ההתנקשות היום
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2855
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
תראו אני לא בטוח כמה הוא הזיק לאנשים הקטנים התמימים,אני לא יודע במה הוא היה מעורב וגם רוב האנשים לא,הוא אחרי הכל בחר את חייו מתוך שיקול שהם גם יכולים להתסיים ככה.
מה לעשות כל אחד והמקצוע שלו.
אני לא בטוח כמה רגיעה תיהיה עכשיו בעולם הזה שנקרא "פשע מאורגן" - לדעתי חיסול דמות מרכזית כזו תעצים את הקטנים יותר וזה אומר :יותר פשע.
המשטרה איפוטנטית בגלל בתי משפט שמתייחסים לשוטרים כמו אל עבריינים ,ידיהם כבולות והם מפחדים מנקמות וכ' ( ראו מקרה השוטרים מנהריה).
בכל אופן- דעתי היא שצריך לנצל את המומנט עכשיו לפני שעוד משפחות ינסו לרשת את מקומות ופשוט להוריד להם את הראש בטרם ירימו אותו.
מה לעשות כל אחד והמקצוע שלו.
אני לא בטוח כמה רגיעה תיהיה עכשיו בעולם הזה שנקרא "פשע מאורגן" - לדעתי חיסול דמות מרכזית כזו תעצים את הקטנים יותר וזה אומר :יותר פשע.
המשטרה איפוטנטית בגלל בתי משפט שמתייחסים לשוטרים כמו אל עבריינים ,ידיהם כבולות והם מפחדים מנקמות וכ' ( ראו מקרה השוטרים מנהריה).
בכל אופן- דעתי היא שצריך לנצל את המומנט עכשיו לפני שעוד משפחות ינסו לרשת את מקומות ופשוט להוריד להם את הראש בטרם ירימו אותו.
צפיד,
ההתייחסות לדרכם של אנשים כאלו כ"בחירת מקצוע", היא חלק מהבעיה , לדעתי.
אנשים צריכים לעשות פה שיפוט מוסרי.
בוודאי שאנשים קטנים ניזוקים. על גבי מי אתה חושב שהחברה האלה עושים את כספם.
בכל סחיטת פרוטקשן יש נסחט. כל מסחר בהרואין מסתיימת בצרכן הסופי שמזריק אותו לגופו. בכל סחר בנשים מעורבות נשים שנמכרו לעבדות.
לא במקרה הפשע הוא לא חוקי
ההתייחסות לדרכם של אנשים כאלו כ"בחירת מקצוע", היא חלק מהבעיה , לדעתי.
אנשים צריכים לעשות פה שיפוט מוסרי.
בוודאי שאנשים קטנים ניזוקים. על גבי מי אתה חושב שהחברה האלה עושים את כספם.
בכל סחיטת פרוטקשן יש נסחט. כל מסחר בהרואין מסתיימת בצרכן הסופי שמזריק אותו לגופו. בכל סחר בנשים מעורבות נשים שנמכרו לעבדות.
לא במקרה הפשע הוא לא חוקי
משה
אתה צודק , אבל זה לא העיניין בכלל.theAman כתב:moco ו-nadavck,
אני מסכים שהמניע שלו לא היה כזה טהור בפעילותו הפילנטרופית, אבל עדיין זה אדם שהיו לו חברים אמיתיים ומשפחה שעצובים ממותו ומגיבים בהתאם, אין פה כבר עניין של עבריין או לא....
הבעייה שלי היא שמשתמשים פה בביטוי "יהי זכרו ברוך" בפומבי , כמו שנהוג לעשות על מוזיקאי שנפטר.
בן אדם שהגיע מהירח מייד היה מניח שמדובר בדמות חיובית.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה בדיוק העניין, מי שאמר "יהי זכרו ברוך" התכוון לכך, והוא לא צריך לתרץ את זה, הוא הכיר אישית את האדם ומכיר את המשפחה, והוא רואה צדדים אחרים שאנחנו לא מכירים כי אנחנו ניזונים רק מהתקשורת.moco כתב:אתה צודק , אבל זה לא העיניין בכלל.theAman כתב:moco ו-nadavck,
אני מסכים שהמניע שלו לא היה כזה טהור בפעילותו הפילנטרופית, אבל עדיין זה אדם שהיו לו חברים אמיתיים ומשפחה שעצובים ממותו ומגיבים בהתאם, אין פה כבר עניין של עבריין או לא....
הבעייה שלי היא שמשתמשים פה בביטוי "יהי זכרו ברוך" בפומבי , כמו שנהוג לעשות על מוזיקאי שנפטר.
