תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #481 

איינשטיין כתב:
pitka27 כתב:שלום לכולם , אני צריך להחליף את הממיר לממיר חדש עקב פעולה איטית,רציתי דעת עם יש דרך לגבות את המידע על ההרדיסק??
...
לא, לצער כולנו אין דרך.
...

אילו יס הייתה רוצה היא יכלה לתת לכולנו לגבות .......

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #482 

והיא לא רוצה כי היא לא יכולה. המידע מוצפן עם drm בגלל הנחיות האולפנים. היא לא יכולה לתת לך לגבות, כי זה לא יעזור לך ואין לה שום אינטרס שמידע כזה ייסתובב בסביבות לא מאובטחות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #483 

MartinHSabag כתב:והיא לא רוצה כי היא לא יכולה. המידע מוצפן עם drm בגלל הנחיות האולפנים. היא לא יכולה לתת לך לגבות, כי זה לא יעזור לך ואין לה שום אינטרס שמידע כזה ייסתובב בסביבות לא מאובטחות.
...

גם טענה זאת ניתן לפתור בשרתים גיבוי מאובטחים , הרצון האמיתי לעודד שירותי vod

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #484 

מה התקורה של זה? מי יישלם על זה? בשביל כמה אנשים ששומרים תוכן על הממיר והתקלקל להם? עובדה שבסה״כ זה זניח לחלוטין, אגל למצוא פתרון טכני ולאשר אותו ע״י האולפנים וכו׳ פשוט לא כלכלי ולא יצדיק את עצמו.
תזכור זו חברה שעדיין לא ממש רווחית, היא צריכה מודלים להכנסות לא להוצאות.....
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #485 

MartinHSabag כתב:מה התקורה של זה? מי יישלם על זה? בשביל כמה אנשים ששומרים תוכן על הממיר והתקלקל להם? עובדה שבסה״כ זה זניח לחלוטין, אגל למצוא פתרון טכני ולאשר אותו ע״י האולפנים וכו׳ פשוט לא כלכלי ולא יצדיק את עצמו.
תזכור זו חברה שעדיין לא ממש רווחית, היא צריכה מודלים להכנסות לא להוצאות.....
...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה עוד מעט נקים שירתרום עבור יס

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #486 

לא כתבתי את זה כדי שנרחם עליהם. זה עסק כמו כל עסק, ולכן כתבתי את זה ואני מנסה להסביר את הרציונאל מאחורי החלטות במה להשקיע ובמה לא.
משפט כמו "אילו היתה רוצה...." לא מתאים לרמת הדיון כאן.
זה לא עיניין של "חשק" או "גחמה". זה עסק. אם אין לזה הצדקה כלכלית, אז לא עושים.
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #487 

MartinHSabag כתב:לא כתבתי את זה כדי שנרחם עליהם. זה עסק כמו כל עסק, ולכן כתבתי את זה ואני מנסה להסביר את הרציונאל מאחורי החלטות במה להשקיע ובמה לא.
משפט כמו "אילו היתה רוצה...." לא מתאים לרמת הדיון כאן.
זה לא עיניין של "חשק" או "גחמה". זה עסק. אם אין לזה הצדקה כלכלית, אז לא עושים.
...
מאיפה קבעת העובדות שזה לא כלכלי?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #488 

זו לא "עובדה" אלא זו דעתי. אתה מוזמן לסתור אותה תוך הצגת עלויות כמו שאתה מכיר אותן.
לפי תפיסתך זה שירות שיעלה כסף ללקוח או שהוא יהיה חינם?
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #489 

MartinHSabag כתב:זו לא "עובדה" אלא זו דעתי. אתה מוזמן לסתור אותה תוך הצגת עלויות כמו שאתה מכיר אותן.
לפי תפיסתך זה שירות שיעלה כסף ללקוח או שהוא יהיה חינם?
...
כמו כל שירות הנתון ליכולת המיקוח של הלקוח

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #490 

עזוב את המיקוח, אני מדבר ברמת כיסוי העלויות הנוספות של שירות כזה (הקמת התשתית, הקמת השירות במערכת, תמיכה, אחזקה, הרחבת זכויות התוכן, שינויים ב-MIDDLEWARE של הממירים, עלויות STREAMING וכו'). מאיפה אמורים לכסות את ההשקעה הזו?
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #491 

MartinHSabag כתב:עזוב את המיקוח, אני מדבר ברמת כיסוי העלויות הנוספות של שירות כזה (הקמת התשתית, הקמת השירות במערכת, תמיכה, אחזקה, הרחבת זכויות התוכן, שינויים ב-MIDDLEWARE של הממירים, עלויות STREAMING וכו'). מאיפה אמורים לכסות את ההשקעה הזו?
...

כמו שלא מעניין מהיכן בא התשלום של הלקוח לנותן השירות, כך ללקוח לא צריך לעניין מה הם מקורות המימון של נותן השירות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #492 

תגיד לי, אתה סתם רוצה להתווכח? אני מנסה ליצור דיון מעמיק ומקצועי על עולם ה-PAY TV, האינטרסים המסחריים שבו, ההגמוניה שמשתנה עם כניסת מפעילים חדשים על OTT ואתה עונה לי ברמה של "לא אכפת לי מאיפה המימון?"

