בהחלט, זה קומון סנס.shraga007 כתב:אני מציע לא לפתח אופטימיות יתר במיוחד שמדובר בכדורגל הישראלי.
הלוואי ואתבדה אבל העבר אומר שלא....
בגלל זה יצאתי במצב רוח מצויין מהמשחק הקודם.

חמישיה זה הגזמה, אבל אני מאמין שאנחנו מפסידים היום.yosifon כתב:מקבלים הערב חמישייה.
תרשמו....

אני מקווה שלא נפסיד, אבל אני לא מפתח יותר מדי ציפיות (עדיין אופטימי אבל לא כמו לפני המפגש הראשון).shraga007 כתב:חמישיה זה הגזמה, אבל אני מאמין שאנחנו מפסידים היום.yosifon כתב:מקבלים הערב חמישייה.
תרשמו....
וזה לא שאני רוצה בהפסד, פשוט כל ההתנהלות של השחקנים, המאמן, יו"ר ההתאחדות וכלה בראש המשלחת.
לקירקס הזה לא מגיע להיות במונדיאל. מצטער.
אולי זה נשמע לא פטריוטי, אבל ספורט זה אחד התחומים בו אני חושב שאפשר להגיד את מה שאתה חושב גם אם זה עלול להישמע כ"בגידה"....
שמע, אבל הוא צודק 100% . לא שיש לו איזה סיכוי לשנות את הקהל .sam22 כתב:אני מבקש להמשיך לעודד אחרי הדקה ה10
ולא לשרוק בוז במחצית
יוסי רגיש לזה.... הוא פיתח שפעת בגלל זה...

לא כל האוהדים עושים זאת וזאת הסיבהmoco כתב:שמע, אבל הוא צודק 100% . לא שיש לו איזה סיכוי לשנות את הקהל .sam22 כתב:אני מבקש להמשיך לעודד אחרי הדקה ה10
ולא לשרוק בוז במחצית
יוסי רגיש לזה.... הוא פיתח שפעת בגלל זה...
אחד הדברים המוזרים במשחקי כדורגל בארץ, זה שהאוהדים כל הזמן עסוקים בלצעוק על ולקלל את המאמן והשחקנים של הצד שלהם.
לעודד יודעים רק כשהקבוצה שלך כבר מובילה . בשביל זה לא צריך עידוד....

זו נקודה חשובה.moco כתב:לגבי ההשוואה עם רביבו מקודם, צריך לזכור שגם רביבו וגם בניון לא היה/אינו הכוכב בקבוצותיהם אבל הם כן הכוכבים הראשיים בנבחרת. זה אומר שבמשחקי הנבחרת ההגנות של היריבה מתרכזות בהם ויכולות לנטרל אותם. זה בפני עצמו זה גם דבר חשוב, כי אז מתאפשר לאחרים להיות יותר חופשיים....