בעית התנתקות חוזרת ונשנת באינטרנט
נו אז ענית לעצמך, ברגע שאתה מנתק ומחזיר לחשמל הכל חוזר לקדמותו.. הבעיה היא בראוטר תחליף ראוטר - סיפור של 150 שקל לכל היותר...
אין כמו קווי... אם תרצה לעבור לכבל רשת להשחיל דרך הקירות הפיתרון האידיאלי... במקרה אני גם מבצע את זה
אם תרצה פנה בפרטי!
אין כמו קווי... אם תרצה לעבור לכבל רשת להשחיל דרך הקירות הפיתרון האידיאלי... במקרה אני גם מבצע את זה
אם תרצה פנה בפרטי!
אם יש חיבור ו"הביטורנט ממשיך לעבוד" זה, רוב הסיכויים, לא בעיה של ראוטר, אלה OS. אם זה WINXP או VISTA HOME
ולא עשית patch ל half-open limit - עשה זאת, יחד אם הגבלת UPLOAD (ב client P2P ) ל80% ממקסימום תיאורטי של החיבור שלך.
ולא עשית patch ל half-open limit - עשה זאת, יחד אם הגבלת UPLOAD (ב client P2P ) ל80% ממקסימום תיאורטי של החיבור שלך.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ashk,
מה זה ה- half-open limit שאתה מדבר עליו? אתה מתכוון למספר החיבורים שחצי פתוחים שפעילים בו זמנית?
אם כן, לפני שמתעסקים עם ההגדרות ב OS, עדיף לבצע את ההגדרה שהצעתי קודם, שזה למעשה אותו הדבר: הגבלת כמות החיבורים הפתוחים, וזאת ע"י שליטה דרך הביטורנט עצמו. בלי להוריד כלום ובלי להתעסק במערכת ההפעלה...
לא כדאי לעשות את הצעד הזה דבר ראשון??
Netstat,
ספק האינטרנט שלך לא סוגר פורטים בראוטר או במודם שלך. גם אם יש לו גישה למכשיר שלך, מה שלא בטוח שהוא יכול לקבל, הוא לא יעשה זאת כי זו עבירה על החוק וגם אין לו צורך בזה. או שהטעו אותך או שלא הבנת נכון. החסימת פורטים יכולה להתבצע על הציוד של הספק עצמו. הוא יכול להגביל את הקו שלך ולעשות בו כרצונו, כולל חסימת פורטים (אבל אצלו).
מכאן גם הסיבה שהוא לא צריך לעשות את זה על הציוד שלך....
מה זה ה- half-open limit שאתה מדבר עליו? אתה מתכוון למספר החיבורים שחצי פתוחים שפעילים בו זמנית?
אם כן, לפני שמתעסקים עם ההגדרות ב OS, עדיף לבצע את ההגדרה שהצעתי קודם, שזה למעשה אותו הדבר: הגבלת כמות החיבורים הפתוחים, וזאת ע"י שליטה דרך הביטורנט עצמו. בלי להוריד כלום ובלי להתעסק במערכת ההפעלה...
לא כדאי לעשות את הצעד הזה דבר ראשון??
Netstat,
ספק האינטרנט שלך לא סוגר פורטים בראוטר או במודם שלך. גם אם יש לו גישה למכשיר שלך, מה שלא בטוח שהוא יכול לקבל, הוא לא יעשה זאת כי זו עבירה על החוק וגם אין לו צורך בזה. או שהטעו אותך או שלא הבנת נכון. החסימת פורטים יכולה להתבצע על הציוד של הספק עצמו. הוא יכול להגביל את הקו שלך ולעשות בו כרצונו, כולל חסימת פורטים (אבל אצלו).
מכאן גם הסיבה שהוא לא צריך לעשות את זה על הציוד שלך....
liranmishani,
לדעתי לא, לא עדיף. אתה חייב לתקן את זה כדי לסדר בעית גלישה בזמן הורדות. בטוח בWINXP (אחרי SP2) וVISTA (לפני SP2)
"P2P (peer-to-peer) programs like µTorrent, BitComet, eMule, P2P TV, etc.,are generally the programs mostly affected. Since bittorrent apps tend to use up all 10 of the half-open connections, other Internet activity—especiallythe loading of web pages—can become extremely slow. The delay before opening a new page can take over ten seconds: this delay occurs regardless of your Internet connection speed. "
http://half-open.com/
לדעתי לא, לא עדיף. אתה חייב לתקן את זה כדי לסדר בעית גלישה בזמן הורדות. בטוח בWINXP (אחרי SP2) וVISTA (לפני SP2)
"P2P (peer-to-peer) programs like µTorrent, BitComet, eMule, P2P TV, etc.,are generally the programs mostly affected. Since bittorrent apps tend to use up all 10 of the half-open connections, other Internet activity—especiallythe loading of web pages—can become extremely slow. The delay before opening a new page can take over ten seconds: this delay occurs regardless of your Internet connection speed. "
http://half-open.com/
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

ashk,
נכנסתי לאתר שצרפת, ואני רואה שאנחנו מדברים על אותו הדבר.
