שאלה חשובה לכל הצרכנים וחנויות
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
הדברים שלך בחלקם נכונים מרטין.
האתר הזה הוא אתר רציני ומקצועי מאוד שבו אני בטוח כל יבואן כמעט מציץ מדי פעם וכאן המקום לעלות את הדברים ולנסות לשפר.
מנהלי האתר כאן אנשים רציני ,מקצועיים ובעלי קשרים כך שללא ספק יכולים לשפר את המצב הפגום.
אני מאמין שניתן לעלות את מודעות היבוא האישי כמו כן גם להגיע להסדרים עם ספקים שונים גם לרווחת חברי האתר וניתן לעשות עוד מהלכים שונים לשיפור-זה הכל פונקציה של רצון.
האתר הזה הוא אתר רציני ומקצועי מאוד שבו אני בטוח כל יבואן כמעט מציץ מדי פעם וכאן המקום לעלות את הדברים ולנסות לשפר.
מנהלי האתר כאן אנשים רציני ,מקצועיים ובעלי קשרים כך שללא ספק יכולים לשפר את המצב הפגום.
אני מאמין שניתן לעלות את מודעות היבוא האישי כמו כן גם להגיע להסדרים עם ספקים שונים גם לרווחת חברי האתר וניתן לעשות עוד מהלכים שונים לשיפור-זה הכל פונקציה של רצון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
כל מה שאמרת נכון, רק שאין ליבואנים אינטרס פה.
אם היית אומר:
בואו נתארגן קבוצה ואז ככח קניה גדול ננסה ללחוץ את היבואן להוריד מחיר או נוציא "מכרז" על דגם מסויים , ניחא....
אבל מה שאתה אומר זה פשוט: "בואו תרויחו פחות!, למה? ככה בא לי. לא מתאים לי שתרויחו X אלא אני רוצה שתרויחו X/2"
אף אחד לא מכריח אותך לקנות כלום, זה שוק חופשי.
באיזו טוענה אתה בדיוק מצפה שאני אפעיל את הקשרים וההשפעה שלי? שסתם לא בא לי שהם ירויחו ?
שכל אחד ירויח כמה שבא לו !
לא מעניין אותי כמה הם מרויחים.
לא מעניין אותי באיזו מכונית הם נוסעים.
לא מעניין אותי כמה חופשות בקריביים הם עושים בשנה.
מה שמעניין אותי כצרכן זה רק דבר אחד: האם יש תמורה בעד הכסף שלי ואם אני, כצרכן, יכול למצוא את אותו מוצר זול יותר או מוצר אחד טוב יותר באותו מחיר.
זה הכל.
אם היית אומר:
בואו נתארגן קבוצה ואז ככח קניה גדול ננסה ללחוץ את היבואן להוריד מחיר או נוציא "מכרז" על דגם מסויים , ניחא....
אבל מה שאתה אומר זה פשוט: "בואו תרויחו פחות!, למה? ככה בא לי. לא מתאים לי שתרויחו X אלא אני רוצה שתרויחו X/2"
אף אחד לא מכריח אותך לקנות כלום, זה שוק חופשי.
באיזו טוענה אתה בדיוק מצפה שאני אפעיל את הקשרים וההשפעה שלי? שסתם לא בא לי שהם ירויחו ?
שכל אחד ירויח כמה שבא לו !
לא מעניין אותי כמה הם מרויחים.
לא מעניין אותי באיזו מכונית הם נוסעים.
לא מעניין אותי כמה חופשות בקריביים הם עושים בשנה.
מה שמעניין אותי כצרכן זה רק דבר אחד: האם יש תמורה בעד הכסף שלי ואם אני, כצרכן, יכול למצוא את אותו מוצר זול יותר או מוצר אחד טוב יותר באותו מחיר.
זה הכל.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ברגע שיבואנים יתנו מחירים טובים המכירות יגדלו פלאים.
