מה לעשות, 3D לעניים...
אולימפיאדה - לונדון 2012
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הרבה יותר גרוע.guyezra כתב:שפירא בר אור ששחה עם כובע שרשום עליו קופלב (אני מבין שזו מחווה לשחיין שפיספס את האולימפיאדה עקב ניתוח) לא יעלה לחצי הגמר ב-200 חופשי...
האיגוד לא סיפק לו כובע (יש שם סכסוך ארוך).
נערך לאחרונה על ידי eg99 ב 29/07/2012 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
לא צריך להתפוצץ מקנאה.afiul כתב:שידורי 3D בערוצי טלויזיה...להתפוצץ מקנאה. נקווה שייפלו שאריות לרשת...
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/euro ... 40127.html...
מספיק להתקין צלחת לווין ולהנות מעוד כמה ערוצי 3D.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
אני מודע לסיכסוך וזו הייתה המחשבה הראשונה שליeg99 כתב:הרבה יותר גרוע.guyezra כתב:שפירא בר אור ששחה עם כובע שרשום עליו קופלב (אני מבין שזו מחווה לשחיין שפיספס את האולימפיאדה עקב ניתוח) לא יעלה לחצי הגמר ב-200 חופשי...
האיגוד לא סיפק לו כובע (יש שם סכסוך ארוך)....
פשוט מקריאה הבנתי שזו מחווה.
בהחלט ייתכן שלא...
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
להזכירך - כל מדינה שולחת עד 2 שחיינים לכל מקצוע יחידים.kingikra כתב: פלפס כבר שנתיים-שלוש לא בכושר בכלל. ברור שכולם רוצים שהגיבור יקום בדיוק בזמן וינצח את כולם אבל זה קורה בעיקר בסרטים. נכון לכרגע, אני לא חושב שהוא מועמד למדליה באף אחד מהמקצים האישיים בהם הוא משתתף.
ד"א, גם מבולט מצפים בדיוק לאותו הדבר וגם שם אני סקפטי למרות שאין מה להשוות בין התוצאות של בולט בשנתיים האחרונות לבין אלו של פלפס....
פלפס מתחרה ב 4 מקצועות אישיים, כלומר הוא עדיין בין שני האמריקאים הכי טובים (אותה ארה"ב שלוקחת דרך קבע בין רבע לשליש מהמדליות בשחיה....) ב 100 פרפר, 200 פרפר, 200 ו 400 מעורב אישי, וגם בין ארבעת שחייני 100 חתירה הכי טובים בארה"ב.
"לא בכושר" ו "רק מקום 4" זה מאד יחסי...
ושלא תתבלבל - אין לי שום עניין מיוחד בהצלחתו או בכשלונו, ואני (בניגוד לאריה
רק מכניס קצת פרופורציות.
נערך לאחרונה על ידי eg99 ב 29/07/2012 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עזבו אתכם שחייה......אין על בדמינטון!!!!!!!!!!!! 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני לא יודע אם יצא לך לשחק או לראות משחק בדמינטון על רמה בלייב.agent__smith כתב:עזבו אתכם שחייה......אין על בדמינטון!!!!!!!!!!!!...
מדובר במשחק הכי זריז ממשחקי המחבט, והכדור-נוצה מגיע למהירויות הכי גבוהות מבין כל שאר משחקי המחבט.
הבעייה היא שזה משחק שלא ממש עובר טוב בטלוויזיה, בדומה לפינג פונג.
טניס עובר טוב בטלויזייה, כי יחסית לאחרים, הוא משחק יותר איטי.
משה
משה,
רק מה לעשות שהמהירויות האלה מתפוגגות במאית השנייה בעקבות האטה של כדור הנוצה, מה שהופך את המהירות הממוצעת לנמוכה בהרבה מזאת שיש בענפי המחבט (נניח טניס)
רק מה לעשות שהמהירויות האלה מתפוגגות במאית השנייה בעקבות האטה של כדור הנוצה, מה שהופך את המהירות הממוצעת לנמוכה בהרבה מזאת שיש בענפי המחבט (נניח טניס)
נכון שזה מאיט מאוד, ונכון גם שהגזמת פראות עם המאיות שנייה.osherov כתב:משה,
רק מה לעשות שהמהירויות האלה מתפוגגות במאית השנייה בעקבות האטה של כדור הנוצה, מה שהופך את המהירות הממוצעת לנמוכה בהרבה מזאת שיש בענפי המחבט (נניח טניס)...
אבל המהירות הממוצעת של הכדור לא צריכה להעסיק אותנו ישירות, היא רק הגורם.
מה שרלוונטי לזריזות המשחק זה כמה זמן יש בין מכה למכה, כלומר, כמה זמן יש לשחקן להגיב.
בבדמינטון יש הרבה יותר מצבים של תגובה מהירה. הרבה יותר מאשר בטניס.
יכול מאוד להיות שהמהירות הממוצעת של כדור הטניס גבוהה, אבל גם המגרש שם ארוך בהרבה.
פה כתוב שפינג פונג יותר זריז: http://en.wikipedia.org/wiki/Badminton# ... quirements
האמת שצריך גם להגדיר על מה ממצעים, על כל המשחק או על הקטעים הזריזים יותר, אבל ברור פשוט מלהסתכל שטניס לא מתחרה על הזריזות, רק על המהירות הממוצעת של הכדור, שלטעמי לא כל כך מענינת.
משה
ההבדל בין טניס וכדור נוצה הוא בעיני בערך כמו הבדל בין ריצת מרתון להליכה 50 ק"מ.
osherov כתב:ההבדל בין טניס וכדור נוצה הוא בעיני בערך כמו הבדל בין ריצת מרתון להליכה 50 ק"מ....
זה שיש הבדל ידוע בפופולאריות זה ברור. יש לזה סיבות, חלקן ברורת מאליהן , חלקן מקריות.
ההשוואה שלך, לעומת זאת, מצביע על כך שאתה חושב שזה הבדל שמיים וארץ במאמץ הגופני הנדרש. פה, נראה לי שפשוט אין לך מושג.
ייתכן מאוד שטניס יותר מאמץ, ובטוח שברמות הגבוהות הוא ידרוש יותר פשוט כי הפופולאריות שלו גורמת לכך שיהיה עוד יותר קשה בצמרת.
מדבריך נשמע כאילו מדובר במשחק קליל. זה ממש לא כך.
משה
מאיפה הגעת למסקנה הזאת?
מי דיבר על כושר וקושי..דיברתי סתאם על משחק שלא מעניין אף אחד בגלל המוזרות שבו. בדיוק כמו הליכה
מי דיבר על כושר וקושי..דיברתי סתאם על משחק שלא מעניין אף אחד בגלל המוזרות שבו. בדיוק כמו הליכה