בן אדם שהגיע מהירח מייד היה מניח שמדובר בדמות חיובית....
וזה הזכרון שיהיה לו מהאיש.
אישית, חבל לי לראות אנשים חפים מפשע שנפגעו ולצערי הרב עוד ייפגעו לא מעט בתקופה הקרובה.
הדגש הוא על "בפומבי". פה בפורום, אני מניח שאף אחד אחר לא מכיר אותו אישית.theAman כתב:זה בדיוק העניין, מי שאמר "יהי זכרו ברוך" התכוון לכך, והוא לא צריך לתרץ את זה, הוא הכיר אישית את האדם ומכיר את המשפחה, והוא רואה צדדים אחרים שאנחנו לא מכירים כי אנחנו ניזונים רק מהתקשורת.moco כתב:אתה צודק , אבל זה לא העיניין בכלל.theAman כתב:moco ו-nadavck,
בן אדם שהגיע מהירח מייד היה מניח שמדובר בדמות חיובית....
וזה הזכרון שיהיה לו מהאיש.
אישית, חבל לי לראות אנשים חפים מפשע שנפגעו ולצערי הרב עוד ייפגעו לא מעט בתקופה הקרובה....
זה הבדל מהותי, הוא לא בא לנחם את המשפחה.
לדברים יש משמעות אחרת לגמרי בהתאם לאיפה ובפני מי הם נאמרים.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
למה הוא לא יכול לומר את זה בפומבי, ועוד פה כשזה כמו בית בשבילו?moco כתב:הדגש הוא על "בפומבי". פה בפורום, אני מניח שאף אחד אחר לא מכיר אותו אישית.
זה הבדל מהותי, הוא לא בא לנחם את המשפחה.
לדברים יש משמעות אחרת לגמרי בהתאם לאיפה ובפני מי הם נאמרים....
בוא נסכים שאין ביננו הסכמה בעניין הזה (זו הפעם הראשונה שאני לא מסכים איתך
ונסגור את העניין, אני גם לא רוצה לדבר בשמו, אתה כבר יודע מה דעתי.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
משה,
חבל לי שתבזבז כ"כ הרבה אנרגיות על משפט שכתבתי (ואני מתכוון לכל מילה).
ערכתי את כל הודעותיי הרלוונטיות בשירשור זה, כדי שחלילה אף בן אדם לא יחזור מהירח ויחשוב שיעקב היה איש צדיק.
אשמח אם לא תזכירו אותי יותר בשירשור הזה.
חבל לי שתבזבז כ"כ הרבה אנרגיות על משפט שכתבתי (ואני מתכוון לכל מילה).
ערכתי את כל הודעותיי הרלוונטיות בשירשור זה, כדי שחלילה אף בן אדם לא יחזור מהירח ויחשוב שיעקב היה איש צדיק.
אשמח אם לא תזכירו אותי יותר בשירשור הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2855
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
הזעדעזתי לראות שבוואלה פירסמו תמונה שרואים את הגופה של אלפרון מוטלת מהרכב- ממש ביזיון וחוסר כבוד למת :
http://news.walla.co.il/?w=/22/1379971
הבנתי שחיים סנה דורש להכריז על משפחות הפשע כאירגוני טרור אבל מכאן ועד לנהוג ביהודי הזה כמחבל שמראים את גופתו המרחק הוא גדול.
וואלה צריכים להתבייש בפרסום התמונה!
http://news.walla.co.il/?w=/22/1379971
הבנתי שחיים סנה דורש להכריז על משפחות הפשע כאירגוני טרור אבל מכאן ועד לנהוג ביהודי הזה כמחבל שמראים את גופתו המרחק הוא גדול.
וואלה צריכים להתבייש בפרסום התמונה!
צפיד,
אתה צודק מאוד, רק שלא הבנתי מה הקשר לזה אם הוא יהודי או לא יהודי, או אפילו מחבל.
הצגה של תצלומי גופות זו עוד חוסר טעם במרדף אחרי רייטינג.
וזה לא רק חוסר טעם. ככל שאנשים יותר ויותר חשופים לתמונות כאלו, כך הם מאבדים את הרגישות, ונעשים אדישים למה שאמור להיות מזעזע.
אתה צודק מאוד, רק שלא הבנתי מה הקשר לזה אם הוא יהודי או לא יהודי, או אפילו מחבל.
הצגה של תצלומי גופות זו עוד חוסר טעם במרדף אחרי רייטינג.
וזה לא רק חוסר טעם. ככל שאנשים יותר ויותר חשופים לתמונות כאלו, כך הם מאבדים את הרגישות, ונעשים אדישים למה שאמור להיות מזעזע.
משה