כך דוגמה מהסופרמרקטים שמוכרים ב3000 מסכים בלי שם והצרכנים קונים אותם כאילו אין מחר .הם מכרו אלפי מסכים של pilot electra ומסכים כאלה והכל כי המחיר היה טוב ובטח לא כי הם מסכים פצצה.
לי יש תקציב למסך של עד 10000 שקל אז תביא לי מסך טוב בשקל או שתיים יותר ואני ירכוש וכמוני עוד הרבה כך שאין ירידה במרווחים לסוכנים.
כך דוגמה מהסופרמרקטים שמוכרים ב3000 מסכים בלי שם והצרכנים קונים אותם כאילו אין מחר .הם מכרו אלפי מסכים של pilot electra ומסכים כאלה והכל כי המחיר היה טוב ובטח לא כי הם מסכים פצצה.
לי יש תקציב למסך של עד 10000 שקל אז תביא לי מסך טוב בשקל או שתיים יותר ואני ירכוש וכמוני עוד הרבה כך שאין ירידה במרווחים לסוכנים.
אז בעצם אתה, שאני מניח אין לך ניסיון בייבוא ושיווק, טוען שהם פשוט לא יודעים איך לעשות כסף, ואתה יכול לגרום להם להתעשר?
תן להם את הקרדיט שהם אוהבים מאוד כסף + כנראה יותר מתמצאים בתחום ממך (ככלות הכל זה העיסוק שלהם והפרנסה שלהם) כך שאין להם סיבה לוותר על רווחים.
תן להם את הקרדיט שהם אוהבים מאוד כסף + כנראה יותר מתמצאים בתחום ממך (ככלות הכל זה העיסוק שלהם והפרנסה שלהם) כך שאין להם סיבה לוותר על רווחים.
משה
משה ירשה לי להגן עליו , משה (מוקו) הוא רחוק מלהיות סוכן של מישהו (עד כמה שידוע לי ) הוא פשוט מסביר לך א ב בכלכלה אמיתית , היבואן יודע היטב כמה יחידות הוא יוכל למכור ובאיזה מחיר , הוא עשה סקר שווקים וראה שרוב הציבור מוכן לשלם עד X , מבחינתו עקומת הביקוש ידועה והוא מחליט כמה הוא מציע ובאיזה מחיר , ולכן מבחינת היבואן להוריד מחיר זה לא אופציה , כי הוא יודע שיתווספו לו אולי רק 2000 קונים (סתם דוגמה ) , אבל הרווח הכולל על כול ה10K קונים יהיה פחות מאשר אם הוא ימכור במחיר גבוהה , ל8K קונים .
אני מקווה שעכשיו אתה מבין מה משה(מוקו) ניסה להסביר לך
אני מקווה שעכשיו אתה מבין מה משה(מוקו) ניסה להסביר לך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
1. moco לא נציג של שום חברה.
2. הוא (וגם אני) לא מצדיקים כלום, אלא מנסים להסביר לך את חוקי השוק, שאותם, בצורה מאוד עיקשת, אתה מתעקש לסרב להבין.
3. מחיר של מוצר נקבע רק לפי דבר אחד - היחס בין מה שאנשים מוכנים לשלם והכמות שלהם למקסימום רווח.
כל השאר, לא רלוונטי.
גם הדוגמא של "מרד צרכנים" עובד לפי אותה נוסחא - פשוט מה שקורה הוא שאנשים לא מוכנים לקנות, מה שמוביל לרווח אפס או נמוך מאוד לסוחר ואז הוא חייב להוריד את המחיר.
וזה מה שמנסים להסביר לך, הדרך היחידה שלך להוריד את המחיר הוא פשוט לא לקנות !
2. הוא (וגם אני) לא מצדיקים כלום, אלא מנסים להסביר לך את חוקי השוק, שאותם, בצורה מאוד עיקשת, אתה מתעקש לסרב להבין.