אתה בוחר שווינדוס תשלוט לך בכמות החיבורים שנפתחו...
אני בוחר שביטורנט תשלוט לך בכמות החיבורים שיפתחו...
שים לב שאתה "מתקן" משהו שתוכנה אחרת עשתה, אני מונע מהתוכנה האחרת לבצע בעיה (שאח"כ נצטרך לתקן).
בנוסף, אני מגביל לתוכנת הטורנטים בלבד, ואילו אתה מגביל לכל השימושים גם יחד, את כמות הקווים...
באיזו דרך אתה בוחר זה שיקולך...
נכנסתי לאתר שצרפת, ואני רואה שאנחנו מדברים על אותו הדבר.
אתה בוחר שווינדוס תשלוט לך בכמות החיבורים שנפתחו...
אני בוחר שביטורנט תשלוט לך בכמות החיבורים שיפתחו...
שים לב שאתה "מתקן" משהו שתוכנה אחרת עשתה, אני מונע מהתוכנה האחרת לבצע בעיה (שאח"כ נצטרך לתקן).
בנוסף, אני מגביל לתוכנת הטורנטים בלבד, ואילו אתה מגביל לכל השימושים גם יחד, את כמות הקווים...
באיזו דרך אתה בוחר זה שיקולך...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

ashk,
ההגבלה היא לא כ"כ גדולה והיא יותר כדי לשמור על המשאבים והמערכת כדי שיתפקדו בצורה טובה...
אני הגדרתי את ההגבלות של מס' הקווים הפתוחים ל 300, תאמין לי שלא צריך יותר ואני מוריד כמעט תמיד במלוא הקו שלי.
ושוב, ההגבלה דרושה רק לגבי הביטורנט... הרי לא מעניין אותי כמה חיבורים פותח הדפדפן... גם ככה זה לא פרופורציונלי לדרישות ולעומס של ביטורנט.. זה זניח..
אתה טוען שאתה מסיר את ההגבלה, אני אומר שאני לא השתמשתי ב Patch כלשהו, והמערכת מתפקדת מצויין.
שימוש בכלים שתוכנת ביטורנט מספקת, נותנת מענה לבעיה שצויינה פה.
בכל מקרה, כל אחד יעשה כראות עיניו...
שנינו הצענו פתרונות, אחרים מוזמנים לבחון אותם.
ההגבלה היא לא כ"כ גדולה והיא יותר כדי לשמור על המשאבים והמערכת כדי שיתפקדו בצורה טובה...
אני הגדרתי את ההגבלות של מס' הקווים הפתוחים ל 300, תאמין לי שלא צריך יותר ואני מוריד כמעט תמיד במלוא הקו שלי.
ושוב, ההגבלה דרושה רק לגבי הביטורנט... הרי לא מעניין אותי כמה חיבורים פותח הדפדפן... גם ככה זה לא פרופורציונלי לדרישות ולעומס של ביטורנט.. זה זניח..
אתה טוען שאתה מסיר את ההגבלה, אני אומר שאני לא השתמשתי ב Patch כלשהו, והמערכת מתפקדת מצויין.
שימוש בכלים שתוכנת ביטורנט מספקת, נותנת מענה לבעיה שצויינה פה.
בכל מקרה, כל אחד יעשה כראות עיניו...
שנינו הצענו פתרונות, אחרים מוזמנים לבחון אותם.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

נתוני חיבור: ADSL, בזק בינלאומי, 4MB
BT: נתונים בוזמני: 10K העלאה (ע"י הגבלת העלאה), 470K~ הורדה (ללא הגבלת הורדה)
לציין שברשת נמצאים 3 מחשבים נייחים (שגולשים בהם בו זמנים) וסטרימר אחד
....
כמובן שההורדה משתנה בהתאם לעומס שהאחרים עושים על הרשת..
הנתנוים זה כאשר הגלישה פחות או יותר נקייה.
אשמח לשמוע את שלך.....
לציין שברשת נמצאים 3 מחשבים נייחים (שגולשים בהם בו זמנים) וסטרימר אחד
אשמח לשמוע את שלך.....
עדכון:
1) החלפתי בפעם השניה את הראוטר/מודם (דגם dlink 2760U).
2) בצעתי את כל שינויי הקונפיגורציה שהמלצתם לבצע לביטורנט, כולל ה half open patch במחשב (אחד משלוש) שיש עליו עדיין ווינדוס XP.
כרגע חוויתי ניתוק נוסף. כל הנורות של הראוטר/מודם ירוקות, אך אני לא יכול לגלוש מאף מחשב. איפוס של הראוטר/מודם פתר את הבעיה.
אני כבר דיי מיואש, יש לי עד יום שלישי לבטל את ההתקשרות עם בזק/בזק בינלאומי (במסגרת ה 14 יום). אני לא יודע מה יקרה אחרי המועד הזה במידה והבעיה לא תפתר, נראה לי שהם מסוגלים לטרטר אותי עד סוף שנת ההתחייבות. עדיף כבר לחזור ל 5M של הוט?
אני רוצה לזהות אם הבעיה בראוטר/מודם dlink, בביטורנט או בקו של בזק.
