שרשור תגובות: HOT Fiber - הקופסא שעושה כמעט הכל
- psibeast
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1940
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
בחנות הכבל עבד עם הממיר שלהם (שאינו פייברבוקס) כשהוא עוד משורשר לכבל 10 מטר נוסף כך שהמרחק שם היה 30 מטר סה"כ. השאלה היא האם זה לא עבד אצלי כי הפייברבוקס אצלי בעייתי, או שבאופן כללי הפייברבוקס מוציא סיגנל חלש יותר מממירים אחרים של החברה?
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי יש לי בעיה עם ה serviio ב2 מחשבים מותקן ואחרי זמן הם כבר לא עובדים וגם הממיר לא מזה את המחשב במפת מכשירים שמחוברים הכול מופיע יש איזה תוכנה אחרת שכן תעבוד לי טוב יש לי 2 מחשבים עם WIN7 שני סוגים אחרים ובשנייהם לא עובדת התוכנה מסיר ומוריד ועוד הפעם חוזר על התקלה אני אשמח לתוכנה אחרת שעובדת טוב עם הפייבר תודה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
באג מוזר. הוא מקליט פרקים שכבר היו ונמחקו או עדיין קיימים. יש לי 67 פרקים של זגורי.
היתה בעיה כזו בכללי:
היתה בעיה כזו בהוט לפני שבוע, חלפה לה מעצמה...oferlaor כתב:באג מוזר. הוא מקליט פרקים שכבר היו ונמחקו או עדיין קיימים. יש לי 67 פרקים של זגורי....
אני לא מאמין חשבתי שרק לי היתה את הבעיה הזאתmotiz כתב:לידיעת כל בעלי הפיבר הוט,
מסתבר שאם יש בבניין עוד ממיר עם חיבור קווי עם מוקה
לא ניתן לקבל אינטרנט מכיוון שהמוקה לא תעבוד (אלא אם כן אתם לבד בבניין עם החיסור הנל)
כמובן שהוט לא פירסמו את הנושא...
כמה ארוחות וקפה קיבלתי מהם עד שמצאו שזאת
הבעיה אצלי...
זה ממש נכון , בעיה רצינית!!
·
- OhadLugasi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
- השלט על הפנים נדפק לאחר חודשיים גם אחרי ניסיונות כושלים לסנכרן אותו מחדש מול הטלויזיה/הממיר.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
·היה פה עוד מישהו שרשם את זה אבל אתם טועים. איך בכלל הגעתם למסקנה הזו?motiz כתב:לידיעת כל בעלי הפיבר הוט,
מסתבר שאם יש בבניין עוד ממיר עם חיבור קווי עם מוקה
לא ניתן לקבל אינטרנט מכיוון שהמוקה לא תעבוד (אלא אם כן אתם לבד בבניין עם החיסור הנל)
כמובן שהוט לא פירסמו את הנושא...
קודם כל בטכנולוגיה הזו לא מוזכר שום דבר בקשר לכך וגם לא רשום באתרים של החברות שמייצרות את המוקות שזה אך ורק לביתי קרקע.
דבר שני תזמין ממיר מיני פייבר ותראה שאין שום תקלה שכן המיני הוא גם מוקה ותראה שהם יסדרו את הבעיה כמו גדולים.
הבעיה הזו אצל הוט אז תתעקש שיסדרו אותה.
·איך אתה יודע שהוא צודק? ואיך אתה יודע שיש עוד מישהו בבניין שלך עם מוקה?lieli כתב:אני לא מאמין חשבתי שרק לי היתה את הבעיה הזאת
כמה ארוחות וקפה קיבלתי מהם עד שמצאו שזאת
הבעיה אצלי...
זה ממש נכון , בעיה רצינית!!...
הבעיה הזו אצלכם חברים ואני יוכיח לכם ללא שום בעיה תזמין ממיר מיני רק לבדיקה (כמובן תתעקש ללא עלות התקנה וכמובן שגם אל תגיד להם שזה רק לבדיקה) ותראה איזה פלא פלאים לא תיהיה שום בעיה והכל יעבוד כמו שצריך.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אבל הרגע רשמת שהוא צודק אז איך המיני עובד לך?
בכל אופן אתם רואים צדקתי מה שאמרתם לא נכון והוכחה לכך שעם המיני הכל תקין.
בכל אופן אתם רואים צדקתי מה שאמרתם לא נכון והוכחה לכך שעם המיני הכל תקין.
·לגבי כונן BLUERAY שמציעים בתשלום 600+ חד פעמי מאפשר הזרמה מהרשת הביתית של סרטי 3D ISO BLUERAY ? מה שחוסך חיבור של מחשב וכל הבלאגן, למישהו יש מושג?oferlaor כתב:את הבדיקה עשיתי מספר פעמים על ידי העברה הלוך וחזור בין שני הממירים. בדקתי תוך כדי תמונה קפואה ותוך כדי ניגון אותו תוכן בדיוק. בבדיקה ערוץ 10 יצא חד יותר בהוט וערוץ
2 ביס. לא ברור לי מה הסיבה אבל זה הממצאים..
קל מאוד לעשות את הבדיקה כשיש את כל הדברים הנחוצים - הדרך לבדוק הוא להשוות טקסט וגבולות החדות שלו....