ראוטר D LINK של בזק
גם לי יש את הראוטר הזה כשבוע וחצי והחליפו לי אותו פעמיים. (אני כרגע בשלישי).djbenny כתב:איזה בסדר.. אני בבעיות רציניות איתו .. בזק לא יודעים מה לעשות איתי .
החליפו לי כבר 3 ראוטרים כאלה ושום דבר לא פותר את הבעיה .
בעיקרון הכל בסדר גמור עם הראוטר, ברגע שאני מתחבר אליו ממחשב נייד בצורה אלחוטית (מקבוקים של אפל - עם כרטיס רשת N) הראוטר מפסיק לתפקד כשרת DNS . הכוונה היא שכאשר אני מתחבר עם מחשב נייד אני לא יכול לגלוש יותר ברשת כולה (כולל מחשבים שמחוברים בצורה קוויות) .
היום, אחרי ששלחו לי ראוטר שלישי כזה וזה לא פתר את הבעיה הם אומרים שהם יבדקו את הנושא מול DLink העולמית ...
כרגע אני ממתין ....
הבעיה שלי היא שיש לי ניתוקים פעם ביום-יומיים. פעם אחת הצלחתי לראות שהראוטר ביצע אתחול בעצמו ואז לא הצליח להתחבר עד שביצעתי אתחול ידני, אני מניח שזה מה שקורה בדר"כ כשאני לא רואה. ייתכן שיש עוד ניתוקים כאשר אני לא נמצא, אבל הראוטר מצליח להחבר מחדש בעצמו.
מצחיק, כשדיברתי עם התמיכה שלהם הם טענו שאני היחידי עם בעיות.
בינתיים ביצעתי מספר שינויים ברשת הפנימית (שלושה מחשבים בחיבור קווי), מקווה שיחזיק מעמד הפעם. הבעיה שקשה לאסוף סטטיסטיקה כי הניתוקים קורים בתדירות של פעם ביום-יומיים.
איך? יש לך הצעה ספציפית חוץ מאשר לוותר על שינה ולבהות בראוטר עד שיתאפס?sam22 כתב:לעקוב אחרי הניתוקים...
הפעלתי במשך מספר ימים את הלוג בראוטר, הבעיה היא שהוא מוחק את הלוג בכל איפוס
איך אתה מנתר את הניתוקים?
-
sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני בדרך כלל עובד על נייד ובחדר העבודה רואה את המחשב שמוריד בניוז
אז לגבי ניתוקים באינטרנט אני רואה את הגרף שמראה 30 דקות אחורה.
לגבי ניתוקים ברשת עצמה,
אז רוב היום עובד הSB3 שמשמיע מוזיקה וניתוקים מיד מורגשים בו בשמיעה ובתצוגה
אני על לפטופ שעובד אלחוטי וחוטי לסרוגין.
הכי מדעי שיש לי
לגבי ניתוקים ברשת עצמה,
הכי מדעי שיש לי
העם דורש..... כל מיני דברים
בזק הציעו לי להחליף את הראוטר בפעם השלישית. אני בנתיים מחכה לניתוק הבא שיגיע (ואני מאמין שיגיע).sam22 כתב:אני בדרך כלל עובד על נייד ובחדר העבודה רואה את המחשב שמוריד בניוז
לגבי ניתוקים ברשת עצמה,
הכי מדעי שיש לי...
התקנתי עכשיו תוכנה שנקראת ConnectionMonitor, היא מבצעת פינגים בזמנים קבועים לפי בחירתי. נראה מה תהיה התוצאה בבוקר. חבל שלא חשבתי על זה לפני שבוע, היה חוסך זמן...sam22 כתב:מדאיג מאוד
אבל טוב לדעת שיש עוד
ככה יש יותר אפשרות להשפיע עלייהם...
תשמע זה לא יאמן, גם לי הם אומרים שהם לא נתקלו בשום לקוח עם בעיה בראוטר הזה .eagle75 כתב:גם לי יש את הראוטר הזה כשבוע וחצי והחליפו לי אותו פעמיים. (אני כרגע בשלישי).djbenny כתב:איזה בסדר.. אני בבעיות רציניות איתו .. בזק לא יודעים מה לעשות איתי .
החליפו לי כבר 3 ראוטרים כאלה ושום דבר לא פותר את הבעיה .
בעיקרון הכל בסדר גמור עם הראוטר, ברגע שאני מתחבר אליו ממחשב נייד בצורה אלחוטית (מקבוקים של אפל - עם כרטיס רשת N) הראוטר מפסיק לתפקד כשרת DNS . הכוונה היא שכאשר אני מתחבר עם מחשב נייד אני לא יכול לגלוש יותר ברשת כולה (כולל מחשבים שמחוברים בצורה קוויות) .
היום, אחרי ששלחו לי ראוטר שלישי כזה וזה לא פתר את הבעיה הם אומרים שהם יבדקו את הנושא מול DLink העולמית ...
כרגע אני ממתין ....
הבעיה שלי היא שיש לי ניתוקים פעם ביום-יומיים. פעם אחת הצלחתי לראות שהראוטר ביצע אתחול בעצמו ואז לא הצליח להתחבר עד שביצעתי אתחול ידני, אני מניח שזה מה שקורה בדר"כ כשאני לא רואה. ייתכן שיש עוד ניתוקים כאשר אני לא נמצא, אבל הראוטר מצליח להחבר מחדש בעצמו.
מצחיק, כשדיברתי עם התמיכה שלהם הם טענו שאני היחידי עם בעיות.
בינתיים ביצעתי מספר שינויים ברשת הפנימית (שלושה מחשבים בחיבור קווי), מקווה שיחזיק מעמד הפעם. הבעיה שקשה לאסוף סטטיסטיקה כי הניתוקים קורים בתדירות של פעם ביום-יומיים....
בכל אופן ניסיתי את כל האופציות, כיביתי הכול, הפעלתי את הראוטר אחרי ריסטור Factory Default, אחרי זה את המחשב הביתי בחיבור הקווי, הגדרתי את הראוטר והוא עובד נפלא, ברגע שאני מתחבר דרך מחשב נייד בחיבור אלחוטי אין ניתוב DNS כולל במחשב הקווי .
אני סבור שיש בעיה מסויימת שקשורה לתוכנה של הראוטר ועדכון Firmware יפתור את הבעיה .
נראה מה בזק יגידו בימים הקרובים ...