כרגע אני מתחיל בסדרת ניסויים:
1) אני לא אפעיל את הביטורנט עד מחר בבוקר, נראה אם יהיה ניתוק נוסף - יפסול/לא יפסול את הביטורנט כמקור הבעיה.
2) מחר בבוקר אני אחליף את ה dlink במודם של בזק )aztech 600e( שיחובר לראוטר הישן שלי )sweex) ונפעיל את הביטורנט - יפסול/לא יפסול את הראוטר של בזק כמקור הבעיה.
3) אם עדיין יהיו ניתוקים, אני אשאיר את הראוטר הישן שלי ולא אפעיל את הביטורנט, בצב זה הבעיה כבר חייבת להיות אצלהם ולא אצלי.
מייאש, בסה"כ רציתי 10M...
1) החלפתי בפעם השניה את הראוטר/מודם (דגם dlink 2760U).
2) בצעתי את כל שינויי הקונפיגורציה שהמלצתם לבצע לביטורנט, כולל ה half open patch במחשב (אחד משלוש) שיש עליו עדיין ווינדוס XP.
כרגע חוויתי ניתוק נוסף. כל הנורות של הראוטר/מודם ירוקות, אך אני לא יכול לגלוש מאף מחשב. איפוס של הראוטר/מודם פתר את הבעיה.
אני כבר דיי מיואש, יש לי עד יום שלישי לבטל את ההתקשרות עם בזק/בזק בינלאומי (במסגרת ה 14 יום). אני לא יודע מה יקרה אחרי המועד הזה במידה והבעיה לא תפתר, נראה לי שהם מסוגלים לטרטר אותי עד סוף שנת ההתחייבות. עדיף כבר לחזור ל 5M של הוט?
אני רוצה לזהות אם הבעיה בראוטר/מודם dlink, בביטורנט או בקו של בזק.
כרגע אני מתחיל בסדרת ניסויים:
1) אני לא אפעיל את הביטורנט עד מחר בבוקר, נראה אם יהיה ניתוק נוסף - יפסול/לא יפסול את הביטורנט כמקור הבעיה.
2) מחר בבוקר אני אחליף את ה dlink במודם של בזק )aztech 600e( שיחובר לראוטר הישן שלי )sweex) ונפעיל את הביטורנט - יפסול/לא יפסול את הראוטר של בזק כמקור הבעיה.
3) אם עדיין יהיו ניתוקים, אני אשאיר את הראוטר הישן שלי ולא אפעיל את הביטורנט, בצב זה הבעיה כבר חייבת להיות אצלהם ולא אצלי.
מייאש, בסה"כ רציתי 10M...
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אכן,
הייתי מנתק כל פעילות אינטרנט
פרט לגלישה שנמנעת ממך בעת התקלה
מנתק כל קללינט אינטרנטי אחר.
כמו שאמרתי,
אחרי הבדיקה מול בזק ואחרי החלפת המודם
הייתי חוקר את מה שקורה בצרכנים בבית
הייתי מנתק כל פעילות אינטרנט
פרט לגלישה שנמנעת ממך בעת התקלה
מנתק כל קללינט אינטרנטי אחר.
כמו שאמרתי,
אחרי הבדיקה מול בזק ואחרי החלפת המודם
הייתי חוקר את מה שקורה בצרכנים בבית
העם דורש..... כל מיני דברים
לי יש 5M ואני מגיעה ל512K DOWN ויותר(80+% ממקסימום התאורטי) כשUP בסביבות 40-45(הגבלה אצלי 50, שזה 80% ממקסימום התאורטי). בטורנטים חשוב גם "להעלות" לשמירת RATIOliranmishani כתב:נתוני חיבור: ADSL, בזק בינלאומי, 4MB
לציין שברשת נמצאים 3 מחשבים נייחים (שגולשים בהם בו זמנים) וסטרימר אחד....
אשמח לשמוע את שלך........
סים לב שUP שלך == רק 0.2 ממקסימום תאורטי (אם DOWN == 0.94%) ואצלי 0.64-0.72 אם קצב DOWN גבוה. ברור שאם אני מגביל UP יותר, אז DOWN יהיה יותר גבוה גם.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

ashk,
איזו תשתית ואיזה ספק?
איזו תשתית ואיזה ספק?
ספק - נטוויז'ן (+ gamer IP שלא שינה הרבה)liranmishani כתב:ashk,
איזו תשתית ואיזה ספק?...
תשתית - לא משנה. היה ADSL, עכשיו HOT - תוצאות דומות
הנה המצב כרגע :
-
- UTspeed.jpg
- (9.9 KiB) הורד 6505 פעמים
אני לא נוהג לצטט את עצמי, אבל יש לי הרגשה שהתגובה הזו נעלמה בשצף תגובות ה"תחליף ראוטר".drorar כתב:אני די משוכנע שהבעיה במחשב- יש לי הרגשה שאתה נופל על מקסימום הTCP בWinXP בגלל האימיול.
תנסה את הTCP Optimizer
http://www.speedguide.net/downloads.php
שים לב, תעבוד לפי ההוראות....