רובוט לניקוי הבית roomba 560
עברתי (בלי להתעמק על המנואל), אז עוד שאלות:
1) לא כתוב שם על מדרגות. האם הוא יודע לא ליפול בלי שאציב לו lighthouse מראש?
2) כמה רעש הוא עושה (אני עובד בבית).
די מדהים מה שאתם כותבים עליו. עקבתי בזמנו אחרי מכסח הדשא הישראלי שהיו לו הרבה בעיות. עברו הרבה שנים ולא ממש התענינתי על ההתקדמות בתחום.
אצטרך לראות אותו בפעולה אמיתית כדי להבין (מעבר לסרטון) ולראות מה הבאגים שלו, אם יש.
1) לא כתוב שם על מדרגות. האם הוא יודע לא ליפול בלי שאציב לו lighthouse מראש?
2) כמה רעש הוא עושה (אני עובד בבית).
די מדהים מה שאתם כותבים עליו. עקבתי בזמנו אחרי מכסח הדשא הישראלי שהיו לו הרבה בעיות. עברו הרבה שנים ולא ממש התענינתי על ההתקדמות בתחום.
אצטרך לראות אותו בפעולה אמיתית כדי להבין (מעבר לסרטון) ולראות מה הבאגים שלו, אם יש.
משה
moco
1. בנושא המדרגות - עניתי בשרשור הזה כבר: הרומבה יודע לזהות מדרגות והוא לא נופל מהן. אתה לא צריך לשים לו virtual wall.
2. הוא לא עושה רעש כמו דייסון או קירבי אבל אני לא יכול להגיד שהוא שקט. הוא בהחלט רועש. אני יודע שאם אני הייתי עובד בבית הרעש שלו היה מציק לי.
1. בנושא המדרגות - עניתי בשרשור הזה כבר: הרומבה יודע לזהות מדרגות והוא לא נופל מהן. אתה לא צריך לשים לו virtual wall.
2. הוא לא עושה רעש כמו דייסון או קירבי אבל אני לא יכול להגיד שהוא שקט. הוא בהחלט רועש. אני יודע שאם אני הייתי עובד בבית הרעש שלו היה מציק לי.
You are never fully dressed without a smile
ההודעות הצטלבו.Shed כתב:moco
2. הוא לא עושה רעש כמו דייסון או קירבי אבל אני לא יכול להגיד שהוא שקט. הוא בהחלט רועש. אני יודע שאם אני הייתי עובד בבית הרעש שלו היה מציק לי....
המשך ל2) , אז כמה זמן לוקח לו לעשות שטח מסוים.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
שוב מוכחת עליונותו של החתול! ההמצאה הגדולה ביותר של ריבונו של עולם מצליחה להשתלט בערמומיות על עוד אמצעי שינוע.osherov כתב:הנה פתרון לבעיית החתולים !!!
...
אצלי הרומבה עובד כשעה (קצת פחות) על מפלס של 150 מטר.moco כתב:ההודעות הצטלבו.Shed כתב:moco
2. הוא לא עושה רעש כמו דייסון או קירבי אבל אני לא יכול להגיד שהוא שקט. הוא בהחלט רועש. אני יודע שאם אני הייתי עובד בבית הרעש שלו היה מציק לי....
המשך ל2) , אז כמה זמן לוקח לו לעשות שטח מסוים....
You are never fully dressed without a smile
גם אני רוצה לקנות את ה 5600 !!Shayosef כתב:מאיפה המידע ?EyalR כתב:יש 10% הנחה לחברי חבר....
כדאי שננסה לארגן כמה קונים מהאתר ואז ההנחה תהיה גדולה יותר...
אגלגל את הכדור, אני השתכנעתי ואני רוצה לקנות, מי עוד רוצה ?...
Shed, שלא נגלה שהתחלת לעבוד שם
לדעתי יש לך מקום מובטח בערוץ הקניות ! אותי שכנעת ! עוד קצת והיית משכנע אותי גם לקחת 3 חתולים