3. מחיר של מוצר נקבע רק לפי דבר אחד - היחס בין מה שאנשים מוכנים לשלם והכמות שלהם למקסימום רווח.
כל השאר, לא רלוונטי.
גם הדוגמא של "מרד צרכנים" עובד לפי אותה נוסחא - פשוט מה שקורה הוא שאנשים לא מוכנים לקנות, מה שמוביל לרווח אפס או נמוך מאוד לסוחר ואז הוא חייב להוריד את המחיר.
וזה מה שמנסים להסביר לך, הדרך היחידה שלך להוריד את המחיר הוא פשוט לא לקנות !
גם בזה אתה טועהclaudia5 כתב:מוכו ברור לי שאתה סוכן של חברה כלשהי כי אם לא אז לא ברור לי למה אתה מצדיק רווחים של מאות אחוזים ונראה שגם שמח עם זה....
לא סוכן של אף אחד, וגם לא עוסק בייבוא/מסחר/שיווק בתחום אחר.
הקשר שלי לנושא הוא שאני צרכן, כמוך.
אתה יודע מה, אני גם לא חושב שאקנה את אחד המכשירים שהזכרת כי, בין השאר, המחיר נראה לי גבוה מידי יחסית להנאה שצפויה לי ממנו. (אולי אם הייתי חולה טלויזיה השיקול היה אחר).
אתה צריך להפנים נקודה בסיסית: לא סביר שאתה גם תקנה במחיר מופקע (לדעתך) וגם תתלונן.
בעצם, לא סביר שתתלונן גם בלי לקנות, אבל זה שהצהרת שאתה קונה רק מעמיד את התלונות שלך באור עוד יותר מגוחך.
לא מדובר במוצר חיוני שמישהו קיבל רשיון בלעדי מהמדינה לספקו, וגם כפי שהזכרת יש לך אולי דרכים אלטרנטיביות להשיגו (למרות שזה לא יהיה בדיוק אותו דבר מבחינת נוחות ואחריות).
אם אגרת הטלויזיה נראית לך לא מוצדקת, תתלונן או תביע מחאה כלשהי. אם מחירי החשמל נראים לך גבוהים מידי תתלונן או תביע מחאה כלשהי . אלה דוגמאות למצב שאין לך אלטרנטיבות ואין שוק חופשי. אתה חייב לשלם להם ולכן הם חייבים גם לך.
אין לך מה להתלונן מול יבואני/משווקי מסכים. הם לא חייבים לך כלום וגם אתה לא להם. אין לך שום מעמד מולם.
מה שיש לך זה כוח קנייה שזו זכותך להחליט אם אתה קונה או לא.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
moco,claudia5 כתב:מוכו ברור לי שאתה סוכן של חברה כלשהי כי אם לא אז לא ברור לי למה אתה מצדיק רווחים של מאות אחוזים ונראה שגם שמח עם זה....
מה זה שאני פתאום מגלה שאתה סוכן???
תארגן לי מסך במחיר עלות.
לי זה עולה יותר, אבל אם אתה מוכן מתצוגה ואתה משלם במזומן...theAman כתב:moco,claudia5 כתב:מוכו ברור לי שאתה סוכן של חברה כלשהי כי אם לא אז לא ברור לי למה אתה מצדיק רווחים של מאות אחוזים ונראה שגם שמח עם זה....
תארגן לי מסך במחיר עלות.
...
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בלי חשבונית, שנדפוק את המערכת עד הסוף.moco כתב:לי זה עולה יותר, אבל אם אתה מוכן מתצוגה ואתה משלם במזומן...theAman כתב:moco,claudia5 כתב:מוכו ברור לי שאתה סוכן של חברה כלשהי כי אם לא אז לא ברור לי למה אתה מצדיק רווחים של מאות אחוזים ונראה שגם שמח עם זה....
תארגן לי מסך במחיר עלות.
......