http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=549
Xtreamer, מישהו מכיר?
הם שלחו לכל ההזמנות מ-1.7 רק שTNT נכשלה בלשלוח לכולם את מספרי המעקבsagyle כתב:שום דבר לא בטוח . אני מה first batch ועדיין לא נשלח .the_mg כתב:רק בשביל להיות בטוח, אם אני מזמין עכשיו הם שולחים רק ב 1.8?...
בטוח יש רק דבר אחד...
למרות שלא קיבלת מספר מעקב ואתה מהחלק הראשון אז זה נשלח אליך רק לא שלחו לך מספר
זאת אשמת TNT בלבד.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
או שכן או שלא .usagi כתב:הם שלחו לכל ההזמנות מ-1.7 רק שTNT נכשלה בלשלוח לכולם את מספרי המעקבsagyle כתב:שום דבר לא בטוח . אני מה first batch ועדיין לא נשלח .the_mg כתב:רק בשביל להיות בטוח, אם אני מזמין עכשיו הם שולחים רק ב 1.8?...
בטוח יש רק דבר אחד...
זאת אשמת TNT בלבד....
אני יכול להגיד שזה באמת לא דחוף לי , אני סתם מתרגש מההייפ , גם ככה אני בתקופת בחינות ולא רואה טלוויזיה\אור יום\את הסוף עד ל28 לחודש .
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
כ"כ מוכר...sagyle כתב: או שכן או שלא .
אני יכול להגיד שזה באמת לא דחוף לי , אני סתם מתרגש מההייפ , גם ככה אני בתקופת בחינות ולא רואה טלוויזיה\אור יום\את הסוף עד ל28 לחודש ....
המפלט שלי זה הפורום
(אנחנו אפילו בתחום קרוב... אני בתואר שני במיקרוביולוגיה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
אני מעדיף את עולם המקרו ...uriler כתב:כ"כ מוכר...sagyle כתב: או שכן או שלא .
אני יכול להגיד שזה באמת לא דחוף לי , אני סתם מתרגש מההייפ , גם ככה אני בתקופת בחינות ולא רואה טלוויזיה\אור יום\את הסוף עד ל28 לחודש ....
המפלט שלי זה הפורום
(אנחנו אפילו בתחום קרוב... אני בתואר שני במיקרוביולוגיה)
...
כנראה שזאת לא הייתה רק תקלה במספרי המעקב.. ההזמנה שלי עדיין בסיאולusagi כתב:הם שלחו לכל ההזמנות מ-1.7 רק שTNT נכשלה בלשלוח לכולם את מספרי המעקבsagyle כתב:שום דבר לא בטוח . אני מה first batch ועדיין לא נשלח .the_mg כתב:רק בשביל להיות בטוח, אם אני מזמין עכשיו הם שולחים רק ב 1.8?...
בטוח יש רק דבר אחד...
זאת אשמת TNT בלבד....
08 Jul 2009 11:29:20 Seoul Shipment In Transit.
רק סטודנטים הזמינו את המכשיר הזה?uriler כתב:כ"כ מוכר...sagyle כתב: או שכן או שלא .
המפלט שלי זה הפורום
(אנחנו אפילו בתחום קרוב... אני בתואר שני במיקרוביולוגיה)
...
נראה שהישראלים יקבלו כולם בקרבת אותו הזמן
08 Jul 2009 11:29:22 Seoul Shipment In Transit.
אצלי אותו המצב.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא מוזר שעד עכשיו אף אחד לא הראה יכולות HD של המכשיר?!yeuda כתב:מצאתי ב youtube עוד שני סרטונים על ה xtreamer
....
כל סרט ב YOUTUBE שמראה הצגת סרט במכשיר, היה DIVX או DVD. אף אחד לא הראה שיש אפשרות לנגן MKV.
אני מקווה שאתה לא באמת רציני בנוגע לזה שיש מצב שהוא לא מנגן HD.. די כבר הבנו שאין כאן תרמית, כמה אנשים ראשונים כבר קיבלו אות והוא עובד, מנגן 1080P בלי בעיה, כמובן שיש לו אי אילו בעיות שיפתרו עם עדכוני קושחה בקרוב,
אבל נראה שיש כאן בהחלט מצב למוצר מצויין ביחס למחיר שלו ובכלל.
אבל נראה שיש כאן בהחלט מצב למוצר מצויין ביחס למחיר שלו ובכלל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
מסכים עם falcon1, מוזר שאין וידאו שמנגן HD,
מה שכן, לאור היותנו אחד האתרים החזקים להבנתי בסטרימרים - מציע למי שעוד לא הזמין לחכות לביקורת המסודרת מטעם האתר.
מה שכן, לאור היותנו אחד האתרים החזקים להבנתי בסטרימרים - מציע למי שעוד לא הזמין לחכות לביקורת המסודרת מטעם האתר.
הם **** אמיתיים. קיבלו תגובה **** מ HI-JACK -yeuda כתב:החברה מ xtreamer שוב משווים למי יש יותר גדול![]()
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=549...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 9&start=10
נערך לאחרונה על ידי mediaplay ב 08/07/2009 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
mediaplay,
אנא ערוך את תגובתך האחרונה, בהיותך משווק - אין בעייה שתקשר לפורום שלהם, אבל אנא אל תתייחס אליהם כ- X או Y.
אנא ערוך את תגובתך האחרונה, בהיותך משווק - אין בעייה שתקשר לפורום שלהם, אבל אנא אל תתייחס אליהם כ- X או Y.