שרשור תגובות: הודעה לעיתונות: אייל גולן בשיתוף חברת C-DATA משיקים את מותג ה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #61 

עמית_38 כתב:מחזק את דבריך: אתם כותבים דבר אחד אבל בפועל אתם מתנהגים בדיוק הפוך, כתבתם שאתם מתמקדים במוצר ולא בפוליטיקה אבל אפילו הכותרת של הכתבה מתחילה באייל גולן במקום לכתוב באמת רק על המוצר ולהזכיר אולי בשורה אחת קטנה שהאדון גולן הוא הפרזנטור (מה שבכלל לא צריך לעניין את קוראי האתר , כי הזמר לא קשור לפיתוח האוזניות בכלל).
כתבתם שאתם מחוייבים רק לדיווח אובייקטיבי ולא לשום דבר מעבר לזה , אבל זה לא קורה תמיד , כמו למשל כשהיתה תערוכת אודיו של האתר המתחרה (שזה הכי רלוונטי לתחום) , לא נתתם לכתוב על זה בפורום (כנראה בגלל סיבות מסחריות) אז הנה דוגמה לזה שאתם לא אובייקטיביים . או שאתה אובייקטיבי לכולם או שלא , אין באמצע .
...
·

הדגש של אייל גולן נעשה על ידי ההשקה. לא אנחנו שמנו אותו בקדמת הבימה. הדיווח משקף אץ מה שהיה שם - לטוב ולרע. ליגיטימי להתרגז על כך כל עוד לא מתחילים בהטחות אשמה וגזענות.

לגבי האתר המתחרה (אפשר להגיד dtown זה לא בושה...) הסיבה שלא כיסינו אותו הוא שאין דרך לבקר את המתחרה שלך באופן אובייקטיבי. ברור שמה שלא תעשה זה יהיה בעייתי.

עכשיו, אפשר להרגע ולהוריד את הטונים?

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 301 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #62 

giladk123 כתב:
...
...
איך בדיוק זה מקרה קלאסי של "הפוסל במומו פוסל"? אני הבעתי את דעתי לגבי הטיעונים שלך והסברתי מדוע דעתי כזאת, באותה מידה אני יכול לומר שגם אתה מקרה קלאסי של "הפוסל במומו פוסל" משום שאתה פוסל את הטענה שלי שהטיעונים שלך דגנרטים וחלשים.
ההבדל הוא שאני, בניגוד אליך, מסביר מדוע בדיוק הטיעונים שלך הם דגנרטים וחלשים, ואילו אתה בסך הכל כותב "הפוסל במומו פוסל" אך לא מסוגל להצביע על המומים שלי שבגינם כביכול פסלתי אותך.

אני חוזר ואומר :

אין לך ולשכמותך שום הבנה בנושא הנידון . אין לכם ולו שמץ של מושג מהי גזענות . אינכם עוסקים פה במהותה של גזענות אלא מנסים לשייך ביטויים שלה לדברים שאני אומר. כמו כן אתה מבלבל בין מושגים , ומכאן מגיע הביטול שלי לדבריך. איני מחנך ואין לי יומרות להאיר את עיניך למרות שהדבר מתבקש . הדבר יגרור עוד ויכוחי סרק . אתה מוזמן לעיין בעצמך בערכים "גזענות" , "נורמלי" , "נורמטיבי" וללמוד מהויות והבדלים. אני לא מתחמק. אני יכול לכתוב פה מגילה שלמה על מהות הגזענות , אידיאולוגיות גזעניות וביטויי גזענות . אבל אני יודע שזה לא יעזור ותמשיך להתבצר באמונותיך . אגב , איני עונה כלל על הגדרות הגזענות . אני גזען רק בעיניך ושאר השותפים הסמויים לדיעותיך שנוטלים חלק פחות או יותר בדיון. כי אתם משתלחים , בהתלהמות במקרה שלך , ללא כל הבנה מה אתם אומרים בכלל.

רוצה שאצביע על חוסר תקפות טיעוניך? מדהים שאני צריך לעשות את זה , להאיר את עיניך באשר לחוסר ההקשר וההיגיון בין תקופות אפלות בהיסטוריה למה שקרה בארץ בדור האחרון . איך גרמניה הנאצית קשורה אלינו ? על מה לעזאזל אתה מדבר בכלל? אולי תזכיר גם את האינקויזיציה, מסעי הצלב ואנטיוכוס? איך אתה בכלל יכול להשוות את תקופת הנאצים בגרמניה , לשנות ה-70 בארץ?

האם התנערות ממה שהולך פה , בניגוד למה שהיה פעם, אוטומטית מיתרגמת אצלך להעדפה גורפת של כל מה שהיה פעם , בין אם פה , במדינה אחרת או מערכת שמש אחרת ? לדעתך אני משווה את המצב בארץ לפני 30 שנה לתקופת הנאצים , או שלפחות לשיטתך הייתי יכול לדבר בשבחי אותה תקופה באותה מידה .