איך אני אמור לענות לתשובה כזו? אם אתה לא רוצה לדון ורק רוצה להגיד את המילה האחרונה, אז הנה, קיבלת.
אם אתה רוצה, ולו לצורך הדיון, לנסות להיכנס לנעלי בעלי המנויות של חברה כמו יס/הוט ולחשוב, שוב, לצורך הסימולציה, מה עןשים עם התקציב (מפתחים פיצ'רים חדשים כמו הקלטה בענן או קונים עוד תוכן פרימיום למשל) אז בבקשה. אם לא, אז זה גם בסדר.
About.me

nirkarpik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #493 

MartinHSabag כתב:והיא לא רוצה כי היא לא יכולה. המידע מוצפן עם drm בגלל הנחיות האולפנים. היא לא יכולה לתת לך לגבות, כי זה לא יעזור לך ואין לה שום אינטרס שמידע כזה ייסתובב בסביבות לא מאובטחות.
...
אני לא בקיע בהנחיות האולפנים, אולם מנסיון שלי והסביבה הקרובה (משפחה וחברים) כ 60-70% החליפו ממיר, אני לדוגמא החלפתי פעמיים.
לא הבנתי מדוע לא ניתן לשלוף את הדיסק הקשיח ולהעביר אותו לממיר החדש, זה אומנם לא גיבוי, אבל יספק פתרון למרבית המשתמשים שנאלצים להחליף ממיר.
לדעתי זה גם לא פוגע בהצפנה או מאפשר הורדת חומר מהממיר.
אני מאמין שניתן למצוא פתרונות יצירתיים בעלות יחסית נמוכה - זה הכל עניין של רצון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #494 

שוב, הרצון קיים. גם בשיחות שעשינו עם ניציגים בכירים של יס, אפילו באירועים שגם חברי אתר נוספים היו והנקודה הועלתה, הנקודה הזו כואבת ליס. הם מבינים שהלקוח נפגע פה והחוויה שלו בעייתית. גם אם סטטיסטית, כמות התקלות נמוכה, זה ברור שלמי שזה קורה, לא מעניינת הסטטיסטיקה, בשבילו זה 100%, יחד עם זאת, פתיחת ממיר בבית הלקוח והחלפת כוננים קשיחים זה לא מעשי (נניח שזה לא עובד מאיזושהי סיבה, למשל הרד דיסק תקול), אין ממש דרך לעשות דיאגנוסטיקה מסודרת ואז מה? ייקחו למעבדה או שאז "מתייאשים" ונותנים לו ממיר חדש והלך לו החומר?

מכיון שהעלות של טיפול כזה היא גבוהה יחסית (צריכים עוד טכנאים, עוד מיומנויות לטכנאים, עוד זמן וכו') זה בסוף מתגלגל אלינו, חזרה ללקוח, ולכן הם החליטו שלא מנסים לשחזר תוכן מממיר תקול, על כל המשמעויות של זה.

שלא תבינו לא נכון, אני איתכם, גם אני הייתי רוצה לא לאבד את התוכן (בחדר שינה יש לי YES MAX ישן שאני לא משדרג כי אני לא רוצה לשלם על שני ממירים בזמן החפיפה בינהם) וגם אני הייתי רוצה גיבוי בענן, אני רק מנסה לתת לכם את נקודת המבט של העסק ולא רק של הצרכן ש"דורש" מוצר אולטימטיבי במינימום עלות.
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #495 

MartinHSabag כתב:תגיד לי, אתה סתם רוצה להתווכח? אני מנסה ליצור דיון מעמיק ומקצועי על עולם ה-PAY TV, האינטרסים המסחריים שבו, ההגמוניה שמשתנה עם כניסת מפעילים חדשים על OTT ואתה עונה לי ברמה של "לא אכפת לי מאיפה המימון?"

איך אני אמור לענות לתשובה כזו? אם אתה לא רוצה לדון ורק רוצה להגיד את המילה האחרונה, אז הנה, קיבלת.
אם אתה רוצה, ולו לצורך הדיון, לנסות להיכנס לנעלי בעלי המנויות של חברה כמו יס/הוט ולחשוב, שוב, לצורך הסימולציה, מה עןשים עם התקציב (מפתחים פיצ'רים חדשים כמו הקלטה בענן או קונים עוד תוכן פרימיום למשל) אז בבקשה. אם לא, אז זה גם בסדר.
...
זה לא עניין מי נתן המילה האחרונה , אלא חשיבה שלי שונה., שאני הצרכן צריך לקבל יותר , וחשיבה שחברה מחלקת דיבידנדים במקום לשקיע במשאבים של החברה זה מראה לאן החברה שואפת זה מבאס
https://www.harel-group.co.il/wps/wcm/. ... _harel.pdf?.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”