תגובות למאמר: איך להכין ביקורת מסכים ב-79 צעדים פשוטים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
בהחלט יש להעריך עד מאוד את העבודה שעפר משקיע על כל מסך.
עפר לוקח את זמנו הפנוי, שזה אחד המשאבים הכי יקרים עבורו (ובטח גם עבור רובנו) ומבזבז כמות נכבדת ממנו על בדיקה של מסך שבכלל לא שלו ולא תמיד המסך בכלל מעניין אותו, רק עבור ביקורת נוספת לאתר, שנוכל לקרוא ולהתרשם. וכל העבודה הזאת נעשית בעצם כשירות עבורנו וכמקדם מכירות רציני (כמובן במידה והבחינה יצאה חיובית) עבור המשווק המקומי אשר הגיש את המסך.
לבסוף, עפר לא רואה אגורה אחת שחוקה מכל העבודה הזאת ומעבר לדלת כבר ממתינים בחוסר סבלנות מסכים נוספים.
כשקוראים את הכתבה, ממש מתקשים להאמין כיצד אדם מוציא כל כך הרבה מזמנו ומשקיע מאמצים כבירים בלמידה של טכנולוגיות חדשות ונבירה ב Manual-ים של מסכים ללא שום תמורה מלבד מילים חמות בפורום.
אני אישית מודה לך בכל פעם שאתה מעלה ביקורת או כתבה נוספת על הכתב, אנחנו נהיים רק עשירים מכך.
עפר לוקח את זמנו הפנוי, שזה אחד המשאבים הכי יקרים עבורו (ובטח גם עבור רובנו) ומבזבז כמות נכבדת ממנו על בדיקה של מסך שבכלל לא שלו ולא תמיד המסך בכלל מעניין אותו, רק עבור ביקורת נוספת לאתר, שנוכל לקרוא ולהתרשם. וכל העבודה הזאת נעשית בעצם כשירות עבורנו וכמקדם מכירות רציני (כמובן במידה והבחינה יצאה חיובית) עבור המשווק המקומי אשר הגיש את המסך.
לבסוף, עפר לא רואה אגורה אחת שחוקה מכל העבודה הזאת ומעבר לדלת כבר ממתינים בחוסר סבלנות מסכים נוספים.
כשקוראים את הכתבה, ממש מתקשים להאמין כיצד אדם מוציא כל כך הרבה מזמנו ומשקיע מאמצים כבירים בלמידה של טכנולוגיות חדשות ונבירה ב Manual-ים של מסכים ללא שום תמורה מלבד מילים חמות בפורום.
אני אישית מודה לך בכל פעם שאתה מעלה ביקורת או כתבה נוספת על הכתב, אנחנו נהיים רק עשירים מכך.
באמת שאין לי דרך טובה לנסח את זה!ziv_r כתב:בהחלט יש להעריך עד מאוד את העבודה שעפר משקיע על כל מסך.
אני אישית מודה לך בכל פעם שאתה מעלה ביקורת או כתבה נוספת על הכתב, אנחנו נהיים רק עשירים מכך....
נשאר לומר את התודה שלי לעופר על הדרך המאלפת שאתה מציג את הדברים בשקיפות ואובייקטיביות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לעופר התותח -עזור לפשוטים
ככל שאני קורא יות כך אני מבין שהמצב שלי גרוע יותר
איך אני מכייל כיול בסיס את הפלזמה שלי בחיבור DTT
איך אני מכייל כיול בסיס את הפלזמה שלי בחיבור DTT
-
MartinHSabag