AVS ושם מצאו פתרון של החלפת המאווררים או הוספת יחידת קירור מעל בכדי לגרום למאווררים לא להכנס לפעולה.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ise.34258/
אין מוצר מושלם. מי שמחפש איכות במוסיקה, עדיף שישלב מערכת סטריאו נפרדת מהרסיבר. אם כבר רוכשים רסיבר קולנוע, אתה מצפה לקבל את כל הפיצרים שאתה אמור לקבל. לך תמצא סטרימר מוסיקה טוב לשדך לאנטם כי אין לו כזה מובנה.
כאן יש שרשור תלונות על רעש בלתי נסבל מהמאווררים ב 1140. התלונות הופיעו גם בפורום AVS ושם מצאו פתרון של החלפת המאווררים או הוספת יחידת קירור מעל בכדי לגרום למאווררים לא להכנס לפעולה.
אין מוצר מושלם. מי שמחפש איכות במוסיקה, עדיף שישלב מערכת סטריאו נפרדת מהרסיבר. אם כבר רוכשים רסיבר קולנוע, אתה מצפה לקבל את כל הפיצרים שאתה אמור לקבל. לך תמצא סטרימר מוסיקה טוב לשדך לאנטם כי אין לו כזה מובנה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
לא נמאס כבר מכל המדידות והגרפים האלו? אין אחד שירגיש הבדל באוזנים אבל יש המון שירגישו הבדל בין מערכות הכיול השונות ובין כל אופציות ההגדרות השונות, שכל מכשיר מאפשר.03/04/2023 1:11יהלי ב כתב: הנה תוצאות מדידה של יחס אות לרעש בין כניסת HDMI ליציאת PRE OUT כולל פרוססור העל של אנטם ה AVM70, שאתה מצפה שיקבל דירוג הכי גבוה, אבל הוא צמוד לביצועי דנון X3600H ומתחת לדנון X6700H
אין מוצר מושלם. מי שמחפש איכות במוסיקה, עדיף שישלב מערכת סטריאו נפרדת מהרסיבר. אם כבר רוכשים רסיבר קולנוע, אתה מצפה לקבל את כל הפיצרים שאתה אמור לקבל. לך תמצא סטרימר מוסיקה טוב לשדך לאנטם כי אין לו כזה מובנה....
ולכן הגיע הזמן להפסיק להתייחס לכל הגרפים הללו .
- ronenpg
- חבר פעיל

גם אני רוצה להודות לכם, תודה על המידע והתמיכה! 
קיבלתי מחיר חלום מהחנות ״פיוצר אודיו וידאו״, תודה למאי על השירות המקסים
הדגם שרכשתי Anthem 8K 1140 יבואן הרשמי טופ אודיו.
כידוע חברים זה דגם חדש והוא רק עכשיו בדרך לארץ וההמתנה לאנשים כמונו קשה...

קיבלתי מחיר חלום מהחנות ״פיוצר אודיו וידאו״, תודה למאי על השירות המקסים

הדגם שרכשתי Anthem 8K 1140 יבואן הרשמי טופ אודיו.

כידוע חברים זה דגם חדש והוא רק עכשיו בדרך לארץ וההמתנה לאנשים כמונו קשה...

- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
גם ב 8K החדש הם לא מצאו לנכון להוסיף AURO 3D? הרשיון ל AURO עולה להם 30$ למכשיר, ז"א תוספת 50$ למחיר לצרכן. נכון שאין תכנים כמעט ב AURO אבל היות וגם כך הרסיבר הזה יבש מבחינת ניצול ה DSP להעשרת מצבי השמע, ה AURO 3D במצב AUROMATIC מוכח שמאד אפקטיבי למוסיקה דו ערוצית, רב ערוצית וסרטים ב 5.1. הוא עושה עבודה טובה יותר מ DSUR ו DTS NEURAL.
כרגע אין חברה אחת שלא אמצה את ה AURO 3D, בעיקר לאחר שהחברה החליפה בעלים והוזילה משעותית את עלות הרשיון פר מכשיר. פשוט הזוי. הם הולכים ראש בקיר בכאילו כדי לשמור ריצוי הקהל שלהם מרוצה רסיבר שמפענח פורמטים תקניים ומגביר נטו ללא שום תוספת, אפילו לא יכולת לבצע UPSCALE של וידאו. אגב הם הבטיחו ROON READY CERT לפני 3 שנים עוד לסדרה הקודמת, עד היום אין התקדמות. זה לפחות היה מאפשר לשדרג לו יכולות ניגון אודיו. קטונתי מלהבין את האטרקציה.
גם רסיברי NAD ו ארקם בעלי סאונד מעולה במוסיקה, אבל זה לא מנע מהחברות הללו להכלול את כל הפיצ'רים שמצופים מרסיבר ברמה כזאת...
בנוסף, כל האנטמים מיוצרים בויאטנם, לעומת הדנון\נרנץ ששם כל רסיבר שעולה יותר מ 2000 דולר מיוצר ביפן (משמע - רכיבים יותר אכותים שעברו בדיקות קפדניות, בעיקר קבלים אלקטרוליטים, ששם זה רולטה רוסית)
כרגע אין חברה אחת שלא אמצה את ה AURO 3D, בעיקר לאחר שהחברה החליפה בעלים והוזילה משעותית את עלות הרשיון פר מכשיר. פשוט הזוי. הם הולכים ראש בקיר בכאילו כדי לשמור ריצוי הקהל שלהם מרוצה רסיבר שמפענח פורמטים תקניים ומגביר נטו ללא שום תוספת, אפילו לא יכולת לבצע UPSCALE של וידאו. אגב הם הבטיחו ROON READY CERT לפני 3 שנים עוד לסדרה הקודמת, עד היום אין התקדמות. זה לפחות היה מאפשר לשדרג לו יכולות ניגון אודיו. קטונתי מלהבין את האטרקציה.
גם רסיברי NAD ו ארקם בעלי סאונד מעולה במוסיקה, אבל זה לא מנע מהחברות הללו להכלול את כל הפיצ'רים שמצופים מרסיבר ברמה כזאת...
בנוסף, כל האנטמים מיוצרים בויאטנם, לעומת הדנון\נרנץ ששם כל רסיבר שעולה יותר מ 2000 דולר מיוצר ביפן (משמע - רכיבים יותר אכותים שעברו בדיקות קפדניות, בעיקר קבלים אלקטרוליטים, ששם זה רולטה רוסית)
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 03/04/2023 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.