האם אתם מתכוונים לעבור לשידורי DTT כאשר יוצגו?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי

האם אתה מתכוון לעבור לשידורי DTT?

עובר
50
43%
לא עובר
31
27%
ניתן לשידורים קצת זמן, נראה את התגובות ואז נחליט
34
30%

סך הכול הצבעות: 115

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

תראה רצו לצרף את ערוץ 24 וערוץ 9 [של הרוסים] היו התנגדויות די צודקות של הלוביסטים של הוט ויס.
אני מאמין שעם כוח רצון אפשר לקבל גם את שני הערוצים הללו.
חבל שלא הוסיפו את ערוץ 23 [החינוכית].
במידה ויצרפו את שלושת הערוצים, יווצר מצב של מעבר מסות של אנשים. וכאן צריך לעשות איזון, הלוביסטים של הוט ויס צריכות להבין שהן בעצם חברות תוכן פרימיום, וכך יווצר מצב של חבילות זולות תוכן במיוחד. וכאן טמון העניין לעשות איזון ובהדרגה. כל שנה להוסיף ערוץ.
בו נעשה מבחן קטן צאו לרחוב ראשי בתל-אביב ותשאלו את עוברים ושבים בנושא הDVBT ובנושא לוויני שיתוף. ונראה אם יש מישהו שמכיר את הדברים הללו. תחזרו ונשווה תוצאות. סבבה? :wink:

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

כולכם ניתפסתם בצלחת . היום עים ממיר לווינים ללא צלחת אפשר ליראות 5 ערוצים . בכול בניין יש צלחת של יס .
ובחדר מדרגות יש יציאות שניתן לחבר . וחיברתי כמה לקוחות בודדים . או כאשר לקוח מיתנתק מיס . החיבור נישאר . וניתן לחבר ממיר לווינים וליראות 5 ערוצי מדינה . והביקוש שואף לאפס . המחיר נע בין 400-800 ש"ח . תלוי מי עושה את זה . עים חשבונית בלי חשבונית . ועל תרחמו על זוגות צעירים או על סטודנטים . לכולם יש כסף .
מה שמעניין . כולם נתנו עיצות . אבל אף גולש לא כתב מחר אני הולך ליקנות ממיר . רק כתב יש אוכליסיה . ענייה /לימודים/ . ימים יגידו מי צדק . אני בעניין של המכירות . חלש מאוד כימעט אפס היום .
מיבצע . אני יתקין לו מחר ממיר לוויני ב400 ש"ח יקלוט 6 ערוצים כולל METV גם . לא להידחף יש תור בבקשה
רק הטכנאי קרמר

biv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #48 

הביעה - ידידי הטכנאי, שאת חברות הלווין והכבלים לא עשו באצבע.
הם עושות ביקורת אחת לכמה זמן לראות מי התחבר בחדר המדרגות באופן פיראטי [ללא תשלום או רשות], ותובעות לו את התחת, לרבות הגשת תלונה פלילית נגדו.

אם יש לך פתרון חף מהסתבכות פלילית, אני הראשון לשכור את שירותיך הטובים.
יש?

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #49 

אחי חיבור לתשתי של יס . מותר כי אתה לא רואה שום שידור של יס . הכול מקודד . בתשתית של הוט אסור כי אתה רואה ערוצים אנלוגיים . וזה גנבה . גם אים אתה מיתנתק מיס . לוקחים את הממיר והולכים . כי עים החיבור אתה יכול לעשות תיירה . ולא עושים ביקורות לא הוט ולא יס . החיבורים של הוט נימצאים בקופסה נעולה עים מפתח . החיבורים של יס הם חופשים כי לא ניתן לעשות איתם כלום . מלבד חיבור לממיר רגיל . ולקלוט את שידורי המדינה . לא את שידורי הוט של ערוצי ישראל
רק הטכנאי קרמר

biv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #50 

קרמר,

א. תודה, החכמתי בעניין ההסדל בין HOT ל-YES האנאלוגי והדיגטלי. חשבתי ששניהם גניבה.
ב. לעניין ביקורת - מכיר אישית מישהו שנתפס מתחבר ל-HOT והאכילו אותו את כל הלקרדה.
ג. כמו שראית בשרשור האחר שהגבת לי - זה לא יעזור לי, כי אני עם חיבורי RF הישנים. :?