שים לב שאיני מתייחס לגופו של אדם , בניגוד אליך . את מה שאני חושב עליך אני חוסך מהקהל פה . אני אמשיך לענות על התייחסויות כלפי דבריי באופן ענייני ומכובד .

אני לא נמנה עם יהודי עדות המזרח.

אני יודע , או לפחות היתה לי הרגשה כזו . התבטאות זו רק מוכיחה ומחזקת את דבריי , שאינך מבין גזענות מהי . אחרת היית נוכח מראש עד כמה היא משוללת תוכן כשאתה מדבר איתי.

שנית כל, מצחיק שאתה משווה אותי לדע"ש

הנה עוד הוכחה לפוסל במומו: לא השוויתי אותך . מקרה פשוט של הבנת הנקרא . פסלתי את תקפות טיעונך בדבר ביטול גורף , כביכול , של כל מי ששונה ממני בדיעותיו ומנהגיו . לשיטתך ולפי ההגיון העולה מדבריך , מגיעה להם אותה לגיטימציה שמגיעה לכל קבוצה/מיעוט/מגזר אתני/תרבותי/פוליטי/חברתי או ווטאבר .

בתיאוריה אתה צודק , אפתיע אותך . אבל אתה מתעלם מביטויים מעשיים של מתן לגיטימציה לכל אותן קבוצות . אני משתייך , ברשותך , להיבט המעשי בהשקפותיי . תיאוריה לא תמיד עומדת במבחן המציאות , או במבחן ערכים ונורמות התנהגות הנחשבים "נורמטיביים" , או "שפויים" . נכון , נכון . הללו נתונים לפרשנות אישית ותפיסות סובייקטיביות של טוב ורע של כל אחד . אבל אתה תגיד לי באיזה עולם אתה מעדיף לחיות , כזה הנתון לחוקי השריעה , או זה המנוהל לפי נורמות מערביות . שים לב , שתי התפיסות הן פרשנות אישית ! דתית במקרה א ואידיאולוגית
במקרה השני , אך פרשנות לכל דבר . במציאות בה אתה צודק עם הקביעה לעיל , תהיה לך דעה חיובית על דעש כמו כל אותן קבוצות שונות , שאחת מהן , מה לעשות - מעוררת אצלי שאט נפש .

התברברת לחלוטין עם היציאה הזו.
אתה חייב לצאת מנצח ולכן תנקוט בכל רטוריקה הזמינה עבורך על מנת לקעקע דבריי , גם במחיר הוצאת דברים מהקשרם והפגנת חוסר ידע במושגי יסוד עליהם נשען הדיון בינינו .

כשאתה לא שונה מהם בכלל, הם רוצים להשליט משטר נאור לפי עקרונותיהם בלבד וגם אתה, באווילותך שאינה יודעת קץ, רוצה את אותו הדבר.

סלח לי . איני רוצה להשליט כלום , ואיני בעד אף אחד . אני נגד תופעה והתנהלות מסויימת , ואותה הייתי רוצה לראות נעלמת מהמציאות שלי לפחות , אם לא מהעולם . שוב , אתה סוטה לגמרי מהלך דבריי ומעניק להם פרשנות משלך , שאינה עומדת במבחן המציאות או ההגיון . או הידע .

כך שהייתי אומר שכאן באמת יש מקרה קלאסי של הפוסל במומו פוסל. נשאיר את זה לסיום.
...
·

yos55
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

אין סיכוי שאקנה בגלל הפרזנטור.

שרשור שלא נקרא #63 

אין סיכוי שאקנה בגלל הפרזנטור.

gedman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 239
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #64 

clip99 , היה לי מאוד כיף לקרוא את התגובה שלך.

אין ספק שהערכים בחברה שלנו נעלמים מיום ליום.

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #65 

הטוב: מותג אוזניות ב700 שח. זה מחיר שנראה סביר ביחס למחירים באמזון.
הרע: 700 זה עדיין הרבה כסף לאוזניות ויש לי הרגשה (לא מאומת) שהרבה מהכסף זה מיתוג ואופנה, ופחות איכות סאונד
המכוער: זה נחמד שהאוזניות מתפרקות מהקשת ואפשר להחליף בקלות, כי לפעמים בא לי לשמוע שוקולד ולפעמים אנטריקוט :-)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2541
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שרשור שלא נקרא #66 

תודה על הסיקור.

האוזניות מכוערות, לכן לדעתי נבחר פרזנטור הולם.

לא קונה.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1412
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #67 

את העובדה שפדופיל שותף לזה מוריד לי הכל.... מעדיף לא לדעת וכותב הכתבה נעץ את אייל גולן בראש הכתבה מה הוא ציפה שלא יקבל תגובות כאלה?
אם כן אז הוא ממש בעל מום...
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #68 

אני רואה שהמצב רק מחמיר ומחמיר בנוגע לתרבות הדיון כאן. תודה על ההשתתפות.

נעול

חזור אל “חדשות HT”