הוספת switch במהירות ג'יגה לרשת הביתית, והגדרות.
כונן ה USB ממופה למחשב (כך אני מעתיק אליו), אני מניח שאתה שואל למה אני לא מוריד אליו ישירות, אני לא עושה את זה בגלל שאחרי כל הורדה רצות פעולות מאוד אינטסיביות של תיקוני PAR ואז unzip, נראה לי שהן תהיינה כך הרבה יותר איטיות - וגם תעמסנה על הרשת ללא צורך.
למחשב שלי מחובר ישירות כונן USB (אחר) ואליו אני מוריד את הכל. זה כונן שברור לי שהוא עובד קשה מאוד וילך לעולמו יום אחד. עדיף לי שהכונן הזה ישמש כ BUFFER שלא אכפת לי מגורלו, מאשר שילך לי הדיסק שמחובר לפופקורן.
באותה מידה הייתי יכול להשתמש ב USNET קליינט של הפופקורן ולהוריד ישירות אליו (ואז לא צריך מחשב בשביל להוריד), אבל אני לא עושה את זה כדי 'לשמור' על הדיסק של הפופקורן' וגם בגלל שלא בדקתי מעולם את קליינט היוזנט שלו. אני מניח גם שהוא יהיה איטי (מאוד) בUNZIP של קבצים..
אני צופה כמעט רק באימאגים מלאים של בלו ריי (למעט סדרות שמגיעות ב MKV), ולכן מוטרד מהבעיות שציינתי למעלה.
למחשב שלי מחובר ישירות כונן USB (אחר) ואליו אני מוריד את הכל. זה כונן שברור לי שהוא עובד קשה מאוד וילך לעולמו יום אחד. עדיף לי שהכונן הזה ישמש כ BUFFER שלא אכפת לי מגורלו, מאשר שילך לי הדיסק שמחובר לפופקורן.
באותה מידה הייתי יכול להשתמש ב USNET קליינט של הפופקורן ולהוריד ישירות אליו (ואז לא צריך מחשב בשביל להוריד), אבל אני לא עושה את זה כדי 'לשמור' על הדיסק של הפופקורן' וגם בגלל שלא בדקתי מעולם את קליינט היוזנט שלו. אני מניח גם שהוא יהיה איטי (מאוד) בUNZIP של קבצים..
אני צופה כמעט רק באימאגים מלאים של בלו ריי (למעט סדרות שמגיעות ב MKV), ולכן מוטרד מהבעיות שציינתי למעלה.
מעניין, מדובר בנפחים גדולים מאוד, זה באמת משתלם? אתה באמת מצליח להבחין בהבדל בין ריפ מלא לMKV?nir11 כתב:כונן ה USB ממופה למחשב (כך אני מעתיק אליו), אני מניח שאתה שואל למה אני לא מוריד אליו ישירות, אני לא עושה את זה בגלל שאחרי כל הורדה רצות פעולות מאוד אינטסיביות של תיקוני PAR ואז unzip, נראה לי שהן תהיינה כך הרבה יותר איטיות - וגם תעמסנה על הרשת ללא צורך.
אני צופה כמעט רק באימאגים מלאים של בלו ריי (למעט סדרות שמגיעות ב MKV), ולכן מוטרד מהבעיות שציינתי למעלה....
האמת לא התעמקתי, אני פשוט לא רוצה להתפשר. גודל של אימא'ג בדרך כלל לא עולה על 40 גיגה. אני מוריד 4 גיגה בשעה, כך שאם אני מתחיל להוריד בבוקר, כשאני מגיע הביתה זה כבר ירד.
MKV שוקל, לדעתי, בין 10 ל 15 גיגה, כך שההבדל, מבחינת זמן הורדה, חסר משמעות עבורי. למה להתפשר?
לפופקורן יש, כמדומני, בעיה לצרף תרגום חיצוני ל MKV, ומעבר לכך - כשיהיה לי C200 שיכול לנגן אימאג' מלא - אוכל לראות סוף סוף בלו ריי עם כל התפריטים. בהנחה שבכל בלו ריי יש תרגום אנגלי בשביל חרשים - זה יספיק לי.
MKV שוקל, לדעתי, בין 10 ל 15 גיגה, כך שההבדל, מבחינת זמן הורדה, חסר משמעות עבורי. למה להתפשר?
לפופקורן יש, כמדומני, בעיה לצרף תרגום חיצוני ל MKV, ומעבר לכך - כשיהיה לי C200 שיכול לנגן אימאג' מלא - אוכל לראות סוף סוף בלו ריי עם כל התפריטים. בהנחה שבכל בלו ריי יש תרגום אנגלי בשביל חרשים - זה יספיק לי.
אלעד, אתה צודק כמובן, אני סנילי, בדיוק אני רואה את מסע בין כוכבים האחרון ב MKV עם תרגום.
נכון, אני מוכן לשלם את המחיר. טרה היום זה עניין של 400 שקל.eagle75 כתב:אבל חוץ מהשיקול של זמני הורדה יש גם את השיקול של הנפח שהסרט תופס על הדיסק....