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #51 

אין לך וידאו ישן שישמש בתור ממיר מUHF לAV
רק הטכנאי קרמר

biv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #52 

א. לא.
ב. ומהוידאו לטלויזיה איך? הוידאו מוציא RF עד כמה שידוע לי.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #53 

וידאו מוצאי גם יציאות AV כול וידאו
רק הטכנאי קרמר

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

אם היו מפעילים שירות DTT כמו באנגליה או ארצות אירופה האחרות אז זו היתה אלטרנטיבה.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #55 

אים ..... הרבה דברים היו משתנים במדינה אים היו
רק הטכנאי קרמר

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #56 

נכון. לכן במצב הזה זו בדיחה עצובה למשלם המיסים

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3720
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 194 פעמים
קיבל תודות: 212 פעמים

שרשור שלא נקרא #57 

הטכנאיקרמר כתב:כולכם ניתפסתם בצלחת . היום עים ממיר לווינים ללא צלחת אפשר ליראות 5 ערוצים . בכול בניין יש צלחת של יס .
ובחדר מדרגות יש יציאות שניתן לחבר . וחיברתי כמה לקוחות בודדים . או כאשר לקוח מיתנתק מיס . החיבור נישאר . וניתן לחבר ממיר לווינים וליראות 5 ערוצי מדינה . והביקוש שואף לאפס . המחיר נע בין 400-800 ש"ח . תלוי מי עושה את זה . עים חשבונית בלי חשבונית . ועל תרחמו על זוגות צעירים או על סטודנטים . לכולם יש כסף .
מה שמעניין . כולם נתנו עיצות . אבל אף גולש לא כתב מחר אני הולך ליקנות ממיר . רק כתב יש אוכליסיה . ענייה /לימודים/ . ימים יגידו מי צדק . אני בעניין של המכירות . חלש מאוד כימעט אפס היום .
מיבצע . אני יתקין לו מחר ממיר לוויני ב400 ש"ח יקלוט 6 ערוצים כולל METV גם . לא להידחף יש תור בבקשה
...
חברי האתר הם לא ממש קהל היעד של זה ולכן אי אפשר לצפות שתשמע הרבה מהם אומרים שהם יעברו.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #58 

אבל לפי הסקר שעשה פותח השירשור 30 אחוז היצביעו שיעברו כן לממיר . אני מסכים איתך שהביקוש שואף לאפס בעיין השידור הקרקעי
רק הטכנאי קרמר

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #59 

הטכנאיקרמר כתב:כולכם ניתפסתם בצלחת . היום עים ממיר לווינים ללא צלחת אפשר ליראות 5 ערוצים . בכול בניין יש צלחת של יס .
...
אצלנו בבניין (דירת סטודנטים בב"ש) אין צלחת של יס, ויש עוד המון כמונו פה. לנו לא מתאים הממיר הלוויני , לנו השידור הקרקעי טובף רק עכשיו תהיה לנו אפשרות לקלוט ערוץ 10. אבל איפה שיש צלחת אתה צודק.
אין ביקוש גם לשידור הקרקעי וגם ללווין כי אין כמעט ערוצים בעברית וחבל. הכבלים שולטים פה חזק.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #60 

nimrodg כתב:תראה רצו לצרף את ערוץ 24 וערוץ 9 [של הרוסים] היו התנגדויות די צודקות של הלוביסטים של הוט ויס.
אני מאמין שעם כוח רצון אפשר לקבל גם את שני הערוצים הללו.
חבל שלא הוסיפו את ערוץ 23 [החינוכית].
במידה ויצרפו את שלושת הערוצים, יווצר מצב של מעבר מסות של אנשים. וכאן צריך לעשות איזון, הלוביסטים של הוט ויס צריכות להבין שהן בעצם חברות תוכן פרימיום, וכך יווצר מצב של חבילות זולות תוכן במיוחד. וכאן טמון העניין לעשות איזון ובהדרגה. כל שנה להוסיף ערוץ.
בו נעשה מבחן קטן צאו לרחוב ראשי בתל-אביב ותשאלו את עוברים ושבים בנושא הDVBT ובנושא לוויני שיתוף. ונראה אם יש מישהו שמכיר את הדברים הללו. תחזרו ונשווה תוצאות. סבבה? :wink:
...
לא הבנתי מה מוצדק בהתנגדות של יס והוט. יש להם תנאים שאין בעולם, חבילת בסיס יקרה מאוד שכולם מחוייבים לקחת. בחו"ל משלמים רק על חבילת ספורט או סרטים או HD ואת הבסיס מקבלים בחינם. עוד 3 ערוצים באנטנה זה לא מה שיפגע בהם. וגם אם כן ותהיה נטישה קטנה, הם נהנו שנים, עכשיו שהאזרח הקטן יהנה. ככה זה עובד בכל מדינה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”